- Godt nyttår -

- La oss derfor med frimodighet tre fram for nådens trone, for at vi kan få miskunn, og finne nåde til hjelp i rette tid. - Hebreerne 4:16 -

Aller først vil jeg ønske dere et riktig godt nytt år! Hei alle blogg lesere :-) tusen takk for at dere leser bloggen min !

Jeg har brukt dagen i dag med Jesus. Jeg finner så mye trøst i troen min. Styrke og masse kjærlighet. Akkurat nå står musikken til Kari Jobe på. Ja bildet forteller jo litt om hva jeg bedriver tiden med at the moment, i tilegg til at jeg blogger da selvfølgelig :-) jeg ville stikke innom litt til dere da, vet ikke om så mange leser bloggen min på denne store dagen. Siste dagen i 2014! Og begynnelsen på et nytt år etter klokken 00.00. Jeg gleder meg til et nytt år og har i grunn hatt mange forsetter og en hel del forventninger til meg selv og vært en perfeksjonist og sett for meg en perfekt tid imøte. Den må jo bare være perfekt. Men nå vil jeg bare en dag av gangen og gjøre hver dag så fin jeg kan. Drite litt i alle de høye forventningene til meg selv. Drite i at nettet virker så perfekt fordi folk velger og dele sitt perfekte liv som kanskje ikke er så perfekt og vellykket som de skal ha det til og være på nettet. For sannheten er at vi alle har noe og slite med innerst inne. Så ærlighet er det beste. Så jeg ønsker og ta en dag av gangen i det nye året. Ikke ha så høye forventninger til meg selv. Ikke slite meg ut og leke perfeksjonist. Jeg ønsker og være ærlig hvis jeg ikke har en god dag. Jeg ønsker å nyte dager med familie og venner. Jeg ønsker å bruke tid med de jeg er glad i. Ikke tenke at jeg skal trene hver dag. Bruke masse tid og energi på og leke perfekt. For hvem er det jeg lurer? Jo jeg lurer ingen andre enn meg selv. Jeg skal ikke bli påvirket av alle som har et vellykket, perfekt a4 liv for jeg ønsker og være meg selv. Jeg skal heller ikke bli lurt av dietter og alt dette for det er bare bortkastet tid og energi. Jeg skal leve livet. Nyte tiden og jeg skal ikke minst gjøre alt for og ha det bra. Og har jeg det ikke bra er det egentlig ok også. For det er slik livet er. Ønsker dere et riktig god nytt år :-) hver dere selv <3

- la oss snakke mat.. -

- La oss derfor med frimodighet tre fram for nådens trone, for at vi kan få miskunn, og finne nåde til hjelp i rette tid. - Hebreerne 4:16 -

I dag tok jeg en lunsj på lasseliten med reker, majones og glutenfritt brød. Det smakte nydelig! Er så glad for at det finnes alternativer for oss allergikere også :-)

Jeg sitter her ganske så trøtt i godstolen med te koppen. Ikke alt for lenge til jeg tar kvelden. Håper dere får sove godt <3

- Update -

- Han gir den trette kraft, og den som ingen krefter har, gir Han stor styrke. - Jesaja 40:29 -

I dag ble det denne vesken på meg, vesken jeg har siklet på i en alt for lang evighet ble endelig min og til halv pris og greier. Tommel opp!

*********

Noen bilder jeg vil dele med dere for i dag, vet ikke om jeg skal kalle det inspirasjons bilder, men ihvertfall bilder som gjør at jeg smiler litt ekstra. :-)

Hei kjære dere og riktig god kveld i stugu :-) her går det i god kaffe og film på tv. Jeg befinner meg hos mamma og pappa og koser meg masse. Nyttårsaften blir feiret her imorgen og i koseklær. Det er typisk nyttårsaften for meg og Hans Olav skal være her også <3 det blir kalkun og det blir spillekveld. Vi husket og ta med opp brettspillene. Blir koselig :-)

Vi har spist god middag i dag. Kost oss masse. Nå bærer snart turen hjemover. Håper dere har hatt en fin dag !

- 30 desember -

- Men de som venter på Herren, får ny kraft. De Løfter vingene som ørner. De løper og blir ikke utmattet, de går og blir ikke trette. - Jesaja 40:31 -

Hei kjære dere og riktig god tirsdag :-) har dere det bra? - Tenk at det er nyttårsaften imorgen allerede. Jeg har mange tanker om det nye året og gleder meg så til og fortelle dere noe som er veldig stort for meg og som jeg gleder meg masse til !

Jeg koser meg med kaffe og surfer på ipaden. Sto opp sent i dag og har gjort lite etter jeg sto opp, men det er egentlig helt ok. Er det jul så er det jul :-)

Men jeg tenker en fresh start på nyåret med trening og litt diverse. Jeg har til og med gått ned i kilo i jula. Jeg som trodde jeg hadde gått opp. Så jeg ble ganske så overrasket :-)

I dag skal jeg en tur til byen og kose meg masse! Så skal jeg en tur til mamma og pappa i kveldingen. Det blir koselig !

Ønsker dere en nydelig tirsdag!

- Happy Sunday -

- Frykt ikke, for Jeg er med deg! Se deg ikke engstelig om, for Jeg er din Gud! Jeg styrker deg og hjelper deg og holder deg oppe med Min rettferds høyre hånd. - Jesaja 41:10 -

Det er søndag og da er koseklærne på. Da er jeg pakket inn i pledd, drikker kaffe og nyter livet.

Hei kjære dere ! Så fin denne søndagen er, så mye fint jeg kan gjøre denne dagen til. For meg har alltid søndag vært en hviledag hvor jeg bare tar det fullstendig med ro og slapper av - før det er tid for en ny uke og i dag er intet unntak.

Jeg skal kose meg jeg og jeg skal gjøre bare koselige ting, ting som gjør meg glad. Sånn som at jeg skal spille GTA - haha GOSH - jeg er hektet.

Ellers blir jeg virkelig innponert over grafikken til Farcry. Det er som GTA - bare at det er i jungelen. Lurer jammen meg på om jeg skal spille det etter GTA! Men aller først vil jeg konsentrere meg om GTA. Blir litt overrasket over meg selv over hvor mye jeg elsker sånne spill hihi.

Ønsker dere en nydelig søndag !

- GTA og moteblader -

- I dette er kjærligheten, ikke at vi elsket Gud, men at Han har elsket oss og sendt sin Sønn til soning for våre synder. - 1 Johannes 4:10-11 -

Jeg elsker GTA spillene. Jeg har vært en passiv GTA'er. Jeg vet alle kriker og kroker og har sett på at GTA har blitt rundet gang på gang og oppdragene har blitt spillt på alle mulige måter. Jeg elsker storyen på GTA 5 og lever meg inn i den. Den er døds bra og føles som en story fra en film. I begynnelsen syntes jeg Trevor var en litt ekkel fyr. Mens nå vet jeg at så klart må han bli med for og gjøre storyen komplett. Det er rett og slett en personlighet jeg digger nå. GTA 5 er stadig i utvikling. Det dukker opp hemmelige oppdrag i ny og ned og online versjonen er uendelig. Online versjonen er ikke fullt like bra mener jeg, men en fin ting og spille når man er lei av og runde spillet gang på gang.

Anyways det jeg vil frem til er at nå var det jammen meg på tide at jeg skulle spille GTA også, men jeg er ikke vandt med slike spill. Men jeg har en slags liten greie med at jeg vil prøve de eldre spillene før jeg så går over til GTA 5, jeg vil få med meg starten og reisen. Jeg er jo fan, så jeg kjøpte meg 3 av spillene og begynte og spille i går. Og lære seg ting man aldri har gjort før er ikke alltid greit. Ihvertfall når man er vandt med spill som Zelda, Mario osv. Men ja, jeg kjøpte meg GTA til ipad og ble overrasket over hvor bra det var, men det jeg ble enda mer overrasket over er at jeg faktisk klarte og stjæle en politi motorsykkel ;-)

Jeg fikk som sagt ipad air av min kjære i julegave. Den har jeg blitt så glad i og har den med overralt. Det som er så genialt er at det er uendelige med bruks muligheter. Jeg bruker den blant annet til og lese moteblader. Isted kjøpte jeg også Det Nye i januar utgaven og koste meg med og lese den og drikke kaffe :-) anbefaler dere og kjøpe blader på ipad istedenfor i butikkene. Det er så mye mer jobb og sortere ut blader som skal kastes og de som skal beholdes. Nå har du alle samlet på et sted og slipper papir søppel. Og i tilegg er det miljø vennlig med digitalt. Hurra og tommel opp !

Men nå må jeg nesten være litt sosial. Vi blogges <3

- Cafe Deli -

- Men Barnet vokste opp og ble sterkt, Han ble fylt av visdom, og Guds velbehag var over Ham. - Lukas 2:40 -

Hei :-) etter en tur på cc og cafe - er jeg nå hos mamma og pappa, koser meg og slapper av. Ipaden er med. Og jeg kan dermed ikke sluntre unna bloggingen. ;-) håper dere har det fint !

Jeg tenkte og kose meg med litt kaffe og bare ta det helt med ro. Godt og slappe av i jula og bruke masse tid med de man er glad i <3 ønsker dere en nydelig dag !

- 3 juledag -

- Gå derfor ut og gjør alle folkeslag til disipler, idet dere døper dem til Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn. - Matteus 28:19 -

Hei kjære dere :-) 3 juledag allerede. I dag skal jeg spille masse GTA. Jeg har kjøpt meg 3 gamle klassikere. Jeg er ikke vandt med disse type spill, men tenkte jeg skulle give it a try. - Og jeg er hektet!

Koser meg med kaffe og slapper av. Godt og ta det litt med ro også, skal en tur til byen litt senere. Butikkene er åpne litt igjen og greit og få kjøpt små nødvendigheter og kanskje ta en kaffe osv. Koselig !

Håper alt står bra til med dere og at dere koser dere masse i dag og ikke minst koser dere masse i jula!

Ønsker dere en nydelig dag <3

- 2014 -

Jeg hadde mange hårfrysyrer

Jeg studerte de fine fuglene utenfor huset til mamma og pappa og drømte meg bort sjenerelt i naturen.

Bursdagen min var fantastisk. Hans Olav overraket meg med kake jeg tålte, pynt og fine gaver <3

Det ble mye cafe turer, både alene, med Hans Olav og med venner.

Vi reiste til Oslo en helg med Caroline og Lars Jøran og det var virkelig en minnerik tur :-)

Ble mange turer i naturen og jeg elsket det

Jeg brukte mye tid på og lese bøker, etterhvert kjøpte jeg meg et lesebrett på salg. Gleder meg til og lese masse mer !

Jeg lagde meg mye god mat og drikke og fokuserte veldig på sund mat. Noe jeg fortsatt gjør. Og supermat var noe jeg elsket, noe jeg fortsatt gjør!

Jesus traff meg på en helt ny måte og Han ble redningen min når formen ikke var så bra både fysisk og psykisk.

Det ble mange kose kvelder med film, spill og kose klær. Jeg hadde oppdaget tv og film på en helt ny måte. Da jeg nesten hadde skrekk for og bli avhengig, men det skulle vise seg at det var en fun greie. For Gosh som jeg koste meg!

Ble mange fine turer. Blant annet Oslo. Beitostølen og skeikampen.

Så kom det to nye familie medlemmer det viste seg vi skulle bli kjempe glad i og som gir masse liv og røre og selskap ikke minst. Solan og Ludvik. Søte små degusere.

Jeg ble så glad i blomster og ville pynte med det overralt.

Det var mye fint i butikkene og jeg elsket og vindushoppe. I tilegg var det en veldig fin sommer og jeg koste meg masse.

Musikk og lovsang var en viktig del av hverdagen og er fortsatt det.

2014 var året vi skulle gifte oss. Nærmere bestemt 3 mai. Det var mye forberedelser og det ble det mest perfekteste bryllupet. Alt ble så bra og vi sitter igjen med det største minnet i våres liv. I tilegg var det den beste dagen i våres liv :-)

Dette har vært et år som har forandret meg som person. Jeg har vokst så sinnsykt og kjempet meg igjennom sykdom. Jeg er stolt. Året 2014 har vært det beste året i mitt liv. Jeg har lært meg bedre og kjenne. Jeg har opplevd så mye fint og har blitt en bedre utgave av meg selv. I tilegg har jeg fått flere bekjentskaper og kost meg så ubeskrivelig mye. Jeg har så mye og være takknemlig for!

Jeg gleder meg til et nytt år. 2015. Jeg lurer på hva det har og by på. Det blir spennende :-)

Ønsker dere en riktig god natt !

- 2 juledag -

- Og hun fødte sin Sønn, den førstefødte. Hun svøpte Ham og la Ham i en krybbe, fordi det ikke var rom for dem i herberget. - Lukas 2:7 -

Heei alle sammen :-) 2 juledag allerede - jeg nyter hvert minutt. Gleder meg til og starte på boken Et helt halvt år. Den har jeg ønsket meg lenge og jeg ble så glad da den lå blant gavene fra broren min <3

Nå befinner jeg meg hos mamma og pappa. Og det er så koselig og være her. Har jo ikke sett de i jula enda - så nå er det ekstra koselig <3 ved 17 tiden kommer også Hans Olav, svigers og Ingrid. Det blir middag og det skal bli så koselig :-)

Det er så godt og se mamma og pappa nå og broren min <3

Når jeg sto opp i dag var det og slenge på seg koseklærne som var blant gavene under juletre. Jeg elsker den. Den er så myk og god. Og jeg drakk kaffe fra det fine serviset jeg også fikk. Jeg fikk to servise. Et juleservise jeg samler på fra svigers fra tilbors. Og et vanlig kaffeservise jeg har ønsket meg lenge fra mamma og pappa. Ble så glad. Jeg føler meg så takknemlig. Fikk såå mye fint ! En hel samling av Disney Filmer. Hele 8 stykker. Ååh det skal bli så koselig og se de :-)

Pyntegjenstander, penger, et nydelig speil, to servise, kosedress, Ipad air, bok, filmer, reinstyr med lys, sokker, gavekort på egon. Jeg fikk så mye fint :-) og ikke minst så koste jeg meg så og koser meg fortsatt. Jeg har og har hatt en så fin jul. Og jeg har spist så mye godt og bryr meg ikke så mye om vekten. Selvom jeg begrenser meg litt. Og jeg ser også frem til og feire nyttår med mamma, pappa, broren min og Hans Olav. Og jeg gleder meg til hvert minutt i hele desember. Jeg gleder meg til og treffe gode venner. Og jeg koser meg og er i et så ubeskrivelig godt humør. Jeg virkelig elsker denne tiden på året.

Dette året er det beste året på alle måter. Jeg har vokst så ubeskrivelig mye på et år og jeg har giftet meg og jeg har fått gode venner. Jeg har ikke bestandig hatt det helt ok, men det er dette året jeg virkelig har jobbet hardt og jeg har kommet så langt og jeg har fått til ting jeg aldri hadde trodd jeg skulle fått til. Og Jesus har kommet ordentlig inn i livet mitt. Jeg har begynt og gå i kapellet. Og på nyåret skjer det noe spennende jeg gleder meg til og fortelle dere om. - jeg gleder meg til et nytt år jeg ser for meg blir knall.

Ønsker dere en nydelig 2 juledag <3

- 1 Juledag i Etnedal -

- Gjeterne vendte så tilbake, og de priste og lovet Gud for alt det de hadde hørt og sett, slik det var blitt sagt dem. - Lukas 2:20 -

Heei ! Et sent innlegg fra meg, men bedre sent enn aldri, sant? Vi har vært i Etnedal hos familie i dag, noe som er tradisjon 1 dag jul. Jeg koste meg enormt men god mat og godt selskap. Alle er så goe og snille, og det er bestandig godt og være der. Et hjem med masse varme. Jeg liker meg så godt der og har det bestandig gøy og koser meg. Maten smakte nydelig. Tusen takk Sigrid og også for sausen som var spesial laget for meg :-)!

Takk for en fin kveld alle sammen. Og gleder oss til besøk av dere <3

Imorgen skal vi til mamma og pappa sammen med svigers og bestemor Ingrid. Vi er bedt på middag og det blir så koselig <3 sett frem til den dagen og gleder meg!

Jeg har hatt en super dag på alle måter og ser frem til alle dager i jula. Det er så viktig og ta vare på tradisjoner og minner (for meg i år ble det noen nye også<3) og bruke masse tid med de man er glad i :-)

Ønsker dere en riktig god natt <3

- Min julaften -

- For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herredømmet er på Hans skulder, og Han skal få navnet Under, Rådgiver, Veldig Gud, Evig Far, Fredsfyrste. - Jesaja 9:6 -

Hei! Og riktig god jul til dere :-) dagen startet i pysj med bena godt plantet i sofaen, med kaffe på bordet og julefilmer på tven. Her slappet vi av leeenge og bare koste oss masse. Så var det tid til og reise til Toten. Og GOSH for en fin kveld jeg har hatt, en minnerik kveld jeg ikke kommer til og glemme - min første jul som gift og en knakanes kul gjeng. Og vi var mange også. Koselig var det.

Når vi kjørte på vei til Toten begynte det og snø så vidt, mens vi hørte på sølvguttene på radioen. Så var månen nydelig, vi så folk hadde pyntet så fint ute og diamantene i snøen skinte som aldri før - og jeg gledet meg til og komme frem og ønske alle en god jul.

Vi satte oss rundt bordet etterhvert og der satt vi lenge, skravlet, lo og ikke minst spiste nydelig mat! Vi snakker ribbe, egne allergi vennlig medisterkaker til meg. Surkål, rødkål, poteter, ribbefett. Deg var nydelig og en helt spesiell magisk god opplevelse som smeltet i munnen. Desserten var også god, jeg hadde laget riskrem til meg uten melk i dag for første gang. Og jeg har ikke annet og si enn at den var jeg fornøyd med altså, og en smule stolt hihi.

Så ble vi sittende enda litt til ved bordet, tiden gikk fort som det alltid gjør i godt selskap. Det var plutselig tid for gaver. Og det var rørende! Jeg fikk så mye fint og er evig takknemlig ! Til og med ipad air av min kjære som jeg blogger på at the moment <3

Alt jeg gikk var så fint og folk er så gavmilde og snille <3

Koselig og se de andre likte gavene også :-) vi skravlet mer og koste oss masse før det plutselig var tid for kaffe og kaker. Skjønner ikke hvordan jeg kunne få plass til alt i dag. Tok til og med rester når vi kom hjem. Så var det på tide og dra med en fullstappet bil med gaver. Vi satt på hos svigers sammen med bestemor Ingrid. Så koselig <3

Så var plutselig julekvelden over og den gikk like fort som den kom. Men jeg sitter igjen med et så godt minne og det var en nydelig julekveld <3 en helt anderledes julekveld jeg er vandt med. Men som jeg hadde det så fint og koste meg enormt. Nå gjenstår det bare og ønske dere en riktig god natt også håper jeg dere har hatt en fin julekveld!:-)

Vi blogges mer imorgen <3 ha en fortsatt fin jul.

- Teller timer og nyter tiden -

- Og med ett var det sammen med engelen en himmelsk hærskare, som lovpriste Gud og sa: Ære være Gud i det høyeste, og fred på jorden, i mennesker Guds velbehag. - Lukas 2:13-14 -Wow for en dag <3 så ubeskrivelig koselig og være hos mamma og pappa lille julaften, vi så the holiday, skravlet, pynte juletre - bare rett og slett kost oss masse <3

Nå står juleepisoder av the simpsons på tven og jeg følte for og oppdatere dere litt på blogg fronten, imorgen bærer turen til Toten for og feire en fantastisk julaften!

3 nøtter til Askepott, Reisen til julestjernen osv hører med, jeg skal slappe av i pysj lenge imorgen og se julefilmer etter hverandre sammen med min kjære, det kaller jeg stemning! Hans Olav kom og spiste risgrøt med oss, så koselig det var <3 og feire første julen som gift blir spesielt og unikt <3 gleder meg også til og ringe inn det nye året, jeg har allerede noen nyttårsforsetter i hodet, og i år er disse fullt mulig og klare, jeg gleder meg til hver dag fremover nå - det er så mye fint og se frem til! Ønsker dere en riktig god natt <3 vi blogges imorgen om det blir tid - hvis ikke ønsker jeg alle mine lesere en fantastisk fin julehøytid <3

- Jul i vårt hjem -

- Vi elsker fordi Han elsket oss først . - 1 Johannes 4:19 -

****************************

Vi har pyntet til jul og her er noen bilder av vårt hjem, juletreet har jeg vist til i et tidligere innlegg, håper dere liker bildene :-)

Lillejulaften og jeg koser meg hos mamma og pappa med gluten og melkefri risgrøt, jeg har smakt årets første julebrus og det var godt, men veldig rart og smake litt brus etter flere måneder uten noe brus, årets første marsipan gris smakte jeg også etter og få mandelen i grøten. Jeg koser meg sånn og skal hjelpe til med og pynte litt her - ønsker dere en nydelig lille julaften :-)

- @Random -

- Men det skjedde mens de var der, da kom tiden da hun skulle føde. Og hun fødte sin Sønn, den førstefødte. Hun svøpte Ham og la Ham i en krybbe, fordi det var ikke rom for dem i herberget. - Lukas 2:6-7 -

Elsker utsikten fra Hovdetoppen


:-)


aww


aww igjen


Meg hos mamma og pappa i kveld :-)


Har helt dilla på denne musikken om dagen og hører på den igjen og igjen, teksten er så bra og sterk og den er døds bra !

***************

Hei kjære dere :-) hjemme igjen etter en kjempe koselig kveld hos mamma og pappa, skal snart ta kvelden - men følte for og oppdatere dere litt før det :-)

Håper dere har hatt en fin dag - bittelille julaften -  for og være nøyaktig så er det lille julaften nå - klokken er jo over midnatt - åh det gleder meg <3 - tenkte jeg egentlig skulle legge meg før i dag, men det ble visst ikke noe av , men nå er det ikke lenge til jeg tar kvelden altså - jeg mener øyelokkene bare synker og synker og jeg sovner vell snart - er bare det at det er alltids noe og gjøre haha.. Henge opp klesvask osv, noe jeg kom på jeg absolutt burde gjøre før jeg tar kvelden, so i guess det ikke blir kvelden sånn med en gang...

Ønsker dere en riktig god natt - sweet dreams <3

- Coffee - Time -

- Og vi har kjent og trodd den kjærlighet som Gud har til oss. Gud er kjærlighet. Den som blir i kjærligheten, blir i Gud, og Gud i ham. - 1 Johannes 4:16 -

Heei :-) en liten oppdatering fra meg. Håper alt står bra til med dere og at dere koser dere i dag. Kan være litt stressende før jul. Men pass på og kos dere litt også og nyt hvert minutt. - jeg befinner meg hos mamma og pappa og koser meg masse her og med en tekopp fra kaffemaskinen. Den lukter nydelig og smaker fantastisk! <3

Jeg har tatt en kaffe og litt mat med min kjære bestevenninne Caroline. Det var så koselig og se henne igjen og vi har alltid så mye og snakke om :) koselig som alltid <3

I dag står det pynting av juletre på tapeten hos mamma og pappa. Åh det blir så koselig <3

Ønsker dere en fortsatt fin bittelille julaften <3

- Bittelille julaften -

- Ved dette ble Guds kjærlighet åpenbart iblant oss, at Gud har sendt sin enebårne Sønn til verden, for at vi skal leve ved Ham. - 1 Johannes 4:9 -

Heei! Bittelille julaften i dag - åh det er så koselig <3 - har kost meg i hele dag , med og bare late på sofaen, for nå er nesten alt klart til Julaften, bare noen få pakker igjen og pakke inn. Julestemningen har kommet, den jeg har lengtet etter og det er så godt og jeg er i strålende humør <3

Jeg skal om ikke alt for lenge ordne meg, før tiden bærer ut på de siste små forberedelsene - og så skal jeg møte Caroline på en aldri så liten kaffekopp og så skal jeg bare kose meg mass, nyte dagen i dag - og jeg skal til mamma og pappa i kveld, kanskje juletreet hos de skal pyntes i dag - blir koselig <3 bildene av leiligheten skal jeg se om jeg får tatt til dere i dag også - dette blir en fin dag :-)

Håper dere har en like fin dag som meg <3

 

- Christmas Tree -

- Hun skal føde en sønn, og du skal gi Ham navnet Jesus, for Han skal frelse sitt folk fra deres synder. - Matteus 1:21 -Hei kjære dere :-) Juletreet er ferdig pyntet og leiligheten lige så, jeg kommer til og legge ut bilder av pyntet leilighet litt senere , men aller først får dere se det fine juletreet vi er så fornøyd med!

Det ble så fint i leiligheten nå, i tilegg snør det ute og når vi var ferdig med og pynte så kom snøen og jeg fikk så utrolig julestemning :-) - nå befinner jeg meg hos mamma og pappa, jeg har fått noen gode gluten og melkefri julekaker og de smakte nydelig!

Nå koser jeg meg med mammas nydelige kaffe og håndballkampen står på tven. Følte for og oppdatere dere litt nå, ikke bestandig jeg er like flink til og oppdatere, men når jeg så hvor mange som var innom i dag - ble jeg så glad! tusen tusen takk <3

Ønsker dere en nydelig 4 søndag i advent. Snart er det jul <3

- 20 desember og vår julaften -

- For Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved Ham. - Johannes 3:17 -

Hei kjære dere :-) den O`store vaskedagen befinner sted hos oss i dag, jeg har masse på tapeten, men ville stikke innom for og oppdatere dere litt. Håper dere har det fint :-) imorgen skal vi pynte til jul og det gleder jeg meg masse til og har sett frem til ganske så lenge nå. Ser på facebook at mange pyntet juletre tidlig, vi for vår del venter litt nærnere, men koselig at alle har sine egne tradisjoner og gir inspirasjon til hverandre :-)

I går fikk vi vite hvor julekvelden blir, den skal feires på Toten og det gleder jeg meg utrolig masse til! Men samtidig blir det litt rart og ikke feire jul med mamma, pappa og broren min for første gang, men jeg gleder meg veldig til og feire jul med Hans Olav, svigers, bestemoren til Hans Olav, tanter og onkler osv. Vi blir en stor gjeng og det er så koselig og bli kjent med nye tradisjoner - jeg er liksom vandt med med at vi er en liten gjeng, nå blir vi en stor gjeng og det blir spennende og ikke minst så utrolig koselig :-)

Det er jo første jula som gift, tiden går så utrolig fort. Det er så mye og se frem til nå både før julaften og julaften, romjulen, nyttår og etter det. Jeg nyter hvert et sekund. Koselig og ha så mye fint og se frem til for det skjer faktisk noe hver eneste dag - vi kunne sikkert pyntet juletre hos oss lille julaften, noe som er det mest vanligste, men så vil vi nyte litt julepynten før den selveste O`store julaften :-) da vi skal se annen julepynt og kose oss masse :-) helheten er så fin, jeg gleder meg til alt som skal skje. Og ikke minst oppleve nye tradisjoner, det er alltid koselig og høre hva slags tradisjoner andre har også. Julematen er jo helt anderledes bare det, på toten blir det ribbe, pølser og medisterkaker, medisterkakene jeg skal ha er helt uten gluten og uten melk og er laget helt fra bunnen av med farse hos en som driver med dette. Det blir også masse annet tilbehør, og jeg gleder meg til og kjenne på nye smaker, for hjemme hos mamma og pappa har vi pleid og hatt kalkun. Og det har jeg hørt er ganske u-tradisjonelt. 

Dette blir en koselig jul på alle måter :-)

Ønsker dere en fin tid fremover nå <3

- Hverdagen min -

- For så har Gud elsket verden at Han ga sin Sønn, den enebårne, for at hver den som tror på Ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv. -Johannes 3:16 -

Hei hei og hei! :-) Et lite natta - innlegg fra meg. Det blir somregel litt sene netter på meg om dagen, alltid noe og gjøre, og ettersom jeg er mye ute og farter, så er det alltids noe og gjøre når jeg kommer hjem igjen. Det er så godt at jeg har forandret hverdagen, andre synes kanskje det er rart at jeg er så mye ute og farter, men det er forskjell på folk hvordan man føler ting hjelper på det psykiske eller det fysiske, for meg er det veldig viktig og holde fokuset på noe annet, være aktiv og gjøre ting som gjør meg glad! - Jeg må ut hver dag på noe og jeg må besøke noen på kvelden som - som offtes blir familie eller nære venner, prioriteringen ligger der og når jeg er hjemme tar jeg og shiner, pusler med ting, ser tv, film eller surfer eller andre ting jeg synes er positivt der og da. Det er utrolig viktig og for meg funker denne hverdagen så bra og jeg føler jeg faktisk bidrar med litt :-)

Jeg gjør koselige ting som gir meg mening og som løfter meg opp, som offtes bruker jeg noen timer hjemme fra jeg står opp til jeg drar ut på noe og det er så koselig, så jeg gjør veldig mye, men jeg tar meg bestandig tid til og slappe av - det synes jeg er viktig og da koser jeg meg og jeg setter så vannvittig stor pris på de små tingene i hverdagen.

Litt om min hverdag :-) ønsker dere en riktig god natt <3

 

- Bestillt -

- Herren støtter alle dem som faller, og reiser opp alle nedbøyde. - Salme 145:14 -


 

De beste produktene ifølge meg fra coverbrands.

 

Hei igjen! Nå trengte jeg ny sminke, og med en rabattkode jeg fant på nettet fikk jeg 30 % på disse produktene fra coverbrands, jeg har brukt de før og er stor fornøyd, nå i det siste har jeg brukt pudder, men jeg faller bestandig tilbake til foundation. Nå var det på tide med en ny og jeg håper og få disse produktene før jul, jeg bestillte kun det jeg trengte, noe som kan være vanskelig til tider da det både er salg og coverbrands selger mye bra, men ettersom jeg ikke vil la meg friste - så ble det kun disse to nødvendighetene. Og mitt tips til dere som bestiller på nett - søk på google etter rabattkoder før dere handler - som regel kan dere få litt rabatt på det dere bestiller, en blogger kan legge de ut, eller så fins det sider for dette - så ikke nøl med og søk, det kan ta litt tid, men er det ikke bra og spare litt penger? jeg sier tommel opp! :-)

Nå koser jeg meg med te - frokost og lunsj er i magen og jeg håper og rekke middag før klokken 19 - det hadde vært supert, jeg vil prøve mitt beste og spise regelmessig, men i tiden før jul så stresser vell oss fleste og da er det svært lett og skippe måltider - noe som ikke er bra overhodet! Så absolutt noe jeg vil gjøre noe med - som en rekke andre ting hehe..

Så var det fredag da, litt rart og tenke på at om kun få dager er det julaften - jeg har ikke den kjempe store julestemningen, men av små ting så får jeg det noe ganger, tror det ikke helt har gått opp for meg enda at det snart er jul, desember måned går så fort hvert år, og man glemmer det litt hvordan det var i fjor osv. Jeg prøver og nyte hvert sekund, men så er det plutselig en ny dag også går dagene da. Koselig, men samtidig litt stressende haha..

Men nå babler jeg i vei - kos dere i dag <3

 

- Fine fredagen -

- Herren er nådig og barmhjertig, langmodig og stor i miskunnhet. Herren er god imot alle, og Hans barmhjertighet er over alt Han har skapt. - Salme 145:8 -

Hei på dere :-) sitter med bena godt plantet i sofaen, med macbooken på fanget og med kaffe i koppen. - Jeg koser meg! Snart skal jeg begynne med dagens plikter også skal jeg trene - jeg har ikke trent på evigheter så jeg er virkelig spent.. Skal ta noen øvelser hver eneste dag fremover og se om de kan gi en forandring. Det hadde vært gøy!

I tilegg har jeg endret kosten, men skal være enda mer streng mot meg selv, har gått ned noe, faktisk 7 kilo siden jeg startet, så det er en start det :-)

I dag er planen husarbeid, vi skal på cafè med svigermor litt senere også skal vi til svigers i kveld og se julefilm (koselig <3) også må vi handle inn litt mat og nødvendigheter.

Håper deres fredag er fin og riktig god helg til dere <3


- Mitt møte med Jesus i dag -

- Herren er nær hos alle dem som kaller på Ham, hos alle som kaller på Ham i sannhet. - Salme 145:18 -

See hva jeg fikk av min kjære i dag! Ble så glad :-D <3

***************

Hei kjære dere :-) vi har vært i kapellet i dag og for meg var det mer unikt enn noen gang og det ønsker jeg og dele med dere :-)

Som de fleste vet så har jeg ikke alltid like gode dager og jeg har en historie som ikke er en dans på roser. Og noen ganger kan jeg slite litt med det sosiale uten jeg vet grunnen til det. Men som jeg har blogget om tidligere kan Jesus nå inn i de mest utenkelige situasjoner og gjør en vond situasjon til noe godt og man kan ikke alltid forstå Gud. Men det er derfor vår Far i himmelen er så god og er full av kjærlighet. Så stor kjærlighet som vi aldri kan forstå hvor stor er.

Uansett så er jeg en anonym person som ikke liker at fokuset er på meg og det kunne aldri finne meg inn og si noe høyt i en forsamling. Men i dag skulle visst Jesus bruke meg til og si noe høyt i en forsamling. Jeg kjente Jesu nærvær så sterkt. Og selv hvor mye jeg slet der og da og sa til Gud at jeg sliter, jeg skjelver og jeg vet ikke hvordan jeg skal si noe høyt uten å gråte. Du må i såfall veilede meg til hva jeg skal si.

Men på lik måte som Gud brukte Moses, Abraham, David mot Goliat, Esther og andre viktige personer, skulle Han bruke ei anonym jente med lite selvtillit fra Gjøvik. Det føltes så sterkt for meg og jeg er så glad jeg ba den bønnen jeg følte så sterkt.

Igjennom Gud er det utrolig mye styrke vi kan få. Jeg mener Gud kan flytte fjel. Han kan gjøre havet rødt. Jesus kan gjørd vann til vin. Og Han helbreder, Han elsker oss og med Jesus i hjertet får vi til alt etter Hans vilje. Det er bare at vi må stole på Gud og vi må la Han komme i hjertet våres. Og aldri være i tvil <3

- Torsdag og Kapellet -

- Men den visdom som kommer ovenfra, er først og fremst ren, dernest er den fredsommelig, rimelig, ettergivende, full av barmhjertighet og gode frukter, den gjør ikke forskjell, den hykler ikke. - Jakob 3:17 -Hei kjære dere :-) vi har kommet til torsdag 18 desember og vi nærmer oss jul med stormskritt. I dag er det Kapellet og vi gleder oss masse. Trives så utrolig godt der <3

De nye tingene jeg kjøpte i går, fikk en kjempe fin plass, så koselig og se på og ha ting som har en historie som er vært mye for meg <3 Rart hvor mye man kan bli glad i ting, men disse tingene er mye vært for meg :-)

Håper alt står bra til med dere :-) klesvasken er satt i gang, mat i magen, kaffe på bordet, oppvasken skal tas, ut en tur for og gjøre noen ærender før vi skal i kapellet. Tiden går fort og jeg har det egentlig litt travelt, men jeg ville bare oppdatere dere litt først :-) etter kapellet skal jeg en tur til mamma og pappa :-) det blir hyggelig!

Ønsker dere en vakker torsdag - make it your best <3

- Oslo-tur -

- Jeg vil takke Deg, Herre, av hele mitt hjerte og fortelle om alle Dine under. - Salme 9:2 -

Tåke på vei til Oslo

Meg på cafe på Glass Magasinet

Glutenfri makron og soya latte med caramel

Jeg trengte en energi bombe. Så det ble juice med spinat, ingefær og eple. Åå nam sier bare jeg :-)

:-)

Oslo er så fint pyntet

Og så kom snøen :-)

New in fra Oslo. Ting med ekstra mening og en historie. Mye er håndlaget.

************

Hei kjære dere :-) et mobil innlegg fra meg. Jeg har ikke fått oppdatert dere i dag og grunnen er at jeg har vært med mamma og pappa i Oslo. Og det var så koselig :-) nydelig middag på mr Hong. Noe av det beste jeg har smakt. Vi gikk i bodene som var satt opp grunnet snart jul. Og vi kjente på stemningen. Og på hjemturen snødde det og det var toppen. Jeg elsket det <3

Det var så koselig og gå i butikker. Og vi endte opp på oslo city til slutt. Og se kjendiser i Oslo fikk vi gjort også. Noe som er vanlig og gjøre når man besøker Tigerstaden.

Alt i alt en super duper fin dag :-)

- Poirot -

- Men uten tro er det umulig å være til behag for Gud. For den som trer fram for Gud, må tro at Han er til, og at Han lønner dem som søker Ham. - Hebreerne 11:6 - 

******************

i dag er det Poirot som får litt av oppmerksomheten min: 

Dette fine bildet av Poirot bare elsker jeg, tatt en dag jeg og Hans Olav passet han i leiligheten vår.

I går passet jeg Poirot litt og prøvde alt jeg kunne og ta masse bilder av denne skjønne skapningen her, men det endte mer slik her:

Nå var han lei av alle bildene og syntes selv han hadde en bad hairday, så nå orket han rett og slett ikke flere bilder..

Så for Poirot sin skyld, slenger jeg med et helt tilfeldig bilde:

Bilde av de beste Disney Prinsessene etter min smak :-)

*****************

Hei kjære dere og velkommen kjære tirsdag - tirsdager er ikke min favoritt dag og det vet alle som har fullgt bloggen min en stund, alle har en dag som ikke er av favorittene, mange synes søndag og enda fler synes mandag. Noe jeg har en helt annen mening om, men tirsdag er det kjedeligste dagen i uken og en dag jeg rett og slett ikke har et spesielt forhold til - egentlig er tirsdag bare en dag og ikke noe mer enn det. MEN jeg prøver og gjør det beste ut av dagen, tross at jeg har hovnet opp i ansiktet og halsen så jeg ikke ønsker noe bilde av meg på bloggen i dag og ikke hadde så veldig lyst ut, men må fordi det nærmer seg jul med stormskritt (oi jeg innså det er julaften neste onsdag.. hjelp så fort tiden går, og alt jeg skulle gjort innen da..) jeg ser mer eller mindre ikke ut i dag, jeg har funnet ut at jeg virkelig har gluten allergi og at jeg ikke tåler spelt, jeg spiste noe med spelt i går og våknet med de værste smertene i ansiktet og ser ut som forvokst tomat haha.. men hey - ingen panikk, jeg skal ut og kose meg og jeg skal bare prøve og gjøre det beste ut av dagen, FOR humør har jeg nok av, humor har jeg nok av, glede og takknemlighet har jeg nok av. OH GOSH som jeg skal få denne tirsdagen fin :-)

Ønsker dere en veldig bra og topp tirsdag :-)

- 151214 -

- Og dette er den frimodige tittelen vi har til Ham, at dersom vi ber om noe etter Hans vilje, så hører Han oss, og dersom vi vet at Han hører oss, hva vi enn ber om, da vet vi at vi har fått våre bønneemner oppfylt hos Ham. - 1 Johannes 5:14-15 -

*******************Denne koppen er så fin, synd de ikke selger den i år på kid, men jeg skal drikke av den hver gang jeg er hos mamma og pappa <3 julestemning kalles det :-)


Bibelen, te, kos, tente lys , hverdagsluksus -jeg elsker det!

Hei kjære dere :-) en liten update fra meg på en mandag - tenk at det er 15 desember i dag og i går var det tredje søndag i advent og jeg glemte helt og tenne det tredje lyset, men i dag skal det tennes og det er så koselig :-)

Som vanlig er det kaffe som gjelder og i dag er intet unntak - jeg koser meg , men må snart hoppe i dusjen og få ordnet noen ærender - jeg har en tendens til og taske rundt i pysj - ca alt for lenge. Så behagelig og så koselig. Det er kun comfy all the way som gjelder i leiligheten vår - noe som jeg synes er en super fin regel haha.. 

I dag skal jeg passe Poirot en liten stund, også må jo disse ærendene fullføres, i tilegg skal pliktene forhåpentligvis fullføres en etter en og bli ferdig i dag - så jeg burde absolutt komme i gang med alt som  skal ordnes - heldigvis for meg har jeg en viss oversikt, og todo listen føler jeg nesten vokser for hver gang jeg tenker på den. Men busy - det er et ord jeg absolutt elsker.

Ønsker dere en nydelig mandag og en fin-fin uke <3 make it good! 

- Happy Sunday -

- Vi vet også at Guds Sønn er kommet, og Han har gitt oss forstand, så vi kjenner Den sanne. Vi er i Den sanne, vi som er i Hans Sønn, Jesus Kristus. Han er den sanne Gud og det evige liv. - 1 Johannes 5:20 -

****************
Noen bilder fra SnapChat  og Instagram 

Søndager er og forblir hviledagen og hviledagen skal holdes hellig, og det er nettopp det jeg skal - ved unntak av et aldri så lite cafè besøk (går aldri lei..) og litt klesvask da, men ellers skal jeg kose meg med film, lesing, surfing, masse tekos og kaffekos (drikker kaffe atm og koser meg med det) og jeg skal gå i myke og gode klær og jeg skal bare kose meg masse og slappe av og ta det fullstendig med ro - det er søndag for en grunn! : -) - jeg skal til mamma og pappa i kveldingen og kose meg masse der også <3

Håper dere har det fint og nyter søndagen for alt den er vært <3 vi blogges mer senere :-) #HappySunday 

- @update -

- Tyven kommer bare for å stjele, drepe og ødelegge. Jeg er kommet for at dere skal ha liv og overflod. - Johannes 10:10 -

Hei på dere :-) en liten oppdatering fra meg. På Skeikampen har de pyntet fint til jul og det er snø i bøtter og spann og jeg elsker det <3 nyter en kopp kaffe og koser meg masse! God mat har de også. Flere ting og velge i for meg som har mat allergi også. Så tommel opp!

Håper alt står bra til der hos dere og at dere koser dere masse denne lørdags kvelden ! Vi blogges <3

@Mobilblogg - julebord -

- Da skal troens bønn redde den syke, og Herren skal reise han opp, har han gjort synder, skal han få dem  tilgitt. - Jacob 5:15-

Hei kjære dere =) I dag er det julebord og jeg koser meg sånn. Skal om ikke alt for lenge pynte meg og gjøre meg klar. Gleder meg til god mat og masse kos. Har ikke Vært på julebord på så lenge jeg kan huske. Så nå var det jammen meg på tide hihi.

Håper dere har det fint =) ønsker dere en nydelig lørdag!  <3

- WOW -

men han svarte: «Min nåde er nok for deg, for kraften fullendes i svakhet.» Derfor vil jeg helst være stolt av mine svakheter, for at Kristi kraft kan ta bolig i meg. - 2. Korinter 12:9 - 


Wow noen ganger så blir troa så sterk og Jesus griper inn og snakker inn i situasjoner du minst aner det. Sånn som nå, jeg følte virkelig dette Bibel verset traff meg rett i hjertet og det er det som er så bra med Jesus, Han er der alltid, men noen ganger griper Jesus inn og troa føles sterkere, og det er det som er så bra med Jesus. Det er ofte i situasjoner hvor du kanskje er litt ekstra sårbar, jeg hadde det litt ekstra tøft i sted og kom over dette verset og jeg kjente en ubeskrivelig god trygghet. For Jesus Han er trygghet og Han er styrke!

Selvom ting går bra, så har jeg stunder hvor angsten eller depresjonen kommer sånn akutt, selvom jeg egentlig har det bra. Da er det godt og finne trøst i troen sin og i Jesus som virkelig er min klippe! <3

Noe positivt har utentvil skjedd med meg og det er jeg virkelig glad og takknemlig for, det er akkurat som Jesus bare grep inn ordentlig i hjertet mitt og forvandlet tankegangen min og gjorde alt det negative til noe positivt, det er det som er så bra med Jesus, Han er lyset. Jeg er så glad for at jeg er kristen. Selvom jeg har en sykdoms periode bak meg, så føler jeg på en måte at det kan være en positiv ting, for det er rart det der hvordan situasjoner kan brukes til noe godt , som da Jesus hjelper deg med. 

Troen min føles så sterk for meg, det føles så ekte og det er så godt, og det og ikke være redd for og si at man er kristen. For det er virkelig ikke lett i samfunnet, til og med fortsatt, enda vi nærmer oss 2015 med stormskritt.

Jeg har en hverdagsblogg, Jesus følger meg hver dag, så for meg er det den mest naturligste ting og blogge om troa mi, rett og slett fordi det er livet mitt :-)

Det jeg ville frem til med dette innlegget er at Gud er så langt forran oss, at Han bruker situasjoner i fremtiden, ting som kan føles vondt , kan det komme noe positivt ut av i fremtiden. Jeg ønsker og gi alle mine lesere en god klem også ønsker jeg dere en riktig god natt :-)

- Fredag 12 desember -

- Innrett dere ikke etter den nåværende verden, men la dere forvandle ved at sinnet fornyes, så dere kan dømme om hva som er Guds vilje: det gode, det som er til glede for Gud, det fullkomne. - Romerne 12:2 -

Alltid når jeg står opp tasker jeg rundt i pysj, og det kan jeg gjøre i timesvis, drikke kaffe og te og slappe totalt av og kose meg masse, mens jeg oppdaterer meg på det O`store internett og bare nyter tiden før alt skal gjøres på todo listen - den og den dagen.

Hei kjære dere og velkommen skal du være fredag 12 desember - gosh tiden altså. Helg er det og greier og jeg nyter virkelig det. Imorgen er det julebord, og i dag er det julefilm hos svigers, men aller først skal jeg til byen - jeg skal på cafè og jeg skal kose meg masse og jeg skal vindus shoppe - for det er så gøy, da kan jeg drømme meg bort i alt jeg kunne ønsket meg også slipper jeg og bruke masse penger som jeg da kan bruke på mer fornuftige ting haha..

Men aller først skal jeg komme arshur med klesvasken, å herlighet så lang tid det tar og hvor kjedelig det er - men det er apolutt noe som gjøres en gang i blant og i dag er intet unntak.

Jeg har det så fint om dagen og det er så godt og kjenne på det freden inni meg, når man har slitet før og har det bra igjen så blir man usedvanlig takknemlig og det er det jeg er og det er så godt og bare ha et ubeskrivelig god ro inni seg, det føles så godt :-) jeahii #happyFace

Håper dere har det fint :-) noen ting står på todo listen min i dag, men jeg gidder ikke stresse så alt for mye med det - godt å liksom bare nyte tiden også.

Ønsker dere en nydelig fredag og helg <3


- Juleshow og Egon -

- I tro forstår vi at verden er skapt ved Guds ord, og at det vi ser, har sitt opphav i det usynlige. - Hebreerne 11:3 -Først vil jeg si FOR et show! Jeg lo så jeg grein, det var virkelig bra! :-) vi reiste med våre gode venner Caroline og Lars Jøran og etter showet dro vi på Egon, og for en service, de har nemlig en allergivennlig meny jeg ikke har sett maken til før, det ble glutenfritt og melkefritt og low fodmap så det holder. Det smakte nydelig! Vi satt der lenge og skravlet og jeg hadde virkelig en bra kveld :-) stor koste meg gjorde jeg! 

En update følte jeg at bloggen trengte nå, så det var jammen meg på tide. Jeg har traktet meg koffeinfri kaffe og koser meg med det, mens jeg da blogger til dere, humøret er virkelig på topp og jeg ser så frem til masse jeg skal gjøre fremover, det er duket for julebord på lørdag blant annet. Oppdaterer dere mer om det senere - gleder meg!

Håper dere har hatt en fin dag. Tenk at det nærmer seg mer og mer jula, jeg håper dere har en fin tid og glede dere til :-)

Betyr ubeskrivelig mye dere som igjen og igjen titter innom bloggen min, selvom ikke alltid oppdateringene er like gode. TUSEN TAKK!

Ønsker dere en riktig god natt <3 vi blogges mer imorgen!

 

- @Mobilblogg -

- Troen er et pant på det vi håper, et bevis for det vi ikke ser. - Hebreerne 11:1 -

Hei kjære dere =)  et lite mobil innlegg fra meg her jeg sitter på cafe nok en gang. Det har blitt en salgs fast liten greie når jeg er I byen. I dag ble det en kopp nydelig pukka te og en skive gluten fritt brød. Ikke ofte jeg bestiller mat til.  Men I dag var jeg alt for sulten ;-)

Har dere det bra? - jeg håper det.  Jeg har det ihvertfall det så utrolig fint I dag. Koser meg til tross for et kaos med folk. Men hey det hører førjuls tiden til. =) I dag skal vi møte våre gode venner Caroline og Lars Jøran. For vi skal på juleshow og etter det skal vi ut og spise. Gosh som jeg gleder meg.  Blir koselig ! =)

Ønsker dere en vakker dag. Jeg oppdaterer dere mer senere =)

- og så kom 10 desember -

- Men alle som tok imot Ham, dem ga Han rett til å bli Guds barn, de som tror på Hans navn. - Johannes 1:12 -Og den kom jammen meg fort..

Gosh så fort dagene går i desember - det er helt utrolig. Nyter hver dag i ventetiden til julaften, er så mye koselig og se frem til og imorgen skal vi på juleshow med våre gode venner Caroline og Lars Jøran. Blir super hyggelig!

Hei på dere :-) nå har nettopp litt shining blitt gjort, deriblant buret til Solan og Ludvik

Hver gang buret renses må de i et reisebur enn så lenge, åååh det er så kjedelig at huff av meg!

Men det må jo bare gjøres uansett hvor kjedelig det er, og det er jo bare for en liten stund, så jeg synger til de og prøver og roe ned de aktive krabatene som prøver alt og komme seg løs, og når buret er klart så blir de så glade for da er det som en helt ny verden igjen og det smelter  mamma hjerte ;-)

Ludvik

Solan

Å kose litt er jo så koselig :-)

Hvem sier at små dyr ikke kan gi varme, kjærlighet og liv? Vi er så glad i Solan og Ludvik og kunne ikke vært foruten, de gir oss masse kjærlighet og varme i hjemmet vårt og det er så koselig og ikke minst med alle lydene og de snakker sammen, små pipene stemmer, ååå de er så søte <3 :-)

Nå koser jeg meg med et kaffekopp før jeg skal ut og ordne noen ting i byen, men først litt klesvask og så litt mat :-)

Ønsker dere en nydelig onsdag :-)

 

- @Mobilblogg -

- Selv var han ikke lyset, men han skulle vitne om lyset. - Johannes 1:8 -

Noen bilder fra snapchat 

**************
Hei kjære dere =)  gosh som jeg elsker og snappe.  Bare synd jeg bombaderer hele Facebook med bilder hehe.  Bare elsker og ta bilder. Og da er det så godt og ha en blogg =)

Har dere det bra? - jeg håper det !! Jeg har det strålende og koser meg med en koffeinfri kaffekopp hjemme. For nå er jeg hjemme og jeg koser meg her i sofa kroken med kaffekoppen min . Før jeg skal ta kvelden.  Stikker vell i grunn innom for og ønske dere en god natt. Så blogges vi mer imorgen :-)

- 9 desember og julekake baking -

- Hvor mye mer skal ikke da Kristi blod rense samvittigheten vår fra døde gjerninger, så vi kan tjene den levende Gud. For Kristus har i kraft av en evig Ånd båret Seg selv fram som et feilfritt offer for Gud. Derfor er Kristus mellommann for en ny pakt. Han døde for å kjøpe oss fri fra lovbruddene under den første pakten, for at de som er kalt, skal få den evige arven som var lovet dem. - Hebreerne 9:14-15 -


Noen bilder fra snapchatten min

Hei! Med julemusikk på fullguffe, kongerøkelse i hele huset, gløgg, julekakebaking, kokos kaker som min kjære bror nettopp kom hjem med til meg :-) (åååh jeg er så heldig som har en så god og snill bror) og fyr i peisen - nå er det stemning og jeg elsker det! - som dere sikkert skjønner så befinner jeg meg for tiden hos mamma og pappa og jeg koser meg masse med glutenfri kakebaking og alt annet jeg beskrev. Jeg har det så fint og koselig jeg nå og det er julestemning uten like <3 gosh som jeg koser meg!

 

- Christmas inspo -

- For Han sier: På den tid som behaget meg, bønnhørte Jeg deg, og på frelsens dag kom Jeg deg til hjelp. Se nå er nådens tid, se nå er frelsens dag! - 2 Korinter 6:2 -

Foto@weheartit

****************

Hei kjære dere =) et mobil innlegg fra meg før jeg tar kvelden. Har Vært en ubeskrivelig fin dag hos svigers og vi koste oss masse med film, kaffe og klementiner. Ååh har så cravings på klementiner om dagen. Bedre enn godteri! Jeg har nemlig planer om og ikke røre godteri og julebrus før lille julaften #sær,  men det skal bli så godt og jeg gleder meg masse til og smake !

Men nå er jeg trøtt og tror jeg straks tar kvelden.  Sweet dreams  <3

- 8 desember update -

- Så skal og Kristus, etter å være ofret èn gang for å ta bort manges synder, annen gang vise seg, ikke for syndens skyld, men til frelse for dem som venter på Ham. - Hebreerne 9:28 -

Hei kjære dere :-) Gosh jeg har ikke blogget på lenge. Jeg har hatt en liten blogg pause, men gosh som jeg har savnet bloggen, det har vært rart og ikke blogge på en måte, men jeg har kost meg med serier og begynt og strikke igjen. I går var jeg på julemesse i fjellhallen med svigermor, tok ikke helt av der inne, men det var utrolig koselig for det om, for jeg mener at man drar ikke dit på grunn av hvor dårlige bodene er, men for stemningen sin del! :-) etterpå ble det en tur på cc, og cafè måtte det jo bli også. Så dro jeg til mamma og pappa i går og spiste nydelige glutenfri og melkefri kjøttkaker, og så har jeg vell i grunn bare slappet av og kost meg i denne fine desember måneden. :-)

I dag blir det litt ærender samt litt flere serier og så skal vi en tur til svigers i kveldingen, dagene er litt travle noen ganger, men det er så koselig og ha masse på tapeten :-)

Også er det mandag  i dag og greier, den går som vanlig, sånn som de fleste andre dager, men jeg har allikevel litt mål for denne uken :-)

Ønsker dere en nydelig mandag 8 desember :-)

- Movietime -

- For vi er Hans verk, skapt i Kristus Jesus til gode gjerninger, som Gud forut har lagt ferdige for at vi skulle vandre i dem. - Efeserne 2:10 -

Heeei på dere :-) oh gosh nå kjenner jeg julestemningen kommer sakte men sikkert. Jeg og min kjære har sett home alone og kost oss masse. Nå skal vi straks til svigers og fortsette den gode stemningen der. Jeg har kjempe lite strøm på mobilen og mobilblogger nå. Så håper og få postet dette før jeg går strøm tom ! Håper dere har hatt en fin dag i dag :-) om jeg ikke får blogget når vi kommer hjem , så ønsker jeg dere en riktig god natt! - sweet dreams <3

- 6 desember -

- Men Gud, som er rik på miskunn, har, på grunn av Sin store kjærlighet som Han elsket oss med, gjort oss levende med Kristus, vi som var døde ved våre overtredelser. Av nåde er dere frelst. - Efeserne 2:4-5 -


Hei kjære dere :-) og velkommen skal du være 6 desember! Tenk at vi har kommet til 6 desember allerede - i går ble jeg ferdig med julegavene også, så det er så godt og bare ta det fullstendig med ro resten av desember måned :-) det er koselig og handle julegaver, men nå kommer noe av det koseligste av alt - pakke de inn <3

Koser meg med kaffe som vanlig, men skal straks sminke meg, for turen bærer ut, selvom julegavene er ferdig, er det alltids noe og gjøre !

Håper alt står bra til med dere - leserrekord i går - tusen tusen takk <3

I går så vi julefilm hos svigers og det har vi tenkt til og gjøre i dag også <3 gleder meg masse! er så koselig med alle de små og store tradisjonene i desember - ønsker dere en nydelig lørdag <3

- 5 desember -

- Like lite som du vet hva vei vinden farer, eller hvordan benene blir dannet i mors liv, like lite vet du hva Gud vil gjøre, Han som gjør det alt sammen. - Forkynneren 11:5 -

Min morgen startet omtrent sånn

Hei kjære dere og riktig god helg! :-) her går det i Vazelina hjulkalender musikk fra spotify over på Sonos som spiller i hele leiligheten - åh stemning! 

I dag skal jeg på julegave shopping - håper på og bli ferdig i dag :-) hadde vært så godt! Men samtidig er det så hyggelig og shoppe litt julegaver - jeg elsker og gi gaver :-)

Nå sitter jeg og koser meg med kaffe - det er en så fin dag i dag og jeg var vitne til litt snø i sted - og det var så koselig <3

Håper dere har det fint og at dere koser dere masse i denne fine tiden vi er i nå <3

Ønsker dere en nydelig helg <3 - vi skal til svigers i dag og se julefilm - blir koselig <3 :-) til helgen blir det julemesse og så er det ikke lenge til juleshow og julebord, på tirdag skal jeg bake julekaker med mamma og medisterkaker uten melk og gluten er bestillt hos en som lager dette helt fra bunnen av - gleder meg så til jul jeg - blir så bra :-)

Kos dere i dag! vi blogges mer senere <3

 

- Julegave shopping @Update -

- Min sjel henger fast ved Deg, Din høyre hånd holder meg oppe. - Salme 63:9 -

Min drømmeverden at the moment, synd det ikke er snø enda for jeg lengter, men det er glatt - det skal være sikkert! Jeg akte meg fremover når jeg skulle hjem i dag og holdt godt fast i armen til Hans Olav - synd jeg alltid skal være skeptisk til isen vært eneste år haha..

Hei forresten - gosh jeg har ikke blogget noe i dag, men dagen har rett og slett gått i ett, så har ikke hatt tid til og blogge. Men sånn er det jo noen ganger - håper dere har det fint :-) det ble kjøpt en del julegaver i dag og jeg er snart ferdig faktisk å det er en god følelse, og det var så utrolig koselig og titte i butikker i dag, sånn mer enn vanlig - for jeg ser på det pg flyge på et kjøpesenter er nokså stressende, men i dag var det rett og slett utrolig koselig, masse fine jule ting og se overralt, løten lys har mye fint nå før jul også. Åååh det er en så koselig tid nå. Men alltid vært år sliter jeg med klompen om folk som ikke har råd til og feire jul eller som gruer seg til jul. Jeg har lyst til og gi alle en gooood klem <3 

Nå skal jeg straks legge meg, men først skal jeg drikke min nydelige kopp te, kveldsmat er i magen og jeg føler meg strålende :-) har vært hos mamma og pappa i kveld, det var så koselig og jeg har vært så skravle sjuk haha..

Håper dere har hatt en fin dag - jeg ønsker dere en riktig god natt <3 - vi blogges mer imorgen. Sweet dreams !

- Jesus er min klippe -

- Herre, Du er min Gud. Jeg vil opphøye Deg, jeg vil prise Ditt navn, for Du har gjort underverk. Dine råd fra gammel tid er sannhet og trofasthet. - Jesaja 25:1

Noen bilder fra instagram kontoen min.

*******************

Jesus er min klippe, min styrke , mitt skjold. Jeg mangler ingenting! Jesus er Han som bestandig har vært der. Og som løfter meg opp fra gjørmen. Som løfter min føtter på fjell.

Jesus har hjulpet meg i alle vanskelige situasjoner.

Det er vanskelig og stå frem som kristen. Til og med i dagens samfunn. Det er fortsatt en slags greie for folk som sprer frykt. Men hvorfor? Jesus er jo bare god! Ettersom jeg har fått med meg er det ikke mange kristne blogger på blogg.no. Vell det kan være kristne bloggere, men for meg virker det som få ønsker og stå frem og faktisk skrive om det.

Jeg ønsker og løsne litt opp i det. Fortelle om mitt personlige forhold til Jesus. I dagens samfunn har det seg slik, at når man nevner Gud er det liksom greit, men når man nevner Jesus har folk litt lett for og trekke seg tilbake. Noe som er svært synd!

Jeg ønsker og spre kjærligheten Jesus har for alle mennesker. Jeg ønsker på ingen måte tvinge på noen noe tro. For alle folk har fri vilje! Men jeg ønsker og dele om min personlige tro.

Det er noe positivt som driver og skjer med meg. Jeg har begynt og gå på Gudstjenester i Kristi himmelfartskapellet. Og der koser jeg meg og kjenner virkelig på Guds nærvær. Det hele startet da jeg helt tilfeldig leste en blogg artikkel på pappa sin blogg. Alt ble liksom så ekte. Jeg husker jeg følte at hele puslespillet ble helt ferdig. Nærværet fra Jesus ble plutselig så intens og det var så godt. Lovsang følger meg også hver dag og jeg klarer nesten ikke legge Bibelen fra meg når jeg leser i den.

Jeg er på ingen måte redd for og si at jeg er kristen. Men jeg skulle ønske folk ikke skygget så unna, men heller lyttet og viste forståelse.

Ha en god natt <3

- Atm -

- For Gud gjør ikke forskjell på folk - Romerne 2:11

Hei kjære dere :-) meg at the moment. Sånn ser det ut når jeg er alene på cafe. Jeg surfer på ipaden, jeg leser på lesebrettet mitt, hører på musikk (atm er det Kari Jobe på full guffe) og selsagt drikker jeg soyalatte med vanilje. Men nå ble det også en pukka te og her har jeg tenkt til og bli lenge - for GOSH som jeg koser meg !

Vi har hatt besøk av svigers. Og det var så uffattelig koselig ! Vi koste oss vi. Og Solan og Ludvik (deguserne) hadde det veldig morro i dag og fant på mye rart. De er jo så sosiale da :-) så søte de er også :-) <3

Ville egentlig bare innom for og oppdatere dere litt. Vi har tenkt oss en tur til svigers i kveld for og se julefilm ! Det blir koselig :-)

Kos dere i dag <3her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Bokanmeldelser
 • Dagens anbefaling
 • Filmanmeldelser
 • Foto
 • Helse
 • hverdag
 • Interiør
 • Israel
 • Jesus
 • Makeup
 • New in
 • personlig
 • Solan og Ludvik

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits