- Snaps with my iPhone -

- Se, jeg sender min budbærer, han skal rydde vei foran meg. Brått skal Han komme til sitt tempel, Herren som dere søker, paktens engel som dere inderlig lengter etter. Se, Han kommer, sier Herren, hærskarenes Gud.  - Malaki 3:1 -
Det er sent og her sitter jeg med tekoppen og hører på julemusikk på full guffe. Rundt meg er lysene tent og jeg elsker stemningen.

Noen bilder fra dagen min, jeg skal straks ta kvelden, men først ville jeg oppdatere dere litt og ønske dere en riktig god natt <3 :-)

Vet ikke om dere har lagt merke til - men jeg har begynt og ta bilder med system kameraet mitt igjen - bildene blir så mye bedre :-)

Ettersom dere leser bloggen min og følger med og titter innom hver dag - vil jeg gi noe tilbake og da ønsker jeg og gjøre bloggen min bedre :-)

Ønsker dere en riktig god natt :-) <3

- Tangled -

asddd.gif

 

tumblr_ltllxbfuwl1qcddlw.gif

 

 

 

 

 

Her kommer film anmeldelsen jeg lovte dere. Jeg har en liten greie for filmkvelder om dagen og det har blitt mange filmer den siste tiden. Som jeg skrev tidligere så hadde jeg veldig høye forventninger til filmen Tangled. 

 

Filmen ble laget i 2010 og er bassert på Rapunsel som er skrevet av Brødrene Grimm.

 

Kongerikets mest etterlyste banditt med navn Flynn Rider - fant på magisktvis tornet som Rapunsel befinner seg i, ei tenåringsjente med 20 meter lyst , langt, gyllent hår. Hun tar Flynn Rider til fange. Hun har bodd i tårnet i åresvis og gjør et kompremiss med Flynn Rider .. 

 

En humoristisk film som inneholder kjærlighet, humor og hår - masse hår..

 

Konklusjonen min er at dette er en av tidenes beste film og at den gikk over all forventning. Jeg elsker filmen fra start til slutt og anbefaler den på det sterkeste!

- 1 søndag i advent -

- Som en hyrde skal Han vokte sin hjord. I sin arm skal Han samle lammene, og ved sin barm skal Han bære dem. De får som har lam, skal Han lede. - Jesaja 40:11 -

Så rakk det og bli 1 søndag i advent i år også, og imorgen er det første desember allerede - tiden går så fort og jeg gleder meg til hele ventetiden før jul :-)

Vi har pyntet til advent i leiligheten, det ble så koselig! Nå befinner jeg meg hos mamma og pappa, og det er duket for filmkveld nå, vi har spist god mat - farmen skal vi se også, og bloggerne blir tatt opp så jeg kan se det litt senere i kveld :-)

Håper dere har det bra! Det har jeg <3 ønsker dere en nydelig 1 søndag i advent - vi blogges mer senere - nå er det film tid :-)

- @Snaps -

- Han utslettet skyldbrevet mot oss, som var skrevet med bud, det som gikk oss imot. Det tok Han bort da Han naglet det til korset. - Kolosserne 2:14 -

Hei alle sammen :-) har dere det fint? - jeg håper det! Ååh denne lørdagen er så fin :-) den startet med en tur til shopping senteret for å titte litt og så møtte vi på Frøydis og tok en kaffekopp - koselig <3

Så bar turen til mamma og pappa for og se film, spise god mat og bare kose oss masse (har helt dilla på filmkvelder om dagen..) - de hadde pyntet så fint til advent :-)

Vi skal pynte imorgen og vi gleder oss masse til og få opp fine lys <3 :-)

Åååh jeg ble så sinnsykt takknemlig da jeg leste det nydelige verset (begynnelsen av innlegget) i Bibelen. For et ORD! Jeg blir så glad og føler en så nydelig fred i meg :-)

Nå er det kosegenser og kosesokker som gjelder og det er te for alle penga, nå skal jeg slappe av frem til vi tar kvelden her i heimen.

Kos dere resten av dagen også må dere ha en riktig god natt <3

Psssst: innlegget om filmen vi så i går kommer imorgen :-) <3

- Lørdag -

- Takk for alt! For dette er Guds vilje for dere i Kristus Jesus. - 1 Tessaloniker 5:18 -

En jakke jeg prøvde i går

På lasse liten da jeg var munters alene en stund, men jeg koste meg med pukka teen min og cappuchino jeg :-)

En liten start på Disney Samlingen

***************

Hei kjære dere og riktig god lørdag <3 jeg hadde egentlig tenkt og blogge når jeg kom hjem i går, men klokken ble litt mange etterhvert, så jeg blogger til dere nå istedet :-)

Håper alt står bra til med dere :-) I går så vi Tangled hos svigers (Film anmeldelse kommer) og jeg har en ting og si - WOW for en film! :-) vi hadde det så koselig i går, ja som vi alltid har :-)

I kveld skal vi til mamma og pappa - blir koselig <3

Sitter her med kaffekoppen min og koser meg masse, imorgen er det 1 søndag i advent allerede - ååh så fort tiden går. Blir husarbeid i dag og imorgen, skal jo pynte litt ;-)

Ønsker dere en nydelig lørdag <3 vi blogges mer senere! :-)

- :-) -

- Men når alt er underlagt Ham, da skal også Sønnen selv underlegge seg Ham som la alt under Ham, for at Gud skal være alt i alle. - 1 Korinter 15:28 -

Hei kjære dere og riktig god helg :-) cant believe det er fredag allerede. Uken går så fort. Men nå blir det jo bare nærmere og nærmere jul. Og det ser jeg så utrolig mye frem til :-)

Med min andre kaffekopp tenker jeg hvor utrolig fint det Bibel verset er som jeg fant i dag :-) føler meg så takknemlig og velsignet <3

Håper alt står bra til med dere ! I dag blir det film kveld hos svigers og vi skal se Tangled ( to på rømmen ) og film anmeldelse kommer. Har sikkelig høye forventninger til den. Har aldri sett den før ( skamme seg ... ) så jeg gleder meg masse!

Nå blogger jeg fra ipaden til dere , har nemlig en sånn genial liten duppeditt ( les pekepenn ) som gjør det så morsomt og skrive på den :-)

I dag er det jo Black Friday. Super salg rett og slett, det blir en tur ut , men shopping tror jeg ikke det blir så mye av. Dumt og kjøpe noe når man føler det ikke er noe spesielt man trenger ;-)

Anyways. Ønsker dere en nydelig fredag. Gjør den bra!:-)

- @Unicorn -

- Min Gud være takk, som gir oss seier ved vår Herre Jesus Kristus! - 1 Korinter 15:57 -

Hei kjære dere :-) som vanlig en sen natt, men det er om natta jeg funker best - og hvem sier man ikke kan være et typisk b-menneske ;-)

Gosh så koselig vi har hatt det hos svigers og imorgen (les i dag...) er det duket for film kveld igjen. Wow jeg elsker det - så uffatelig koselig :-) bestandig koselig og se film med de, og vi bytter på hvem som skal velge - denne gangen var det min tur og da selsagt ble det en Disney film. Noe som jeg bestandig velger haha. Første gang var det Brave, andre gang Frozen og den vi skal se imorgen får dere vite nettopp imorgen, får da kommer nemlig en omtale ;-)

Filmkvelden ble flyttet til imorgen istedet for på lørdag , koselig !

Nå skal jeg koke en kopp te til oss begge. Koselig og kose seg med det en sen torsdagskveld (skrev først tirsdag, går litt i surr når uka går så fort ;-) )

Vi blogges mer imorgen. Sweet dreams <3

- coffee time and movie time -

- For Herren er god, Hans miskunnhet varer til evig tid, og Hans trofasthet fra slekt til slekt. - salme 100:5

Hei kjære dere :-) et kvelds innlegg fra meg! Det ble en cappuchino som vanlig :-) *liker* også ble det endelig Burning på oss, filmen har vi sett hos svigers. Og den var helt ok. Hadde litt forventninger til den og jeg har ikke mer og si enn at den var ok.

Koser meg hos svigers og det har vært en fin dag :-)

- Torsdag -

- Kjenn at Herren er Gud! Han har skapt oss, ikke vi selv, til sitt folk og til den hjord han før. - Salme 100:3 -

Min morgen i dag startet ca sånn her:

Og dette var min frokost: 

Ekte spelt brød med bare spelt fra bakeren, krydder skinke, soya mozerella ost og søte tomater

Jeg fikk lyst til og bli med på dette bildet hehe:

Litt humor må man ha :-)

- Jeg er usedvanlig glad i dag - det er torsdag og jeg skal straks ut en tur - det blir en cappuchino på meg eller en te kopp i dag. Føler jeg går på cafè litt for ofte, men det er så utrolig koselig <3 - Klesvasken ordnes og jeg har noen små plikter i dag - ellers er det bare koselige ting :-) sitter i kosekroken i sofaen med en overzise genser og lange myke kosesokker. Det er kaldt ute, men godt og varmt inne - jeg koser meg med x-antall te-kopper og kaffe er allerede i magen, dette er en fin dag - koser meg så utrolig masse! 

Vi skal til svigers på kvelden i dag - blir koselig som alltid <3 ellers gleder jeg meg masse til lørdag - da er det nemlig duket for filmkveld hos svigers igjen, åååh det er så koselig <3 det har blitt en slags tradisjon og vi skal se en disney film jeg gleder meg masse til og se og som jeg har veldig store forhåpninger til - forteller dere mer om filmen litt senere. Jeg er virkelig en stor disney fan og har tenkt og samle på disney klassikere - synd det er alt for dyrt og kjøpe alt på en gang - men jeg skal samle litt over tid, har allerede noen i samlingen min, og det er ifølge meg to av de beste filmene, frozen og brave og den tredje skal vi altså se på lørdag :-) har også noen andre, når jeg tenker meg om så er jeg faktisk litt i gang med samlingen min ;-)

Masse og se frem til nå, vi skal snart på julebord også - gleder meg, har kjøpt inn noen klær til da, og de er så fine! Så typisk meg, (bilder kommer) - det samme skal jeg ha på meg på julaften - ååh jeg gleder meg sånn til jul at jeg har ikke ord :-)

Ellers handlet jeg inn masse god frukt og bær i går, spelt brødet ble også kjøpt og jeg er fortsatt kjempe mett etter frokosten i dag, det holdt med to skiver for og si det sånn - det er ordentlig mettende.

Ønsker dere en fin torsdag <3

 

- jeg elsker -

Ingen materialistiske ting betyr noe for meg når det kommer til ting jeg virkelig elsker. Og det skal jeg forklare i dette innlegget. Litt personlig kanskje, men nå får dere vite en litt annen side av meg.
- Hans Olav fordi han er mannen i mitt liv, mannen min, min byggesten, min styrke, min sjel, mitt hjerte mitt alt, han er grunnen til alt i livet mitt, han er livet mitt og jeg elsker Hans Olav så høyt - det skulle vært et annet navn på elsker deg, for uansett hvor mye jeg sier elsker deg så blir det liksom ikke så høyt som jeg egentlig mener det aww <3

 
- Jesus, for Han er Alt , Han er min styrke, min tro, mitt liv.
- Snø! - Hadde det vært opp til meg kunne det vært snø hele året, fordi jeg elsker snø, jeg elsker ikke bare snø, men mye snø - gjerne et kaos av snø, masse kuldegrader (litt rart egentlig ettersom jeg er en frysepinne uten like) roser i skinnene, hvitt fryst hår og for og ikke snakke om den glitrende snøen - det er magisk i seg selv og egentlig alt som har med vinter og gjøre.
- Fjellet og skogen - Fordi der finner jeg fred, der finner jeg ro i sjela og der kan jeg bare være meg selv og leve, for fjellet eller skogen snakker ikke, ikke et eneste tre snakker, så der kan jeg dele mine dypeste problemer, der kan jeg løpe fritt om jeg vil, og om jeg skulle trosse alle mine frykter for høyder og nå en fjelltopp er jeg sikker om jeg hadde blitt super glad. Skogen er dessuten mystisk og den har levd for alltid, skogen har en historie og fortelle, et liv - jeg elsker det!
- Kråkesølv - Åh my - hva skal jeg si. Det er nydelig, det skinner selv i den mest sorgfulle og triste regnfullsdag i asfalten, det glitrer når solen skinner litt ekstra, det er vakker, stemningsfullt og så fantastisk nydelig!
- Solnedgang - for den forteller deg alt, alt virkelig, dagen starter på ny neste dag og den har en hel historie og fortelle fra mennesker i hele verden, den har sett absolutt alt!
- Sand - fordi det glitrer, fordi det er godt og ta på og føle på, fordi det er varmt og koselig
- Sommerfuglen - Fordi den kommer fra en håpløst og ekkel larve som alle synes er stygg og som blir til den mest fineste skapningen i verden.
- Elefanten - fordi den alltid har vært på jorden, den har ikke vært en skapning som har dødd ut, den har bestandig vært der og den er sterk, så uffatelig sterk
- Delfiner - fordi de må være den mest fineste i verden, den smiler og ler og er så uffatelig smart! Den har reddet mange mennesker fra haien og det er bevist! Delfiner er virkelig viktig. Og det er og forblir et av de fineste dyrene jeg vet om.
- Kaffe fordi det må være den beste drikken som finnes - den skal gjerne være sterk og den vet mange mennesker sin morgen rundt om på jorden, mange kaffeslag som har en historie uten like, og der sitter de som produserer kaffen og forteller en historie som da kun disse kaffebønnene vet og den tier stille for alltid!
- Lukten etter regn - Dette kommer så ann på, men som regel lukter det friskt og godt etter en regnfull dag og jeg kunne gjerne puttet den lukten på en flaske og brukt som en parfyme.
- Regnbuen - Åh regnbuen , den fargete regnbuen som er Guds løfte til mennesker, jeg blir så glad og så evig takknemlig når jeg ser en regnbue, tenk og skape noe så vakkert!

 

- @mobilblogg -

Til evig tid, Herre, står ditt ord fast i himmelen. Fra slekt til slekt varer din trofasthet. Du grunnfestet jorden, og den sto der. Salmene? ?119?:?89-90?

Cappuchino med soya in my heart <3

Hei kjære dere :-) blogger fra en koselig cafe jeg befinner meg atm. Godt med en kaffekopp før vi skal handle litt mat.

Ville oppdatere dere litt. Håper dere har det fint ! Og håper dere koser dere masse. Blogger mer når jeg kommer hjem !:)

- Tirsdag -

- Så priser vi Deg nå, vår Gud, og lover Ditt herlige navn. - 1 krønikerbok 29:13 - 

Heei kjære dere og riktig god tirsdag :-) Sola skinner - jeg ønsker snø, og håper at snøen vil komme om ikke alt for lang tid.

Håper dere har det fint <3 dagen i dag består mye av husarbeid, men skal også en tur ut for kosen sin del, det blir sikkert en cappuchino på meg eller en pukka te som vanlig :-) kjenner jeg gleder meg allerede! Skal handle litt i dag, må litt mer mat i hus - i dag står det mest plikter på listen min, handleliste er skrevet, og alt er skrevet ned. Koser meg med kaffe og skal straks få i meg litt lunsj, målet er og få i seg nok vann i dag :-) har så cravings etter klementiner, så blir noen på butikken i dag tror jeg ;-)

Ellers tar vi kvelden som det kommer, greit og ha det litt åpent også, vi vet sånn ca hva vi skal da. En koselig dag <3 :-)

ønsker dere en fin-fin tirsdag <3

- Update -

- Høyhet og herlighet er for Hans åsyn, styrke og glede er på Hans vei. - - 1 Krønikebok 16:27 -

Jeg har fått gjort mye på todo listen allerede - alle ærendene er gjort , har fått tak i puter til sofaen, har fått kjøpt en kokebok om LowFodmap dietten, og det ble en pause med en kopp pukka te også - smakte fortreffelig <3

Nå befinner jeg meg hos mamma og pappa :-) koser meg her med litt ekstra kaffe og har det veldig koselig <3

Denne mandagen er fin <3 

- Happy Monday -

- Lov Herren! For Han er god, Hans miskunnhet varer til evig tid. - 1.Krønikerbok 16:34 -

Oh Gosh det er mandag allerede :-) denne dagen er så fin - ny uke og greier - jeg elsker det <3 Koser meg med min andre kaffekopp, frokosten ble sen i dag - men den er i magen for en stund siden - egentlig helt ok, jeg har hatt litt på tapeten i leiligheten i dag og skal fortsette nå straks - følte bare for og oppdatere dere litt først :-)

Håper dere har det fint! Jeg skal få gjort noen ærender i dag - må kjøpe noen puter til sofaen som var til halv pris i dag også skal jeg se om jeg får tak i kokebok om Low fodmap hos bokhandler og en del andre ting må ordnes, også skal jeg til mamma og pappa i dag. En fin -fin dag. Jeg skriver lister som bare det , jeg er et typisk liste-menneske, men så koselig det er!

I dag er humøret på topp, selvom formen ikke er helt der - men hey ingenting og klage for! Jeg skal få til alt jeg ønsker i dag - så det skal bli så bra :-)

Ønsker dere tidenes beste mandag <3 gjør den bra!

- ... -

- Enhver må gi slik som han setter seg fore i sitt hjerte, ikke med ulyst eller av tvang. For Gud elsker en glad giver. - 2 korinterbrev 9:7 -

Hei kjære dere :-) Sorry for dårlig med oppdateringer på blogg-fronten, men IBS har virkelig inntreffet meg om dagen, jeg tenkte først det var fibromyalgien, men så fant jeg raskt ut at det var IBS, dette svineriet altså hehe.. men ja ikke noe vits i og sutre og klage, så jeg tar saken i egne hender og prøver så godt jeg kan og fortsette med Low fodmap og håper på en bedre dag imorgen - det er mandag tross alt og jeg håper jeg kan fullføre det jeg har satt på todo listen

Uansett - vi har vært hos svigers i kveld - koselig som alltid <3 ellers vil jeg si at det har vært en typisk søndag - altså en avslappende dag, det har vært godt.

Men nå er jeg så trøtt at det blir natta på meg nå - sweet dreams <3

- LATE -

- Gud være takk for sin usigelige gave! - 2.Korinterbrev 9:15 -Å jeg har savnet bloggen i dag, men formen har ikke tilatt meg og blogge, jeg føler meg kolosalt sliten og utmattet og ikke minst trøtt, fibroen har virkelig satt seg inn i alle ledd og alle merkelige plasser jeg ikke trodde fantes. - Merkelig.

Uansett ble det en cappuchino på meg - jeg måtte bare ut og trosset at jeg egentlig bare ville sove og legge meg ned, men jeg tilatte ikke at det skulle skje - så ut måtte jeg :-)

Og koselig var det! :-) vi dro til svigers på kvelden og så film - super hyggelig. Ble Big Mamas House 2. Tror du jeg lo, syk bra komedie :-) anbefales på det sterkeste! 

Har så dilla på cappuchino med soya i om dagen, mhhm farlig god. Fikk kjøpt meg et par jeans i dag og gjett hvor mye de kostet?...

199, skulle aldri trodd og jeg har aldri hatt så behagelige jeans ever, det er som og ha på seg tights, de herlige ble kjøpt på cubus. Så løp og kjøp dere et par jeans der, jeg elsker hvor godt buksene passer der, de har den beste passformen ever!

Nå skal jeg straks legge meg - kjenner jeg lengter etter søvn nå, må bare drikke opp munkholmen min først - ååh så godt det er med iskald munkholm! Eneste som mangler er marsipankake, som jeg da ikke tåler, og som jeg ikke burde spise om jeg hadde tålt det heller haha..

I natt er det meldt snø, håper virkelig den kommer for og bli - det hadde gjort meg glad <3

Men nå må skravla snart ta kvelden - vi blogges mer imorgen :-) sweet dreams <3

- Sweet Dreams -

- Han skal la din rettferdighet bryte fram som lyset og din rett som lyset midt på dagen. - Salme 37:6 -

Wow for en dag - har kost meg så uffatelig masse hos svigers - har vært så koselig <3 nå er vi hjemme begge to og jeg koser meg med øl uten alkohol og surfer på nettet, godt og slappe fullstendig av i en god pysj, for gjett om jeg koser meg nå :-)

Jeg tror jeg skal være oppe en liten stund til, det er godt og være litt oppe på en fredags kveld - som jeg har skrevet om tidligere er jeg det fødte typiske b-menneske, noe jeg ikke vil endre haha - for jeg trives så godt som det er :-)

Håper dere har det fint :-) tusen takk for at dere leser bloggen min! Betyr ubeskrivelig masse <3

Ønsker dere en riktig god natt! Sweet dreams <3

- my new hair -

Jeg la meg og sovnet - jeg våknet, for Herren støtter meg. Salme 3?:?6?

Hei kjære dere og riktig god fredags kveld :-) jeg befinner meg atm hos svigers og koser meg masse. Fått servert nydelig melke og glutenfri pizza - yum!

Mobilblogger til dere nå. Tenkte og bare vise dere resultatet fra frisør besøket jeg hadde i dag. Det ble blonde striper på meg.

Frisør damen var svært hyggelig og jeg likte salongen godt. Veldig godt. Så der skal jeg utentvil gå fast :-)

Ønsker dere en riktig fin fredags kveld!

- All i need today.. -

- Men Du, Herre, er et skjold omkring meg. Du er min ære, den som løfter opp mitt hode. - Salme 3:4 -

Hei kjære dere og riktig god helg! :-) fredag allerede - å uken går så fort - det er helg og jeg elsker det! Dagen startet med kaffe og at jeg gikk ut i pysj for og hente posten, nesten fast prosedyre, til tross for at jeg håper så inderlig jeg ikke møter på noen som ser meg i pysj haha. Pysj buksa er fortsatt på og en ull genser, mens jeg er pakket godt under et pledd og selsagt koser meg med kaffe. Brrr så kaldt det er om dagen, varmeovnen er på, men jeg fryser for det - da er det godt, med et godt og varmt kosepledd - jeg koser meg her jeg sitter og blogger til dere!

I dag skal jeg til frisøren, nærmere bestemt klokken 15. Jeg gleder meg veldig, og til og vise dere resultatet, denne gangen er jeg i en ny frisør salong, spennende og se. Jeg har snakket med de på tlf - og de virker så hyggelige, jeg har skiftet mening om hvordan jeg skulle ordne håret, så jeg ringte for og rette opp i det :-)

Gleder meg så jeg altså - faktisk ikke ofte jeg drar til frisøren, men nå følte jeg virkelig for og unne meg det hihi :-)

Håper dere har det bra, formen min har blitt så mye bedre - høst depresjoner må være noe av det værste, så glad for at vi går mot jul og forhåpentligvis snø - jeg ønsker et snø kaos uten like. Litt stygt kanskje, men snø er så uffatelig koselig <3 håper for alt i verden at det kommer snø til jul :-) men om det ikke gjør det så skal det bli koselig uansett! Spesielt ettersom en del ny julepynt er kjøpt, vi snakker gull og rød jul, blir så bra - gleder meg masse til og pynte til jul og ikke minst overnatte hos svigers og feire jul med de med flere.

I dag står det jo litt på planen, bare koselige ting og ingenting som er stressende, derfor ser jeg på denne dagen med et stort smil. 

Ønsker dere en nydelig helg - gjør den bra <3

- @Interior inspo -

- Men vi skylder alltid å takke Gud for dere, brødre, dere som er elsket av Herren, fordi Gud fra begynnelsen utvalgte dere til frelse ved Åndens helliggjørelse og ved tro på sannheten. Til den kalte Han dere ved vårt evangelium, for å kunne vinne fram til vår Jesu Kristi herlighet. - 2 Tessalonikerbrev 2:13-14. -
Foto @Weheartit

Jeg bruker weheartit appen mye, jeg lager egne album på mobilen full av inspirasjon, nå ville jeg dele noen bilder av et stilrent og fatastisk interiør, får nesten lyst og bytte ut mye med nytt, men det kan fort koste litt - da tenker jeg det er viktigere og finne sin egen stil, og jeg og Hans Olav trives så godt i leiligheten vår, VÅR leilighet med en blanding av litt forskjellig, ofte skiftes duker og farger ut med nytt, alt etter humør - skal ikke mer til enn det ;-)

Uansett, jeg er fortsatt hos mamma og pappa, men er ikke alt for lenge til Hans Olav henter meg. Deler med dere et bilde fra at the moment.

Ønsker dere en riktig god natt når den tid kommer :-) vi blogges mer imorgen - sweet dreams <3

- Heart it -

- Han gir den trette kraft, og den som ingen krefter har, gir Han stor styrke. Selv unge blir trette og utslitt, også unge menn snubler. Men de som venter på Herren, får ny kraft. De løfter vingene som ørner, de løper og blir ikke utslitt, de går og blir ikke trette - Jesaja 40:29-31 -

Å som jeg elsker dette Bibelverset som står i Jesaja - det har hjulpet meg masse på dager hvor ting kan være litt ekstra kjipt.

Over ser dere bildet av den fine Rosenkransen jeg kjøpte på Ebay til en slikk og ingenting, den var helt nydelig og jeg elsker den <3

Nå befinner jeg meg hos mamma og pappa, jeg og Hans Olav har vært i Kristi himmelfartskapellet i dag og det var så nydelig og flott, det er så ubeskrivelig godt og være der og jeg trives så fantastisk der :-) 

Det ble en cc tur på meg før kapellet og jeg kjøpte meg litt småtterier jeg trengte, sånne nødvendigheter som sokker og sånt haha, av og til trenger man det også ;-) føler at vaskemaskinen spiser opp alle sokkene mine, men jeg tror det er nokså vanlig fenomen, og spesielt hvis en sokk er borte fra et par. Nei dette er et evigvarende problem haha..

Uansett, nå koser jeg meg her med en kopp te og skal være her en stund :-) vi ser på tv, prater og koser oss!

Ønsker dere en nydelig kveld <3

 

- Inspo @Bible Study -

Salme 37:23-24

Herren gjør en manns gange stø, og han har velbehag i hans vei. Når han snubler, faller han ikke til jorden, for Herren støtter hans hånd.

Foto @Weheartit
***************
Hei dere =) jeg starter blogg dagen med og dele noen fantastiske fine bilder med dere. Sånne bilder gir meg en stor dose inspirasjon. =) håper dere har det bra. Jeg har sovet som en sten i natt og koser meg med kaffe atm.  Endelig fikk jeg korset i posten i dag. Viser dere bilde senere. Det er egentlig en Rosenkrans og den er så fin. Elsker den allerede.

I dag skal vi i kapellet.  Jeg gleder meg masse =) Ønsker dere en nydelig torsdag <3

- I dont want to go to bed ever #atm -

 

 

- Sett din lit til Herren og gjør godt. Bo i landet, og legg vinn på trofasthet. - Salme 37:3 -

Hei kjære dere :-) måtte bare komme med et nattainnlegg - det er så typisk meg og sitte oppe til sent, ikke alltid jeg gjør det, men det har alltid vært slik at om nettene funker jeg best - det er da jeg er mer effektiv og det er da alt føles så perfekt, for det er da jeg har det best, og jeg elsker de sene nettene med tente lys, pysj, te, en god bok eller flere random serier på tven, jeg kommer ikke over at det er om nettene jeg funker best - jeg har bestandig vært slik og jeg er et typisk eksempel på et b-menneske ;-)

Men det er egentlig ok - for søvnen min er det ikke noe galt med lengre og jeg får de etterlengtende timene søvn, hver natt, - i det siste har jeg satt så utrolig stor pris på og følt meg så utrolig takknemlig, for jeg har det så bra - humøret mitt er på topp og jeg kjenner en fred inni meg uten like - noe som selsagt har vært etterlengtet - jeg klarer ikke beskrive det, men jeg har det så uffatelig bra :-) 

Ønsker dere igjen en riktig god natt :-) <3

- Some Interior -

- Jeg er døren. Om noen går inn gjennom Meg, skal han bli frelst. Og han skal gå ut og finne føde. - Johannes 10:9 -


Gave fra mamma - tusen takk <3

Ble et saue skinn med hjem fra kid i dag, driver med og gjør sofaen som ny - gleder meg til og se det ferdig resultatet - viser dere details når det blir ferdig. Skulle egentlig kjøpe puter i dag - men damen i kassa var så snill og fortalte at det var halv pris på putene på mandag, det var virkelig service på kid, og sånne mennesker liker vi :-) sparer 500 kr på og vente, noe som er gull vært når man trenger flere ting til leiligheten :-)

Nå er jeg hos mamma og pappa - ikke lenge til jeg skal dra, tenkte jeg skulle oppdatere dere , todo listen er totalt ferdig, og jeg er så glad for at alt der kan hukes av, da får jeg sove godt haha.

Ønsker dere en riktig god natt :-) <3 sweet dreams !

 

- mobilblogg -

Johannes 10:4

Når han har fått alle sine får ut, går han foran dem, og fårene følger ham, fordi de kjenner hans røst.

Hei på dere =) et mobil innlegg fra meg. Har tatt en liten pause fra ærendene. Godt med en kopp cappuccino med soya melk. Mange av tingene på todo listen kan hukes av. Og jeg rakk til og med og støvsuge og shine litt før vi måtte ut. Har på meg en kjempe fin jakke bestemor brukte. Denne har min kjære tante strikket til henne. Koselig med hjemmelagde ting og det betyr ekstra masse at bestemor har brukt denne =)

Mange er ute på julegave shopping nå. Merker jeg ikke klarer helt og begynne før første desember. Til tross for at Hans Olav sin gave er ferdig.

Men nå må jeg nesten bli ferdig her.  Ville bare oppdatere dere først. Vi blogges mer senere

- Onsdag -

- Gled deg i Herren! Så skal Han gi deg det ditt hjerte trakter etter. - Salme 37:4 - 

Frokosten min i dag

Så typisk meg når jeg har lagt meg :-)

Hei kjære dere og velkommen kjære onsdag :-) har dere det bra? - Jeg håper det! Her går det strålende. Det står en hel del på tapeten i dag. Har det faktisk ganske så travelt, er masse ærender og ting som må ordnes. Pluss at jeg skal gjøre en hel del i leiligheten i dag - om det blir den O-store vaskedagen må jeg se litt på, men om den ikke blir i dag blir den ihvertfall imorgen, da skal jeg utentvil fokusere på det :-) elsker lukten av grønnsåpe, og sofaen vår skal få en aldri så liten oppløftning, har masse idèr i hodet nå og jeg blir så glad av planlegging, elsker interiør :-)

Nå må jeg straks hoppe i dusjen, jeg har tasket rundt i koseklær i hele dag og det er på tide og komme i gang med dagens plikter, jeg har kost meg med kaffe og te - å det har vært så godt som det alltid er - med late dager, jeg har planlagt dagen, må få alt til og gå rundt, og det skal gå bra - for jeg simpeltent elsker det busy. Det er så godt og ha masse ting og gjøre :-)

Ønsker dere en nydelig onsdag <3

- I smile hjørnet, min vei med easylife -

 

- Tyven kommer bare for å stjele og myrde og ødelegge. Jeg er kommet for at de skal ha liv og overflod. - Johannes 10:10 -

 

Jeg har ikke alltid vært tykk og rund, i min yngre dager var jeg tynn, nesten litt for tynn - men så begynte jeg og legge på meg og raste opp vekt grunnet noen medesiner som jeg gikk på - på den tiden. Det har vært et slit og gå ned i vekt - det har vært mange tårer og rett og slett fælt. Men for 4 års siden begynte jeg på noe som het Easylife, jeg ble kjent med nye mennesker og vi hadde det veldig morro sammen, mens vi fikk lære om kosthold og veide oss og gikk ned i vekt. Mens vi trente på treningsstudio. Veldig sosialt og jeg husker jeg gledet meg til hver torsdag vi var der.

Men så skjer det som skjer med det meste av kostholdskurs, og det er at med en gang det slutter har du ikke den oppfølgingen og du har ikke den strenge stemmen i huet ditt som sier at nå må du skjerpe deg sånn at du ikke dummer deg ut med og gå opp i vekt i stedenfor ned når du skal veie deg, du har ikke den oppmuntringen fra kursleder eller fra andre som går på kurset, det er så lett og sluntre unna - for nå må du jo stå på egne bein. Så det var det som skjedde - jeg sluntret unna, og jeg gikk opp i vekt, heldigvis ikke like mye som jeg veide før, men nok iallefall, jeg har prøvd og prøvd og nå det målet. Men nå 4 år etterpå viste vekten en vekt som jeg ikke har veid på hele 4 år, og det vil si at jeg nå nesten veier det samme jeg veide når jeg sluttet på easylife, det målet om den vekten skal jeg ha som mål og veie innen 2-3 uker. Og det SKAL jeg klare!

Jeg har aldri vært så motivert, og i dag er jeg virkelig smilende og glad, for en fantastisk fin nyhet på en tirsdag :-)

- mobilblogg // Random og ebay -

Johannes 1:12

Men alle dem som tok imot ham, dem ga han rett til å bli Guds barn, de som tror på hans navn.

Heeei =) Random monday. Har dere det bra?  - jeg håper det. I dag har vi vært og handlet for uken og jeg har gjort litt i heimen,  og nå er jeg hos mamma og pappa. Sminke fra youngblood er bestilt og et deksel.  - må bare anbefale dere og kjøpe sminke på ebay.  Youngblood er et ganske dyrt sminke merke. Noe jeg kan forstå da sminken har en sykt bra dekk evne. Men det skader ikke og prøve og få sminken billigere.  Jeg er avhengig av sminke som er allergi vennlig. Og denne type sminke er sinnsykt bra. Jeg har kun positive ting og si om sminke produktet. Så løp og kjøp ;-)

eneste som kan være kjipern med ebay er at det kan ta en evighet før du du får det du bestiller. Men dette kommer så ann på hvor du bestiller fra. Sjekk alltid feedbacken til selgeren.  Jeg venter på et kors nå og jeg tror jeg har ventet en måned så langt. Det virker som jo billigere det er - hvor lengre tar det. Og spesielt hvis frakten er billigst mulig. Da er du nesten dømt til at produktet tar lang tid før det kommer. Men som sagt dette kommer sykt ann på. Noen ganger kan man ha flaks også. Jeg er nesten en ebay junkiie. Men det skal sies jeg kind of surfer og sjeldent kjøper noe.

Anyways nå skal jeg snart hjem og legge meg.  Fikk ikke fullført alt på todo listen min. Men hey - det finnes en dag imorgen også. Det viktigste er at jeg har hatt en ekstremt bra ro i sjela og forhåpentligvis en glede spreder.  Jeg har nesten vært litt for glad. Oh gosh så sykt godt det har vært =)

Ønsker dere en riktig god natt. Sweet Dreams

PS : bilder : bakgrunner fra mobil og ny film box - jeg må være tidenes største Disney fan

:-)

- I Ham har vi frimodighet,  og ved troen på Ham har vi adgang med tillit.  - Efeserne 3:12 -

Hei kjære dere og riktig god søndags kveld. Jeg holder på og sovne her jeg ligger på sofaen til mamma og pappa. Jeg tror jeg tar tidlig kvelden. Men det er egentlig helt ok. Imorgen skal jeg trene og begynne ordentlig med low fodmap. Gleder meg til og gripe dagen. Imorgen skal det handles for uken. Gleder meg til og fylle handlekurven med masse sunne - gode ting =)

Jeg har hatt en kjempefin dag. Håper dere har kost dere like mye som meg.  Vi blogges mer imorgen =) <3

- XO Eline -

XO Eline er en bok mange kan kjenne seg igjen i - jeg leste ut boka på få timer og både lo og smilte.

Boka handler om ei jente som heter Eline, Eline er tolv og et halvt år og hun blogger. En blogg som er helt nødvendig og som ingen andre skal se. Ingen kan gjette adressen og passordet vil aldri Eline nevne. Hun skriver på bloggen når hun er oss pappa og når hun er hos mamma.

Boka inneholder vennskap og kjærlighet, en blanding av begge, sånn som de fleste jenter opplever det. Boka er hysterisk morsom til tider og jeg kunne ikke annet enn og le høyt. Eline har virkelig humor, og jeg kan kjenne meg litt igjen i Eline, noe jeg tror de fleste kan.

Dette er en bok jeg anbefaler på det sterkeste, jeg tror jeg aldri har ledd så godt av en bok før, samtidig som den både er trist og har en veldig fin moral. 

Forfatter : Jorunn Strand Askeland 

Tittel : XO Eline

Forlag: Luther Forlag

Sidetall: 152

- Sunday -

- Men Ham som kan gjøre mer enn alt, langt ut over det vi ber eller forstår, etter den kraften som er virksom i oss. - Ham være ære i menigheten og i Kristus Jesus, gjennom alle slekter i alle evigheter! Amen. - - Efeserne 3:20-21 - -

 

Min søndag:
 

Hei kjære dere :-) nå er det lenge siden jeg har snakket ordentlig med dere. Tenkte og oppdatere dere litt i dag, jeg kommer med en spennende bok anmeldelse litt senere i dag - gled dere <3

Grunnet til at jeg ikke har blogget så mye, er fordi jeg er syk - tykktarm bettenelsen gjør sikkelig vondt, men nå følte jeg for og oppdatere litt after all. Jeg håper det blir bedre så fort jeg får begynt med low fodmap. Jeg har tenkt til og bestille meg en time hos kostholdsveileder på sykehuset - jeg håper og få den riktige hjelpen sånn at magen kan føle seg kanskje litt bedre.

I dag består søndagen min blant annet av Bibel studie, jeg elsker det! Jeg føler en så god og fin trøst i Bibelen og en trygghet uten like. Troen min er noe jeg er ubeskrivelig stolt av :-)

Jeg skal slappe av i dag - trenger og hente inn litt energi. Håper dere har det fint <3 ønsker dere en nydelig søndag!

- Lørdag -

- Men dere, kjære: Oppbygg dere på deres høyhellige tro, be i Den Hellige Ånd, og hold dere slik i Guds kjærlighet, mens dere venter på vår Herre Jesu Kristi miskunn til evig liv. - - Judas 1:20-21 - -

 

Hei kjære dere og riktig god lørdag <3 :-) Litt av min hverdag atm. Koser meg jeg! - Jeg er syk, har tykktarm bettenelse, så ikke så mye jeg orker å gjøre, da er det godt og sitte i pysj og bena godt plantet i sofaen, mens jeg ser på tv eller netflix. Og leser litt innemellom på lesebrettet mitt - en fin-fin dag!

Nå drikker jeg kaffe, har tasket rundt i pysj i hele dag, godt og ta livet med ro :-)

Ønsker dere en nydelig lørdag <3 håper dere koser dere denne helgen <3 vi blogges!

- Random Thursday -

 

 

- Pris Herren, for Herren er god, lovsyng Hans navn, for det er herlig! - - 135:3 - -Hei kjære dere :-) - jeg kom hjem med en todo liste og en kalender bok i dag - det var sykt billig, kalenderen kostet kun 39 - fra clas ohlson. Nå befinner jeg meg hos mamma og pappa - har det utrolig koselig <3 prøvde og fange Poirot på et bilde, men ble så uklart - han klarte ikke stå stille lenge av gangen før han skulle tulle og leke og ha det morro - så utrolig god han er - goingen! :-)

Drikker kaffe og koser meg, bruker anledningen til og koble meg til wifi - ettersom det er null nett i leiligheten, så macbooken er med - godt med nett, men blir ikke sittende her så lenge, føler for og være litt sosial, men en oppdatering skal dere få :-)

Alle elsker Raymond er på tven, morsomt og se på - tross for at jeg har sett alle episodene , så er det morsomt for det - det på grunn av at det skaper gode minner med masse god tv underholdning etter skoletid haha.

Koselig og være i mitt barndoms hjem, er her ganske ofte ettersom de bor minutter unna oss, men uansett er det like koselig hver gang! :-)

Ønsker dere en nydelig fin torsdags kveld <3

- Mobilblogg -

Salme 95:6-7

Kom, la oss tilbe og bøye kne, la oss knele for Herren, vår Skaper! For han er vår Gud og vi er det folk han før, den hjord hans hånd leder. - Å, om dere i dag ville høre hans røst!

Glutenfri havregrøt med masse gode bær ble min kveldsmat i går  =)

Kari Jobe ble musikken jeg hørte på til jeg sovnet <3

<3

Hei kjære dere =)  fortsatt er vi uten nett.  Venter på et nytt modem som mest sannsynlig kommer imorgen.  Følte allikevel jeg burde oppdatere dere. Men oppdateringene blir jo ikke helt som før.  For med en gang jeg koblet mobil til macen gikk alt data trafikk jeg har per måned bort og med og hele tiden måtte få mer mb blir det ganske dyrt.  Så jeg mobilblogger til dere nå.  Mye billigere a gitt for da går ikke internetten så fort =)

I dag skal vi i kapellet.  Gleder oss masse!  Var ikke der forrige torsdag  så skal bli koselig å dra dit igjen =)  håper dere har det fint.  Jeg driver med klesvask atm.  Må til det også =)  med min andre kopp kaffe- så koser jeg meg!  Ønsker dere en nydelig torsdag =)

- My wish list for Christmas -

- Herre, Din er storheten og makten og æren og herligheten og høyheten, ja, alt i himmelen og på jorden! Herre, Ditt er riket, og Du er opphøyet over alt og har alt i Din makt. - - 1 Krønikerbok 29:11 - -

 

Jeg har fått mange spørsmål om hva jeg ønsker meg til jul, jeg har samlet opp en collage og jeg har brukt lang tid på meg for dette var virkelig ikke enkelt hehe.

En samlet liste:

- Dette fine blomstrete serviset fra tilbors

- Den nye smartklokken fra sony

- Weekend bag

- Pusete og kosete varme gensere

- kosedress

- Samling av filmene til Audrey Hepburn

-  En søt og jentete lommebok med plass til mobil i eventuelt

- Juleserviset jeg samler på fra tilbors

- Hart of Dixie sesong 1

- 90210 sesong 2

- Rosa headset

- Rosa easy krølltang 

- En søt og god pysj

- En stor veske

- Nettbrettet fra sony - Sony Xperia Z3 Compact 8"

- Søte lange sokker

- Disney klassikere - denne fine samlingen med 7 dvder

- sims 4 for Mac

*****************************

Håper Inlegget fallt i smak :-) ønsker dere en nydelig onsdag 

- Tirsdag -

- Gled dere med de glade, og gråt med de gråtende! - - Romerne 12:15 - - 

Hei kjære dere og velkommen kjære tirsdag :-) i dag føler jeg meg ganske så effektiv og har fått tatt flere tlf, blant annet til frisøren, gleder meg til og stripe håret i slutten av denne måneden - blir bra! Skal jobbe med litt regnskap og sette opp budsjett, og jeg har klesvask på tapeten og en del andre plikter i heimen, i natt sov jeg så godt - men var tungt og stå opp after all, jeg gikk nærmest i søvne da jeg skulle hente posten haha - men jeg fikk da hentet den og en pakke fra ebay venter på posten. Så masse geniale ting på ebay til en billig penge :-) - vurderte en todo liste sak på etsy i sted, men skal heller lage min egen - så mye mer personlig a gitt.

Nettet er helt dønn dødt, så det blir 4G opp mot macen, noe som gjorde at internett mengden min for denne måneden vips ble borte - men, men - satser på at nettet kommer tilbake snart, canal digital var behjelpelige. Håper dere har forståelse for at bloggingen kan blir deretter. Men jeg håper at nettet er tilbake asap, det er krøll på linjen, 1-3 dager kunne det gå, men det kunne å gå raskere, uansett er 1000 mer mb bestillt, så jeg håper de ikke vil gå for raskt haha..

Anyways, i dag er fin dag - på tross av et ganske så grått og stusselig vær, men jeg koser meg med både te og kaffe. Om ikke alt for lenge bærer turen ut for et par ærender.

Ønsker dere en fin-fin dag <3

- sweet dreams -

- Ham elsker dere, enda dere ikke har kjent ham. Ham tror dere på, enda dere nå ikke ser ham. Og dere fryder dere med en usigelig og herliggjort glede, når dere vinner fram til endemålet for deres tro: sjelenes frelse. - - 1 Peter 1:8-9 - -

Hei kjære dere :-) gosh hvor raskt dagen har gått. Den har gått i ett og jeg har rett og slett ikke rukket og blogge, men nå er jeg her da med 4G og null wifi i leiligheten. Men det går egentlig greit. Mobilblogger jeg. Iphone 6+ er en fryd. Apple forever !

Uansett nå er jeg ganske så trøtt - så det blir kvelden på meg nå. Har faktisk lagt meg - men har ikke helt ro i kroppen da jeg avtaler morgendagens gjøremål. Med en genial planleggings app med påminnelser - så går dette utmerket.

Jeg har hatt en super fin dag, ærender er gjort og huket av, todo listen var nesten tom, men er egentlig fornøyd. Vi har møtt svigermor på cafe og vi har kost oss masse. Handlet litt. Fikk tak i diverse toalettsaker uten parabener og andre gift stoffer. Helt perfekt spør du meg.

Ellers har jeg vært hos mamma og pappa og jeg har til og med fått i meg fire måltider i dag. Imorgen er målet det samme, pluss ca 8 glass vann. :-) så håper jeg på at været er ok så jeg kan ta meg en gå tur.

Men nå må jeg vell snart sove, typisk meg som må finne på alt mulig rart på kveldstid haha.

Sov godt alle sammen :-)

- update on a monday -

- Herren er nær hos alle dem som kaller på ham, hos alle som kaller på ham i sannhet. Herren vil oppfylle de gudfryktiges lengsel, han hører deres rop og frelser dem. - - salme 145:18-19

Hei kjære dere og riktig god mandag :-) wow ny uke allerede. Både frokost og lunsj er i magen - ikke verst. Frokosten besto av havregrøt med soya yoghurt og lunsjen ble en smoothie med linfrø. Og to kaffe har jeg drukket også og nå skal både handleliste og todo liste noteres ned. Klokken er allerede 15.00 , men var oppe tidlig i dag. Har fått unnagjort litt klesvask og ellers startet jeg mandagen knall med alt jeg faktisk hadde lyst til og gjøre i dag , mindre fornuftige ting - men egentlig helt ok :-)

Macen er byttet ut med 4G på iphone. Internetten er litt krøll i dag så dette er egentlig et mobilinnlegg. Jeg kunne ikke la være og blogge. Men håper nettet går som vanlig snart. Og apropå det. Forever apple - nok sagt ;-)

Håper dere har det fint ! Jeg koser meg virkelig i dag og humøret vil jeg si er bedre i dag enn det har vært tidligere. Yehoo - merker at jeg kjenner at høsten er forbi og vinter måned er her. Håper på masse snø nå bare - det hadde virkelig gjort godt :-)

Ønsker dere en nydelig mandag ! Gjør den bra :-)

- The Beautiful cake -

- Vær vedholdende i bønnen, så dere våkner i den med takk til Gud - - Kolosserne 4:2 - -Åååh denne kaken var nydelig! Den er gluten, melkefri OG sukkerfri, en nydelig bløtkake som både smakte godt og var sunn all the way *liker*

Hei kjære dere :-) hjemme fra en herlig feiring av pappa på farsdagen, Hans Olav kom en tur på kveldingen - lykke *

Nå surfer jeg på det O-store internett , og skal om ikke alt for lenge ta en tidlig kveld .. eller .. JO! ;-) imorgen er det ny uke igjen, åååh så fort ukene går og så mye raskere de går ettersom mer eldre jeg blir - hjelp når jeg blir 40 - hvordan vil det bli da? ååh orker ikke tenke på det en gang..

Men nok om det - har hatt en super-fin dag , lovte jo dere bilde av den fantastiske kaken, og det har dere fått og den måtte jeg jo bare skryte litt av, ikke noe og syte for når man får så gode og smakfulle ting - da blir det så mye lettere og ha gluten og melkeallergi, i tilegg når jeg kutter ut sukkeret - denne inneholdt nemlig kun sukrin. Ååh <3

Tror jeg skal lese litt på lesebrettet mitt før jeg tar kvelden, jeg har en fantastisk bok på den som jeg simpelten elsker - kommer nok en anbefaling etterhvert :-) 

Men hey nå må jeg nesten få begynt på det prosjektet og andre prosjekter som at jeg blant annet skal sette på en kort klesvask. Huff tiden bare raser forbi.. - så jeg får nesten avslutte her - sweet dreams <3

- Bloggern -

- Gjør ikke noe av ærgjerrighet eller av lyst til tom ære, men akt hverandre i ydmykhet høyere enn dere selv. Ingen må bare se sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye. - Filipperne 2:3-4

*******************

Hei på dere =) - jeg har blitt Android fan igjen etter lang tid med Apple.  Synes det er ok med litt forandring. Forandring fryder ikke sant? :-)

Nå er jeg hos mamma og pappa og vi er godt i gang med og feire farsdagen.  Så utrolig koselig =)

Pappa ble så glad for gaven fra hjembyen hans, en bok fra verdens navle. Hunndalen.  =)

Vi har spist fårekjøtt og skal ha kake litt senere. Mamma har laget en gluten og melkefri bløtkake med sukrin til meg. Jehooo. Gleder meg til og smake. Den er liten og søt. Viser bilder til dere senere.

Sitter i godstolen,  blogger til dere og pappa kom akkurat med frukt. Også drikker jeg te. Koser meg masse her jeg. =)

Håper dere har det fint. Gratulerer med farsdagen til alle fedre der ute og spesielt til min kjære pappa. =) Glad i deg <3

- To Bergans dunjakker selges billig! -

Hei!  Mamma selger to Bergans dunjakker svært billig. De selges til første mann som ringer. Så her lønner det seg og forte seg og ringe :-) disse selges grunnet de ikke passer lengre og den blå er kun brukt tre ganger.

Så til informasjon. 

Den blå er i størrelse medium for dame og selges for kr 1000.  Den andre er i størrelse medium for herre, men kan brukes av begge. Den selges for kr 800. Begge to er svært pent brukt.

Kontakt per tlf :99621281

:-)

- MOBILBLOGG -

- For den Herren elsker, den refser han, slik som en far gjør med den sønn han har kjær. - - Salomos Ordspråk 3:12 - -

*****************

Hei kjære dere :-) en liten update fra meg. Har dere det bra? - Jeg håper det. Vi er hos mamma og pappa og har spist Taco og koser oss med kaffe nå. Har sett stjerne kamp og er så glad for at Nora kom videre.  Så.utrolig bra :-) heier på deg Nora!

Vi blogges. Må nesten være litt sosial her føler jeg :-)

- 20 spørsmål -

 
1. Har du et mellomnavn? - Jeg heter bare Benedicte med verdens fineste etternavn , etternavnet til mannen min <3

2. Hvilken tid på døgnet liker du best? - Jeg er et alt for typisk b-menneske , men har blitt en liten smule flinkere til og legge meg på kvelden i hverdagene vell og merke, men jeg trenger alt for mye søvn, så morningene er så utrolig vanskelig og stå opp - så til spørsmålet - jeg liker kvelden best :-)

3. Hvor liker du deg best? - Åh jeg er så hjemmekjær, det kan umulig finnes noen? (utenom Hans Olav og meg) som liker hjemme best, jeg liker ikke reise noe særlig, så ja det er noe med borte bra, men hjemme BEST ;-)

4. Hva er det første du gjør når du er alene hjemme? - Må jeg være alene hjemme? jeg hater det, jeg er så selskap sjuk, så jeg unngår og være alene, skjer svært sjeldent! 

5. Hva er du mest redd for? - Og miste noen jeg er glad i!

6. Liker du smurf? - Smurfene? haha - vet ikke hva annet som menes, men folk sier jeg har smurfe nese, jeg tar det positivt :-) ! for et kompliment (tar meg ikke selv så høytidelig!)

7. Høyrehendt eller venstrehendt? - Høyrehendt

8. Har du gjort noe bra ut av livet ditt? - Herlighet JA! jeg er jo Gift med drømmemannen <3 :-)

9. Hvor mange kjæledyr har du hatt? - Fisker når jeg var liten, en hund (whitenterrier) som bor hos mamma og pappa :-) 3 chinchillaer og nå to degusere :-) 

10. Er du deg selv mot andre? - Ja jeg er vell det?

11. Hva er det koseligste du vet om? - ÅÅÅh det er så mye! Men og våkne til en solstråle av en drømmemann, og vite at jeg er den heldigste som er gift med drømmemannen. Ellers er jula så utrolig koselig og noe jeg ser så frem til hvert eneste år, men bare de små tingene i hverdagen sammen med min kjære, familien min og vennene mine :-) <3

12. Sang som får deg til og smile? - Åh jeg elsker musikken til Kari Jobe, musikken hennes kan redde meg fra en dårlig dag - jeg er en worship junkiie, men Try av Colbie Caillat er en sang jeg har helt dilla på, men musikk av Taylor Swift, Demi Lovato og Miley Cyrus får meg også til og smile :-)

13. Sang som får deg til og gråte? - Sjenerelle triste låter huff, ja de får meg i dårlig humør, men vet ikke om noen sang som får meg til og gråte da men :-)

14. Hva ville du gjort for søsken/ene dine? - Nå har jeg verdens snilleste og beste lille bror, som jeg er så uffatelig stolt av! Jeg er så glad i han og det sier vell sitt :-)

15. Liker du utseenede ditt? - Første som dukket opp i hodet mitt nå, var et strengt nei. Sånn er vell vi jenter.. men ja prøver og ikke tenke så mye på det :-)

16. Hva er din yndligsdrikk? - KAFFE!!!

17. Hva gjør du før du sovner? - Åh vet det ikke er så lurt, men jeg surfer på mobilen og hører på musikk, det er must rett og slett, vanskelig og vende seg av det hehe..

18. Hva er din største drøm? - Den har jeg oppnådd, og det er min kjære Hans Olav <3 ellers har jeg en drøm om og en gang dra til USA. :-) ellers er min aller aller aller største drøm per nå, at alle rundt meg skal ha det bra ! :-)

19. Hvordan er din klesstil? - Min klesstil er typisk alt mulig, kler meg etter humør og liker veldig mye forskjellig, men i det siste har jeg begynt og pynte meg litt mer, elsker det <3

20. Hva er din yndligslukt? - Vanilje, og lukten av juuuuuul!!!

:-) 

- i love u winter -

 

- Kom, la oss juble for Herren! La oss rope med fryd for vår frelses klippe! La oss tre fram for Hans åsyn med pris, la oss juble for Ham med salmer! - - Salme 95:1-2 - -

Ok jeg skal ikke juge, jeg skal ikke si at det går bra når det egentlig ikke gjør det, for ja jeg har vonde dager innemellom, det går ikke alltid greit - jeg har en sykdom som jeg for alltid kommer til og ha - MEN GOSH som jeg elsker at det snør ute nå, gosh som humøret forandret seg totalt med en gang jeg så snø, åååh så glad jeg ble ååh så mye det er og se frem til og det er ikke alt for lenge til desember måned. Ventetiden - jul - jeg elsker det! :-) jeg gleder meg så uffatelig masse og ekstra mye i år, for det er første år jeg skal feire med Hans Olav - første jul som gift. Helt utrolig hvor fort tiden går også.

Viktig og se positive ting også - nå er vi hjemme en liten stund før vi skal til svigers og se film :-)

Kos dere i dag - jeg skal koke meg en kopp te og bare nyte tiden :-)

Klemmer til dere <3

 

- Heeeeelg! -

- For det er én Gud, og én mellommann mellom Gud og mennesker, mennesket Kristus Jesus, Han som ga seg selv til en løsepenge for alle, et vitnesbyrd i sin tid. - - 1 Timoteus 2:5-6 - -

 

Heei! Det er helg - sånn finally og den skal uten tvil nytes til det fulle for jeg har hatt så cravings etter helg nå og helgen er bestandig ukens høydepungt og det er noe helt spesielt med fredager - det vil det for alltids være :-)

Jeg har tasket rundt i pysj i hele dag, det har vært så godt og jeg har ikke gjort noe fornuftig og det har vært enda bedre - men nå skal jeg straks hoppe i dusjen, eller så fort jeg er ferdig med dette innlegget og så bærer turen ut for og ordne et par ting - det er fars dag på søndag - det er ting som må ordnes iforhold til det også andre ærender.

Håper dere har det fint! :-) ønsker dere en nydelig helg <3 kos dere og nyt den til det fulle :-)her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Bokanmeldelser
 • Dagens anbefaling
 • Filmanmeldelser
 • Foto
 • Helse
 • hverdag
 • Israel
 • Jesus
 • Makeup
 • New in
 • personlig
 • Solan og Ludvik

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits