1 desember

Jeahii 1 desember :-) det er natta her i Oslo for oss - men det er nok av liv utenfor. Isted så vi en dude danse helt munters alene haha. Oslo i mitt
Elsker Oslo!

Oh my jeg føler jeg ikke har hatt noe liv før jeg traff Hans Olav !! Det er helt sykt men helt sant ! Elsker deg over alt på jord gutten Miin
Men imorra er det duket for en god frokost ! Opp ved åtte tiden imorgen for og rekke hotell frokosten som visstnok skal være det beste av alt!

God natt cuties
Vi blogges mer imorgen

I Oslo

Heeei på dere :-) nå er vi i Oslo. Har spist på fridays og handlet inn litt fra deli. Nå ser vi på film på hotell rommet og har det sikkelig koselig ! Hadde egentlig tenkt og blogge fra toget. Men var sykt dårlig signal.

Men nå oppdaterer jeg dere ihvertfall. Vi har utsikt mot Karl Johan og dere kan ikke tro hvor fint hotellet er !! Åh
Mobilblogger nå ettersom det står film på på macbooken. Ser fra 1channel om noen skal være interessert etter og se filmer og tv serier gratis. Men nb : det er masse masse reklame.

Noen bilder fra i dag. Vi snakkes

Brrrrr

Hei! Nettopp kommet inn fra en tur i byen for en samtale! Hatt besøk av mamma en liten tur - det var koooselig! Nå er jeg virkelig klar for Oslo tur og det skal bli så bra! Gikk til byen i dag og det skal jeg si dere var kaldt brr.. er så kald nå at dere aner ikke...

Prøver og få i meg masse kaffe så jeg holder varmen. Helt forferdelig!

Håper dere har det fint :-D kos dere masse i dag! Det skal ihvertfall jeg! Vi blogges fra toget <3

Gleder seg til Oslo weekend

Hei på dere skjønninger <3 Nå er det ikke lenge før jeg stikker i en samtale før turen bærer til Oslo. Jeg har nettopp pakket og er klar for avreise - selvom det er noen timer til haha.. vi tar 17.30 toget :-D

Life is great akkuratt nå hihi..

Ha en kjempe fin fredag alle hjerter <3

Avreise dagen

Haha her ser jeg at håret ikke ble så veldig velykket med underhåret orange og resten nesten hvitt haha - jaja. Jeg tør nesten ikke farge det enda mer ettersom da kan det lett bli helt hvitt :-O så jeg lar det være sånne foreløbig.. reiser jo tross alt til Oslo i dag weee :-D

Gleder meg sååå ufattelig mye!! Blir såå koselig med forlovede weekend! Skal ta masse bilder og blogge masse masse!! Så ja dere hører fra meg :-D

Har sovet ganske godt i natt - men sovnet så utrolig sent - så nå er jeg kjempe trøtt! Denne dagen kommer uansett til og bli kjempe fin :-D

Ønsker dere en kjempe fin fredag og goood helg!! <3

 

Mobilblogg @natta innlegg

Hei på dere små troll ;-) nå har jeg lagt meg :-p er egentlig ikke noe særlig trøtt men skal i en samtale imorgen så må opp litt før enn hva jeg pleier ;-) og etter det må jeg hjem og pakke før turen bærer til oooooslo !! Blogger fra toget :-) dere blir oppdatert hele helgen !! Gleder meg som en liten unge.

Ble fornøyd med hårfargen ! Elsker den faktisk :-) håper også andre liker den da ;-)

Hatt en utrolig koselig dag med Caro på cc !! Koste meg sånn <3 neste gang blir muligens på mandag og da blir det muligens kino wee :-) evigheter siden sist jeg var på kino - jeg som var så ofte før haha. Tror jeg må få til og dra litt oftere ;-)

Caro du slenger deg på du?;-)<3

Nå skal jeg høre på musikk og prøve og få sove og oppdatere meg på face :-) vi blogges <3

CC Shopping med bff

Heeei på dere :-D nettopp kommet hjem eller det vil si for en god stund siden - sitter nemlig med hårfarge i håret - håret mitt er gult/orange så dette er en prosess jeg må ta over tid hehe.. så nå skal jeg bil enda lysere og håper det funker bra!

Har vært på cc i dag med Caroline. Vi hadde egentlig tenkt og dra på kino - men droppet det til fordel til shopping , cafe kos og la baguette.

Her er litt bilder

Var super duper koselig! Vi var på cc i hele tre timer og dette ble med hjem til meg ;-)

Militær jeans fra cubus og hårfarge selvsagt. Åå dere aner ikke hvor fine de jeansene er på! Åh shopping lykke <3

Caroline og jeg har kost oss masse på cc og imorgen er det duket for hotell weekend for meg og Hans Olav i OSSSSSSSSLOOOOOOO!! <3 åh tror dere jeg gleder meg? jooooo!! <3 Bloggen blir selvsagt med da Macbooken blir med :-D wee!!

Nå må jeg snart skylle ut hårfargen . Vi snakkes <3

God tur

Hei på dere :-D nettopp inne fra en gå tur - ble mer og gå tur enn og trene - var så sykt glatt ute haha - men tenkte bare at det var godt og komme seg ut en liten tur - Å JA det var det :-D så nå er jeg inne igjen i varmen og det kjennes godt <3 nå skal jeg koke meg en kopp kaffe og slappe av <3

Vi blogges vi :-D

Torsdag

Heeeeei! Sorry at jeg ikke har blogget noe i dag - men nå blogger jeg da :-D ååå tusen tusen takk for at dere var såå mange innom i går! Jeg fikk helt sjokk da jeg så statestikken haha.. tusen tusen hjertelig takk! dere er bare BEST! <3

I dag har jeg noen veldig koselige planer <3 forteller mer om det senere! Nå koser jeg med en kopp kaffe og har tenkt meg ut på trening om ikke alt for lenge. Har dusjet og jeg skal vise dere sølv shampoen og balsam/hårkuren litt senere. Jeg anbefaler den virkelig - men somsagt kommer det et eget innlegg om det senere :-)

Sov sånn kjempe godt i natt og sov ganske lenge i dag også. Men var godt og få sovet ut litt - for i dag føler jeg meg sånn ca kjempe opplagt :-)

Men jeg har ikke fått spist frokost ennå da haha - hater og spise om morningen  - så nå skal det bli godt med mat når klokken nærmer seg 14..

Ønsker dere en kjempe fin dag :-D lille lørdag i dag og den skal nytes til det fulle <3 vi snakkes!

Mobilblogg @ more pictures

Hey blondie

Åååh jeg er såå fornøyd! Var så spendt når jeg satt med hårfargen i.. var så skummelt for håret ble mer og mer orange - men etter og har dusjet det ut og brukt sølv shampo og sølv hårkur fra revlon så ble det såå fint og det lukter så godt nå haha - håret føles dessuten friskere - og det er ikke til og legge under en stol at jeg trives aller best som blondine :-)

Håper dere liker den nye hårfargen! Satt med fargen i håret i hele 45 minutter - det er stripete noe steder og merker det er litt ugjenvnt under haha - men synes egentlig det ble ganske kult det også ;-) Ikke lett alltid og farge håret selv.

Nå skal jeg faktisk drikke kaffen min og så skal jeg SOVE faktisk av alle ting haha - føler meg virkelig som en vandrende zombie i dag når jeg ikke har fått et minutt på øyet i natt :-(

Vi snakkes

Sitter med hårfarge i

Oh my.. lurer virkelig på hvordan resultatet blir og jeg tror muligens jeg må til innkjøp av flere pakker :O

Sitter med hårfargen i nå og så langt lover det IKKE godt :-( vi får se da når jeg har sittet i type 45 minutter..

Viser dere uansett resultatet senere i dag :-D

Kos dere i dag alle hjerter <3

Mobilblogg @finally

Haha gjett hva jeg skal gjøre ?:-p sjekk bildet nede:-) viser selvfølgelig resultatet som muligens blir mislykket og jeg ender opp med og måtte farge håret type syv ganger på tre dager (snakker av erfaring ..)

God morgen forresten !! Er hos mamma og pappa :-) mamma skal hjelpe meg og farge håret og ettersom formen er elendig - jeg ikke har sovet noe i natt . Er det alltids koselig med litt foreldre trøst haha.

Ciao nei da. Vi snakkes :-D

......

Hatt en forferdelig natt... blogges mer senere i dag!

@mobilblogg

ZzZzZz

Inspo

Weheartit

 

Mobilblogg @dagens makeup

Heeeei på dere :-) nå har jeg prøvd meg på en litt annerledes sminke måte. Venter på at Hans Olav skal komme med middagen.

Har gjort litt diverse i dag. Men hovedsakelig avslapping. Dessuten føler jeg meg som en vandrende zombie i dag haha. Er så trøtt !!

Vi snakkes

Tirsdag

Heeei! GOSH i dag har jeg ikke gjort noe som helst fornuftig! Og i tilegg sto jeg opp alt for sent i dag - har laget meg litt lunsj og koser meg med kaffe nå.

Skal straks sette i gang en oppvask maskin og tørke litt klær. Pappa var her en liten tur med noe jeg hadde glemt på butikken i går. Snill han er <3 

Og vet dere? Det er masse masse snø her på Gjøvik i dag ååååh!! Blir så glad :-D får virkelig julestemning av det!

Ønsker dere en kjempe fin tirsdag <3 (holdte seriøst på og skrive søndag.. hmm) klemmer til dere fra meg <3

Mobilblogg @natta innlegg

Heeeei på dere :-) da er det duket for og ta kvelden. Har vell i grunn lagt meg. Hører på sove musikken min jeg lastet ned fra iTunes. Vært utrolig koselig og ha Rune på besøk. Gutta tok seg en kvelds kjøretur. Jeg la meg likeså greit - var så sliten etter og har vært oppe siden 06.00. Ikke hverdagskost her for og si det sånn ;-)

Imorgen tenkte jeg meg opp åtte isteden. Ihvertfall fremgang. ! Har planer om og bli a-menneske hehe.

Hans Olav kommer tilbake om en times tid og da tenker jeg han stuper rett i drømmeland. Jeg tipper jeg har sovnet for lengst innen den tid haha.

Håper dere får sove godt i natt :-)

På bildene under ser dere ihvertfall to ting jeg gleder meg veldig til. Enda mer til jul da ;-) - og bli et år eldre skremmer meg en smule ;-)

Nå skal skravle bøtta sove - vi snakkes mer imorgen :-) ha en god natt alle hjerter <3

Mobilblogg

Heeeeei !!! Nå har vi besøk av Rune og har det sikkelig koselig :-) drikker kaffe og ser på tv !! Hans Olav skal overnatte i natt :-)

Ettermiddagen har blitt brukt til husarbeid og avslapping og middag kos <3 her snakker vi ekte norsk middag!! Medisterkaker med brun saus med brunost oppi , makaroni , poteter og tyttebær !! Yammi <3

Men nå skal ikke jeg være så a-sosial

Vi blogges <3

Jeg har begynt og trene

Vet ikke om jeg har fortalt dere - men jeg har begynt og trene igjen - er fast bestemt på og komme iform og ta av del kilo - nå til eksempel har jeg akkuratt kommet hjem fra en lang gå tur

Det er friskt og godt og komme ut litt - itilegg tok jeg en rask tur innom matbutikken og rasket med meg noen småtterier - var sulten så blåbær ble blant annet med hjem. Og vet dere - jeg knasket en hel pakke haha.. men er sundt da. Nesten helt umulig og gå på matbutikken sulten - brente av noen cach for og si det sånn haha.. 

Sånn her ser jeg ut nå

Jeg synes sminken min ble ganske kul i dag - og det er morsomme er at det tar veldig kort tid! Kan sikkert vise dere senere ;-) Nå har jeg planer om og kose meg med en kopp kaffe . Hele to esker med kaffekapsler ble med meg hjem i dag hihi.. 

Føler forresten jeg har fått min manglet energy tilbake :-D hurra for den! 

Btw : Ble så utrolig innspirert av programmet til tv 2. Tv 2 sporty. Jeg i likhet med damen på tv er ekstremt glad i sjokolade - og det er så farlig godt! Men de siste ukene har jeg kun spist sjokolade med 70 % kakao eller mer - og det er  et mye sunnere alternativ!

Men nå roper kroppen etter kaffe - eller ihvertfall sånn nesten ;-) Vi snakkes!

Mobilblogg @dagens makeup

#Me#Girl#Happy :-D

Hei på dere :-D Jeg powernappet en times tid på sofaen - ca fra klokken syv til åtte .. haha.. var sykt trøtt - men nå har jeg ihvertfall kommet i gang med litt plikter og ting som skal gjøres i leiligheten  i dag - har spist frokost - vell for en stund siden da, vasket klær og har hatt en koselig samtale med mamma på skype.

Har jeg fortalt dere hvor genialt Skype er? Åh digger det!

Nå har jeg kokt meg min tredje kaffekopp haha.. elsker kaffe - får aldri nok <3 tror jeg i grunn er avhengig - for her en dag hadde jeg ikke mer kaffe igjen og måtte koke meg en kopp te på morgenkvisten - kjente en smule dårlig humør der altså hihi ;-)

I dag får vi besøk av Rune som er beste kompisen til Hans Olav. Blir koseig! Har en del koselig og se frem til denne uken her :-D skal møte Caroline denne uken her også og det blir koselig <3

Tusen takk forresten at dere var så mange innom i går <3 tror jeg hadde leserrekord i går og det var gøy og se! Tusen takk skal dere ha :-D <3

Nå må jeg få i gang litt mer her - vi snakkes vi <3

God morgen

Hei på dere og god morgen! Sto opp klokken 06.00 og ifølge sleep cyrcle har jeg fått 6 timer søvn. Ikke værst det ;-) Føler meg kjempe trøtt - men ville få mest mulig utbytte av de 24 timene et døgn har. Dessuten er det ny uke og nye muligheter. Mandag og fredag er de beste dagene i uken synes nå jeg og mandag gir meg good feeling  og ny energy <3 Tenk at ukene går så fort - det er ikke til og tro og nå nærmer det seg 1 desember med stormskritt :-D I dag er det en del ærends som må gjøres litt utpå dagen. Også er det virkelig shinings av leiligheten - med skikkelig rengjøring.

Håper dere får en fin uke og god mandag til dere <3

Good nighty

Hei på dere <3 stikker bare innom for og ønske dere en god natt <3:-) nå har jeg lagt meg og er klar for en god natt søvn :-) planer om og komme meg opp innen åtte imorgen - så får vi se hvordan det arter seg ;-)

Har en del på agendaen imorgen ! Gleder meg til og starte en bra uke :-)

God natt cutiepies ! Sov godt <3 sovemusikken er på - nå er det bra og slukke lyset og dale ned i drømmeland.

God natt <3

Im home

Hei hei og hei på dere :-D nesten akkuratt kommet hjem. Kjørte værla rundt for og få tak i snus haha.. søndag vet dere. Joker var oppe og tror dere jeg ikke var der før i dag - men kortet mitt funket ikke :-( viste seg at det var ikke nok penger der så måtte overføre fra min kjære regningskonto haha .. (har kontoer for alt mulig rart ;-) ) - men fikk endelig tak i snus og bilturen sparte meg tyve kroner hihi ;-)

Uansett så er jeg hjemme som sagt og over ser dere noen bilder fra i dag - bildet nederst er tatt sånn ca atm.. prøvde meg på midtskill i dag og tror dere ikke det var uvandt eller ? så det på en blogg i går og ville teste det ut.. kan dere gjette hvilken blogg? ;-) hint * et hint av rosa hår *  enda et hint *blogg navnet kan eksplodere* haha sier seg selv at dette var lett - elsker den bloggen btw :-D

Nå tenkte jeg og koke meg en kopp te og slappe av litt før jeg da tar kvelden. Håper dere har hatt en fin søndag! <3 det har ihvertfall jeg :-D

Snakkes

 

Mobilblogg

Hei på dere :-) er hos mamma og pappa nå. Jeg , mamma og Poirot har gått en passe lang tur i det friske snø været. I dag kom det nemlig snø. Veldig happy for det. Selvom det er svært lite - så er det koselig :-) er dessuten meldt mer snø fremover. Tenker snøen legger seg iløpet av neste helg !

Koser meg ihvertfall hos mamma og pappa :-) kom for ikke så veldig lenge siden.

Ønsker dere en kjempe fin søndag - tenk imorgen er det mandag allerede - puh tiden flyr ! Har en del planer iløpet av uken. Men aller først skal jeg nyte denne søndagen :-)

God søndag til dere alle :-)

Scream..Noen ganger har jeg bare lyst og skrike fordi verden føles så urettferdig.. det skjer så mye fælt i verden og hvor er håpet? hvor er gleden? hvor er sang og hvor er dans? Her sitter jeg og er lei meg - mens jeg ikke har noen grunn til og være det overhodet.. og rundt meg skjer det så mye fælt at jeg har ikke ord - fordi ord blir stumme .. Å så mye hat det er blant mennesker.. hvorfor er det slik? hvorfor skal vi gå rundt og hate hverandre? og så mye sjalusi! Hva er vitsen med det?

Jeg har opplevd mye fælt jeg også - men jeg ønsker ikke dele det her - men jeg vet det er mennesker som har opplevd det mye værre enn meg - og sånne ting tar jeg innover meg - fordi jeg er menneske - jeg er menneske og jeg bryr meg! Jeg bryr meg om alle - det er bare slik jeg er. Unnskyld for det!

Jeg merker jeg kan sitte og se på nyheter og gråte - rett og slett fordi jeg hater urettferdighet - og akkuratt der kan ordet hat komme inn - fordi ting er så uffatelig urettferdig og hvem vil leve i en verden full av hat?

Jeg har bare lyst og skrike - skrike høyt. Men hva har det for seg ? det er jo ingen som hører meg - og ikke bryr seg heller.. Urettferdighet er det værste som er - og det finnes så utrolig mye av det.. bare ut døra fra hjemmet. Hva er det med oss mennesker? Hvordan har det blitt slik?

Jeg lurer så på hvordan dette kommer til og bli.. Det er ikke lett for oss som sliter - hva enn det skal være - men jeg tror at alle mennesker sliter med noe, og det er sånn verden er. Verden er et urettferdig sted - men uansett hvor urettferdig verden er - så er vi med på og gjør den sånn. Bare av små ting - iform av løgn og sjalusi. Vi sårer alle en eller annen person uten at vi kanskje vet om det. For mennesker er onde. 

Ingen er perfekte. Selvom vi er perfekte i Guds øyne - vet jeg at Han gråter - Han gråter over hvordan vi mennesker har blitt. Fordi det er ikke slik Han ønsker at verden skal være. Men verden har blitt sånn - og det er vi mennesker som har gjort verden sånn. Men hvorfor? Jo det vet jeg som kristen - men jeg vet at mange mennesker ikke deler samme syn som meg - og jeg kan godt forstå at mennesker lurer - lurer hvorfor det ikke er godhet i verden. Men vi har fått en fri vilje. Vi mennesker har en fri vilje til og bestemme over vårt eget liv. Det er faktisk vi som  mennesker som gjør verden slik den er.

Bare vi kunne forstå hverandre - trøste hverandre - gi hverandre en hjelpende hånd. Bare vi kunne forandre vårt eget ego - bare vi kunne sett på hverandre som unike - for du er unik og jeg er unik. Vi er alle unike.

Vi klager på at det ikke er fred - vi klager på at det er ondskap i verden. Men da må vi gjøre noe med det - vi må trøste hverandre - gi hverandre glede i hverdagen - vi må sette pris på hverandre og bry oss.

Vi skal ikke le av hverandre - vi skal ikke gjøre narr. Det er lov og si at man er lei seg - det er lov og si at man er glad og det er lov og si at man er STOLT - stolt over og ha oppnådd noe i livet - uten at noen skal bli sjalu.

Vi må stå opp for hverandre - vise at vi bryr oss om sidemannen - mannen på gata. Det finnes mennesker også som vil hverandre godt - men alle mennesker har en dårlig side - ta frem den siden og gjør den om til noe positivt.

Start dagen imorgen om og si noe positivt til noen - start dagen og tenk positivt om deg selv - vær glad for at du er du - at du er unik og at du er den du er. Og JA du er flink til noe - du duger !

Sunday the funday

Hei på dere og god formiddag! :-D Våknet ni og stå opp da - rekord på en søndag og egentlig rekord fra forever ;-) i dag har jeg litt planer - skal opp til mamma og pappa en tur og spise middag. Blir koselig! Før den tid må jeg få i meg litt frokost - tenker ASAP!

Har sovet finally utrolig godt i natt. Lastet ned en sove cd fra itunes. Tror apsolutt det var vært de 95 kronene eller hva det var. 101 sanger - ikke værst det. Instrumentalt og mange natur lyder og slikt.  Tror det var det som skulle til for at jeg slulle få sove!

Søk på sleep music på itunes - så kommer det opp METTA! Da finner dere den som passer dere best :-D føler meg endelig uthvilt på sånn ca en evighet ;-)

Ønsker dere en kjempe fin søndag :-D åh min blir så fin <3

 

Mobilblogg @red lips

Gleder meg til jul

Ååå som jeg gleder meg til jul! Sånn her så litt av stuen ut i fjor

Gleder meg masse masse til og pynte til jul! Tenk nå er det ikke lenge til 1 desember! iiih! <3

Nå har vi for ikke så veldig lenge siden spist frokost - og nå koser vi oss med litt tv titting. Ønsker dere en fin lørdag <3

Late blogging

GOSH får ikke sove i det hele tatt! Har bestillt meg noe urte sovemedesin på nettet - håper det funker bra! Ellers  tror jeg at jeg må gå til innkjøp av Acai + for meg energy. Tror jeg muligens kjøper det på apoteket iløpet av uken. 

Men nå skal jeg ta fatt på litt søvn mens det muligens enda er mulig ;-)

Ha en god natt alle søtinger <3

Follow me on instagram @bennybolero

Hei på dere - skriker ut om og få flere følgere på instagram haha. Håper dere vil følge meg ;-) heter @bennybolero der :-) ha en god natt og sov godt fininger

Mobilblogger

Hei på dere :-) nå stikker jeg snart på butikken. Sånn her ser jeg ut i dag.

Vi snakkes

Going for a walk in the dark

Hei på dere :-D nettopp vært ute en tur og gått en tur! Nå koser jeg meg med en kopp te :-D magen er betraktelig bedre - men merker jeg fortsatt har en del smerter! Uansett så skal jeg om ikke så alt for lenge møte Hans Olav for en aldri så liten shopping tur på matbutikken. Må handle for helgen ;-) Helder en del mot vin i dag istedenfor øl. Men vi får se. Vin er så utrolig godt til maten :-D slår øl lett det - men uansett får vi se hvor lenge pengene rekker haha nei da ;-) men er uansett en del som må handles denne helgen og ukene fremover - nærmer jo seg desember med stormskritt! Hadde egentlig lyst på lavkarbo pizza i dag - men tror det blir enten kebab eller falafel talerken i dag. Greit og ta det litt enkelt  noen ganger ;-)

Merker jeg egentlig ikke har fått gjort så mye i dag.. har ikke orket rett og slett - men nå tenkte jeg og ta beina fatt og få ordnet litt i klesvask og diverse så alt er klart til min kjære kommer og skal overnatte <3 dette blir en koselig helg!

Jeg merker nå at jeg må ta matallergien min seriøst - det går ikke ann og sluntre unna når jeg blir så dårlig. Så nå må jeg bare være helt slavisk heretter.

Ønsker dere en kjempe kjempe fin helg <3 kos dere !

Instastory

Oh Gosh - jeg våknet klokken 08.00 med verdens værste magesmerter - jeg mener det. Så ille har jeg ikke hatt før - så kvalm. Jeg var varm i hele kroppen - det var som noen skulle ta fyr på magen min, også bak i korsryggen også. Jeg drakk og drakk vann - men det var som jeg ikke hadde drukket vann på type en måned. Jeg vrei meg og lå i fosterstilling - jeg var virkelig på nippet der til og ringe sykebil altså.. men til slutt sovnet jeg og har ikke stått opp før nå. Føler meg helt slapp og helt forferdelig.

Det har rett og slett med cookien jeg spiste i går - så jeg kommer aldri aldri mer til og spise noe jeg ikke tåler! Har fortsatt sikkelig vondt i magen - men det kan ikke sammenlignes med det vondte jeg hadde!

Jeg sov ekstremt lite i natt - nå tenkte jeg og koke meg en kopp te og få i meg litt havresuppe. Føler jeg har kastet bort hele dagen med og sove - men sånne er det - er man syk - så er man syk!

Håper dere ihvertfall har en bedre dag enn meg. Vi snakkes <3

iPhone 5 mobilblogg - natta innlegg

Hei på dere ! Nå har jeg lagt meg :-) håper på en god natt søvn ! Håper dere har det bra <3

Her er litt bilder fra den siste tiden.

Vi blogges <3

Bffs date on Krutt

Hei hei og hei på dere :-D omtrent nettopp slengt av meg skoene, plasert beina trygt opp i sofaen og laster opp bilder via Instagram. GOSH så koselig jeg har hatt det med Caroline i dag <3 alltid så koselig og være med henne <3 :-D

Her er noen bilder fra i dag - vi standet på krutt som vanlig - bestandig god kaffe der - chai latte i dag da. Tar alltid med soya fordi det er det jeg tåler haha - slang med en cookie også - ikke så bra det da men, ettersom jeg ikke tåler hvete - men la gå. Den lå der så fristende atte ;-) Gleder meg dessuten til og begynne på Grete Roede etter jul , og da må man nesten benytte en hver sjanse til og spise det man ikke kan spise da haha nei da ;-) Men her er bildene

Det er så koselig og ta vare på minner sånn her og ta bilder. Det er det som er så bra med og ha en blogg - og det er at man lett kan lete bak i arkivet og se hva man gjorde for så og så lenge siden. Nå er denne bloggen ganske ny da og jeg har hatt veldig mange blogger før den her *kremt* - men sånn uansett da.

Jeg var ikke form før i dag og jeg føler dagen snudde fullstendig rundt når jeg dro for og møte Caroline - ble i så mye bedre humør og ble så utrolig glad <3 :-D

Nå skal jeg faktisk lage meg litt havregrøt. Blir middagen min i dag - sovnet og brå våknet fem minutter før jeg skulle møte Caroline. Ble utsatt med en halv time - da fikk jeg endelig dratt - fikk ikke så god tid i dag som vi vanligvis har - grunnet dumme meg som sovnet - men jeg føler allikevel vi fikk utnyttet tiden godt med koselig skravling og god chai latte <3

Håper dere har hatt en fin dag :-D vi blogges selvsagt!

Bffs
Da er det duket for en bestevenn date på krutt i dag <3 Blir koselig! Skal snart ordne meg også tar jeg bussen ned til byen litt senere. Gleder meg masse masse!!

Håper dere har en fin dag også <3 Jeg har nettopp gått en tur med Poirot, pappa dro turen ned sånn at vi gikk sammen alle tre. Koselig!

Vi blogges <3

Torsdag

Hei på dere små solstråler <3 I dag er det grått og trist ute - har noen ærends jeg må gjør i dag og muligens en cafe date med bestevennen miin <3 Blir en koselig dag! Har sovet utrolig godt i natt og glad er jeg for det! Nå skal jeg straks få i meg litt lunsj. Skal gå en lang tur litt senere - ønsker dere en kjempe fin torsdag :-D <3

 

Natta bloggen (mobilinlegg)

Heei !- stikker bare inn for og ønske dere en god natt <3 jeg har lagt meg og er klar for en god natt søvn !

Vi blogges mer imorgen cuties <3 håper dere har hatt en fin dag :-)

Onsdag

Haha så lenge varte det.. må bare innse at jeg ikke klarer helt gi slipp på snusen enda.. nedtur at jeg begynte igjen - men håper jeg klarer og slutte ved et senere tidspungt!

Uansett i dag har ikke dagen vært helt god - formen har ikke vært helt på topp - men jeg prøver og få det beste ut av ting. Så nå har jeg nettopp sett på x-factor og koser meg. I kveld kommer Hans Olav og skal overnatte <3 Har fått spist middag og greier også - denne kvelden blir bra!

Vi snakkes mer senere <3

iPhone 5 blogging

Hei på dere <3 beklager mitt blogg fravær i dag. Men dagen har rett og slett blitt helt borte fra meg haha.

Har hatt besøk i dag - gjort en del i heimen - Powernappet og nå sitter jeg forran lysterapi lampa med en god og varm kopp te! Har planer om og sette på litt klesvask om litt.

Har sluttet nok en gang med snus i dag og denne gangen håper jeg det er for godt ! Merker humøret mitt er elendig og jeg bare legger meg til og sove liksom. Men gifta må ut av kroppen. Og det er vanskelig. Men håper jeg klarer det :-) har ihvertfall gått flere timer uten nå ;-)

Lurer forresten på hva jeg og Hans Olav skal ha til middag i dag hmmm hehe.

Ha en fin dag alle hjerter <3

En heldig eier av iphone 5

 

Oh Gosh jeg kan ikke tro det! I dag har Hans Olav fått tak i iphone 5 for meg i sort!! ååå den er såå fin og jeg elsker den allerede!! <3

Nå har vi nettopp spist kjøttkaker i brun saus med skiver av brunost, poteter, makaroni og tyttebær. Yammi <3 Typisk Norsk her altså ;-)

Har hatt en kjempe koselig dag med min kjære pappa i dag <3 vi gikk på cc og tittet litt også spanderte han en chai latte til meg på krutt <3 ååh snille pappa <3 Nå skal jeg slappe av litt.

Håper dere har en fin tirsdag fininger <3

TirsdagHei på dere og god formiddag! Var oppe litt før ellve. Godt og sove litt ekstra lenge :-D Får besøk i 13.30 tiden - så tenkte og gjøre litt her før besøket kommer :-) Ellers må jeg gjøre noen ærends i dag - magen og ryggen er bittelitt bedre - må uansett til legen for og hente et par resepter.

Denne dagen blir fin! Håper dere får en fin dag også <3 god tirsdag til dere :-D

Benedicte

her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

  • Desember 2012
  • November 2012

  • kategorier

  • Blogg

  • lenker

  • blogg.no
  • Få din egen blogg!

  • designet er laget av:

  • caroline maria bloglovin


  • hits