- Harry tur -

- For dere kjenner vår Herre Jesu Kristi nåde, at da Han var rik, ble Han fattig for deres skyld, for at dere ved Hans fattigdom skulle bli rike. - - 2 Korinterbrev 8:9 - - 

 

Hei kjære dere :-) har vært på harry tur i dag jeg :-) kjøpt inn noen nødvendigheter og jeg har kost meg masse ! Lenge siden jeg har vært i Sverige nå - så veldig koselig og ta turen. Dro på en cafè og kjøpte gluten og melkefri kokos kake og en kopp soyalatte med caramel. Smakte fortreffelig!

Var en nydelig tur :-) nå er det til og med helg og greier, sikkelig cravings etter helg nå - og på Gjøvik er det snø nå og jeg er så vannvittig ubeskrivelig glad for det, imorgen er det meldt regn, så jeg passer på og nyte den siste tiden med snø for i dag og krysser fingrer og tær for at det kommer snø innen jul, men om det ikke gjør det skal vi pøse på med masse julestemning i heimen :-) <3 det sies at snøen skal komme så og så mange ganger før den legger seg helt, husker ikke hvor mange ganger, men det pleier ihvertfall og stemme - det er morsomt og tenke på! Gleder meg til jul jeg altså og jeg er sikker på jeg ikke er den eneste :-)

Håper alt står bra til med dere :-) nå skal jeg straks ta kvelden - men ville oppdatere dere litt først.

Ja må bare vise dere en kjempe kul liten sak jeg kjøpte her en dag :-) som en te-elsker jeg er så passet denne meg utmerket.

Fra coop obs.

Ønsker dere en riktig god natt - sweet dreams - blogges mer imorgen <3

- Cosy -

- For vi vandrer ved tro, ikke ved det synlige. - - 2 Korinterbrev 5:7 - -

HEI folkens ! En update fra meg, akkurat nå befinner jeg meg hos mamma og pappa - i mitt barndomshjem, ikke langt unna hjemmet til meg og Hans Olav. Vi har vært i Kristi himmelfartskapellet, noe vi var forrige torsdag også - og der skal vi gå fast. En spesiell og unik ro og trygghet. Liker oss så godt der! :-) Koselig og hilse på nye folk også, nå skal jeg bli hos mamma og pappa en stund, før jeg drar ned i leiligheten for og ta kvelden.

Håper dere har hatt en fin dag - vi blogges mer imorgen :-) sweet dreams <3

- Torsdag -

- For Gud som bød lyset å skinne ut fra mørket. Han har latt det skinne i våre hjerter, for å la lyset fra kunnskapen om Guds herlighet i Jesu Kristi åsyn skinne fram. - 2 Korinterbrev 4:6 - - 


I går drømte jeg meg bort i lilla jul, lagde en collage med bilder fra weheartit - noe så nydelig <3

Bibel-studie hører dagen til - i dag skal vi i kapellet igjen og gleder oss masse <3

Hei på dere - hva skal jeg si - jeg har ikke vært så flink på bloggfronten i det siste - jeg lovte og ta meg sammen denne uken, men det har vært så mye og gjøre - så når jeg kommer hjem er jeg så sliten at jeg orker ikke blogge haha.. men jeg skal gjøre mitt beste med og ta meg sammen - jeg elsker jo og blogge - så jeg vil gjerne få det til :-)

Håper alt står bra til med dere <3 I dag er jo planene kapellet da - og det blir super-hyggelig <3 gleder oss så uffatelig mye - vi trives så godt der, så det blir veldig bra :-) Spent på hvor mange som kommer i dag - om det er kjente fjes eller nye fjes - bestandig spennende og alltid hyggelig og hilse på nye folk :-)

Nå står tven på og både mat og kaffe er i magen - kaffekoppen er ikke helt tom og jeg vurderer en tredje kopp - kaffe kjerring som jeg er ;-)

Ønsker dere en nydelig torsdag - snart helg dere - ååååh så fort tiden går!

 

- Tirsdag -

- Så etter at Herren hadde talt til dem, ble Han tatt opp til Himmelen, og satte seg ved Guds høyre hånd. Og de gikk ut og forkynte overalt, og Herren virket sammen med dem og stadfestet Ordet ved de tegn som fulgte med. Amen. - - Markud 16:19-20 - -

Hei kjære dere og riktig god tirsdag :-) Var oppe tidlig i dag og gjort masse av greier som har vært på tapeten, med noen pauser med kaffe og litt surfing på nett.

I dag er en fin - fin dag. Koser meg masse denne tirsdagen, nå går tiden snart til litt selvpleie med hårkur, renset hud osv. En slapp, men samtidig effektiv dag - jeg har masser av ting på tapeten og jeg elsker det. 

ønsker dere en fin-fin tirsdag <3

- Hei -

- Jeg vil takke Deg, Herre, av hele mitt hjerte. Jeg vil fortelle om alle Dine under. Jeg vil glede og fryde meg i Deg. Jeg vil lovsynge Ditt navn, Du Høyeste. - - Salme 9:2-3 - -

Hei! :-) er hos mamma og pappa nå, har med Macbooken så ingen grunn til og sluntre unna bloggingen ;-) Håper alt står bra til med dere ! Det gjør det med meg, jeg har hatt noen tunge dager, men i dag kjenner jeg på en evig takknemlighet for at dagen er kjempe god :-) - vi møtte svigers på cafè Deli i dag, ble kaffe på de andre og en te kopp på meg, ikke hvilken som helst te - men pukka te. Elsk fra min side, selvom fargen på teen var litt grose haha.. uansett - var veldig koselig og sosialisere seg litt. En ny jakke ble det på meg også - har siklet på rosa kåpe i en alt for lang evighet - men jeg har ikke giddet og bruke 900 kr på en kåpe når jeg uansett skal ned i vekt - men med herlige 299 fra GIna Tricot - kunne jeg ikke motstå - vi jenter altså ;-)

Men nå får det bli nok klær for en stund, skal glede meg mer over hva jeg eier, jeg synes jeg har veldig mye fine klær og selvom  jeg har sagt at jeg skal rydde litt i klesskapet og sortere klær, har andre ting blitt mer prioritert - men imorgen MÅ jeg få det til sånn at jeg kan ha en mer rolig sjel haha - huff som jeg hater rot og at det er uoversiktlig - men med en ryddig og oversiktlig leilighet (mangler i grunn bare klærne) får jeg mer ro i sjela og kan sikkert sove mye bedre - uten og stresse rett og slett haha..

Anyways.. Koser meg med min andre te-kopp og blogger som sagt til dere - imens Farmen står på i bakgrunnen - sååå lyst til og følge med litt på serier, men så klarer jeg ikke sitte i ro så lenge av gangen, for jeg stresser og føler at andre ting er mer viktig - arg så irriterende - får bli et slags forsett jeg har for denne uken - i tillegg til mer oppdatering mtp på bloggen..

Men nå får jeg nesten sosialisere meg litt, før jeg skal hjem. Vi blogges mer imorgen. TO innlegg i dag - ikke værst til meg og være haha.. 

Sweet dreams <3

- Mandag og ny uke -

- Og min Gud skal etter sin rikdom fylle all deres trang i herlighet i Kristus Jesus. Vår Gud og Far skal ha ære i all evighet! Amen. - - Kolosserne 4:19-20 - -
Hei og riktig god mandag! Gosh så lenge siden jeg har blogget. Ny uke - nye muligheter, med det betyr at jeg skal prøve og få blogget litt mer til dere denne uken, det er ihvertfall mitt mål. 

Lastet ned den nye oppdateringen til macbooken min i går og jeg er helt i hundre - den er så bra :-)

Driver og ordner litt i leiligheten og pusler med ting - koselig og starte mandagen på den måten - det blir så fint her nå :-)

Nå har jeg tatt en liten pause for og oppdatere dere - koser meg med en kaffekopp og tar livet med ro atm.  Har visst en del og gjøre i dag - og dagen forsvinner i papir arbeid, husarbeid, klesvask osv. Men det er egentlig helt ok. Ihvertfall per nå :-)

Må en tur på cc i dag også handle for uken, noe som må til. I kveld skal jeg til mamma og pappa, blir koselig <3

Ønsker dere en nydelig og vakker mandag :-)

- @Mobilblogg - personlig -

- Vær da ikke bekymret for morgendagen. For morgendagen skal bekymre seg for seg selv. Hver dag har nok med sin egen plage. - - Matteus 6:34 - -

***********

Det er tungt og komme i gang med ting om høsten. Det slår aldri feil, men hver høst skjer det noe med kroppen min , på en måte akuratt som jeg ikke tåler høsten på et slags vis. Det er ingen big deal eller noe. Men ja høst depresjoner sliter vell mange med - men jeg prøver og gjøre det beste med situasjonen. Prøver å komme meg litt ut hver dag. Holde meg selv aktiv og har mange todo lister og prøver å leve mest mulig normalt. Men sykdommen vil jo alltids være der i bakgrunnen. Jeg har fornektet for meg selv at det skal være noe i det hele tatt. Derfor har det jo seg slik at før eller siden vil det jo si stopp. - nå skal det sies at jeg har veldig mange fine stunder også. Og det er mer lyst enn mørkt. Men jeg gleder meg enormt til snøen kommer. Til jul og tiden etter det. Er alltids noe og se frem til. Hans Olav er en enorm støtte. Han kan jeg virkelig takke for at ting går så bra som det gjør. Til tross for noen kjipe dager innemellom med meg. MEN jeg gjør det beste ut av hver situasjon. Troen min er også en stor trøst. - jeg synes bloggen er til stor hjelp. Jeg klarer liksom hele tiden se noe positivt i situasjoner. Det er også vannvittig koselig at så mange tar seg tid til og lese innleggene mine. Jeg har en hverdags blogg. Hverdagen min kan være bra. Eller den kan være litt kjip med tanke på psyken. Men med bloggen så får jeg alltid ut et lys. Og lyset overgår mørket uansett.

Jeg er ubeskrivelig glad i høsten. Derfor er det så rart at kroppen ikke fungerer optimalt med tanke på hvor mye de fine høst dagene betyr. Men man skal vell ikke alltid skjønne seg på alt hehe.

Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget haha. Livet er ikke alltid lett. Men gosh så bra det er når det virkelig er bra. Og de fine stundene fighter jeg bestandig mot. Og de gjør meg glad. De vonde stundene gir meg erfaring med livet. Og med erfaring kan man nå langt har jeg hørt. Jeg har aldri gitt opp noe noen gang. Og selvom psyken noen ganger kan lugge litt - så tenker jeg - det finnes så mange mennesker som har det værre enn meg. Det vil det alltids gjøre.

Og jeg vil avslutte dette innlegget med en sak som jeg brenner veldig for. Og det er at folk skal ha det bra. Så om du ser en person du ser ikke har det bra. Skader det ikke og spørre hvordan det går. Eller gi et smil. Et smil koster så lite og kan redde en person en sin dag. Vis at du bryr deg. Sett deg ned og snakk med personen. Gi personen 5 minutter av livet ditt. Så travelt har du det ikke enn at du ikke kan ta deg tid. Tenk det kunne vært deg som hadde det vondt.

Klem til alle mine lesere :-)

- Lørdag -

- Jeg elsker Deg, Herre, min styrke. Herren er min klippe, min festning og min redningsmann, min Gud, min klippe. Den jeg tar min tilflukt til, mitt skjold og min frelses horn, min borg. - - Salme 18:2 - -

Hei kjære dere og riktig god lørdag :-) - sto opp 12.00 i dag - godt og sove litt lenge, det er jo tross alt helg! :-) håper dere har det bra! Har satt på litt klær og jeg skal ordne litt i heimen i dag.

Hører på Jesus Culture på mediarommet, imens jeg snakker litt med dyrene - de er så kosete og morsomme. Små gnagere hihi...

Nå må jeg ordne klesvasken - blogger mer til dere senere! Ønsker dere en nydelig lørdag <3

- mobilblogg @ foto - Høst -

- Jesus sa til dem: Jeg er livets brød. Den som kommer til meg, skal ikke hungre. Og den som tror på meg, skal aldri noen gang tørste. - - Johannes 6:35 - -

***************

Hei kjære dere :-) et sent natta innlegg fra meg. Høsten er så fin så ville dele noen bilder med dere. - har vært mye ærender og ordne i dag. Har rett og slett ikke hatt tid til og blogge så mye - men tusen takk for at dere er så tolmodige med meg ! Skal se hva jeg får til av blogging imorgen :-) - var hos svigers og spiste god mat og så to filmer av Pippi i kveldingen. - koselig !

Ønsker dere en riktig god natt ! Sweet dreams <3

- Finally Friday -

- For Jeg vet hvilke tanker Jeg tenker om dere, sier Herren, tanker til fred og ikke til noe ondt. Jeg vil gi dere framtid og håp. - - Jeremia 29:11 - -

Hei kjære dere :-) jeg er så i hundre - det nye albumet til Jesus Culture er virkelig bra! - Har dere det bra? - Jeg håper det! Her går det strålende - med Jesus Culture i bakgrunnen, kaffe drikking og mat i magen - jeg er så fit for fight for og gripe tak i denne flotte fredagen - for nå er det virkelig helg og jeg gleder meg til alt det koselige som skjer i helgen.

I dag blir det en tur på cc - skikke litt - blir bra. Har ordnet litt hos dyra som var svært aktive og kosete. Så blir det klesvask og noen småtterier i leiligheten, regnskap skal også ordnes, i kveld skal vi til svigers. En fin - fin fredag. Tror vi skal se film i kveld :-) kose oss masse. Dette blir en nydelig dag!

Ønsker dere en vakker og nydelig fredag - blogger mer til dere senere ! :-)

- Kristi Himmelfartskapellet -

- I stillhet og tillit skal deres styrke være - - deler av Jesaja 30:15 - -

I dag har vi vært heldige og fått tatt del i Gudstjenesten i Kristi Himmelfartskapellet, her er noen bilder, disse tok jeg for en stund tilbake - i dag var det nemlig snø :-)

Hver torsdag samles vi i Kristi Himmelfartskapellet. Her samles vi til bønn, salmer, lesning av Guds ord og minnes en person i historien som har gjort noe bra for sin tro. Dette var en unik opplevelse og her kommer vi utentvil og gå fast, jeg føler jeg har funnet min fine lille plass sammen med fantastiske folk og det er både trygt og godt og her føler jeg meg hjemme. Du møter en varme når du kommer inn, både bokstaveligtalt da det fyres med ve, men også en varme blant mennesker som gleder seg til og prise Jesus.

Jeg følte en ro - en spesiell og unik ro. Her likte jeg meg virkelig <3 

 

- mobilblogg -

Matteus 6:14
For dersom dere tilgir menneskene deres overtredelser, da skal også deres himmelske Far tilgi dere.

***********

Hei på dere =) et sent natta innlegg fra meg. Har ikke fått blogget noe før i dag - har vært masse og ordne. Følte jeg ikke kunne sove før  jeg hadde oppdatert dere litt hehe.

Håper alt står bra til med dere =) ville vell i grunn stikke innom for og gi et lite pip fra meg og ønske  dere en riktig god natt - så blogges vi imorgen.

Sweet Dreams  <3

- You are my Strenght -

- Dere skal søke Meg og finne Meg, når dere søker Meg av hele deres hjerte - - Jeremia 29:13 - -Hei kjære dere og riktig god tirsdag :-) Sitter her og hører på Kari Jobe, den beste lovsangen utentvil - har nettopp kokt meg en kopp te som jeg skal kose meg med.

Driver og vasker klær og ordner litt i leiligheten, lyst og gjør en stor ting ut av klærne mine og gjør noe med soverommt - får fundere litt på hvordan jeg har tenkt at det skal bli ;-)

Håper dere har det bra :-) planene i dag er mange, men litt usikker på hvordan det blir enda, da jeg har litt flere og velge mellom haha..

De standard rutinene er på plass og jeg har mat i magen, om ikke lenge blir det middag også, men før den tid skal vi nok en gang til Raufoss, taske litt rundt der - små ærender og jeg skal gjøre det kjedeligste jeg vet i dag - betale regninger, men det må til det også.

Har begynt på en ny bok - Salvadorena av Cecilia Samartin - hun er yndlings forfatteren min, hun er utrolig flink og bøkene er så koselige og som regel gir de en kultur histore uten like - jeg elsker sånne bøker <3

Blir en bok anmeldelse på både life of pi og salvadorena etterhvert :-) elsker og lese bøker!

Ønsker dere en nydelig tirsdag <3 vi blogges :-)

 

- Update and ATM -

- Hvis dere blir i Meg og Mine ord blir i dere, kan dere be om hva dere vil, og det skal bli gjort for dere - - Johannes 15:7 - -


 

Hei på dere :-) dro på cafè og drakk en kopp te på Raufoss i dag - meget hyggelig.

Bibelen på lydbok ble hentet hos frikvarteret i dag - den er såå fin :-)

Med music angel er det fullt mulig og høre på den begge to - den er perfekt <3

Nå skal jeg straks til mamma og pappa - men ville bare gi dere et lite pip. Vi blogges mer senere 

- Ny uke -

- i Ham har vi forløsningen ved Hans blod, tilgivelse for overtrendelsene, etter Hans nådes rikdom. Denne nåde lot Han komme rikelig over oss med all visdom og innsikt. - - Efeserne 1:7-8 - -

Hei på dere og riktig god mandag :-) Håper alt står bra til med dere ! Mandag - ny uke, nye muligheter - fantastisk! Sitter her og studerer Guds ord mens jeg drikker kaffe, gleder meg til torsdag - da skal vi i kapellet og det blir utrolig koselig :-) <3 Planen i dag er og hente en lydbok Bibel vi har bestillt også skal vi handle for uken - blir en fin-fin mandag <3 med smoothie med linfrø i magen og en dose kaffe føler jeg meg fit for fight, været er nydelig i dag! Sol ute og det gleder meg <3

Tenkte jeg skulle renske opp i klesskapet mitt, trenger og gjør litt oppryddning der - ønsker dere en nydelig mandag :-)

- Gluten og melkefri sveler -

- Han svarte : >>Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din forstand. Dette er det største og første budet. Men det andre budet er like stort. Du skal elske din neste som deg selv. På disse to budene hviler hele loven og profetene.<< - - Matteus 22:37-40 - -Hei kjære dere :-) nå er jeg hos mamma og pappa og har med meg macbooken så jeg kan blogge til dere herfra - jeg lovte jo blogging ;-) - hvilken fin dag og bruke sammen med mamma og pappa + broren min og selvfølgelig lille søte , men store og rampete Poirot, en stykk ulldott av en whiten terrier :-)

Håper alt står bra til med dere :-) så snillt og koselig av mamma og prøve seg på gluten og melkefri sveler - og at hun klarte det på første forsøk og i tilegg smakte det helt likt som vanlige sveler - hvis ikke bedre! Tommel opp for at det gjør det tusen ganger lettere og ha gluten og melkeallergi og for og ikke snakke om alle fine og gode minner fra barndommen det gir <3

Nå står det reprise på skal vi danse på tven - jeg kan ikke si jeg har fullgt noe med på det - MEN holder allikevel en hånd på at Linnea vinner - hun er skjønn og ifølge hva jeg leser på det O-store internett er hu ganske flink også - noe jeg tippet på uansett , jenta er bare så utrolig kul og søt. Håper hun vinner - det hadde vært vell fortjent - tror virkelig jeg skal følge med på det fremover - ikke si hvem som gikk ut i dag da ;-)

Kos dere videre denne fine søndagen alle hjerter <3

- Sunday in my heart -

- Kom til Meg, alle dere som strever og bærer tunge byrder, og Jeg vil gi dere hvile! - - Matteus 11:28 - -

Min søndag består av dette:

- Kaffe -

- Pysj hele dagen -

- Bøker -

- Te, tente lys og mer bøker -

- Koselige ting som Bibel studie, varmepute og kosetøfler -

*********************

Hei på dere og riktig god søndag! Søndag er en sånn dag hvor de fleste har enten et elsk eller et hat forhold til - jeg for min del synes det er godt og ta det helt relax og bare slappe totalt av og kose meg masse! Det er søndag for en grunn - og det er tross alt hviledagen <3

I går hadde vi besøk av våre gode venner Thomas og Anna :-) Anna hadde bursdag i går - så gratulerer med vell overstått :-) en utrolig hyggelig dag! Vi koste oss utrolig masse <3

Ble ikke så mye blogging i går - men det ble først cc, og der krydde det av folk - hadde det kommet mer folk så hadde veggene revnet - det var rett og slett ille! Men jeg koste meg så det er det viktigste :-) - Så var det hjem og ordne til besøket skulle komme - vi hadde kjøpt inn kake for anledningen , selvom jeg ikke kunne spise den, så håper jeg den smakte :-)

Vi skravlet i mange timer og det var så uffatelig hyggelig og tiden gikk utrolig fort !

I dag skal jeg til mamma og pappa, det blir veldig koselig og besøke de igjen <3

Ønsker dere en nydelig søndag - vi blogges <3

- Something new -

- Dette er dagen som Herren har gjort. Vi vil fryde oss og gleds oss på den. - - Salme 118:24 - -

Hei kjære dere og riktig god lørdag <3 Ble noe nytt på meg på h&m, elsker de nye klærne - de er såå fine :-) Rimelig var de også ! De har så mye fint på h&m nå.

Koser meg med kaffe og skal straks ta meg noe sen lunsj - håper alt står bra til med dere! Her går det strålende - skal vaske og ordne leiligheten i dag - så blir det en tur til byen litt senere. Også blir det litt planer i kveldingen - en fin-fin lørdag <3

Tenker jeg lager meg en smoothie til lunsj, elsker smoothie og har den enkleste smoothie blenderen ever - her kan du lage smoothie i en beholder du kan ha med på trening ect. - Veldig enkelt også slipper man og ha masse smoothie til overs, så utrolig genialt! Dere får kjøpt disse ca overralt nå, enklere liv, elkjøp, clas ohlson osv - jeg kjøpte min på elkjøp for en stund tilbake for herlige 199.

Nå skal jeg lese litt i life of pi, men før det skal jeg vaske litt klær - ønsker dere en nydelig lørdag :-) kos dere <3

- Fredag -

- Gud mitt hjerte er trygt. Jeg vil synge og lovsynge, det vil også min ære. - - Salme 108:2 - -


Hei kjære dere :-) har helt glemt og ønske dere en riktig god helg - so here it goes : Gooood helg <3

Tenk at det er helg sånn allerede, kjenner jeg blir en smule engstelig - hvor blir tiden av? Godt at den går fort, for nå er det ikke lenge til jul heller - livet smiler <3

Håper alt står bra til med dere :-) nå er vi hjemme sånn i noen få strakser til før turen bærer til svigers for taco kveld :-) ønsker dere en riktig nydelig og fin-fin helg <3

- Update -

- Herren har hørt min inderlige bønn. Herren vil ta imot min bønn - - Salme 6:10 - -

Kjære kjære blogglesere :-) lenge siden jeg har snakket med dere nå! Dagene har gått i ett og jeg har hatt så mye og gjøre, men nå er jeg tilbake - åååh som jeg har savnet bloggen! - Skal få til og få blogget mye fremover nå - blogging betyr mye for meg og er en del av hverdagen min nå. Er så koselig og blogge :-)

Driver og leser en bok - LIfe of Pi. Leser den på engelsk og den er såå fin! Skal skrive en bok anmeldelse på den etterhvert - anbefaler ihvertfall den så langt!

I dag er planen og dra ut for noen ærender, ellers kose oss hjemme, gjør litt i heimen og så dra til svigers på kvelden - en fin - fin dag!

Kos dere i dag!


- Onsdag @ Foto -

- For til dette ble dere kalt, fordi Kristus også led for oss og etterlot oss et eksempel, for at dere skulle følge i Hans fotspor - - 1 Peter 2:21 - -

Aller først vil jeg Gratulere Theodor (Babodor) med 9 års dagen sin i dag <3 fineste Birmaen <3 

Hei kjære fine lesere og riktig god onsdag :-) tok noen bilder i går, var så fint ute i går og regnbuen var så fin og hadde så fine farger og var så sterk, synd jeg ikke fikk fanget fargene sikkelig på bildet, men jeg er sikker på de fleste fikk det med seg :-)

Håper alt står bra til med dere :-) har mye og gjøre i dag og skal straks hoppe i dusjen og få sminket meg og sånn etterpå, før turen bærer ute for noen ærender, så skal vi til svigers senere og spise fiskekake som Theodor byr oss på - på sin bursdag ;-) (hihi)

Blir en fin-fin dag! Ønsker dere en vakker onsdag :-)

- Jesus Culture -

- Mens vi ser på Jesus, troens opphavsmann og fullender. På grunn av den gleden som var lagt foran Ham, utholdt Han korset, aktet ikke på skammen og har nå satt seg ved høyre side av Guds trone - - Hebreerne 12:2 - - 

So exceeded er jeg over albumet til Jesus Culture - det er virkelig bra! Gleder meg også masse til og se filmen om Bibelen. Takk til Pål som anbefalte disse til oss :-)

Hei på dere og riktig god tirsdag :-) håper alt står bra til med dere ! Jeg er en typisk worship junkie og har spillelister etter spillelister på spotify med den beste lovsangen - bandet Jesus Culture virkelig setter prikken over i`en, og Kari Jobe da - dere vet jo at hun er min favoritt innen musikk. Hun skal gifte seg nå og jeg gleder meg masse til og se bilder - åh kjolen <3

Som vanlig her i heimen er det kaffe som gjelder :-) jeg har fått et kjempe fint svar av apotek 1, så all respekt til de. Jeg sendte nemlig mail til de angående aluminium som sminken deres inneholdt. Fikk et kjempe bra og utfyllende svar - de har til og med kontaktet lorèal som er deres opphavsmann. Så det er absolutt ting man kan endre på i dagens samfunn, er det noe dere reagerer på ved noe, ikke nøl med og kontakte, alle kan gjøre en forskjell :-) 

I dag er det noen planer på tapeten, og ettersom vi liker oss godt på Raufoss - blir det en tur dit også, må kjøpe noe til dyra og noen ærender.

Ønsker dere en nydelig dag! Kos dere :-)

- Bønnelenke/Bønnesnor -

Innlegg i samarbeid med pappa Bjørn Olav Hansen

Jeg var så heldig og fikk en Bønnelenke av pappa. Denne er laget i Hvite Russland i et kloster av noen nonner.  Knutene er knyttet på en spesiell måte og den er unik for meg.

Dette er en Bønnelenke alle kan bruke uansett om man er Baptist, Pinsevenn, Katolikk, det spiller ingen rolle for dette er en Sirkulær snor, men det menes det at den ikke er knyttet til noe spesielt som da for eksempel en rosenkrans som Katolikker bruker. Vanligvis har en Bønnlenke 33 knuter etter de 33 årene Jesus levde på jorda vår.

Det finnes også Bønnelenker med knuter på 50,100,150 og 300 knuter som gjerne har en tre eller plastperle for hver 25 eller 50 knute. Bønnesnorer eller Bønnelenker blir brukt for og være mer fokusert eller være til hjelp for sinnet. 

Ofte kan man vandre litt kan du si om man ber. At man har fokuset et annet sted, til eksempel tenker på hva man skal ha til middag eller noe man skulle huske, ved hjelp av en Bønnelenke eller en Bønnesnor vil man kunne være mer fokusert på Bønnen sin ved og flytte en og en knute.

Bønnesnorer og Bønnelenker får man i forskjellige farger, den sorte er den mest vanlige og blir laget av sort ulltråd. Den sorte minner oss på at vi alle er Den gode gjeterens sauer, vår Herre Jesus Kristus, Han som er Guds Lam, som bærer bort verdens synd (Johannes 1:29) Den sorte fargen er også en farge på sorg, som minnes oss på Jesu ord.

Salige er de som sørger for de skal trøstes (Matteus 5:4)

Korset knytter hele Bønnesnoren og det sammen proklamerer Kristi offer, Hans seier over døden, ydmykhet over stolthet, selvfornektelse over egoisme, lys over mørket.

Når man ber Jesus bønnen som man ber når man bruket Bønnelenken er følgende:

"Herre Jesus Kristus, Guds Sønn, forbarm Deg over meg, en synder"  Denne bønnen ber man mens man flytter en og en knute, når man kommer til perlen har man en stillhet med Gud, da er det deg og Gud, dette kalles taushets perlen.

**************

Pappa har egen blogg dere kan følge HER (<-LINK) 

 

 

- @Update -

- Men alle som tok imot Ham, dem ga Han rett til å bli Guds barn, de som tror på Hans Navn - - Johannes 1:12

Hei på dere :-) Nå er jeg hjemme hos mamma og pappa - og det er koselig og være hjemme i mitt barndoms hjem <3

Jeg og Hans Olav tok oss en tur til Frikvarteret på Raufoss i dag - var utrolig hyggelig der og Pål har virkelig fått det fint der og det var så mye spennende og der likte jeg meg godt altså :-) vi endte opp med litt av vært. Armbåndene er nye og er fra Frikvarteret. Anbefaler alle og ta en tur innom - var virkelig bra!

Så dro vi innom Raufoss kjøpessenter og fikk handlet litt på coop der og det ble allergi vennlig sminke på meg, endte opp med mineral sminke fra Young Blood. Nå har jeg for en stund, ettersom den er drøy i bruk. Er lei av og få utslett osv, skal bli godt og ikke måtte gå og klø seg i øynene og sånt haha..

Ønsker dere en fortsatt fin mandag <3 :-)

- Mandag - og helse -

- Ikke noe menneske skal være i stand til å stå seg mot deg alle dine levedager. På  samme måten som Jeg var med Moses, slik skal Jeg være med deg. - Josva 1:5 - -


 

Prøvde og fange månen i går, men det var ikke så enkelt, den var så fin og spesiell i går :-)

Hei kjære dere og riktig god mandag <3 :-) håper dere har det bra! Koser meg med en kopp te og skal straks hoppe i dusjen før det bærer til Raufoss for litt kjøp av sminke og sånt, jeg har klart og bli sikkelig allergisk og trenger allergivennlig sminke, dessuten er jeg også opptatt av at det ikke skal inneholde Aluminium og andre gift stoffer i verken sminke, toalettsaker eller mat. Det aluminium gjør er at det påvirker hormonene i kroppen og det virker hormonforstyrrende, når det har blitt testet på mus og rotter har det ødelagt nervesystemet deres og andre skader på de har skjedd. Det er lurt og være skeptisk i dagens samfunn. Jeg er svært opptatt av helse sjenerelt. 

Anyblog, vi skal ihvertfall til Raufoss i dag og det blir svært hyggelig, andre ærender skal også gjøres - det er jo mandag i dag, første dagen av en ny uke, uken man kan forme helt som man selv ønsker :-) - skal til mamma og pappa litt senere i kveld og spise middag og kose meg masse! Blir koselig <3

Kos dere masse i dag :-) 

- Sunday -

- Gled dere i håpet, vær tålmodige i trengselen og vær fast utholdende i bønnen! - - Romerbrevet 12:12 - -

Hei på dere og riktig god søndag :-) Søndager er og forblir en hviledag og det skal utentvil min inneholde nå, det står lesing på planen av mange slag, jeg har lest ut hjemmet og Norsk Ukeblad og Allers står for tur. Jeg elsker disse koselige bladene med ordentlige reportasjer og ikke av masse sladder ish. Passer meg bra! Jeg skal begynne på en ny bok og jeg skal kose meg med te, jeg skal studere i Bibelen og jeg skal se på film - jeg skal utentvil kose meg denne søndagen! <3

Kari Jobe er med meg igjennom dagen - altså musikken hennes - jeg går aldri lei!

Ønsker dere en kjempe fin søndag! kos dere <3

- To bilder -

 - Alene i håp til Gud, vær stille, min sjel, for fra Ham kommer mitt håp. Han alene er min klippe og min frelse. Han er min borg; jeg skal ikke rokkes. I Gud er min frelse og min ære. Min sterke klippe og min tilflukt er i Gud. - - Salme 62:6-8 - -

Hei kjære dere og riktig god kveld i stugu :-) vi dro en tur på Raufoss kjøpesenter i dag sammen med svigermor Føydis. Utrolig koselig! Vi satte oss ned på en vakker cafè hvor vi kjøpte hvert vårt karbonade smørbrød. Tommel opp for at de hadde glutenfritt brød! Jeg gjorde store øyne og det smakte fortreffelig <3

Nå har vi omtrent nettopp kommet hjem fra mamma og pappa hvor vi koste oss masse og skravlet, så på stjernekamp. (heia Nora!) Mitt første kakestykke smakte jeg i dag etter over 2 måneder uten brus eller noe form for sukker i godteri og kaker osv, klarte og holde meg til det ene stykket uansett hvor hardt det var, for gluten og melkefri oreokake er virkelig snadder <3 Men en smule stolt som klarte dette ene stykket og det smiler jeg for :-)

Jeg lovte dere et innlegg om Bønnelenken, tenker jeg jobber med det imorgen, har litt historie og skrive om det og sånt :-) koser meg med en kopp trøtthets te nå og tar kvelden om ikke alt for lenge.

Blogges mer imorgen - sweet dreams <3

- Modig -

- For Gud som bød lyset å skinne ut fra mørket, Han har latt det skinne i våre hjerter, for å la lyset fra kunnskapen om Guds herlighet i Jesu Kristi åsyn skinne fram. - - 2.Korinterbrev 4:6 - -

Hei på dere og riktig god lørdag :-) I går var vi hos svigers og vi så filmen modig etter mitt ønske - det er en av favoritt filmene mine og den er så fin! Var så koselig og se den sammen med Hans Olav og svigers :-)

I kveld skal vi til mamma og pappa og feire bursdagen til pappa på etterskudd, gleder oss masse :-) tror pappa blir kjempe glad for gaven - den er nemlig helt unik. Akkurat som pappa er <3

Jeg sto opp for ikke lenge siden, godt og sove litt lengre per helg. Håper alt står bra til med dere! Leiligheten skal vaskes i dag - gleder meg til lukten av grønnsåpe - må være noe av det beste som finnes!

Ønsker dere en nydelig lørdag - ps: kommer et innlegg om Bønnelenken litt senere.

Vi blogges <3

- @Foto//this friday -

- Som foster så Dine øyne meg. Og i Din bok var de alle skrevet ned, de dager som var fastlagt for meg, før en eneste av dem var kommet. Hvor uutgrunnelige Dine tanker er for meg, å Gud! Hvor veldig er summen av dem. Skulle jeg telle dem, er de mer tallrike enn sand. Når jeg våkner, er jeg fortsatt hos Deg - - Salme 139:16-19 - -


 

Hei på dere :-) en oppdatering fra meg, ærender er gjort og vi kom hjem med en kjempe fin lykt fra nille, lyset i er elektrisk og er fra gamle Black Design - jeg elsker det! Det ble ordentlig koselig her nå :-) Likte den så godt :-)

Jeg har ordnet litt på interiøret her i dag og synes det ble veldig fint med Bibelen og litt diverse jeg har kjøpt i Israel, pluss en rosenkrans jeg fikk i gave. Et hjem skal være personlig og det er våres utentvil :-) 

Nå skal jeg koke meg en kopp te - også bærer turen til svigers litt senere for og se film :-)

Happy Friday <3

- Helg - Hurra -

- Men alle som tar sin tilflukt til Deg, skal glede seg. De skal for alltid juble av glede, for Du verner dem. De som elsker Ditt navn, skal fryde seg i Deg. For du Herre, vil velsigne den rettferdige. Som et skjold vil Du omslutte ham med nåde. - - Salme 5: 12-13 - -


 

Jeg startet dagen med kaffe og en porsjon smoothie

Så noen bilder av Solan og Ludvik

Dette er han Solan

Dette er han Ludvik

Jeg fikk pakken min i posten i dag

Har prøvd produktene og de virker lovende :-)

Et Bibelvers jeg liker

Og et annet et

Hei på dere og riktig god fredag og for og ikke snakke om riktig god helg :-) beklager at jeg ikke blogget noe i går, men dagen gikk i ett. Var også hos mamma og pappa, og det var så hyggelig!

Nå har jeg fått en energi bombe av smoothien og med renset hud føler jeg meg fresh , mens jeg koser meg med en utrolig god te jeg fikk av pappa. Jeg fikk også en Bønnelenke jeg skal blogge om litt senere. Den er såå fin!

Tenk at det er helg allerede, ååh som jeg nyter det! Har tenkt og begynne litt med supermat, men jeg gjør det på min egen måte, og det synes jeg er viktigst av alt, og få den energien av smoothie er bare helt utrolig.

Caroline var her på onsdag og det var så koselig! Var så koselig og snakke med henne igjen, alltid noe morsomt og prate om. Nå må det ikke bli lenge til neste gang!

Håper alt står bra til med dere :-) jeg har det bra, og koser meg og skal straks starte med pliktene i heimen, senere blir det litt handling og noen ærender - før vi skal til svigers og se film litt senere i kveld - blir koselig <3

Ønsker dere en fin fredag og ikke minst en nydelig helg <3 - vi blogges!

- Bestillt -

- Jeg la meg ned og sovnet. Jeg våknet opp, for Herren støttet meg. - - Salme 3:6 - -
 

Vil bare tipse dere om at Apotek 1 har masse salg nå - deriblant på dermica. Jeg glemte helt og kjøpe disse rense produktene når jeg var på cc før i dag, er nesten tom nå og trengte nytt, så disse ble med meg hjem fra nettet. Kjempe rimelig!

*********

Nå kommer Caroline snart og jeg gleder meg masse!

Snakkes <3 

 

- Coffee time with my mum -

- For et Barn er oss født, en Sønn er oss gitt. Herredømmet er på Hans skulder. Hans navn skal kalles, Under, Rådgiver, Mektig Gud, Evig Far og Fredsfyrste.- - Jesaja 9:6 - -

 

Glutenfri bröd med skinke, tomat og salat og en soyalatte med caramel

Selfies hører med når man blogger haha nei da ;-)

Hei på dere :-) hjemme igjen. Har vært på cafè deli med mamma å det var jammen meg koselig, for nå er det lenge siden nå! Så koselig som det var og skravle litt sammen og drikke kaffe. Trengte det sååå mye nå - for nå savnet jeg mammaen min <3

Nå kommer snart Caroline en tur og det blir kjempe koselig - føles ut som en evighet siden jeg så henne sist, så trenger masse bestevenn tid fremover nå.

Er så viktig med gode venner og Caroline er helt unik <3

Nå skal jeg koke meg en kopp te og sette på en klesvask, nødvendig noen ganger det. Kari Jobe står på - på full guffe, men denne gangen en cd hun skrev i en vanskelig periode i livet hennes - Jesus sa til henne at hun skulle lage denne cden i hennes vanskelige periode, noe som kunne hjelpe mange mennesker, noe det gjorde og som også har hjulpet meg på dårlige dager! Som hun sa i et intervju at det var på et merkelig tidspungt og hu sa følgende " God are you kidding me " - og det er på akuratt den måten Gud er God og Gud bruker sine folk i de vanskeligste periodene i livet for at det skal komme noe godt ut av det, og vi kan ikke alltid forstå oss på det, men det er derfor Gud er så god <3

kos dere i dag <3

 

 

- Onsdag -

- Herren er nådig og rettferdig. Ja vår Gud er barmhjertig. Herren bevarer de enfoldige. Jeg var langt nede, og Han frelste meg. - - Salme 116: 5-6 - -

Hei på dere og riktig god onsdag :-) om ikke lenge skal jeg og mamma til byen på cafè, blir super hyggelig! - Jeg sov som en stein i natt og var utrolig trøtt i dag tidlig, men kom meg opp til slutt og de faste rutinene holder jeg ved - deriblant kaffe haha..

Senere i dag er det litt planer, faktisk står det masse ting på tapeten i dag - gleder meg til og ta fatt på de, blir en koselig dag - utentvil :-)

Ønsker dere en vakker onsdag <3

- Teatime -

- Gud er vår tilflukt og styrke, en hjelp i trengsler, en hjelp som er funnet overmåte stor - - Salme 46:2 - -


 

Hei på dere :-) hjemme igjen etter en koselig tur på Raufoss kjøpesenter. De har flere fine butikker der - ble en te kopp på meg og en mørk mocca på Hans Olav - koselig <3

Nå gjør vi istann til besøk - Rune kommer en tur, blir kjempe koselig :-)

Blogger mer til dere senere - Kos dere i dag <3

- Tirsdag -

- Kom til Meg, alle dere som strever og bærer tunge byrder, og Jeg vil gi dere hvile! - -Matteus 11: 28 - -

- Hei kjære blogg lesere og riktig god tirsdag :-) i dag er det sikkelig høst vær og uggent ute - jeg bruker dagen inne og prøver og være effektiv med leiligheten. Jeg har fått unnagjort litt klesvask og pusler rundt med små ting som må gjøres - godt og ha det ryddig og rent rundt seg til en hver tid. Jeg hatet husarbeid før - mens nå synes jeg det er gøy og gjøre ting :-) -

Håper alt står bra til med dere :-) Hjemme er det koseklær som gjelder - alt annet er ikke lov her , mens mulig comfy når man er hjemme hihi :-) men jeg elsker det! Og tenne lys nå om høsten har også blitt en fast liten greie - så utrolig koselig som det er :-) det blir med en gang mer hjemmekoselig og jeg elsker varme hjem som oser kjærlighet og interiør som skriker personligheten din, jeg elsker interiør, først kunne jeg tenkes at interiøret skulle være mer en moderne liten sak, mens nå som jeg har blitt eldre skjønner jeg at og skape et hjem tar tid og at stilen forandrer seg, her er det mange ting, ting som også har en historie, mye hvitt og romantisk, og ting som er kjøpt i utlandet som har si historie og leve på - alt har sin lille faste plass, ingenting skal flyttes på eller gjøres anderledes, vi trives så godt her i hjemmet vi har skapt som vårt eget, med Bryllups bilde og litt av hvert som passer hver av oss sin personlighet men som også viser at vi er to - men vi er en <3

Ønsker dere en nydelig tirsdag - hører at klesvasken er ferdig - nå er det bare og stå på så alt blir ferdig - for i kveld får vi besøk :-)

kos dere!

- Mandag -

- For Du er min klippe og min festning. Derfor, for Ditt navns skyld, led meg og før meg - - Salme 31:4
 

Hei på dere og riktig god mandag :-) starter denne mandagen med et Bibelvers til dere , noe jeg kommer til og fortsette med :-) syntes det er fint og ta med et vers fra BIbelen i starten av et innlegg, noen har quotes, noen siterer en sang, jeg ønsker at det skal stå et BIbel vers :-) jeg har en hverdags blogg og min hverdag består av Jesus, hver dag hele livet :-) og jeg elsker det <3 

************************************

Dette blir dagens første innlegg, dagen startet litt sent for meg, jeg sover litt lengre om dagene og jeg hadde visst ikke noe behov for og stå opp tidlig i dag - så da ble det sånn haha.. så nå har vi vært på Raufoss på cafè og vi kjøpte med noe nytt til dyra, et nytt hjul som er mer dyrevennlig.

Nå har jeg kokt meg en kopp kaffe og koser meg med den :-) håper alt står bra til med dere <3 Ny uke allerede, jammen meg går dagene. Vi har handlet for uken. Nå er det bare og slappe av og noen små plikter som gjelder, og så skal vi til svigers :-) koselig <3

Vi blogges mer senere :-)

 

- @Foto -

Hei :-)

Tenkte jeg ville dele noen bilder med dere , litt sånn typisk hverdagsbilder :-) kom over de på instagram kontoen min. Morsomt og se på bilder fra en stund tilbake i tid - disse bildene gir meg mange gode minner - da det var en veldig fin tid, når jeg ser på de blir jeg glad , for jeg setter så utrolig stor pris på de små tingene i hverdagen, de vanlige rutinene, de små bittelille tingene som i den store sammenhengen kun er bagateller, men de former hverdagen min sånn at den ikke blir ensformig og rar.

Da gjenstår det bare og ønske dere en riktig god natt - sweet dreams <3

 

- Black and White -

Hei og hei på dere :-) Jeg har erfart at ting kan være litt black and white noen ganger, men for meg er det viktig og fokusere på det positive - det som løfter deg opp, da vil du komme lang vei! :-) De som kjenner meg vet jeg er kristen, alle vet vell det igjennom oppveksten og sånt, troen min har bestandig vært sterk, for jeg har stolt på Gud og uansett hvilket humør jeg var i, så har Jesus vært Han som BESTANDIG har vært der for meg!

Kanskje det føles rart for mange, men for meg er det så utrolig riktig og en god følelse, en følelse som har hjulpet meg utrolig masse, og som i dag - jeg har ikke hatt den beste dagen, men så plutselig kom jeg over et innlegg pappa hadde skrevet, og det hjalp meg, og nå er ting tusen ganger bedre og jeg er glad :-)

Altså selvom jeg har en positiv blogg og jeg skriver rett fra levra, så er det dager som ikke er like gode, men sånn er det for alle, det vil alltids finnes dager som ikke er så greit. Men livet er så mye mer enn dårlige dager, fokuser på alt det positive :-) ha en nydelig dag alle sammen <3

- I am not alone -
Må bare dele med dere min favoritt tekst til en av sangene til i am not alone med Kari Jobe. Denne teksten betyr utrolig mye for meg, om jeg har en dårlig dag, leser jeg gjerne denne teksten eller jeg hører på den. 

When I walk through deep waters
I know that You will be with me
When I'm standing in the fire
I will not be overcome
Through the valley of the shadow
I will not fear

I am not alone
I am not alone
You will go before me
You will never leave me

In the midst of deep sorrow
I see Your light is breaking through
The dark of night will not overtake me
I am pressing into You
Lord, You fight my every battle
And I will not fear

You amaze me
Redeem me
You call me as Your own

You're my strength
You're my defender
You're my refuge in the storm
Through these trials
You've always been faithful
You bring healing to my soul
Tekst : I am not alone @Kari Jobe

- Søndag -

Hei kjære dere og riktig god søndag :-) som en søndag elsker jeg er - så startet jeg denne søndagen alt for sent, men nå er jeg oppe og koser meg med min første kopp kaffe i dag, pakket godt inn i pledd og koser meg her jeg sitter og blogger til dere :-)

Frokosten skal inntas litt senere, søndags frokosten er bestandig den beste, am i right? Ingen butikker er åpne på søndager, kommer alltid på ting jeg har glemt og kjøpe da, men jeg nyter det egentlig i grunn, for nå om høsten er det kaldt ute, og tenne lys, lese, se film, pakke seg inn i pledd og tulle det rundt seg, mens man drikker en kopp te eller kaffe, det er søndags nyting for min del, så får mandagen komme imorgen og jeg kan heller ut og handle da ;-)

Håper dere koser dere :-) god søndag til dere <3

- Lørdag -

Hei kjære dere :-) nå er jeg hjemme igjen etter en tur i byen for og gjøre noen små ærender, noen ganger er det litt og gjøre, men som regel bare koselige ting da :-) tok meg en stund og komme i gang (les forrige innlegg) men når jeg først fikk kommet i gang, dusjet og ordnet meg så var det ikke noe problem, det er bare det og få pushet seg litt ekstra på litt tyngre høst dager - den siste klesvasken skal henges opp, nå er begge stativene fulle. Godt og få unnagjort litt og jeg kom nesten til bunns med den, dyrene har fått masse kos og kjærlighet, og nå har jeg laget meg en god kopp med koffeinfri kaffe. Nyter den og oppdaterer meg på blogger, nyheter og diverse. Før turen bærer til svigers, det står kon tiki som prioritet (jeg elsker den filmen) og jeg hører rykter om glutenfri pizza til meg :-) mmmhm det er snadder!

Ååh jeg må fortelle dere - jeg leste altså noe så spennende i GT i går (gamle testamentet) det var så mye elendighet og fæle kriger osv, og uansett hvor mye de slet og hadde ikke mat , ingenting - men de hadde troen sin og de stolte på Gud, uansett hvilke trengsler de hadde og hvor mye de slet, så visste de at det ville bli bra. Jeg syntes det var så vanskelig og legge den fra meg, det var altså så spennende. Guds Ord er virkelig en trøst for meg <3

Riktig god lørdag til dere <3 :-)

- Alt er tyngre om høsten -

Vet ikke om det er flere av dere som kjenner på det samme, men alt føles så mye tyngre om høsten. Selvom døgnrytmen min er perfekt må jeg sove 1-2 timer ekstra om morningen, jeg blir fortere trøtt om kvelden, matlysten er ikke helt god om morningen, jeg som pleide og stå opp før fordi jeg var sulten og måtte ha frokost, og spiste alltid med en gang jeg sto opp, nå kan det ta noen timer før jeg spiser og ikke så mye som jeg gjorde før, jeg blir raskere mett. Tyngre og komme i gang om morningen, blir raskere sliten enn før, tyngre og sette i gang med husarbeid, ikke missforstå, for jeg gjør alt dette, men bruker bare litt lengre tid på det.

Rart er det egentlig hvor mye mørketiden kan påvirke en uten at man egentlig tenker så mye over det, jeg stusset over det i dag - og begynte og tenke litt ekstra på det.

Setter inn et bilde av små tassene som har det så utrolig fint sammen :-)

Bilde tatt av Hans Olav <3

Ønsker dere en vakker lørdag :-)

- Dagen vår i bilder -

Hei kjære dere og riktig god kveld/natt :-) Dagen startet med sen frokost//lunsj, så bar turen til cc og krutt, en soya latte med kokos mens vi studerte den fine lampen på krutt, så vi dro opp til clas ohlson og kjøpte en lignende til og ha i gangen - stor fornøyd. Så var det og tenne litt lys, de fine halloween lys beholderne kjøpte vi på nille til en slikk og ingenting, så var det og be svigers på taco. Vi skravlet, lo og koste oss lenge - de dro hjem for ikke lenge siden og vi koste oss kjempe masse :-) imens vi tittet litt inn til Solan og Ludvik mens vi koste dem, (de elsker og bli klødd ved snuten og bak ørene)  - så , så vi at de hadde det ordentlig koselig, de koser sa vi og kamera måtte selvfølgelig fange det fine øybelikket - smelter mamma hjerte <3

Nå står Kari Jobe på full guffe, mens jeg blogger til dere og koser meg med koffeinfri kaffe. Nå er det bare og oppdatere seg på det O-store internett, og så tar jeg kvelden, men det er helg, så kan hende jeg blir litt lengre oppe, vanskelig og legge seg når humøret er på topp hi-hi.

Sweet dreams <3

- TGIF -

Hei på dere og riktig god helg :-) wow tiden går fort, fredag allerede - det gleder meg stort <3 :-) en del står på planen i dag og jeg gleder meg til og ta fatt på de - todo listen min er ganske så full stappet. Føler endelig ting faller på plass og at hverdagen min er både innholdsrik og fin! <3

Masse på tapeten omtrent hver dag - jeg elsker travle hverdager :-) dyrene fikk hver sin godbit i dag, de ble så glade - morsomt når de snakker sammen med sin pipende kule stemme - åh er så glad i de <3 tenk hvor mye selskap og kjærlighet dyr gir, det er så godt og trygt og tenke på :-)

Håper alt står bra til med dere :-) <3 koser meg med min tredje kaffekopp og skal snart spise litt sen - eller egentlig veldig sen lunsj, men er det fredag - så er det fredag :-) det blir nok en stykk lang lunsj på oss - kose oss sikkelig <3

ønsker dere en nydelig fredag :-) <3

- Bible studie -

Jeg er helt slukt i Bibelen for tiden, vaskelig og legge den fra meg, kan ikke huske jeg har vært slik før. Finner så mye trøst og godhet i Bibelen og ting som fanger meg og oppmerksomheten min, jeg blir så glad. Jeg hører masse på Kari Jobe, det går ikke en dag uten at en eller opp til flere av sangene hennes spilles :-) <3

***************************

I dag var vi en liten tur innom cc for og kjøpe noe godbiter og nytt hus, ny skål og litt sånt til Solan og Ludvik, det fullgte med hus og skål i buret vi kjøpte, men så var det litt upraktisk, stige får de uansett og noe morsomt for de vi skal finne på med noen pinner :-) de trives utrolig godt og er sikkelig kosete :-)

Nå er vi hjemme og skal montere en rull gardin på mediarommet, med det får de ikke så mye sol på seg. Vi er så glad for at vi vallgte og ta Solan og Ludvik hjem til oss :-) de er 19 uker gamle og koser seg hvillt :-) <3 Blitt så glad i de <3

Kos dere videre i dag :-)her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Dagens anbefaling
 • Foto
 • Helse
 • hverdag
 • Israel
 • Jesus
 • Makeup
 • New in
 • personlig
 • Solan og Ludvik

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits