TE - KOS

Hei på dere :-D Har blitt lite blogging i dag - men prøver og få til to innlegg om dagen ihvertfall. Sitter og hører på Jay Z sin nye plate som er helt fantastisk , mens jeg drikker te. Livet er herlig sånn her!

Imorgen har jeg en del på tapeten og lurer på om jeg skal innføre litt trening inn i rutinene mine. Så spørs om jeg starter dagen med en gå tur og prøver og stå opp et par timer før. Også skal jeg ut og handle for uken og møte Caro <3 blir en super duper fin dag :-D

Nå skal jeg straks ta kvelden, prøve og komme inn i gode rutiner igjen.

Håper dere har hatt en fin dag!

Sweet dreams <3

S ø n d a g og iphone 5 c vs note 3Hellu! Søndag - den spesielle late dagen. Ikke helt lat ,  men litt lat, sov sikkelig lenge i dag og har bare latet meg og ikke gjort så mye før jeg så tok opp pcen for og blogge litt til dere :-D

I dag har jeg en litt mindre todo liste, så da blir det tid til og slappe av forran tven og nye denne søndagen ! Kanskje med en god bok også, føler det er alt for lenge siden jeg har lest nå, at nå føler jeg det er på tide! Blir ofte nedprioritert og det er alt for synd, tror jeg skal bruke denne søndagen til og lese en alt for god og koselig bok :-D

Håper dere har det bra! Jeg har gått frem og tilbake i meg selv og har innsett at jeg kan ikke ha noen andre mobiler enn samsung galaxy note 3. Jeg er kjempe fornøyd og klarer liksom ikke tenke ut en mob som kan være bedre enn den <3 Skal ærlig innrømme at det fristet litt med iphone 5 c i rosa i går, men så tenkte jeg - hvorfor skal jeg bytte en mob med 32 gb til en med 16, hvorfor jeg bytte ut en mob med døds bra kamera til en med et middels, hvorfor skal jeg bytte ut en mob med kjempe bra batteri kapasitet med en som holder til under en dag og må lades konstant og min holder i 2-3 dager og en mob med masse masse masse muligheter til en som har LIIIITE i forhold. Og en annen ting ALLE har iphone, hvor kjedelig er ikke det?

Så ja jeg stemmer for note 3 utentvil

Ha en fin søndag :-D

No makeup dayÅå spa dag må være noe av det beste, nettopp hatt en. Sitter iført pysj og uten sminke, for ja nomakeup day burde vært en egen tradisjon. Tenk hvor bra det hadde vært! For ja vi jenter vil som regel dekke oss til med alt det fake, men vi er jo vakkre slik vi er skapt. Så vær stolt av den du er, tenk det finnes kun en av deg og du er unik <3

 

Løøøørdag

Hola! Lørdag oh my så fantastisk. Helg og jeg er glad! Håper alt står bra til med dere =)

Mobilblogger jeg nå. Skal om ikke alt for lenge til Svigers og spise tacoooo!! Ååh himmel - det må Være ca noe av det beste jeg vet og få og spise =) vi bruker guacamole til. Og den fra kims er det aller beste uten tvil !

Nå har jeg noen småtterier og ordne. Men aller først en kopp kaffe =) iiih jeg elsker kaffe ! Kos dere i dag - det skal jeg =)

=)

Hei på dere =) hatt det så utrolig koselig hos Svigers i dag. Hjemme ventet god mat og nå sitter jeg og ser på min kjære spille GTA . Mens jeg prøver og få alle avtaler og diverse til og gå opp i opp og bli perfekt.

Jeg smiler og har det utrolig bra. Jeg føler alt går så utrolig bra om dagen og jeg har ingenting og si noe negativt mot. Alt i alt går det bra og jeg skal uten tvil få en enda bedre døgnrytme og jobbe hardt mot et mål jeg har hatt i mange år nå. =)

I morgen skal vi til Svigers igjen og da er vi bedt på taco og det blir super koselig ! Ønsker dere en kjempefin fredag videre =)<3

T G I FHappy girl :-D

Hei på dere og gooood helg <3 sov sånn ca alt for lenge i dag og går rundt og tasker i pysj fortsatt haha.. en sånn lat fredag.

Men det er jo helg og det passer meg utmerket! Vi skal til svigers i dag og det blir kjempe koselig :-D jeg har en del og gjør i leiligheten i dag før den tid, en smule rotete kan man si.. men det tar jo ikke lange stunden og få ryddet opp i det :-D

Håper alt står bra til med dere :-D jeg har det helt strålende og det var en frihet og skrive forrige innlegg og dele med dere at jeg faktisk har det bra :-D

Nå skal jeg få i meg litt lunsj og oppdatere meg på de siste nyhetene fra topp bloggerne. Ønsker dere en vakker helg <3

Jeg har det bra :-)

Jeg har det så bra om dagen - livet smiler til meg og jeg føler jeg endelig kan si at jeg er så frisk som jeg får blitt. Jeg har masse og glede meg over i hverdagen og dagene mine er fyllt med mange oppgaver og gjøremål. Jeg har blitt mer voksen og jeg har vokst på mange punkter. Jeg vil si at jeg ikke har kjent på følelsen over og være syk sånn ordentlig på snart to år, det har jo selvfølgelig gått opp og ned. men jeg føler jeg aldri er der som jeg var for to år siden. 

Altså¨jeg er jo ikke frisk, for da hadde jo hverdagen min sett totalt anderledes ut, men jeg kan si jeg er så frisk som så frisk jeg kan bli, og jeg tenker når jeg ikke har vært så syk på snart to år - så blir jeg det aldri heller. Jeg har lært meg og se anderledes på livet. og vi alle har følelser og mørketid kan vi slite med (de fleste av oss gjør det) Det vil jeg ikke kalle depresjon, mørketia er bare ubehagelig , stikkende følelse, mens depresjon er noe helt annet.

Når jeg føler jeg har en dårlig dag, så er det rene bagateller, før kunne jeg beskymre meg mye, jeg har ikke en eneste ting lenger og sette fingeren på. Jeg har vokst på mange måter og jeg vil si dette bare er begynnelsen på et langt og lykkelig liv <3

T O R S D A GHei på dere :-D God torsdag! Snart helg dere - tia går så utrolig fort at jeg har ikke ord. Håper alt står bra til med dere :-D Fikk ikke blogget noe i går, formen var ikke den beste fysisk, men skal blogge bedre i dag. *L O V E R :-)

Har noen ting på agendaen i dag, har shinet leiligheten så og si, bare noen småtterier som må ordnes, og jeg må besvare mail og ta et par telefoner. Jobbe litt med diverse småtterier, papir arbeid osv. Blir bra når alt blir ferdig :-)

Skal prøve og få trent litt yoga i dag også, merker hvor utrolig mye jeg savner det. Også vil jeg ha en liten spa dag og drikke x-anntall kaffe. Ser ut til at denne dagen blir bra :-)

Jeg har hatt en avtale før i dag og den gikk bedre enn all forventning.

Jeg har det så utrolig bra psykisk om dagen og den følelsen er helt amazing. Jeg har det vikrkelig bra ! :-D stor glede i heimen skal jeg si dere :-D

Ønsker dere en kjempe fin torsdag :-D <3 

STRIKKING , KRYSSORD OG EN TE KOPP


GOSH jeg klarer ikke forklare hvordan denne tirsdagen har vært, for tirsdager har jeg et hat - forhold til, men denne tirsdagen er bare elsk <3

Jeg har ikke noe som helst negativt og si om denne tirsdagen og jeg har fått krysset ut mesteparten av todo listen min, halvparten mer enn hva jeg trodde jeg skulle klare. For selvom den fyiske delen av meg har sett bedre dager, så har jeg på en måte holdt den litt på avstand.

Super tirsdag og en stykk glad Benedicte :-D

Imorgen er det onsdag allerede - puh så fort uken går, får ikke satt meg ned og puste en gang før det er en ny dag.. haha nei da, men ja dere skjønner pointet ;-)

Sitter her med te koppen min jeg da. Titter litt att og frem på tven som faktisk står på mute av alle ting.. strikker, løser kryssord (kun tidsfordriv) og bare rett og slett koser meg. Jeg har faktisk planer om og gjøre resten av todo listen min imorgen.

HURRA!

Blogges imorgen <3

V E S K E N E - M I N EHer er noen av veskene mine - de aller fineste henger på denne knaggen på soverommet. Jeg simpeltent E L S K E R!! Vesker. Det er virkelig vesker jeg er mest svak for når det kommer til ting som tilbehør til et anntrekk. Folk jeg kjenner ser meg standig i en ny veske. Jeg får bare aldri N O K!

Det er jo klart og innvistere i en dyr designer veske hadde vært det beste, men jeg liker mest og ha mange og bytte på, og jeg synes og bruke opp til kanskje 10.000 for en veske er litt unøvendig når jeg vet det er andre ting jeg mer trenger og kanskje til og med har lyst på. Men så klart frister det mye og ha en helt enkel tradisjonell Chanel veske. Men samtidig liker jeg skatter. Så kjøper gjerne vesker når jeg har vært i utlandet. Der får du jo vesker ikke alle andre har her i Norge :-D

T O M M E L    O P P    F O R    D E T     U N I K E       P Å       B U D S J E T T <3

R E G N F U L L E - T I R S D A G E N

Jeg skal bli en flinkere blogger og ta slike bilder. Blir ofte closeup bilder og når jeg ser på andre bloggere hvor flinkere de er, så blir det jo klart at jeg ser på bloggen min som gørr kjedelig. Folk er så flinke med redigering av bilder, store bilder og masse fin kreativ tekst.. tror jeg må skjerpe inn mine "tror-jeg-ikke-klarer-det-bloggen"

Og heller få til noe bra - eller hur?

Uansett - i dag regner det, verdens mest kjedeligste ... jeg m e n e r finnes det noe mer kjedelig enn regn? I dont think so.. det er derfor det blir en innedag, men som sagt er det nok og gjøre , og jeg har gjort masse allerede . I tilegg har jeg sovet... GOSH så godt det var. Føler verden stopper opp et øyeblikk.. jeg elsker og sove!

Håper alt står bra til med dere ! :-D kjenner jeg misunner dere som har snø.. snøen du kan gjerne komme ;-) <3

Vi blogges!

T I R S D A GHei på dere og god tirsdag :-) Denne tirsdagen er super - må være ny rekord! Her sitter jeg fortsatt i pysj og klokken er snart halv tre.. jeg er håpløs! Men det er jo så koselig og bare ta livet totalt med ro :-)

Andre kaffekoppen er inntatt og jeg er sikker på det ikke blir den siste.

Det blir en inndag for sure i dag - men det er nok av ting og gjøre for det om. Jeg har en hel del på todo listen og gjør i heimen i dag, men det skal bli så bra når det blir ferdig!

I går handlet vi for hele uken, det er så godt og være ferdig! Tar litt tid og planlegging, men så lenge man jobber som et team går det bra :-D
Spansk gryte står på menyen i dag - gjett om jeg gleder meg! Men foreløbig blir det en stund til middag, nå må jeg nesten få beina fatt hvis jeg skal rekke over alt i dag ;-)

Ha en god tirsdag <3

 

J E G ER L Y K K E L I GVi skriver midten av oktober, november måned er her om ikke lenge, man begynner og tenke på julegaver og plutselig er det  advent, desember måned og jul.

Jeg er 26 år, snart 27 - jeg er over halvveis til 50, jeg er langt over myndig, jeg er om under fire år 30 og da er jeg halvveis til 60. Jeg er voksen!

Jeg har funnet ut at en dag med 24 timer går alt for fort, en uke går enda fortere og plutselig har det gått en måned, og hey så har det gått et år.

Jeg har ikke innsett at inne i skapet henger det en brudekjole. Det er mye ting på plass og snart står jeg faktisk brud. Det blir den lykkeligste dagen i mitt og Hans Olav sitt liv <3

JEG ER LYKKELIG <3

M O N D A YHei på dere og god mandag kjære lesere :-D Ukens beste dag <3 Blogg motivasjonen er tilbake og jeg starter en ny uke med blanke ark.

I går skrev jeg menylister for fire uker frem i tid og handleliste for denne uken. Da er det bare sette i gang og handle for uken litt senere i dag, men før det skal jeg leke husmor. Det er masse som skal gjøres i leiligheten, så en todo liste passer greit i dag.

I går var vi hos svigers og det var super-duper koselig. Snille goe svigermor hadde laget nydelige vafler jeg tåler. YUM!

Nå sitter jeg i go stolen med kaffe, en treg formiddag, alltid vanskelig og komme sånn ordentlig i gang etter helgen.

Håper alt står bra til med dere. Ønsker dere tidenes beste mandag noensinne <3


H O M ESkal jeg beskrive denne dagen med et ord - hadde det blitt hoppe-Opp-Og-Si-Jippi-Dagen! Denne dagen har vært super - ser vi bortifra min uheldige start på dagen som en vandrende zombie og et stykk dovendyr. God mat, god ris is og amazing folk.

Nå er det hjemme igjen og en surrialistisk lat lørdag. Energinivået kan ikke beskrives- men HEY! Jeg har det topp tross det, så ikke noe og klage for!

Jeg er litt lei av og ta kun bilder av meg selv, men har planer om et innlegg med kun naturbilder om ikke lenge, jeg og pappa har planer om et fotografisk dag på mandag, opp og hopp i trærne hehe, det blir masse bilder ute i fin natur, og det er viktig og ta mest mulig bilder av de fine høstfargene før snøen legger seg her på Gjøvik også, selvom jeg gleder meg masse til det, for det første snøen er alltid stas og da blir jeg et lite barn igjen :-D men jeg har bare ikke fått tatt ordentlige høst bilder i år, og når jeg ser facebook veggen min er prydet med mange fine høstbilder - ser jeg at det er på tide jeg slenger meg på samme trenden før det blir for sent ! Og dermed har jeg regnet ut at jeg har ganske dårlig tid, men bedre sent enn aldri sant. Så da blir det en fotografisk dag på mandag og det gleder jeg meg veldig til :-D

Nå blir det ikke alt for lenge til jeg tar kvelden.

Håper dere har hatt en fin dag :-D

S A T U R D A Y

Hei på dere :-D Lørdag i dag og vi har tenkt oss en tur til mamma og pappa for middag og kaffe. Blir kjempe koselig!

Jeg sov lenge i dag og det har blitt en fast greie, jeg går rundt som en vandrende zombie og et stykk dovendyr all at once.. begynner og bli ganske sliten av det.. håper det snur!

I går hadde vi taco og det var kjempe godt! Noe av det beste jeg v e t <3 Håper alt står bra til med dere <3 goood helg alle sammen :-D

TGIF
Hei på dere :-D jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men jeg har ihvertfall på ingen måte hatt energi til og blogge og hvis noen spør hva jeg har gjort i det siste - så svarer jeg at jeg har sovet..

Jeg har så mye plager fysisk om dagen at det og sette seg ned for og blogge, det går bare ikke. Men jeg skal prøve og få blogget litt i ny og ned. Virkelig ikke meningen at jeg nedprioriterer bloggingen. Men noen ganger må man bare tenke på seg selv..

Håper uansett dere har det bra. Nå er helgen her og for min del kjenner jeg vell kke store forskjellen annet enn at jeg er ubeskrivelig trøtt, jeg prøver og ta meg sammen. Men det er bare ikke så lett bestandig, men tross mine fysiske smerter og problemer, så har jeg motet oppe psykisk. Og den psykiske delen av meg er egentlig helt ok :-D

Jeg håper dere forstår at jeg må ta hensyn til meg selv og at bloggingen kommer deretter, men skal prøve og få til ett innlegg om dagen ihvertfall.

Tusen takk for at dere følger meg videre. Det betyr mye <3

Torsdag

Hei på dere :-D jeg hadde en liten bloggpause i går også, det må bare bli slik av og til ettersom dags formen min varierer så mye på grunn av ME. Jeg har ikke så mye energi til overs.. det blir ofte til at jeg bare ligger i sengen i et mørkt rom i timesvis , med inntennse smerter i kroppen og et hode verkende mer enn noensinne.. jeg kjenner meg ofte helt utmattet og da orker jeg svært lite og det er vanskelig og holde seg våken og da blir det bare et ork og blogge - håper dere forstår!

Uansett så har jeg jobbet en del med diverse papirer i det siste og diverse. Nå er jeg litt lei haha.. så i dag er det en del på todo listen, men det innebærer heldigvis ikke noe papirarbeid !

Ønsker dere en vakker torsdag <3


Lang dag

Noen litt eldre bilder

Oooh my denne dagen har vært lang.. noe som ingen andre dager er, alltid føler jeg dagene går sånn ca alt for fort. Men dere vet jo mitt syn på tirsdager.. men allikevel føler jeg at jeg har fått gjort ganske mye i dag.. heeeeeelt til migrenen kom og inntok meg, i timesvis har jeg ligget i sengen og hatt det mildt sagt helt forferdelig uten og gå i detaljer.. men nå ser det ut til at den har gått over, så da prøver jeg meg på et innlegg enn så lenge.

Håper dere har det bra :-D Papirer og mail og alt mulig rart har gjort meg helt tullete, jeg har blitt så sliten , så jeg tenker huet mitt skal hvile til imorgen .. orker ikke mer tall, tekst og spørsmålstegn haha..

Imorgen venter en ny dag, forresten har mørketid greiene jeg hadde, depresjonen rett og slett blitt mye bedre, jeg tror at inntaket av d-vitamin har hjulpet en smule, den er ikke helt dèr enda med verdier og sånt, men det ser ut til at nivået er ganske greit foreløbig. Så uansett har jeg følt meg bedre noen dager nå, men nå er det liksom den fysiske delen som spiller inn .. haha - noe skal det alltid være ;-)

Satser på at formen tar seg opp imorgen med litt søvn. Ønsker dere en god natt. Imorgen har jeg et møte og på torsdag skal jeg til legen og i et møte .. puh.. vi blogges mer imorgen :-D

Tirsdag

Hei på dere og god tirsdag :-D Jeg var oppe ved elleve tiden i dag - så sto opp litt sent, derfor har jeg hatt mye og gjøre i dag - så jeg har ikke hatt mulighet til og sette meg ned før nå. Håper alt står bra til med dere! Er i full gang med todo listen min som jeg har skrevet opp på et program på noten min. Så godt og bare kunne huke av når dagen er omme :-D

Planen i dag er og dra til svigers. Theodor kattepusen blir 8 år i dag og det skal selvfølgelig feires :-D gleder meg masse til og dra på besøk, bestandig så utrolig koselig og være der :-D

Ellers er det jo alt mulig annet og gjøre i dag og kleskurven er så og si tom og jeg begynner og se bunnen på den, noe som er en god følelse haha..

Jeg har ordnet en del papirer og besvart mailer og jeg har tatt mange telefoner og det har rett og slett vært en del jobb alt sammen, så og sette seg ned nå med både lunsj og kaffe - var bare kjempe digg.

Men ikke alt for lenge jeg må sette i gang igjen. Ønsker dere en vakker tirsdag :-D

 

Ut for og gjøre ærender

Hei alle blogglesere :-) titter innom en liten stund før jeg skal ut og løpe noen ærender. Jeg har hele 4 sorte søppelsekker med tom flasker som skal pantes... oh my ! Har gjort skikkelig opprydding i inneboden, så jeg skal si dere det blir godt og bli kvitt så masse flasker.. det har jo tatt alt for stor plass, unødvendig plass rett og slett.

Skal et par ærender og jeg har skrevet opp forskjellige matbutikker som har diverse på tilbud. Greit og benytte seg av tilbudene :-) ellers har jeg en lang liste over ting som skal handles inn. Også må jeg en tur på cc.

Anbefaler forresten alle og laste ned appen mattilbud. Den er helt fantastisk! Har god nytte av den jeg ihvertfall. Greit og slippe all reklamen ;-)

Men nå kommer skyssen, så jeg må få på meg ytterklærne. Av og til skulle jeg ønske jeg hadde lappen. .

Ønsker dere en fortsatt fin mandag :-)

Mandag - ny uke - nye muligheter
HEI! Mandag igjen, rise and shine, har vært oppe en stund, en god stund, sto opp ganske tidlig i dag. Godt og starte dagen bra. Ny uke dere, jeg elsker mandager. Det er noe spesielt med ny uke - ny start - nye muligheter. 

Jeg har pliktene som skal gjøres ferdig denne mandagen og todo listen er ganske omfattende. noe den er omtrent hver mandag. Har nettopp traktet meg en hel kanne kaffe, så har nok og drikke hihi..

Skal handle for uken i dag, pante tomflasker som må være noe av det kjedeligste ... men man må jo gjøre det også, som en rekke andre ting.

Handlelisten for uken er ihvertfall i boks og det er bra! Nå gjenstår det bare og pøse på med masse godhet denne ,mandagen. Ønsker dere en vakker start på ukens første dag :-D

Søndags kveldHei på dere :-D Har sittet og skrevet ukes budsjett, budsjett over lang tid, ordnet regnskap, sendt og besvart diverse mail, gjort klart ukens handleliste, ryddet, vasket klær og listen er enda lengre.

Puh sliten, men det må gjøres. Imorgen er det ny uke allerede, og det skal handles for hele uken, gjøre siste innspurt på klesvasken og diverse som må ordnes for og starte mandagen bra. Det er også noen andre småtterier jeg ikke fikk fullført i dag, for nå skal jeg straks ta kvelden og heller fortsette med resten imorgen :-D

Vi blogges <3 

Miley Cyrus sitt kosthold//Diett og litt om mitt kosthold

Det er ingen tvil om at Miley Cyrus har forandret seg en hel del, hun er ikke lenger Hannah Montana, hun har blitt eldre. En ting folk reagerer veldig på er at hun har rast ned i vekt over veldig kort tid. Hennes hemmelighet er ingen andre enn at hun har gluten og melkeallergi, på samme måte som jeg har, og ved og kutte ut hvete som er noe man legger veldig fort på seg av og kutte ut usunne mengder melk, vil man kunne gå ned i vekt.

Nå skal det sies at Miley har et veldig stort press på seg nå og har bygget opp et nytt type image, hun er jo ikke lenger Hannah Montana, hun er Miley Ray Cyrus. Og i tilegg har hun personlig trener og det sies at hun trener opp til flere ganger om dagen.

Med et sånt press hadde jo hvem som helst klart det, men om man hadde blitt mer lykkeligere av det er et annet spørsmål.

Så over til mitt kosthold. Jeg har vært helt slavisk til matallergien min over en lang periode og det har jeg fått bnuser for, jeg har gått ned litt i vekt og jeg har fått et bedre forhold til mat, men det skal sies at jeg også har mye og lære der. Jeg kan ikke trene hard trening grunnet ME, men jeg kan gå noen små turer i ny og ned og trene yoga. Det som skjer hvis jeg trener hard trening er at det har motsatt effekt på meg. Jeg blir helt utmatten og fysisk syk i dagesvis etterpå.

Men da for at jeg skal ned i vekt, er det maten jeg må kutte ned på, og jeg må trene det lille jeg kan og det gjør jeg, så jeg vil gå ned i vekt, det vil bare ta lenger tid med meg enn det vanligvis gjør :-D

Ha en fin dag :-DSøndagHei på dere :-) FOR en dag ! Det er strålende sol ute i dag - været er helt amazing og dette været her SKAL nytes til det fulle! Jeg tenkte meg en tur ut på terassen om ikke alt for lenge. Tenk det er oktober og været er sånn her, nei det er ikke til og tro :-D

I går lå jeg med migrene så fikk ikke oppdatert dere mer enn en gang. Beklager det! I dag er formen mye bedre og to kaffekopper er inntatt allerede. Jeg sto ikke opp før i elleve tiden, men HALLO det er jo søndag - og på søndager er jo det lov :-D

Håper dere har det bra ! I dag står det husarbeid på planen, det er masse jeg må gjøre i leiligheten i dag, men vet dere - det er helt ok!

Livet smiler til meg i dag - og jeg lurer rett og slett på om jeg skal takke sola for det jeg ;-) i går var vi ute og kjørte og det var såååå kaldt.. brr... og i dag er det så godt. Livet er herlig, har jeg lov og si det?

Jeg ønsker dere en riktig fin søndag. Nyyyyyt sola for alt den er vært <3 det skal jeg :-D

Im back

Hei på dere :-D Jeg har hatt en liten blogg pause - men er tilbake for fullt fra nå av!

I går var jeg en tur på cc med mamma og pappa, spiste meg god og mett på noe glutenfritt brød med godt pålegg på Lasseliten på cc, og noe soya mocca, kjempe godt var det og utrolig bra service.

Etterpå gikk jeg litt og tittet i butikker og satte meg ned på et bakeri med en vanlig sort kaffe, det var stappfullt på cc i går og også i sentrum. Det er akevitt festival nå, så det blir folksomt, men koselig :-D

Jeg drev og strikket masse i går og har kommet langt på en hals jeg driver og strikker. Koselig med litt håndarbeid!

Nå koser jeg meg med en kopp pukka chai te med vanilje, kjøpte den i går. Utrolig god :-D

Har ingen spesielle planer i kveld, så kommer til og ta kvelden med ro.

Ønsker dere en fortsatt fin lørdag :-D


Little things

Bare fordi disse små tingene Gjør meg glad =)

//kremmerhuset

Krutt

Hei på dere! En liten oppdatering fra meg :-) håper dere har det bra ! Var super koselig og Være på krutt med Caroline i dag ! Stor koste meg masse ! Kjøpte noe garn på søstrene Grene og var en tur hos mamma og pappa etterpå. Nå er jeg hjemme igjen og koser meg med en kopp te.

Te om kvelden har blitt en fast greie. Et slags mønster. Jeg må ha det for kosen sin del. Sitter her i god stolen og strikker. Skal straks ta kvelden.

Fikk et armbånd av pappa i dag. Det er en støtte for de forfulgte kristne. Kjempe fint :-)

Var en tur innom kremmerhuset. Oh my sååå masse fint. Viser dere senere. Skal lage en ønskeliste for dere :-) håper dere hatt en fin torsdag. Tenk at det er fredag allerede i morgen!

Det er torsdag

Hei på dere :-) torsdag i dag. En dag hvor det skjer litt mer enn hva jeg kan skryte på meg at de andre dagene har gjort..

Aller først forsov jeg meg. Jeg skal si dere jeg fikk beina fatt. Jeg skulle i et møte og jeg rakk det akkurat. Noe som var på harde nippet.

Jeg klarer ikke helt beskrive følelsen av og forsove seg. Men jeg er sikker på de fleste har gjort det samme.

Nå bærer snart turen til byen for og treffe min aller beste venninne Caroline :-) det har gått alt for lang tid. Så jeg er super happy for at vi kan møtes i dag :-) vi begge har Vært på ferie. Jeg var i Beitostølen i september. Så har ikke truffet henne siden da. Noe som er ufattelig trist. Så nå blir det til at vi møtes ved gjevne mellomrom. Noe som Gjør meg kjempe happy :-) jeg gleder meg iallfall kjempe masse !!:-)

Men nå må jeg avslutte her. For jeg begynner og få det litt travelt. Noe som er ganske så vanlig for meg.. kremt..

Vi blogges fra byen :-)

The naked truth

Her er jeg uten sminke . Ei jente med en historie. En livshistorie på godt og vondt. Bloggen er et sted jeg føler jeg kan dele noen av mine følelser. Som ikke er helt awsome om dagen. Men til tross for det fighter jeg. Jeg fighter hver dag 24/7. Jeg skal Være frisk jeg nå. Har ikke tid til sånn ork.

Jeg vil Være ærlig. Og med ærlighet mener jeg og Være meg selv. Jeg skriver bok om dagen. Det Gjør meg sterkere, men samtidig krever det en hel del og klare og holde motet oppe da jeg må tilbake i fortiden for og hente igjen ting jeg har fortrengt for lenge siden.

Jeg kjemper mot tårene da. Men noen ganger er det helt ok og gråte.

Jeg burde kanskje ikke skrive det jeg skriver på bloggen. Grunnet enkelte fordommer noen har.

Men samtidig så skriver jeg denne bloggen for min egen del. På en måte som en slags offentlig dagbok.

Det har tatt meg årevis og komme dit hen jeg er i dag. Årevis med mye smerte. Men det er klart det går opp og ned. Men tross det så føler jeg at jeg har kommet langt :-)

Cosy

Det er ved disse stille stundene , med tente lys og en god kopp varm te - jeg kan lene meg tilbake med en god bok og tenke på at jeg har gjort utrolig masse i leiligheten i dag. Det er ved disse stunder jeg senker skuldrene og det kommer ut en puh lyd! Jeg er fornøyd og glad. Nå er det gaming som gjelder.

Håper dere har hatt en fin dag :-)

Skal man game litt da?

Jeg har kommet i et slags mønster hvor søvn er så og si over. Jeg vet ikke hvordan det har blitt sånn. Men alt jeg vet er at det må snu. Snu ASAP.
Jeg var iallfall oppe klokken ni i dag , så litt bedring. Men jeg går som en vandrende zombie om dagen. Jeg mener dette må virkelig snu !!

Hei forresten :-) game spriten min har kommet tilbake. Oh my. Jeg elsker tv spill. Og her er det x-box , Wii og PS. Så har nok av ting og spille på. Så i dag tenkte jeg og spille en hel del. Gleder meg :-)

Også var det dette husarbeidet som bare blir utsatt og utsatt. Så uansett må det tas i dag. Jeg har Vært i det late hjørnet alt for lenge , så på tide og ta et tak kanskje ?

Ha en fin onsdag :-)

Books

Bare fordi jeg elsker bøker og synes de er over gjennomsnittlig hyggelige <3

Natta alle sammen :-)

Hverdagen

Det er nå jeg skjønner at jeg kan ikke drive på latsiden. Jeg må ut og bort. Jeg må Gjøre ting for og føle meg bra. Og frisk ikke minst.

Jeg har Vært i en slags boble med mørketid og høst drit. Høsten er en kjempefin årstid. Bare synd jeg alltid skal bli litt deppa rundt disse tidene. Til tross for at jeg virkelig inderlig elsker høsten.

Så nå når jeg da gikk og satte opp diverse travle tider og avtaler på noten min at jeg skjønte at sånn vil jeg ha det. Slik jeg hadde det Før. Hvor det skjedde ting hele tiden.

Jeg kan ikke holde på slik jeg Gjør og ha kun inne dager omtrent.

Så si hei til min mer travle hverdag - slik jeg hadde det før :-)

Tirsdag

Hei på dere snille mennesker ! I dag sov jeg lenge. Og jeg har ikke gjort noe som helst fornuftig den tiden jeg har Vært oppe. Jeg kjenner at mangel på søvn slår meg helt ut. Og det hjalp ikke noe bedre at denne natten var så og si uten søvn.

Det er virkelig nå jeg forstår at og legge seg tidlig er nå jeg burde innføre som en ren vane!

I dag er planene og leke husmor. Jeg har vell i grunn en hel del på tapeten i dag... eller hvem er det jeg lurer. Jeg har MASSE og Gjør i heimen i dag. Så en todo list vil passe utmerket i dag.

Jeg hadde planer om en tur til byen i dag , men da jeg skulle forsove meg var ikke det en gang et tema.

Nå er jeg kjempe trøtt og prøver og sluke en hel del kopper espresso i håp om at trøttheten skal gå bort. Og erstattes med masse ny energi.

Ønsker dere en vakker tirsdag :-) dere vet mitt syn på tirsdager. Men jeg skal Gjøre mitt beste for og Gjøre denne tirsdagen bra !

3 blogg innlegg

Jeg har lovet meg selv at jeg SKAL få til minimum 3 blogg innlegg om dagen. Og her sitter jeg da og prøver og finne på noe fornuftig og blogge om.. det er i disse stundene alt føles tomt og bokstavene bare flyter og man får ikke samlet et eneste fornuftig ord eller setninger.. og når jeg tenker ut at jeg burde skrive noe om hva jeg har gjort i dag. Og da gikk det plutselig opp for meg at i kveld har jeg bare Vært på latsiden. Og det eneste fornuftige jeg har gjort i dag er og Være på cafe. Det er da jeg skjønner at alt er bare tragisk og at jeg håper dagen i morgen bringer enda mer interessant med seg. For denne dagen kan jeg virkelig ikke skryte av meg og si jeg har gjort så veldig mye. Men igjen så kjenner jeg på meg at det har Vært godt det også, selv om jeg stresser med tanken på alt jeg skulle gjort i heimen. Men da sier jeg bare whatever - jeg tar det i morgen !

Outfits på bloggen?

Det er lenge siden jeg har orket og pynte meg. Jeg har gått i en slags boble med whatever effekter , ord og uttrykk, som har spilt en stor rolle i mitt tilfelle. Ikke spør hvorfor. .

Nå er det slutt på latskapen og heller leve opp mot WOW effekten . Det skal ikke så mye til. Men er det mulig ... jeg må lære meg og gå på heler. .

En gang for alle.. jeg vet ikke med dere. Men jeg innbiller meg at det må Være det vanskeligste i hele verden og samtidig det mest peneste. . Where to start?

Jeg begynner med en annen.. eller vell en helt annen innstilling og et mot uten like i vår kjære by Gjøvik . Hvor flertallet følger samme type stil og fåtallet tørr og skille seg ut. Om jeg blir en av de.. vell om en hel del tid. Men la oss put on galskapen og en høv med girl power. Vi ses for håpentligvis på bloggen med et outfit eller to ;-)

No 3 og note 3

Hei på dere :-) mobilblogger fra note 3 nå - en surrealistisk luksus dupeditt jeg har fullstendig forelsket meg i.

Jeg og mamma har Vært på No 3 i dag og kost oss med kaffe og salat. Merker at de tradisjonelle cafe besøkene mine har blitt noe jeg har holdt litt avstand fra over lang tid. Ikke vet jeg hvorfor. For gosh i dag merket jeg virkelig hvor mye jeg har savnet det. Og det gikk opp for meg hvor tragisk hverdagen min har Vært de siste dagene.. men nok om det.

Koselig og Være med mamma på cafe. Vi var litt i butikker og tittet rundt. Mye fint og se. Men lommeboken er låst etter at det ble note 3 på meg. Men vet dere - det Gjør ingenting. For jeg er sikker på at det at jeg valgte note 3. Har Vært mitt beste kjøp på lenge. Så når jeg nå må leve på budsjett en stund. Nei det er helt ok !

Jeg ligger her på sofaen og bare slapper av. Det var koselig og starte denne mandagen med et cafe besøk. Med litt strikking mellom pausene fra maten og kaffen. Heldige meg :-)

Kos dere denne mandagen. Håper alt står bra til med dere :-)

Søndags kvelden

Iblant en hel del kapitler, rettskriving osv, sitter jeg her i håp om at ting kan gå litt raskere enn hva det gjør, jeg snakker om boken min og jeg er alt for utolmodig, har jobbet med den store deler av dagen i dag. Jeg må ta meg sammen for og ikke sippe over flere a4 ark. Det er tung og gå tilabake i tid, ting som allerede er fortrengt.

Jeg håper og bli ferdig med boken innen året er omme, men jeg har nok en hel del kapitler og fullføre innen den tid. Håper dere forstår at bloggingen blir deretter, jeg klarer ikke bestandig rekke over alt, men det betyr ikke at jeg har glemt dere. For det har jeg virkelig ikke <3

Imorgen starter nok en ny uke, jeg har planer om en bytur med mamma. Det ser jeg veldig frem til. gleder meg masse :-D

Ønsker dere en fortsatt fin søndag :-D

SORRY

Hvor skal jeg begynne? Jeg har nesten ikke blogget i det siste og beklager for det! Jeg har hatt så mye og tenke på og i går begynte jeg på boken min på nytt. Jeg var ikke fornøyd med noe av det jeg hadde skrevet og begynte helt på nytt, men kom et godt stykke på vei i går og skal om ikke alt for lenge sette sammen i kapitler, jeg er fornøyd med det jeg har skrevet og jeg har fått frem mye allerede. Jeg kan ikke dele det med dere riktig enda, ikke før det er ferdig og før boken er gitt ut.

Jeg skal gjøre mitt beste for bloggen nå fremover. I går var vi hos svigers og det var kjempe koselig <3 alltid så koselig og være der! Spiste meg god og mett på nydelig mat ! I dag blir en innedag, typisk høstvær i dag og jeg skal bruke tiden på klesvask jeg aldri føler går tom og ellers litt småtterier i leiligheten. Alltid noe jeg føler må gjøres.

Ønsker dere en vakker søndag <3

Lørdag

Hei på dere :-D Det har blitt lite blogging i det siste - formen er ikke på sitt beste, men jeg skal prøve mitt beste og få blogget ordentlig i dag.

I dag blir det en innedag, har nok av ting og gjøre i heimen og skal bruke dagen til og lese masse. Men skal også en tur til svigers og det blir super koselig <3 Har blitt sikkelig høst nå, fine farger ute og en del kaldt, synes ihvertfall jeg som er en frysepinne uten like, bestillte meg hjem note 3 i går, var såå fornøyd da jeg hadde note 2 at jeg kan ikke tenke meg noe mobil som er bedre enn note, så da note 3 kom så var det bare at jeg måtte ha den. Den er jo akuratt som en data maskin og den kan jo gjøre ALT! Jeg satte meg ned for og lese på amobil sine sider og jeg mener - den har fått terningkast 6!! Folk bruker penger på mye rart, og jeg bruker de på mobil. Noen synes sikkert jeg er gal osv, men jeg vet jeg kommer til og bli kjempe fornøyd med note 3 ettersom jeg hadde note 2 sikkelig lenge!! Jeg er sikker på at note 2 er den mobilen jeg har hatt lengst av alle mobiler, og når note 3 har kommet med enda mer av funksjoner og oppfører seg som en datamaskin , nei jeg tror neppe jeg kommer til og bruke noe datamaskin etter jeg får den haha..

Sitter og ser på Hans Olav spille GTA mens jeg drikker kaffe og sitter under et godt og varmt pledd. Synes det har blitt så huskaldt nå brrr..

Ønsker dere en vakker lørdag :-DYANN MARTEL - HISTORIEN OM PiJeg føler et stykk dårlig samvttighet mtp lite blogging, her jeg graver meg ned i god litteraltur, masse te og en hel del tente lys, strikketøy og en håndfull god men all over the place kinda music..

Jeg har funnet en liten krok jeg kan jobbe med alt som har med pc og gjøre, får se om bloggingen blir bedre av det :-D

Jeg er ubeskrivelig trøtt og kommer nok til og legge meg om ikke alt for lenge.

Så da gjenstår det og ønske dere en riktig god natt og god helg :-D

TGIF

Hei på dere :-) Føler det er lenge siden vi har snakket sammen sånn ordentlig , så jeg håper dere har det bra! Her går det i x-antall kaffe, det har blitt en slags  fast greie det.  Jeg har hatt en avtale i dag og jeg har gjort husarbeid - nå føler jeg at helgen bare kan komme.. eller vent, den er jo her!

Denne helgen skal nytes fullt og helt, jeg har ikke så mye på tapeten og det kjennes egentlig helt ok.

Ellers er jeg i snus heaven og alt jeg kan tenke på er at det er ganske ok det også. Selvom jeg virkelig skulle ønske at det var lettere og slutte. Men når man vet skaden av det og alliekevel fortsetter så har man ingen andre og skylde på enn sin egen dumhet ;-)

Jeg ønsker dere en riktig god helg :-D

True story

Denne torsdagen begynte vell så bra, sovehjertet mitt slo tak i meg i natt - jeg har sovet som en sten, jeg sto opp alt for sent i dag, noe som resullterte i at jeg har vært som en vandrende zombie , store deler av dagen i dag, men det er torsdag og en torsdag hvor det skjer fint lite, i den nærsagt planer jeg ikke ennå vet hva blir enda.

Jeg starter vell denne dagen mer eller mindre som en tidlig helg, jeg orker ikke tanken på og være et typisk a4 menneske, jeg er meg og jeg liker og sove, i den nærsagt - jeg ELSKER og sove, og jo mer jo bedre.

Jeg vil ikke være noen andre enn meg selv og min lille verden som til tider kan virke som noe utenom det vanlige - vi snakker unicorns og rainbows og en svevende sky full av kjærlighet, crazyness - nei da bare tuller. Men jeg føler på en måte at hverdagen min har blitt nokså anderledes, jeg liker så mye mer enn hva jeg gjorde før, og jeg klarer og være mer kreativ på hva jeg kan finne på - true story!

Mine interesser er så mangt og jeg får ikke helt beskrevet det.

Jeg har fått mine øyne opp for musikk jeg ikke trodde eksisterte, og interessert jeg aldri trodde jeg skulle bevege meg inn på what so ever.

Ååå det er så mye jeg vil gjøre, så mye jeg vil se. Men foreløbig er jeg bare meg - true story!

Mørketiden

Jeg har det ikke helt awesome om dagen, mørketiden er vell mer eller mindre kommet for og bli, (liker ikke) jeg prøver liksom og innebilde meg at det vil hjelpe med både strikking, te drikking, tente lys, masse insain musikk og et kaotisk høl full av masse interiør inspo.. jeg vet ikke med dere.. men jeg virkelig hater mørketiden. Nå kjenner jeg at jeg bare venter og venter på at snøen skal komme, for da vil det lysne mye bedre ute.

Jeg har ikke orket og blogge noe før i dag og hvis noen spør meg hva jeg har gjort for noe, så vil jeg svare at i have no ide.. Jeg har vell gjort som de tidligere dagene .

Ellers vil jeg si at det blir ikke noe Romsdalstur allikevel. Men det er egentlig helt ok :-)her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits