- Tirsdag -

Jeg vil starte innlegget med og gratulere min kjære pappa med dagen :-) <3 gratulerer pappa - kos deg masse på dagen din :-) <3

***************************

Hei kjære dere og riktig god tirsdag :-) her sitter jeg med kaffekoppen min, noe som er nokså vanlig prosedyre.  Jeg har ikke gjort så mye etter jeg sto opp, men jeg skal straks ta fatt på leiligheten - de faste pliktene.

Bestillte meg en til Bibel her en dag og gleder meg til og få den i posten

Er med en journal :-)

Håper dere koser dere masse denne tirsdagen :-)

- With music and the nature, life is good -

Jeg kunne ikke være foruten en tur i dette fine og friske høst - været. FOR - en tid vi lever i! Jeg kunne ikke annet enn og bli glad da endorfinene kom inn i bildet, mens jeg hørte på musikk som ga meg masser av energi og et område med fine høstfarger og den nydelige høst lukten - den kan virkelig ikke beskrives!

Så lett det er og bare ha på seg treningsklær og bevege seg ut når man er så motivert og kjenner virkelig at høsten lokker en ut - for så og gi en herlig , vakker og unik opplevelse, mens man hilser til naboer som går eller kjører forbi.

Denne mandagen er så fin og hvis en våkner med rett innstilling og tenker positivt er det ingen ting som kan gjøre dagen din negativ <3

- Love this Monday -

Dagens kick start - Glutenfri havregrøt med soya yoghurt og mandler

Fra kafka tidligere i dag 

********************

Hei kjære dere og riktig god mandag! For en nydelig mandag og starte med et cafè besøk. Så utrolig koselig det var <3 ble en soya latte med caramel på meg i dag - nydelig var den <3 Ikke bestandig jeg er på cafè alene, men i dag funket det helt fint.

Drikker kaffe nå og er hjemme en tur, i dag er det plikter og todo listen min er ganske så full, skal handle for uken deriblant - men elsker og starte uken litt travlere enn ellers, dessuten skal jeg få til en treningsøkt i dag - føler det er en smule lenge siden jeg har fått gjort det sånn helt bra på den fronten.

Jeg sov ekstremt dårlig i natt, lenge siden jeg sov så dårlig, da døgnrytmen rett og slett har vært perfekt, men i natt sovnet jeg altså alt for sent og med det var det alt for tungt og stå opp i dag, men jeg var på cafè da klokken viste 12.00 i dag - og sjeldent jeg er så tidlig ute hehe.. men jeg skal si dere jeg er trøtt nå, til tross for at det har gått en stund, derfor kjenner jeg at jeg trenger en treningsøkt asap.

Håper alt står bra til med dere <3 :-) kos dere i dag <3

 

- Happy Sunday -

Hei kjære dere og riktig god søndag :-) søndager er en av mine favoritt dager, jeg elsker de late søndagene og nå om høsten er det så godt og pakke seg inn i pledd, drikke masse te, tenne lys - lese ikke minst, og se film etter film, høsten er og forblir en fin årstid og søndager er og forblir min dag og slappe totalt av og gjøre akuratt hva jeg vil - som er nettopp det jeg har tenkt til og gjøre i dag :-)

En perfekt søndag med andre ord <3

Kos dere <3

- Healthy snack -

Jeg kom over denne søte boksen til kun 8 kr fra søstrene grene og tenkte at dette må være den perfekte boksen til sund snack og ha i vesken. Jeg er vell av de pesonen som blir over gjennomsittlig fortere sulten enn andre, det kan være et problem hvis jeg er ute ettersom jeg er allergisk mot mye forskjellig, deriblant gluten og melk, men en positiv nyhet for min del er at jeg endelig kan spise mandler igjen, nå tåler jeg det og det er jeg såå glad for. Perfekt sundt snack, ingen mer sulten Benedicte <3

Jeg har rukket og blitt forkjølet, var på apoteket i dag og det ble hamstret det ene etter det andre. Så nå drikker jeg en varm helsedrikk jeg håper kan gjøre underverker. Har ikke tid til dette nå haha.. eller man har vell aldri tid til og bli forkjølet? ;-)

Uansett så koser jeg meg med denne helsedrikken nå som smaker nydelig solbær, tommel opp for at den er uten sukker <3

Kos dere i dag <3

- Dagens anbefaling @eyeshadow -

Hei på dere :-) starter denne lørdagen bloggmessig med og anbefale dere en øyenskygge fra viva la diva. Denne øyenskyggen er både rimelig og bra og skyggene holder lenge og jeg tipper med en primer vil den holde enda lenger. Tommel opp for at viva la diva ikke tester på dyr ! Viva la diva fås kjøpt hos cubus. Og nå er det tilbud på nettopp dette. Øyenskygge paletten kommer i to forskjellige farge nyanser og koster ikke mye over 100 lappen. Så dagens tips fra meg :-)

 

********************

I dag sov jeg litt lenger. Jeg sto ikke opp før klokken tolv. Men vet dere - det gjør meg ingen verdens ting. Det er helg og jeg fikk sovet ut. Og det betyr bare en ting : en stykk glad Benedicte som er klar for og gripe tak i alle gode ting denne dagen har og by på :-)

 

Koser meg med kaffe. Snart skal jeg hoppe i dusjen før det bærer til cc for en aldri så liten veldig sen lunsj og enda en kaffe kopp. Tror vi snakker krutt. Byens beste kaffe :-)

 

Dere hører mer fra meg senere. Ha en flotters lørdag

- TGIF -

Hei på dere kjære lesere :-) håper alt står bra til med dere :-) akuratt nå befinner vi oss hos svigers og jeg mobilblogger. Tenkte bare komme med en liten oppdatering. Har pakket meg inn i pledd og koser meg med kaffe. Vi ser film og koser oss. Koselige og morsomme samtaler :-)

Ellers ønsker jeg dere en riktig god natt. Sweet dreams <3

Bilder fra tidligere i dag

- mobilblogg @iPhone6 -

Jeg kan ikke tro det, men jeg er en heldig eier av iPhone 6, det jeg så på som helt umulig da folk sto i kø fra klokken 06.00 i dag. Gosh jeg er heldig ! Den er utrolig bra og jeg sier bare at kjøp dere iphone 6. Den er utentvil den beste på markedet nå. Elsker designet <3

- Torsdag -

Hei kjære fine blogg lesere og riktig god torsdag :-) har dere det bra? - jeg håper det! FOR et vær - nydelige høstværet, jeg koser meg med kaffe og slapper av, sånne ting man gjør om høsten, høsten er virkelig en nydelig årstid - men jeg skal også ærlig innrømme at jeg gleder meg til det kommer snø! - det blir ordentlig bra! og jeg har ikke minst masse fint og se frem til :-) og jula da ikke minst , nærmer seg med stormskritt. Gleder meg masse - ekstremt masse til jula - min favoritt høytid <3 vinteren er også min favoritt årstid !

I dag har vi planer om og dra til Caroline og Lars Jøran - det gleder vi oss masse til! - Blir utrolig koselig :-) ellers er planene i dag - de faste pliktene og noen ærender står også på todo-listen min. Dette blir en fin-fin torsdag <3

Ønsker dere en nydelig torsdag - kos dere <3

- Onsdag -

Hei på dere og riktig god onsdag :-) I dag er det så nydelig vær og så fint ute, solen skinner og det er et nydelig høstvær, tenker at jeg skal gå lang tur i det fine høstværet. I dag koste jeg meg med lang frokost, ble soya yoghurt med glutenfri havregryn i og nå for litt siden tok jeg meg enda en porsjon - føler meg fit for fight og klar for og ta fatt i dagen og alt det fine den har og by på :-) livet føles så bra i dag - jeg er i strålende humør og atm koser jeg meg med kaffe. Denne onsdagen er såå fin <3

- Gratulerer med 30 år mannen min -

Kjære mannen min <3 Gratulerer så masse med 30 års dagen din i dag <3 :-)

Hans Olav du er alt for meg, du er mannen min og min aller beste venn, du er min sjelevenn og jeg elsker deg <3 takk for at du er du <3 takk for alt du gjør for meg, takk for at du alltid forstår meg , at du alltid er her, takk for alle minner, hver dag er et godt minne. VI utfyller hverandre så bra, vi ler og har det morro , men kan være ordetlig seriøse noen ganger, da vi har noen temaer vi virkelig brenner for og da blir vi litt smarte når vi prater om de forskjellige temaene som er nokså viktig i dagens samfunn :-)

Du har virkelig hjulpet meg og jeg har vokst sammen med deg, livet mitt før jeg traff deg skjønner jeg ikke hvordan har godt, hvordan det kunne funke i det hele tatt. Det er rart det der, det er selvfølge at det er oss to og det vet alle som kjenner oss. Bryllupet våres var helt perfekt. Hverdagen er den samme, jeg kjeder meg aldri et sekund når du er der, du og den morsomme humoren din, du sprer glede og du får meg til og le i de mest absurde situasjoner. Jeg ler, men vi ler sammen, du får meg alltid til og smile og du er der alltid, om jeg er glad eller om jeg er lei meg, du becker meg opp og du har virkelig lært meg om livet. Jeg har virkelig kommet langt og det kan jeg takke deg for <3

Nå lever jeg et normalt liv som de fleste andre på min alder. Jeg elsker deg overalt mannen min <3 kos deg masse på 30 års dagen din <3 gleder meg til hver dag med deg som er et sant eventyr <3

- Torsdag -

Mannen min - mitt alt blir 30 år på søndag <3 :-) og det skal vi feire fint :-) <3 gleder meg så utrolig masse! Forteller mer hva vi skal litt senere :-) blir en super feiring <3 har gledet meg i lange tider nå så klarer nesten ikke vente lengre tihi :-) <3

I dag var jeg og Hans Olav en liten snar tur innom krutt, en soya latte med kokos ble det på meg, en alt for lang evighet siden sist, så i dag koste vi oss veldig med koppen med kaffe :-)

Snart får vi besøk av beste kompisen till Hans Olav - Rune. Jeg tenkte at jeg skulle oppdatere dere en smule før det.

Har slappet av i dag - ved unntak av noen plikter, klær skal jo vaskes og pakking står for tur senere i kveld - lagde jo meg pakkeliste i går og det gjør med en gang ting lettere :-)

Kos dere i dag <3

- Onsdag // marken og pakkeliste -

Hei og wopsi .. har visst ikke fått blogget noe før nå. vell kan fortelle litt om dagen min både i går og i dag - hadde besøk av søte Caroline i går og vi skravlet over kaffe og det var ordentlig koselig. Før den tid hentet jeg og Hans Olav Bryllupsbildet våres og det var så nydelig og passet perfekt på den utvalgte plassen over tven :-)

Handlet for resten av uken fikk vi gjort også, i dag var jeg og Hans Olav en liten tur innom marken, vi kjøre Parisjul og ble skuffet over at Marken var nokså kjedelig og at det blir værre for vært år. Men ja vi vant da en bamse

Egentig litt juks ettersom vi begge vant på første forsøk, men ja vi fikk bare en bamse og dele på.. men det var da koselig og ta turen uansett :-) selvom vi ikke ble lange tiden..

Så til den store pakkelisten, satt lenge på pages på macbooken for og skrive en pakkeliste til Hans Olav sitt 30 årslag. Fikk laget noe til slutt som jeg ble ganske så fornøyd med, det blir med en gang så mye lettere og pakke :-)

ønsker dere en vakker onsdags kveld <3

- Fine tirsdagen -

Hei kjære fine tirsdag og hei fine dere :-) har dere det bra? - jeg håper det! Jeg som vanligvis ikke er så fan av tirsdager - har fått en helt annen innstilling. Denne tirsdagen digger jeg. Selvom jeg ikke har gjort stort i dag - føler jeg allikevel jeg har vært en bitteliten smule effektiv med klesvask og litt diverse plikter i heimen, godt og våkne i dag til nydelig strøken leilighet også btw. Godt og lukte grønnsåpe som sitter igjen i gulvene. Denne dagen skal bli så fin, jeg fikk nok søvn i natt og sov som en stein, så selvom jeg sov litt ekstra i dag - føler jeg meg allikevel uthvilt - og det skjer nokså sjeldent. Så tross for en ikkeliker tirsdag, synes jeg denne tirsdagen er nokså ok :-)

I dag kommer Caroline , men før den tid så kommer svigers en tur på en kaffekopp - gleder oss til og vise det nye badet våres :-) skal ikke så mye til for og få en ordentlig makeover og et bad trenger nødvendigvis ikke koste allverden heller, alle trenger ikke fliser på veggene og vi synes den flotte tapeten på badet passer veldig til våres type stil, innredning av et hjem gjenspeiler gjerne din personlighet - det er både godt og koselig og tenke på :-)

Og gå fra et rote menneske til og bli totalt nøye med den minste ting er også veldig godt, jeg klarer ikke se rot lengre og når man først har gjort en oppryddning og fått inn litt nytt - er det så gøy og leke litt husmor, jeg har vell blitt litt mer voksen, noe jeg selvfølgelig er mer enn gjerne glad for :-) og dere Bryllupsbildet våres har kommet i dag og skal hentes om en stund, kjøpe ramme og litt, ååååh gleder meg så til og få det på veggen og plaseringen er helt perfekt <3

God tirsdag til dere :-) <3

- sweet dreams -

hei kjære dere :-) vil bare stikke innom for og ønske dere en riktig god natt <3 med tette bihuler og en nokså sliten Benedicte - tar jeg nå kvelden, etter en kopp te.

Imorgen er det tirsdag og Caroline kommer en tur - blir koselig <3 sweet dreams <3

- Foto @Our Bathroom -

Hei på dere :-) endelig er badet ferdig og det ble så fint :-) ny baderomsinnredning og masse detaljer, elsker vårt nye bad som ble overahalt :-) skulle ikke så mye til før vi syntes det ble veldig koselig :-)

- @mobilblogg -

Hei kjære blogg lesere :-) nå befinner jeg meg på cc på en cafe der og blogger til dere. Kleint og ta bilde av seg selv ute, men er man blogger så er man blogger ;-)

Tok en liten lunsj på cc. Var sulten og når de har glutenfritt brød kunne jeg ikke dy meg. Tommel opp for at de har soya på de fleste steder. Det gleder meg :-) koser meg veldig på cafe. Møter Hans Olav her litt senere. Vi har nesten blitt stamkunder på clas ohlson haha. Så vi trenger noen små ting på clas før vi kan si oss selv så og si ferdig med leiligheten. Grunnen til at jeg sier så og si er fordi man blir aldri helt ferdig med og innrede et hjem.

Ble forresten helt ferdig med badet i går. Mangler bare dør skilt og noen morsomme sitater på veggen. Viser dere bilder senere.

Mandag i dag og jeg elsker at dagens første dag startet så bra :-) ønsker dere en riktig fin mandag !

- Prosjekt leilighet @Makeup table -

Endelig har jeg fått somlet meg og fått gjort noe med sminkehjørnet mitt - ble ganske så fornøyd :-) - bestemte oss for og gjøre mer i leiligheten i dag, står vasking på tapeten, og selvfølgelig prosjekt bad - det blir så bra når alt blir ferdig :-) har noen ideer nærmere jul og til våren igjen, men det tar vi når den tid kommer :-) godt og endelig føle at ting faller mer og mer på plass, elsker og innrede hjemmet vårt og etter våres personlighet :-) er så bra!

Nå skal jeg sette i gang med mer prosjekt leilighet - vi snakkes <3

- Søndag -

Hei kjære dere :-) jeg måtte fange månen og evig gjøre den, den var nydelig i går. Ble sittende lenge og stirre, så utrolig vakkert med at den speilet seg i Mjøsa :-)

I går var vi i Bryllupsfestival, et metall bryllup hos våre gode venner Pål og Marte Rebecca, nå er de gift :-) hurra for kjærligheten <3

Jeg sto opp for ikke lenge siden, en drøy halvtime siden, nå koser jeg meg med dagens første kaffekopp og frokosten skal jeg innta straks. I dag står det prosjekt bad på listen min, det blir bra og få ordnet sikkelig opp og få en ny baderoms innredning og litt diverse.

Ønsker dere en nydelig søndag <3

- Bedre sent enn aldri -
Hei kjære dere :-) huff jeg har ikke rukket og blogge før nå, kom nettopp inn døren, har vært en hektisk dag, men har fått unnagjort en hel del som er godt og få gjort. Opp tidlig i dag for og lesse av i uteboden, ting skulle resirkuleres, så det var bare og sette i gang med og få ting i hengeren og turen bærte til søppeltomta hele to ganger, ettersom mamma og pappa hadde et lass også, det var godt og bli kvitt alt mulig skrot som samler seg opp over tid, tørketrommelen ble med opp til mamma og pappa, vi hadde rett og slett ikke bruk for den lengre. Så dro jeg og Hans Olav og handlet inn til badet, det ble nytt overskap, en badematte, noe såpebeholdere, lys i taket, spotter, et speil til sminkebordet, en dørmatte. Vi fikk ordnet en hel del, så var det og dra hjem med det, handle noen ingredienser til min pizza ettersom jeg trenger glutenfri pizza bunn og soya ost til topping - vi dro til svigers for og spise pizza og se film. Utrolig koselig! En lang dag som var både fin , innholdsrik og effektiv, alle jobbet som et team, et knakende kult og bra team ;-)

Kaka er ferdig bakt og imorgen er det Bryllup med stor B! vi gleder oss <3 Hurra for kjærligheten <3 - jeg vet ikke om jeg rekker så mye blogging imorgen, men satser på en bra blogg-dag på søndag :-)

Håper dere har hatt en herlig start på helgen :-) sweet dreams <3 

- @Foto // Oppveksten

Jeg gikk igjennom noen album på facebook profilen min og fikk lyst og dele disse bildene med dere :-)

**************************

Nå er soverommet finere enn noen gang, har sortert klær og ordnet sikkelig inn på der - nå mangler bare vaskingen, mye ting skal jeg kvitte meg med - helt utrolig hvor mye som samler seg opp over tid - har jo ikke brukt for halvparten en gang. Noe blir gitt til noen som trenger det - mange trenger disse tingene tusen ganger mer enn meg, dumt og la ting ligge der og ikke bli brukt når noen som virkelig trenger det og har faktisk kanskje glede av det , jeg trenger dessuten ikke så mange ting. 

Uansett - godt og få ryddet opp og som jeg har sagt tidligere så har vi virkelig kommet langt når det gjelder leiligheten, mangler en kontor stol og kanskje noen små ting, kontor stol kan det hende vi kjøper imorgen - åh jeg er så glad og vi har så mange ideer som virkelig setter prikken over i`en.

Nå er jeg sulten og kjenner at det er på tide med litt mat - vi snakkes <3

- Torsdag -

Hei kjære dere og riktig god torsdag :-) sov som en stein i natt og har egentlig ikke gjort så veldig mye enda, satt lenge ved frokostbordet og skravlet - koselig :-) <3

Nå koser jeg meg med dagens andre kaffekopp , så må jeg starte med dagens plikter, vasking av leiligheten står på planen i dag og gjøre i stann til imorgen - da vi skal ha tilhenger og få unna en del ting - blir bra! Senere i kveld skal vi til svigers, blir koselig <3 noe som det alltid er!

Så noe står på planen i dag, glemte og kjøpe et par ting på cc i går, men jeg orker rett og slett ikke på cc nok en gang, har blitt veldig mange turer dit den siste tiden. Drøyer det en smule :-)

Håper alt står bra til med dere! Ønsker dere en riktig fin torsdag <3

- Light in the dark -

hallo og god kveld :-) har dere det bra? - jeg håper det! er hjemme igjen og spillelisten på spotify står på - jeg er i godt humør! - var kjempe koselig hos mamma og pappa - som alltid <3 nå roer jeg rett og slett meg selv ned for kvelden, pleier og tenne lys og drikke te når jeg er hjemme igjen i kveldingen, blir gjerne litt tv-spill eller noe serier før jeg omsider legger meg.

Lyset er godt plassert på trappen - gjenbruk, lyset er nytt og er fra gamle black design - elektrisk og går på timer - genialt spør du meg, batteri, nei funker så bra og ser så bra ut :-)

Kosedressen er på og jeg skal planlegge neste dag - lastet ned en genial app på iphone - kan lage et innlegg på det senere, faktisk den appen jeg bruker mest, den minner meg på alt mulig og jeg som er så glemsk og gammel så funker det fett (haha)

håper dere har hatt en fin dag! - det har jeg ! ønsker dere en god natt - sweet dreams <3

- Onsdag -

Hei kjære dere :-) jeg har ikke hatt tid til og blogge før i dag - har vært og ordnet diverse ting til leiligheten og handlet, nå begynner endelig ting falle ordentlig på plass, det er så utrolig fint her nå :-) Virkelig en fryd og bo her og vi trives utrolig godt her nå!

Spiste en liten lunsj på cc og en amricano ble det på meg, smakte himmelskt <3 vi driver og spiser sundt og har kuttet helt ut godteri, brus o.l, og går på et variert fint kosthold som endrer helt livsstil, jeg har gått ned fem kilo og skal ta av en del til, synes det er morsomt og se resultater. Nå etterpå har jeg tenkt meg en tur til mamma og pappa, blir koselig <3

Blogger sikkert derfra, tenker jeg tar med macbooken. Håper dere har det fint i dag :-) kos dere!

- Prosjekt leilighet -

hei på dere :-) en liten oppdatering fra meg :-) mamma har vært her en tur og det var super hyggelig! Boden er også shinet og klar til og sette en til hylle i som gjør det så lettere og lagre diverse ting, har savnet det - så skal bli godt og få ordnet oppi det, leiligheten blir så fin, men tar en stund og få gjort den så bra som mulig ettersom og innrede et hjem er noe man aldri blir heeeelt ferdig med, alltid noe man finner ut etterhvert man vil forbedre, så ting tar tid. Jeg som trodde alt skulle være klart fra dag 1 - tok fullstendig feil haha..

Uansett blir det en cc tur litt senere, apropå cc - jeg har bitt så utrolig glad i jordfarger denne høsten her, jeg som vanligvis omtrent konstant går i rosa toner, styrer unna det når jeg trenger noe nytt, ihvertfall sånn nesten alltid ... rosa har en tendens til og bli for søtt og ser fort litt barnslig ut på meg som nærmer meg 30 år .. huff og huff .. jeg er gammel nå og synes jeg begynner og dra på åra, gruer meg en smule til og bli 30 selvom jeg noen ganger give a crap.. uansett - nå babler jeg om alt mulig, som jeg vanligvis gjør - jeg har en tendens til og være en smule - vell egentlig en del skravlesyk og bytter tema rett som det er.

Men nå kjenner jeg at en te-kopp hadde vært helt ok før jeg fortsetter med mer prosjekt leilighet.

Vi blogges <3

- Tirsdag -

Hei kjære snille dere :-) riktig god tirsdag ! Tirsdagen min startet egentlig ganske rolig, jeg sov lenge i dag og har kost meg med lang frokost og en kaffekopp - helt ok på en tirsdag! Venter besøk av mamma og pappa, så skal boden shines i dag og noen andre plikter - de faste, satser på at ukens vask blir tatt i dag - og noen ærender på cc blir det litt senere i dag - før vi drar til svigers på kvelden. En perfekt tirsdag med andre ord!

Godt og ha planer og ha faste rutiner, elsker min nye hverdag - det er så koselig og ha masse og gjøre :-)

Ønsker dere en fin-fin tirsdag , make it good <3

- Im ready for you monday -

hei kjære mandag og hei kjære lesere :-) våknet tidlig i dag, ordnet meg og så bar turen til cc (buksa og poncho`en er ny @H&M) det ble en soya latte med kokos på krutt også gikk jeg rundt og så litt i butikker og koste meg veldig! så en helt ok start på ukens første dag :-) Nå er jeg hjemme igjen med en porsjon havregrøt i magen - gosh så sulten jeg var!

Dagen tar vi litt som den kommer, men litt plikter i heimen og handle for uken er ihvertfall det som står på planen per nå.

Håper dere har en fin mandag også :-) blogger mer til dere senere!

- @Helgøya -

Små søte Kattunger jeg prøvde og fange på bildet, de var så søte <3

***********************

Hei på dere kjære blogg lesere :-) i dag tok vi en søndagstur til Helgøya med svigers, nydelig der! Et flott landskap og fine hus og gårder - alt var så idyllisk og flott - likte meg godt der <3

Vi tok turen innom Biri på kro og spiste middagen der - nydelig mat der altså.

Nå er vi forsåvidt omtrent akuratt kommet hjem og jeg prøvde og mobilblogge til dere på turen, men signalene var ikke akuratt og skryte av.. men bedre sent enn aldri sant?

Var en utrolig hyggelig tur <3 koste meg sånn :-)

Og som en søndags elsker jeg er så tipper jeg netflix og wii står på planen i dag, jeg elsker late søndager med masse te og tente lys. Elsk <3

Håper dere koser dere masse denne søndagen :-) vi blogges <3

 

- Meg og netflix -

Hei på dere :-) på tide med en oppdatering - byfesten var fin, nå er vi hjemme igjen og netflix står for tur, det blir litt serier der imellom klesvasken, så jeg har satt meg godt til rette! :-) en liten koselig stund før vi drar til svigers for taco kveld :-) koselig*

Håper alt står bra til med dere :-) jeg stortrives sånn i leiligheten nå og kosedressen er selvfølgelig på - her er det kun mest mulig comfy som gjelder, alt annet er ikke godtatt her hehe..

Kos dere masse denne fine lørdagen også må jeg bruke anledningen til og skryte litt av det fine høstværet som er om dagen nå. FOR et vær - liker <3

Vi blogges <3

- Hei lørdag -

// Foto : tumblr

Hei kjære lørdag og hei kjære mennesker, blogg lesere :-) jeg våknet av meg selv ganske så tidlig i dag føler jeg, ihvertfall tidlig til lørdag og være, jeg spiste en lang og god frokost og to kopper kaffe ble inntatt med kjærlighet. Jeg har en slags greie for kaffe. Så har jeg vasket klær og egentlig bare tasket rundt og puslet med noe småtterier i leiligheten. En perfekt lørdag!

Snart bærer turen ut, jeg hører rykter om byfest og det er morsomt og få med seg :-) så skal vi til svigers og ordne et par småtterier, kose oss der og ha det max koselig!

Blir en fin lørdag med andre ord :-)

Ønsker dere en fortsatt fin helg <3

 

- Sweet Dreams -
#AllNatural

Hei kjære dere :-) har ikke hatt tid til og blogge noe særlig i dag, var innom cc - tok en kaffe på krutt med min kjære, så var det og dra på clas ohlson og kjøpe lampe og litt småtterier, så måtte Poirot hunden vår som bor hos mamma og pappa luftes, så var det og stikke innom ica, kjøpe inn til hjemmelaget pizza, både vanlig og glutenfri med soya ost, så skulle lampa monteres på veggen og legges fint til, så var det og starte med pizzaen, svigers var innvitert på middag hos oss. Super hyggelig som alltid <3

Takk for koselig besök Frøydis og Kjell Arne <3 vi fikk en nydelig blomst til trapp oppgangen, nydelig var den <3

Nå er huden renset, annsiktsmasken er skyllt av og leiligheten er strøken og rein, finere enn noen gang <3 trives så godt her i vårt hjem !

Nå er det på tide og ta kvelden, følte bare for og oppdatere dere litt :-)

Sweet dreams <3 

- GOD HELG ! -

- Bilder fra Oslo tur i sommer -

Hei kjære fine mennesker :-) Sitter til rette i sofaen med min andre kaffekopp og koser meg mens min kjære spiller på x-box. I går hadde jeg besøk av Caroline og det var utrolig hyggelig! Skravla gikk i ett kjør fra oss to og det var godt og kunne mimre igjen over en te - kopp. Kamera ble helt glemt - men egentlig helt ok siden da fikk vi snakket ordentlig uten og bli forstyrret av blitsen haha..

Håper alt står bra til med dere :-) i dag får vi middagsgjester - svigers kommer på middag til oss og vi gleder oss veldig! Må en tur innom cc litt senere, og ellers litt vasking i leiligheten, det er strøkent og fint her, men greit og ha det litt ekstra reint også - gosh så nøye jeg har blitt med leiligheten, pusler rundt med den minste ting :-)

Kos dere i dag - tenk at det er helg allerede - tiden går så uffatelig fort!

- Home -

På med koseklærne og bena oppi sofaen, har fått gjort en del i dag til tross for at planene ikke var mange om en snau time får jeg besøk av søte Caroline og jeg gleder meg masse! føles ut som det er en heeel evighet siden sist - så skal bli koselig og snakke med henne over en te kopp :-) alle trenger ei venninne som Caroline <3

Vi har vært hos svigers og det var super koselig, der ventet det nytraktet kaffe og de som kjenner meg vet jeg ikke er vond og be :-)

Jeg hadde egentlig planer om og blogge fra en cafe på cc, men vi endte faktisk ikke opp på noe cafe og tok heller en snar tur innom før vi dro hjem, egentlig helt greit, for koffeinet kan man få for mye av også.

Kos dere i dag <3

- On my way out -

Hei kjære dere :-) Nå er vi  på vei ut - var visst litt og ordne i dag også - blogges kanskje fra ken cafe  :-)  jeg har det litt travelt nå, men ville stikke innom og ønske dere alle en riktig fin dag !

Blogges <3

- MorgenKaffe -

Spilleliste // Spotify - Morgen Kaffe - her <-LINK

 

Hei kjære mennesker :-) og god torsdag til dere - er vell egentlig formiddag nå - men allikevel god morgen til dere :-) jeg sto ikke oppe før for litt siden, men det var på tide med en oppdatering nå, i går ble det ikke mer enn ett innlegg.

I dag skal jeg gjenta dagen som i går, en rolig dag blir det <3 koselig! jeg fikk ikke prøvd spillet i går, endte opp med noen ærender , handlet både på matbutikk, jula og coop bygg, men det var allikevel en hel lang stund med masse avslappende og koselige ting :-) i dag blir det enda mer, står ikke så alt for mye på todo listen i dag - bare de faste pliktene i heimen og jeg kjenner at det er egentlig helt ok :-)

Håper dere får en kjempe fin torsdag ! vi blogges

- You are never to old for Nintendo -

Dagens planer er enkle - i dag blir det totalt relax med nintendo og masse koselige ting, må en snar til innom butikken and thats it. Er sliten i dag - og da er det godt og slappe max av, alle trenger en sånn dag som det her og den skal nytes til det fulle!

Dagen ble tatt litt på sparket, hadde egentlig en del på tapeten i dag - men de planene blir utsatt til imorgen istedet, har gjort mye i det siste og da er det godt med litt avslapping :-)

Serier på netflix, nintendo, lese - rett og slett kun kos.

Ønsker dere en vakker onsdag <3

- ZzZzZz -

hei på dere :-) et natta innlegg fra meg. Har dere det bra? i hope so - håper dere har hatt en fin tirsdag - det har nemlig jeg!

Etter vi hadde slappet av litt i leiligheten, så dro jeg til mamma og pappa og det første jeg så da jeg gikk opp trappen til stua var dette

Why me? I dont want a haircut. I thought i look good before???? " - det fjeset da ;-)

uansett - det var super koselig som alltid og litt tv-titting ble det også - jeg er nemlig alt for dårlig til og se på tv sånn ellers, så passer på da andre ser på noe haha..

Nå har jeg kokt meg en kopp pukka natta te som jeg skal kose meg med før jeg så tar kvelden. Imorgen må jeg opp nokså tidlig og det må planlegges med påminnelser på iphone før jeg tar kvelden.

Ønsker dere en riktig god natt! sweet dreams <3

- Hei -

Hei! Nå er vi tilbake i leiligheten, det har vært masse og ordne og nå kan vi si oss ganske fornøyd på en stund, ærender er i boks og jeg er glad jeg kan huke av en del på todo listen min i dag, alt ble gjort i en fantastisk bra rekkefølge og team samarbeid funker alltid ;-)

Nå er det bare og sette seg ned (som jeg allerede har gjort) og jobbe med det som skal ordnes med macen, og så er det vell og bare ta det ganske easy, samt noen plikter i heimen før turen bærer ut igjen - jeg elsker sånne travle dager , til tross for at jeg er sikkelig sliten nå, så det var virkelig godt og dumpe ned i sofaen og slappe av en stubb. Elsker livet mitt, hverdagen min, mønsteret jeg endelig har fått på plass igjen, masse koselig som skjer fremover også :-) mannen min blir jo snart 30 åååh tiden går så fort, gleder meg ! <3

Blogges <3

- Tirsdag -

Hei og hei kjære blogg lesere :-) en liten update fra meg før jeg stikker ut, har masse ærender og ordne, men ville bare stikke innom for og ønske dere en riktig god tirsdag :-) håper dere har det bra! nå må jeg stikke - tusen ting står på planen i dag og jeg elsker det.

Vi blogges <3

 

- natta innlegg -
Hei kjære blogg lesere :-) et aldri så lite blogg innlegg fra meg - et natta innlegg rett og slett - har vært en nokså travel dag, men allikevel innholdsrik og fin.

Dagen startet med og gjør mye i leiligheten - de faste pliktene, de faste måltidene, etterfulgt av et utrolig koselig kaffebesøk av svigers, før turen bærte ut og ordne et par småtterier , telefoner måtte tas og noen mail måtte sendes, så bar turen til svigers for et aldri så lite kvelds besøk. Nå er vi tilbake i leiligheten, jeg har kokt meg en kopp med grønn te og jeg følte for og oppdatere dere litt før jeg så tar kvelden, morgendagen blir travel - men jeg skal klare og få til noe blogging, noen ting blir utsatt til imorgen, kjenner kroppen trenger litt hvile og ikke fullt på med masse. På torsdag kan det hende jeg tar en drop in på yoga , vi får se hva som ellers står på planen den dagen, alt som skal ordnes imorgen er skrevet ned og nøye planlagt med påminnelser og alt.

Men nå skal jeg ikke stravle mer - ønsker dere en riktig god natt - sweet dreams!

- Hello Monday we meet again -

Hei kjære blogg lesere - det er mandag - det er ny uke, nye muligheter og jeg elsker det! så mye koselig som skjer fremover - i cant wait! Gleder meg til og ta fatt på alt denne uken og jeg er så ready!

Elsker mandager - det er noe spesielt ved det! Skal innta frokosten som ble litt sen i dag nå straks, det blir en lang frokost med kaffe og nyhetene - før jeg setter i gang med dagens plikter.

Håper alt står bra til med dere :-) livet smiler til meg i dag og jeg er så glad - HURRA!

Ønsker dere en nydelig mandag - gjør den bra!her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Dagens anbefaling
 • Foto
 • hverdag
 • Israel
 • New in
 • personlig

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits