Lusekofter og strikking

Noe av det vakkreste jeg vet er lusekofter og noe jeg synes er veldig koselig er og strikke - så nå sitter jeg og strikker og drikker te, tente lys er det i hele stuen og de dufter vanilje. Jeg kjenner meg behagelig trøtt, noe som er veldig sjeldent og jeg skal kose meg i de sene natterstimer. Tven er avskrudd og den eneste lyden jeg hører er tastaturet på pcen og en stillegående oppvaskmaskin i bakgunnen. Herlig!

Pappa var en tur innom, han har fått touch tlf av oss alle fire, og han syntes dette var stas, hans aller første, så jeg lærte han en hel del. Koselig med pappa på besøk <3 imorgen kommer de på besøk hit i leiligheten, føles som en evighet siden sist. Men når det skjer masse er det ikke bestandig lett og få det til ;-) har vært sånn at jeg har dratt til de istedenfor, men imorgen er de innvitert på kaffe. *Koselig*

Ellers vil jeg bare takke dere alle for at dere leser bloggen min. I dag har jeg hatt leserekord og det er stas :-D

Nå er det bare og ønske dere en riktig god natt :-D vi blogges mer imorgen <3

HOME

Endelig føler jeg at jeg klarer og beskrive min personlighet. Jeg elsker farger, kombinasjonene sammen kunne jeg ikke brydd meg mindre om. Jeg er et farge glad menneske og hvorfor ikke ha en fargerik leilighet?

I begynnelsen var det slik at alt skulle være hvitt, grått og duse farger. Det var den gang, to år senere har smaken forandret seg en hel del, men jeg sier meg aldri helt hundre prosent fornøyd.

Cnashe farger gjør meg glad. En litten smakebit på noe av leiligheten

Noen vil kanskje påstå jeg ødelegger leiligheten med alle disse fargene. Men hvorfor skal jeg bry meg om det? Jeg har så mange ting jeg liker, farger jeg er glad i , så hvorfor ikke sett alt frem, vise de tingene. Jeg f.eks elsker og lese, så hvorfor ikke pynte med bøker? Jeg har bøker overralt i leiligheten, en vissen plante, men det gjør ingenting for den viser et slags liv den også.

Mitt tips til dere, ikke bry dere om trender, ikke bry dere om noen ikke liker stilen din. Det er du som skal bo der og trives du med hvordan du har det rundt deg, er det det som spiller en rolle. Bruk fantasien din, og innrede et hjem er et prosjekt i seg selv, et prosjekt som aldri blir helt ferdig!

Man vokser og man lærer, det er lov og ekspremitere litt med interiør i ung alder.

Ha en fin dag :-D

Kunst

Jeg skal ikke si jeg er noe flink til og ta bilder. Men det jeg vil si er at du kan fort se på bilder som kunst, det forteller en historie og kan gjerne være symbolsk.

*****************************************

Hei på dere :-D jeg har forvillet meg bort litt i interiør verdenen og jeg har så utrolig lyst og gjør en forskjell i leiligheten. Men HALLO det tar jo et helt liv og finne sin stil som bare skriker den er MIN! Jeg vil si jeg er en smule forvirret, et forvirret individ som samtidig vil ha alt all over the place, men igjen vil ha det stilrent og ja hva skal jeg si en smule moderne, men problemet mitt er at jeg føler at leiligheten ikke alltid gjenspiller personligheten min som igjen kan være all over the place.

Jeg må innse at og innrede en leilighet kan ta tid, jeg trodde vell i grunn at når leiligheten ble kjøpt at alt skulle være klart, men jeg innså jo etterhvert at ja det tar tid, så jeg driver og tenker ut at kanskje det er på tide og forandre litt her og litt der, det hadde vært så gøy og bare være totalt imot alt som heter trender og pøse på med alt av kaotisk mareritt, men for meg spiller det ingen rolle, for uansett trives jeg og jeg liker egentlig og ha det slik som nesten ingen andre har det, eller kanskje i den nærsagt ingen andre enn meg har det.

Sånn ser stuen ut nå og jeg får ikke helt bestemt meg om dette er meg eller ikke, på en måte ja, men tenk deg et hjem gjenspeiler gjerne din personlighet.. dette må jeg tenke litt på!

Så ja jeg klarer ikke helt og forklare det, jeg vil ha det sånn på mange måter, men akkuratt nå er det så mye jeg vil gjøre, jeg har bare lyst og flytte på alt og at ingenting er som det skal være , men det er meg, bare et endeløst kaos !

Mandag og pappa har bursdag :-DFørst vil jeg starte dette innlegget med og gratulere pappa så mye med dagen som har bursdag i dag :-D Pappa er helt unik og er et stort forbilde for meg. Vi deler mye av samme interessene og er ganske så like. Jeg er en pappa jente, det har jeg vært siden jeg var liten. Pappa og jeg har vært på mange fine turer sammen, blant annet til Oslo. Jeg har mange gode minner med pappa og får alltid nye minner. Pappa err sterk og tapper og er et stort forbilde for meg. Jeg er utrolig stolt over alt han får til. Jeg kan fortelle alt til pappa og han forstår meg så utrolig godt, har alltid noen fine og gode råd og komme med, er alltid der for meg og jeg er alltid der for deg pappa <3

Jeg er så glad for at jeg har en så go og snill pappa. Han er og forblir den beste pappan i hele verden. Takk for at du er du <3 utrolig glad i deg <3 gleder oss masse til og feire dagen din i dag med dere :-D

********************************************************************

Hei på dere :-D åh det er mandag i dag og jeg elsker det! Startet dagen utrolig bra med kaffe og surfing ved sengen. Nå er jeg oppe og skal vaske en hel del klær, og jobbe litt med heimen , noen småtterier, også er det en del ærender som må fullføres, og så drar vi til mamma og pappa for og feire kjære pappa :-D blir kjempe koselig! Har hørt rykter om at mamma har bakt allergi vennlige brownies :-D åååh himmel hehe.. jeg er kake moms så det passer meg utmerket hehe..

Ønsker dere en vakker mandag - gjør den bra <3

Instaweek

Lenge siden jeg har postet ukens siste nytt via instagram, så før jeg slukner her jeg sitt og hører på musikk, så vil jeg dele disse bildene med dere, noen har jeg vist allerede.

Enjoy 

Siste innlegg for i kveld. Imorgen har pappa bursdag og da skal vi feire hos mamma og pappa - gleder meg <3

De små tingene

- fikk bare lyst til og forandre litt på nattbordet, passe tidspungt og gjør det på ;-) de små tingene i hverdagen har mye og si for min del. Blir så glad :-D

Ha en god natt kjære blogglesere :-D

Natta innlegg

Hei på dere :-D Dette har vært en sykt fin søndag <3 imorgen er det ny uke, og dere vet jo hvor glad jeg er i mandager ;-) har planer om og starte dagen tidlig, har gjort en del i heimen i dag og tenkte og fullføre resten av todo listen min imorgen. Har slappet totalt av i dag og nå sitter jeg i sengen og hører på musikk og surfer litt.

Ville egentlig bare stikke innom for og ønske dere er riktig god natt :-D

Vi blogges mer imorgen !

@EN TYPISK SØNDAG

Jeg er sær. Jeg liker og løse kryssord. Mens jeg ser på forloveden spille GTA. Jeg liker og høre musikk som gjør meg glad og trist på samme tid. Jeg liker og lese god litteratur. Og bare leve. Mens jeg svinger meg rundt i gode pysjer og bare kjenne at jeg har det bra. Og finne roen i et hjem som er ryddig men samtidig kaotisk, men jeg bryr meg ikke. Fordi denne freden har jeg ikke kjent på så lenge jeg vet.

En typisk søndag for meg <3

Pink Girly Bedrooms

Når jeg bodde hjemme hos mamma og pappa hadde jeg rosa rom, ettersom jeg nå er eldre og eier egen leilighet så er stilen min totalt anderledes, men jeg skal ærlig innrømme at min favoritt farge er rosa og at jeg nå har innredet med litt rosa ish på både soverrom og i stuen (viser dere bilder senere) Hadde jeg bodd hjemme fortsatt hos mamma og pappa hadde jeg helt klart hatt et rosa jente rom hehe.. men når man eier egen leilighet og har blitt eldre er det jo klart man ser litt anderledes på ting, og nå er det ikke lenge til jeg og Hans Olav gifter oss og da tror jeg ikke det skal være rosa tema i leiligheten haha..

Uansett fant litt bilder på nettet og hentet litt inspirasjon, noe som jeg forøvig gjør omtrent daglig og har mapper for inspirasjon angående forskjellige temaer, deriblant Bryllup, og alle bildene henter jeg fra google så disse bildene er også derfra.

Kan være kanskje til inspirasjon for dere som fortsatt bor hjemme og ta inn litt rosa om dere er som meg og har favoritt fargen rosa ;-)Selvom dette er fint og alt sånt, så tror jeg at jeg fort hadde gått lei fargen om jeg hadde malt leiligheten rosa altså ;-) men det går jo ann og ha noen små hint av rosa. Jeg er slik at jeg bytter på duker, lys evt pynte puter og små ting i en farge jeg liker godt og utifra hvilket humør jeg føler meg i der og da, det er mye lettere og skifte på enn og male en vegg haha..

Jeg var blant annet inne i en turkis periode, nå som det er litt kaldere ute og det er høst og vinteren nærmer seg med stormskritt, pleier leiligheten med duker og små pynt være litt deretter og det samme med sommeren - da kommer gjerne de duse-lyse fargene :-)

Så jeg stemmer for det enkle, rene og pene.

Ønsker dere en fortsatt fin søndag :-)

Søndags rutiner

ÅÅåå denne søndagen er så fin :-D kokt egg til frokost, lagde litt ekstra og bare taske rundt i pysj og morgenkåpe til langt på dag og kjenne at man ikke har så mange planer. Det er godt det, bare ta det sikkelig med ro og nyte hviledagen!

I dag skal jeg lese, drikke masse te og kaffe, høre på masse god musikk, se filmer og serier, sove ikke minst. Dette blir en kjempe velykket søndag <3

Jeg skal oppdatere dere mer i dag enn hva jeg har gjort i det siste. I natt sov jeg som en stein og sov ganske lenge på morgensiden i dag, men det er jo hviledagen og den skal holdes hellig <3

Ønsker dere en kjempe nydelig søndag <3 :-D70 års lag

Hei på dere :-) for det første vil jeg bare beklage elendig blogging i det siste. Skal bli flinkere fra imorgen av !:-)

Nå har vi nettopp kommet hjem fra 70 års laget til Trygve i Etnedal. Det var utrolig koselig! Møtte mange folk jeg ikke har hilst på før. Hyggelig !

Nå er jeg hjemme og pysjen er på og jeg sitter under et godt og varmt teppe. Tenkte jeg skulle koke meg en god og varm te og fordype meg i de bladene jeg ennå ikke har fått lest.

Har begynt med lavkarbo, eneste kosthold som funker for allergien min. Kjempe motivert.

Men da får jeg koke meg den teen og etterhvert ta kvelden.

Vi blogges mer imorgen. Håper dere har det bra !

TGIF

Hei på dere og god formiddag :-D Midt i blant en hel del kopper te, sitter jeg her og prøver og finne på noen gode retter i helgen, det blir i dag og søndag, imorgen skal vi nemlig i 70 års lag, og jeg gleder meg kjempe masse! Så i dag skal det strykes klær.

Jeg planlegger litt mat fremover, lyst til og lage noe litt avansert, men det blir det uansett med matallergien min, så jeg sitter her med kokebok etter kokebok og prøver og komme til bunns med det.

Jeg sovnet ikke før sent i natt, ikke at jeg har noe annet svar enn at jeg ikke var trøtt overhodet.

Jeg har snakket mye i mobil i dag, jobbet litt med diverse papirarbeid , besvart mail, jeg har hatt et lite besøk på dagen i dag, og har gjort noen småtterier i leiligheten. Etterpå har jeg lyst til og komme meg ut for og ta litt bilder, vi får se.Er jo så fine - flotte høst farger ute!

Ellers er det ting og planlegge, og jeg reiser kanskje en tur til Romsdalen om et par uker for og besøke bestemor og slekt. Vi får se hvordan formen stiller seg, men jeg har veldig lyst!

Men nå får jeg jobbe videre med og finne ut hva jeg skal lage til middag i dag og planlegge innkjøpene.

Ønsker dere en riktig god helg <3

Stemning


'

Når høsten er her er det tid for kos, så det er nettopp det jeg gjør - koser meg - hører på musikk, leser og surfer på nettet, og ikke minst drikker te, mens jeg sitter under pleddet i god stolen. Det er viktig og gjøre det beste ut av mørketiden som bare blir mer og mer inntens, kjenner jeg gleder meg til snø som lyser opp og ikke minst julen, jeg er over gjennomsnillig glad i julen.

Men jeg skal ærlig innrømme alle høstens farger har sin sjarm!


Rare torsdagen

Hvis denne torsdagen hadde et navn ville jeg kallt den Rar, for den er ikke annet enn rar, og hadde denne torsdagen kunne snakke hadde jeg gitt opp dens rare samtaler, men torsdagen kan ikke snakke, men jeg kan snakke, men akkuratt nå velger jeg og ikke snakke, men fordype meg i inspirasjon i forskjellige magaziner.

Jeg ligger nemlig etter og har ikke lest i et eneste magazin på så lenge jeg kan huske, og i det siste har bare postkassen vært full og jeg lurer på hva den har villet meg, ettersom det har krydd av diverse magaziner, men så husker jeg plutselig at det er ingen andre enn meg som har da abbonert på disse magazinene.

Men det passer meg utmerket og lese i disse i dag, ettersom i dag - denne rare torsdagen skjer det ikke annet enn hva jeg selv gjør den til. Og ettersom mørketiden har bestemt seg for og hunte meg, må jeg gjøre denne rare torsdagen til en ikke eksisterende rar torsdag, men en bra torsdag.

Og den rare eller bra torsdagen - ettersom hvordan den ender - så er jeg i en egen verden full av illustrert vitenskap, National Geographic, All verdens historie, bo bedre, bolig pluss, stella og det nye og for og ikke utelukke den fantastiske spillelisten med musikk fra the Skrypes, the doors , u name it. Jeg elsker den, og jeg kaller det rock it right Benny. Men vi må heller ikke glemme de x-anntall te koppene og det gode varme teppet.

Denne rare torsdagen ser ut til og bli en bra torsdag after all! 

TorsdagHei på dere :-D i går sovnet jeg klokken ti, sov fint hele natten og sov til klokken 12.00 haha, så jeg er ihvertfall uthvilt og tenkte og gjøre denne dagen bra.

I går tente jeg masse lys og stuen ble seende slik ut

Sliter med mørketiden nå, kjenner det gir meg svært lite energi, så da ville jeg gjøre leiligheten koselig og tente lys hører høsten med!

Nå tenkte jeg og få i meg litt mat og sitte forran lysterapilampen. I dag har jeg ikke så veldig store planer, annet enn og vaske klær og noen småtterier i leiligheten.

Ønsker dere en vakker dag <3

Døgnrytme ish

Bilde fra da jeg var på cafe

Hei på dere :-D Jeg har lyst og gjør noe med døgnrytmen min, det er ikke til og legge under en stol at døgnrytmen min har sett bedre dager, den er helt ødelagt rett og slett, tenkte og sette opp en liten plan og mål for meg selv. Er faktisk veldig motivert nå og jeg har til og med vært ute og gått en veldig lang tur i dag, friskt og godt høstvær, er dessverre alt for lenge siden jeg har gått en så lang tur, så er i grunn veldig fornøyd med det!

Ellers er jeg så og si arsur med ukens vask av leilighet, jeg har noen planer om og forandre litt på løsninger på soverrommet, hadde vært så gøy og gjort en forandring der, må tenke ut en plan der også.

Og i dag har jeg gjort ting uten bruk av todo liste, egentlig vet jeg ikke helt hvordan den måten kunne funke, men det gjorde tydeligvis det.

Også har jeg hatt et lite besøk i tillegg, med andre ord har jeg vært en smule effektiv i dag, noe som egentlig er ganske sjeldent, grunnen at jeg bruker en hel del tid på ting, fordi jeg fort blir helt utmattet.

Hvis jeg blir ferdig med soverommet i dag og litt andre småtterier i leiligheten, kan det godt hende jeg tar litt interiør bilder, men vi får se hvordan tiden stiller seg.

Nå skal jeg drikke opp kaffen min og komme i gang, vi snakkes mer senere

OnsdagGammelt bilde

Hei på dere og god onsdag :-) Håper dere har det bra :-D I dag har jeg litt og ordne i heimen også får jeg et besøk litt senere, tror det blir en innedag på meg i dag, men det er godt det også :-D

Standard meg sitter her med kaffekoppen min, koser meg gjør jeg.

Ønsker dere en vakker onsdag <3

Leiligheten @Stuen

Hei på dere :-D som sagt er det ved natterstider jeg kommer til liv, i dag har jeg omøblert litt i stuen, fått inn litt rosa ish og diverse, syntes det ble mer åpent og fint. Tenkte jeg skulle vise resten av leiligheten også, detaljer og sånt, men jeg begynner med stuen og slik ble resultatet

Elsker interiør og er kjempe fornøyd med resultatet, synes det ble mer hjemmekoselig nå :-D

Ligger i sengen og hører på musikk atm, jeg har skaffet meg spotify igjen og har  laget meg tidenes BESTE spotify liste uten tvil ifølge meg ;-) kan lage et innlegg om musikk litt senere og legge ut link til spillelistene mine :-D

Ønsker dere en riktig god natt - vi blogges mer imorgen go`inger :-D

Tankefull

Bilde tatt av meg i fjor høst

Noen ganger får jeg lyst og sette meg ned kun for og tenke, ikke fordi jeg nødvendigvis foretrekker det, men fordi jeg til tider kan elske det, samtidig som det er et elsk-hat forhold, noe som selvfølgelig kommer ann på hva jeg tenker på.

I det vell så siste har jeg tenk hvordan det er og leve et enklere liv, la oss si uten tv og pc, men jeg måtte jo ha mobilen da, egentlig pc også, men jeg trenger ikke nødvendigvis ha tv, og tven blir gjerne stående der til pynt, eller bare står på et random program jeg ikke en gang gidder og følge med på. Kun fordi jeg hater stilleheten, men når jeg tenker meg om er det et elsk-hatt forhold det også, stillheten kan være skremmende, men samtidig helt ok.

Jeg synes jeg er over gjennomsnittlig heldig, heldig på alle måter med alle rundt meg som jeg er så vannvittig glad i og som jeg setter så vannvittig stor pris på, men alt det andre jeg eier, av små duppeditter, i den nærsagt muligens store duppeditter, jeg er så vannvittig heldig på alle måter, det materialistiske spiller i grunn ingen rolle i det store og det hele, og jeg skal ærlig innrømme at jeg får sneven av dårlig samvittighet for alt det jeg eier. Meste har jeg fått i gave, og det håper jeg er en koselig grunn til <3 men noe har jeg også betalt egne penger for.

Men på grunn av at jeg har opplevd slum med reiser til utlandet, deriblant Manila i Filippinene, der bodde jeg i tre uker midt i slummen, og det var tårefullt og skremmende, men samtidig en fin opplevelse jeg ikke kunne vært for uten.

Men man lærer ikke, det har jeg erfart, av den grunn at man kommer raskt inn i de Norske rutinene igjen, og det består blant annet av duppeditter. Så skal man leve i luksus av små eller store duppeditter da? Det er vell sånn verden har blitt.. et klart skille mellom de rike og de fattige, og det er så vannvittig trist at jeg har ikke ord.

Så hvordan vil fremtiden bli? Hvordan vil den nye regjeringen gjøre med fattigdommen som også finner sted i fine Norge?

Sånne ting tenker jeg på, som en rekke andre ting, andre ganger tenker jeg ikke i det hele tatt, og det er egentlig ganske ubehagelig.

Jeg skriver dagbok nå, jeg har ofte, eller i den nærsagt konstant et tankekaos uten like, tenk deg at du tenker på 140 ting i løpet av et hundredels sekund, altså i teorien skal ikke det gå ann, men det føles sånn på meg og du kan tenke deg øresus, jeg har tankesus.

Jeg tenker - tenker - tenker hele tiden og jeg for aldri bestemt meg om det er ok eller ikke!

Tirsdag


Hei på dere =) tirsdag i dag - not my favorite day! Sitter her med kaffekoppen og kan ikke huske jeg har gjort noe som helst fornuftlig den tiden jeg har vært oppe, men nå skal jeg gjør det jeg er sikker på er det kjedeligste i verden - nemlig og betale regninger. Det skal jeg sette meg ned og gjøre nå, det er så kjedelig at jeg blir kvalm haha, men det må gjøres, som en rekke andre ting, som til eksempel husarbeid som jeg må gjøre i dag - ettersom jeg totalt prioriterte avslapping istedenfor husarbeid i går, og da får man straffen i dag haha - nei da, så ille er det ikke, men jeg skal ærlig innrømme at det er ting som frister mer enn nettopp husarbeid OG betale regninger!

Som til eksempel kun avslapping , slik det var i går.

I natt sov jeg apsolutt ingenting, og søvn virker som er totalt utelukket om dagen, det virker nesten som at om natten, er det da jeg kommer til liv, ikke får jeg det til og bli logisk overhodet, fordi de fleste sover jo på natterstider.

Og hva er greia med at jeg alltid skal løse alle verdens problemer om natten, det er da jeg grubler, det er da jeg kommer på alt mulig jeg skulle gjort, og tankene ender opp med og bli et endeløst kaos.

Uansett - denne tirsdagen får jeg ikke til og bli bra, av den enkle grunn - det er tirsdag, jeg liker ikke tirsdag - og tirsdag liker ikke meg!

Videoblogg

 

 

Bare en liten random natta hilsen :-) blogges mer imorgen =)

Nå er det høst...


.. og høst betyr kos - iallefall for meg, så denne mandagen har ikke vært som andre mandager, denne mandagen har rett og slett bare vært kos!

Jeg og Hans Olav dro til svigers, det var utrolig koselig! Etter det hentet vi en pakke på posten til meg, den inneholdt to andaktsbøker som dere ser på bildet over, når vi kom hjem har vi bare blitt her. Nå sitter vi her med hver vår te kopp, Hans Olav spiller GTA , jeg ser på, mens øynene mine ser litt , av og til og oppdateres på det O-store internett, kosedressen er på, men verdens mykeste morgenkåpe og tøfler, og varmeputen er selvsagt med.

Mandagen ble anderledes enn hva den vanligvis er, vanligvis kan mandager for meg være ganske stress, denne dagen har vært det stikk mottsatte, elsker jo mandager, men denne mandagen er ekstra fin <3

Håper dere har hatt en like fin mandag <3 :-)

Long time , no see


Hei på dere! Jeg har hatt en liten blogg pause, formen har ikke vært den aller beste! Hadde en kjempe fin bursdagsfeiring av Hans Olav sammen med familie på lørdag, var utrolig koselig <3

Etterpå så jeg filmen LOL med Miley Cyrus i hovedrollen, det var sykt bra og jeg anbefaler den på det sterkeste! På søndag var det kun avslapping i leiligheten, i dag er det mandag - ny uke, nye muligheter. Håper dere har det bra! Skal en tur til svigers i dag også skal jeg hente en pakke på posten. Ellers tenkte jeg og starte uken med husarbeid.

Ønsker dere en vakker mandag <3

Gratulerer med dagen gutten min =)

For snart sju år siden ble du min, den lykkeligste dagen. I dag er du 29 år og jeg er så utrolig glad for at du er min, jeg elsker deg overalt og takker deg for at du er du! Du gjør meg hel, vi er to personer, men vi er en.

Jeg håper du koser deg i dag på dagen din:D jeg elsker deg for alltid  gutten min <3:D

Gratulerer med dagen :D<3

Mobilblogg @natta

 

 

Videoblogg @ en helt vanlig fredag

 

 

cafe deli

Hei på dere =) sitter på cafe deli og koser meg med en soya mocca og planlegger litt og jobber litt med diverse, er koselig :D

Trives så godt her på cafe deli, de har virkelg god mocca. Etterpå tenkte jeg meg kanskje en tur på krutt også skal jeg handle litt sminke og noen småtterier, og handle inn til kake imorgen. Blir koselig!

Ønsker dere en kjempe fin dag og en riktig god helg! kos dere kjempe masse!! :D


TGIF

Bilde fra i sommer da jeg og Hans Olav var i Oslo

 

Hei på dere og god formiddag, sitter her med kaffekoppen min og skal snart lunsje i byen, har det egentlig litt travelt, så blir ikke den beste oppdateringen.

Håper dere har det bra, planene i dag er og bake til imorgen da Hans Olav har bursdag og så skal jeg shine leiligheten i dag, og vaske en hel del klær, tenk at det er helg allerede - det gleder meg!

Ønsker dere en riktig god helg, nå må jeg bare skynde meg, ikke alt for lenge til jeg skal være i byen!

snakkes

Mobilblogging

Hei på dere :-) et lite natta innlegg fra meg. Håper dere har det bra! Jeg fikk HTC one mini i dag og jeg er helt i hundre hehe.. elsker den <3

Imorgen har jeg en avtale og skal lunsje på cafe. Etter det har jeg en rekke ting som skal gjøres. Også må jeg få bakt. Hans Olav har bursdag på lørdag <3:-) gutten min blir herlige 29 år :-) nå skal jeg legge meg. Skal opp tidlig imorgen. Eller tidlig og tidlig. Tidlig nok for meg hehe..

Vi snakkes :-)

Ting dere ikke visste om meg

- Selvom jeg elsker Oslo, så er det ingen steder i verden som er bedre og bo enn på Gjøvik, så her skal jeg og min kjære bo for alltid <3

- Jeg abbonerer på illustrert vitenskap og national geographic og all verdens historie, kun fordi jeg er over gjennomsnittlig interessert i vitenskap, historie og geografi

- Jeg er over gjennomsnittlig glad i kaffe

- Jeg har en rekke kallenavn, men det er Benny som blir brukt mest

- Jeg elsker mobiler, og er over gjennomsnittlig interessert

- Er ikke noe flink til og spare penger, noen ganger går det, men som regel tuller det seg litt haha

- Jeg er avhengig av brus tror jeg, prøver og vende meg av det, ettersom jeg vet det ikke er bra for helsa

- Har aldri vært eller kommer vell aldri til og bli noe frokost menneske, første måltidet blir ofte middag, veit , sykt irriterende..

- Jeg har aldri vært noe populær på skolen, ikke blant de flinkeste heller, kanskje jeg var en som bare datt midt i mellom :P

- Jeg twitrer og instagrammer, men jeg har private profiler

- Jeg er kristen og er stolt av troen min

- Jeg har vært i veldig mange land, og har en spesiell kjærlighet for Israel

- Jeg har vært veldig frem og tilbake hvor jeg hører hjemme i den kristne tro, så jeg har vært innspirert over Anabaptister - som jeg da også kalte meg selv, jeg har vært frem og tilbake når det gjelder katolsk og ortodox, jeg er nok over gjennomsnittlig innspirert og facinert, men nå kaller jeg meg bare personlig kristen

- Jeg hater og lage mat, elsket det før, men nå er det mer et ork og noe man bare vet man må ha..

- Jeg har alltid vært et rote menneske, men prøver hele tiden holde det ved like i leiligheten, dette krever en hel del energi

 

************************

Torsdag

Hei på dere og god formiddag :D sitter her med kaffekoppen min som vanlig, ble til at jeg satt oppe lenge i går, til sent på natt egentlig, tror jeg ikke fikk lagt meg før nærmere fire, så det var et mareritt og stå opp i dag - men nå er jeg ihvertfall fit for fight til og gjør en forskjell i leiligheten!

Håper dere har det bra! Jeg har masse på tapeten i dag i leiligheten, skal run some ærender litt senere, så i dag er det nok av ting og gjøre, so i bether get started :P

Ønsker dere en kjempe fin torsdag :D

perfeksjonisme who?

Av og til skulle jeg bare ønske jeg kunne gjort alt det jeg ville gjort, stå opp seks/syv om morningen, ha en travel hverdag, en karriere, ting som skjer konstant hele tiden , at sminken lå perfekt hele tiden, at jeg klarte og trene seks til syv ganger per uke, at jeg hadde klart og finne på masse kule mat retter, avanserte som tok lang tid, at jeg kunne bake, vært flink med penger og listen er lang, jeg ser bloggere som hele tiden viser den perfekte hverdagen , som er som kjendiser og tjener enorme pengesummer

Men la meg fortelle litt om meg selv. Jeg er ei jente som sliter for og komme meg igjennom noen dager, jeg hater og lage mat for jeg føler jeg aldri får det til, jeg lærte nettopp og stryke klær, jeg er et rote menneske, derfor er det alltids noe som må gjøres for at jeg skal klare og ha en viss oversikt, jeg sover svært lite om natten så her en dag sov jeg til halv fire.

Bruk av penger har aldri vært min sterkeste side ettersom jeg synes det er sykt vanskelig og spare da det alltids ef noe jeg føler jeg "trenger"

Jeg biter negler og har en rekke uvaner.

Så jeg er langt ifra perfekt, så nå er det opp til dere om dere vil fortsette og lese bloggen min om min crazy hverdag, eller om dere vil lese topp bloggerne sine :D

Onsdag

Hei på dere og god onsdag til dere :D i dag står det husarbeid på planen og jeg får et lite besøk i fire tiden.Jeg tror det blir viktig for meg og sette opp denne todo listen , da blir det med en gang litt morsommere og gjøre ting :D

I natt sov jeg litt bedre enn forrige natt, så godt var det.

Sitter her med kaffekoppen min og ser på min kjære spille GTA 5 som kom i posten i går, forhåndsbestillte det for en evighet siden, det et sykt bra grafikk, og jeg tror nok det er det beste GTA spillet noensinne. Anbefaler det til dere hvis dere ikke allerede har kjøpt det. Det er sykt bra iallefall !

Tusen takk for at dere var så mange innom i går, det betyr sykt masse for meg <3 takk for at nettopp du leser bloggen min <3:D

Ønsker dere en kjempe fin onsdag !

Cafe Deli

Hei på dere =) da ble det cafe i dag after all sammen med min kjære på min nye favoritt cafe - cafe deli :D de har sykt  god soya mocca der! Koste meg sånn! Var så koselig og gå på cafe med min kjære !<3

Nå skal  vi slappe av og ta fatt i det nye GTA spillet, ja for tenk det kom i posten i dag. HURRA! Ønsker dere en fortsatt fin tirsdag <3Min tro

Som dere vet så er jeg kristen, det har jeg vært hele livet, født og oppvokst i en kristen familie, og tok mitt eget valg da jeg var 12 og bestemte meg for og være personlig kristen, ikke bare kristen fordi mine foreldre var og er det, men fordi jeg følte det riktig at jeg også skulle være det. Jeg ble døpt som 12 åring.

Jeg har gått i forskjellige kirker // menigheter, jeg går ikke i noe kirke for øyeblikket, ikke fordi jeg ikke vil, men av personlige grunner jeg ikke ønsker og dele på bloggen, men jeg tror og håper jeg kommer til og finne en menighet jeg vil gå i etterhvert :D

Jeg finner trøst, styrke, mot, kjærlighet og trygghet i troen min og jeg er sikkelig stolt av og være kristen :D

Htc one mini silver 
 

 

Htc one mini silver

Jeg har vært veldig frem og tilbake med note 3, iphone 5 c (har ikke kommet enda) med så har jeg vært og sett på htc one lenge egentlig, men har vært veldig usikker på om htc var det riktige valget, den har jo vært veldig dyr i pris, noe forsåvidt det meste er, men så kom jeg over htc one mini, og når jeg så denne videoen var jeg virkelig solgt. Så JA jeg har kjøpt meg ny mob igjen hehe.. det er en slags greie dette, men jeg tenker at folk bruker penger på andre ting, jeg bruker de på mob da jeg er over gjennomsnittlig interessert. Og folk kan egentlig bare kalle meg rar og ikke forstå hvorfor det er slik, men jeg blir veldig glad og får en slags lykke følelse hehe..

 

******************************

jeg sovnet ikke før på morgen siden  i dag og føler meg ikke i særlig form i dag, ME slår meg helt ut i dag, så alle avtalene i dag blir ned prioritert, eneste er at jeg skal gjøre noen små ting på todo listen. Typisk tirsdag, jeg liker ikke tirsdag og tirsdag liker ikke meg hehe..

 

Ønsker dere en bedre tirsdag enn min <3

 

 

 

Bestillt!

Jeg har vært på utskikk etter den perfekte andaktsboken, så når jeg fant disse på capris til en billig penge, da måtte jeg bare ha de :D

Det ble til at jeg så den første episoden av Norsk top model istedet, jeg fikk ikke sett det på tv i dag, så når jeg så det på viaplay var saken løst og jeg kan si så enkelt som at denne sesongen er bra og jeg er solgt hehe, det er utentvil noe jeg kommer til og følge med på fremover !

Men nå er jeg så trøtt at jeg tar kvelden ASAP !

Vi blogges mer imorgen :D


update fra bennydepanda

Hei på dere =) denne mandagen har vært rar og totalt anderledes enn hva jeg hadde planlagt, denne mandagen har nemlig bestått stortsett av relaxing, og jeg fikk ikke fullført halvparten av todo listen en gang, men vet dere - Det har vært så godt og ha et easy dag rett og slett, jeg er fortsatt i ferie modus etter helgen på Beitostølen og ikke minst er jeg i høst modus, jeg pakker meg godt inn i varme gensere, kose bukser og ull sokker og det kjennes sikkelig behagelig ut. I tilegg har jeg drukket x-anntall te kopper i dag og rett og slett bare nyte hverdagen og hva ny uke har og by på, kommer heller til og trene imorgen, kjenner jeg har trengt en fri dag, imorgen skal jeg fullføre resten av todo listen og skal starte dagen med et møte på cafe.

Nå skal jeg se noen epioder av weed, ekkel serie , men jeg har blitt hektet som en rekke andre hehe, er på sesong 1, har både viaplay og netflix.

Håper dere har hatt en fin mandag :D vi blogges mer imorgen cuties :D

Mandag - ny uke - nye muligheter


 

Gamle bilder

 

Hei på dere ! sitter her med kaffekoppen og nyter at det er ny uke. Har masse på tapeten i dag, har en todo list uten like, men det er jo så gøy! Elsker og ha masse og gjøre. Starter uken med yoga, det skal bli godt og få kommet i gang igjen, men aller først må jeg gjøre det som ellers skal gjøres på todo listen , så jeg er ashur med denne mandagen.

 

Jeg får ikke sagt nok hvor mye jeg elsker mandager, det gir meg en happy følelse. Blir så glad! I dag har jeg masse og gjør i heimen, småtterier og litt større ting, været er ikke helt med oss i dag, det regner masse, men jeg skal bruke denne dagen til ordentlig høst følelse med en god kopp varm te, gjerne flere, lese en god og koselig bok, ligge under pleddet og tenne masse lys, det er typisk høst for meg. Jeg skal også ut og handle for uken, så da må jeg vell passe på og pakke meg godt inn.

 

Jeg sto opp senere i dag enn tenkt, men sovnet ikke før på morgen siden, så jeg lot meg selv sove til jeg selv våknet, og det skal jeg si dere jeg er glad for, for nå føler jeg energy nivået er på topp, og det passer meg perfekt, ettersom det er nok av ting som skal gjøres.

 

Ønsker dere en vakker mandag, gjør den til deres beste <3


Home

HEi på dere :D hjemme igjen i leiligheten, jeg har hatt masse og gjøre så har ikke fått tid til og lene meg tilbake og oppdatere dere før nå. Men bedre sent enn aldri sant?

Har sittet lenge med regnskap og budsjett og det er mye papirarbeid, men synes sånne ting er gøy :D er jo et liste menneske uten like, så selvfølgelig måtte det lages en liste med dette også ;)

Har hatt det så fint på Beitostølen. har kost meg så vannvittig masse sammen med Hans Olav, svigers og søte kattepusen Theodor <3

 

Imorgen starter hverdagen igjen for fullt og da lønner det seg og henge med, så jeg skal legge meg tidlig i kveld, for og klare og stå opp tidlig imorgen. Gleder meg til og starte for fullt igjen med treningen! Har noen mål for den kommende uken. :Dhåper dere har hatt en fin søndag alle hjerter <3


Avreise dagen

Hei på dere :D siste dagen på Beitostølen. Vi har hatt det utrolig fint her, det har regnet og regner i dag også, men det stopper ikke oss til og ikke ha det fint, vi har kost oss masse på hytta, hatt det sosialt , ledd mye, spist god mat og rett og slett bare slappet av og tatt det max easy, det har vært godt og få litt avkobling fra hverdagen og ha en koselig ferie, godt og komme seg bort litt og skape seg nye inntrykk, viktig det :D

Nå slapper jeg av og skal sette i gang og oppdatere meg på de siste nyhetene og bloggerne, jeg har hatt en liten pause fra nyhetene , så har mye og ta igjen  , men det har egentlig vært litt godt og bare ha alt sånt ut av hodet og heller fokusere på helt andre ting.

Nå blir det en helt annen hverdag når jeg kommer hjem, med nye vaner , det skal bli godt og få kommet i gang med treningen, kjenner jeg blir motivert av videoer på nett og bloggere ikke minst, nå skal det trenes 4sure!

 

Håper dere har en fin søndag :D det har ihvertfall jeg, søndag blir jo kaldt hviledagen, la oss bruke denne dagen til og slappe max av, imorgen er det ny uke - nye muligheter, det skal bli så bra og starte en ny uke nå - cant wait <3


Høsten i bilder

Disse bildene tok jeg i fjor, og jeg merker hvor mye jeg savner og ta bilder, tok de med speil refleks. Heretter blir kamera med ut uansett :D

  

Bloggern på hyttetur

hei på dere :D<3<3 følte for og oppdatere dere litt på bloggfronten. Nå har vi spist tidenes BESTE herremåltid, det var kjempe godt med reinstyrs stek. Nå slapper jeg av litt, og tenkte da i samme slengen jeg skulle oppdatere dere :D<3

Håper dere har det bra! jeg stor koser meg iallefall og har det kjempe bra, koser meg sikkelig gjør jeg! godt med en liten ferietur, trengte det virkelig nå, komme meg bort litt på en måte og få nye inntrykk, godt det!

kos dere i dag :D<3Regnværsdag = innedag

Hei på dere =) regn i dag og for oss betyr det innedag på hytta, med reinstyr stek osv, kjenner jeg gleder meg masse til middag nå! yum <3

var en tur på matbutikken for og handle litt og da hadde jeg tenkt og knipse noen bilder til dere, noe som mildt sagt er umulig i regnvær fant jeg ut, så da får vi se om jeg får knipset litt til dere imorgen, det er jo så fint rundt her og hytta er helt nydelig <3 koser meg sånn gjør jeg!

 

Det blir rett og slett avslapping i dag også, er ikke så lett og finne på så mye ute i regnvær, men jeg er et innemenneske, så dette passer meg perfekt :D elsker hytteturer, og det er noe med sjarmen og være inne også :D kos rett og slett.

 

håper dere koser dere like mye som meg <3

Treningsglede

Gammelt bilde

 

Etter mange tanker om en bedre livsstil on kropp som nærmest ikke funker lenger, men ledd og muskel smerter, en rygg som så og si kolapser, har jeg bestemt meg for nå må jeg gjøre drastiske grep for og ikke ende opp med en kropp som en 70 åring i en alder av 30.

 

Så tro det eller ei , men jeg har fått tilbake treningsgleden og tenker og starte for fullt etter Beitostølen.

Og etter år med trening på treningsstudio og øvelser som sitter klistret i hjernen tror jeg på at jeg skal klare treningen hjemme. Treningsstudio kan fort bli veldig dyrt, men jeg tenkte og gå til innkjøp av noen vekter og diverse , så blir det med en gang litt mer seriøst, og med en leilighet i flotte landskap med masse forskjellige tur områder, så vil utetrening også bli perfekt!

 

Så ingen grunn til og ikke trene om pengene ikke rekker til treningsstudio :D

 

En annen ting er kostholdet bra, jeg har vært flink lenge, men jeg tror på at jeg kan bli enda flinkere :D så opp og hopp i trærne ;) jeg gir dere oppdateringer underveisher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits