- time to blog a bit -

- Hellu! har dere det bra? - jeg håper det :-) et lite kveldsinnlegg fra meg. jeg har hatt det super koselig hos mamma og pappa i kveld. Nå er vi hjemme og jeg har kokt meg te som jeg koser meg med - før jeg omsider skal ta kvelden. Imorgen starter en ny uke og jeg er så ready til og ta fatt på den :-) står faktisk trening på planen av alle ting - jeg har vært en del på latsiden i det siste, selvom jeg har spist sundt og alt det der - så trenger jeg virkelig og lea litt på meg igjen - jeg kjenner jeg savner det !

Nå skal jeg drikke resten av teen og så tar jeg kvelden.

Sweet dreams <3

- repeat -
Å denne nydelige - slakke søndagen fortsetter, etter og strøkne noen rom i leiligheten og en hel del klessvask senere - sitter jeg her med chromebooken og blogger til dere - livet er herlig sånn her <3 - jeg skal sitte her litt til, før jeg hopper ut av pysjen og inn i noe mer vanlig og drar til mamma og pappa :-) 

ville vell i grunn stikke innom for og oppdatere dere en smule :-) blogges det gjør vi!

- Late søndagen -

foto : tumblr // google bilder

******************************

Hei og velkommen kjære fine søndagen <3 du er hjertelig velkommen i vårt hjem <3 jeg våknet - kokte meg kaffe og tok med på sengen, her skal jeg bli lenge, jeg oppdaterer meg på det viktigste og det nokså randomme på det O - store internett, jeg spiller spill på nintendo ds og koser meg veldig, en ny bok skal jeg begynne på også - jeg elsker sånne late søndager.

God formiddag alle sammen, planene mine er og taske rundt i pysj i hele dag og kun gjøre det jeg har lyst til - før en ny uke starter imorgen. Jeg koser meg max akkurat nå. Koselige - fine - nydelige søndagen.

Ønsker dere en fin søndag - nyt den!

- Lørdag -

Hei kjære lesere og riktig god helg :-) i dag sov jeg til jeg våknet av meg selv og har tasket rundt og kost meg med kaffe , lang frokost i dag tidlig og bare slappet max av - det er jo helg og den nytes <3

I går var vi og kjørte lang tur og det var så koselig og masse fin natur og se <3 jeg tok ingen bilder men har et varig minne. I dag skal vi til svigers og se film og kose oss med god mat, det står glutenfri pizza på menyen for min del. Er i farta konstant og gjør så masse koselig om dagene - jeg koser meg!

Ellers vurderte jeg og etterhvert kanskje kjøpe meg wii u, men etter og ha tenkt meg om så ble det heller et spill til wii for 179, jeg gleder meg masse til og spille supermario galaxy 2, jeg elsker type spill som supermario, sonic osv - så koselig og det gir meg en hel del gode minner fra barndommen. Lyst og spille GTA 5, men blir en smule nervøs da det ser så vanskelig ut haha - tror supermario er litt mer min type greie.. man blir aldri for gammel for sånt :-)

De vanlige rutinene mine er så og si på plass, har kjøpt meg en treningsbukse (kjempe fin forresten) og har tenkt og komme i gang med treningen - trenger og komme i bedre form og skulle gjerne ha tatt av flere kilo, jeg har gått ned noen, men er på langt nær det som er ønskelig for min del.

Ønsker dere en nydelig lørdag <3 skal prøve og få oppdatert dere mer litt senere :-)

- mobilblogg // update -

Næmen hei! Nå har jeg virkelig vært dårlig på og blogge! Det har vært sosiale ting og masse og gjøre. Nå er vi på en aldri så liten kjøretur og før i dag har jeg vært på cc. Og jeg var rett og slett i ren lykke da Krutt har åpnet att. Søte Caroline møtte jeg også. Koselig som alltid <3 etterpå dro jeg og min kjære til Svigers. Hjemmelaget lapskaus sto på menyen. Yum <3

I går klippet jeg bob. Uvandt men ganske kult ettersom det er helt nytt for meg. Ble en ny sjampo som jeg må si var nokså bra :-)

Men nå må jeg følge med på veien. :-) vi blogges

- Update -

Hei kjære blogg lesere :-) en liten update fra meg! jeg har ikke helt kommet inn i blogg rutinene helt enda - men det kommer, det kommer. I dag var vi en tur innom cc, gjort noen ærender og startet uken rett og slett på den måten, ellers har det vært totalt relax og det er greit og starte uken litt sånn også, med manko på litt finere klær, tror jeg det blir litt klesvask imorgen, men det tar jeg da den dagen kommer, nå bærer snart turen til svigers for det sosiale, koselig <3

nyt uken <3

- New Blue Glasses -Hei kjære dere :-) endelig kom brillene mine og jeg elsker de - og best av alt, jeg ser så utrolig godt nå <3 har ikke blogget på en dag ups, men ble en liten ferie oppe hos svigers, GOSH så koselig <3 så bloggen ble lagt litt til side for det sosiale sin skyld. Har vært godt <3 nå er vi hjemme igjen og om litt blir det en tur til mamma og pappa. Neste uke er stappet med avtaler, så jeg gleder meg til og ta fatt på uken, jeg sliter fortsatt med tette bihuler, men vet at dette vil vare en stund, og jeg har rett og slett ikke tid til og være sengeliggende konstant.

Skal blant annet til frisøren på torsdag, og gjett om jeg gleder meg til og ta fatt på det slitte håret mitt! kjører på med en lang bob som jeg har hatt lyst til og prøve i en alt for lang evighet, blir uvandt ettersom jeg aldri har hatt det før - men forandring fryder ikke sant?

Det skjer absolutt noen hver dag til uken, jeg gleder meg masse :-) sjeldent det er så mye på en hel uke og jeg har lett for og bli veldig raskt sliten, men ja det gjør forsåvidt ingenting siden disse avtalene kun er koselige :-)

Ønsker dere en fin og avslappende søndag - jeg sov som en sten i natt og har spist den mest nydeligste frokosten ever - hele to filmer ble det hos svigers i går - åh så koselig vi hadde det.

Blogges <3

- TGIF -

Hei kjære blogg lesere og riktig god helg til dere :-) jeg har ikke hatt anledning til og blogge før i dag - men gir et lite pip fra meg før vi skal til mamma og pappa en tur - koselig!

Vært ute og spist på kro og kost oss masse! En fin måte og starte helgen på <3 håper alt er bra med dere!

Ønsker dere en nydelig helg, skal prøve og oppdatere dere fra mobilen :-)

- Totenåsen -Takk for en fin tur <3

Såå koselig som vi har hatt det på Totenåsen i dag - spiste mat og koste oss og med kaffe og nøt utsikten, været og lukten, finnes det noe bedre enn mat og kaffe ute i fri natur? - nei tror ikke det.

Jeg passet på og ta med Systemkameraet jeg fikk av min kjære i bursdagsgave - det ble noen fine bilder synes jeg og koselig at Sauen stakk huet innom et øyeblikk, så koselig selskap a gitt <3 koste oss masse i dag!

- I need more sleep.. -

Hei på dere og god formiddag! Har ikke vært oppe så lenge faktisk, føler jeg trenger flere timer søvn nå, til tross for at jeg har sovet ganske greit i natt - har dratt på meg tette bihuler, så jeg går rundt som en vandrende zombie konstant haha - har glemt hvor kjedelig sånne ting er. Uansett skal jeg prøve og huske system kameraet mitt i dag - vi har nemlig tenkt oss på en aldri så liten kjøretur - denne fine tidlig høst dagen - jeg gleder meg!

Ellers må man vell handle litt i dag - det er greit og handle der man får trumf poeng og hvor bra er det ikke i dag da det er trippel trumf, tommel opp!

Ønsker dere en vakker torsdag <3

- Å sånn går dagene -

- yes thats right -

- Mjøsa sett fra Skiblander i sommer -

- is er herlig når det er varme sommerdager, men egentlig funker det hele året -

- comfy is the key, uansett hvor teit det ser ut -

- mitt siste kjøp, endelig kom Toms skoene etter over to uker ventetid, men absolutt vært og vente på, victorias secret sprayen luktet himmelskt -

- blir aldri for gammel for tegneserier, disse kan jeg lese oppatt og oppatt, jeg går aldri lei -

- fantastisk solnedgang på vei til Beitostølen -

- det hadde regnet og luften var frisk og god, da gikk jeg rett og slett hjem fra mamma og pappa, med musikk på ørene var turen rett og slett herlig -

- Gods promise to all people , prøvde og fange regnbuen på bildet, men den var sååå mye finere i virkeligheten, nydelig og se ihvertfall -

*********************

Dagene er så nydelige og høsten er på vei , vi har hatt en fantastisk sommer på mange måter, men nå kjenner jeg meg så ready for høst altså, skal bli så bra :-) mange fine øyeblikk og se frem til også - gleder meg -

Lenge siden jeg har snakket med dere sånn ordentlig - så ordentlig det går ann igjennom en blogg. Så jeg får si Hei og håper at alt står bra til med dere :-) livet smiler til meg om dagen og jeg er så glad i dag - er så godt og kjenne på gleden, og de små gledene og øyeblikkene selvfølgelig.

Nå er det ikke lenge til helgen og jeg kjenner det skal bli godt, god mat og noen avtaler kanskje tatt på sparket - det trenger jeg :-)

Sitter og koser meg med te - koppen og kjenner jeg er glad for at jeg begynte igjen og blogge, det er så rart når jeg ikke blogger på en måte, er så vandt med og blogge, og med over 7 år  med blogging så er det en smule fælt og gi slipp også - selvom det på en måte var litt godt med litt bloggfri.

Nå skal jeg sluke resten av teen og komme meg i dusjen - gosh så treg jeg er i dag, men det er jo litt godt og daffe litt rundt også - for hey det er tidlig høst i mine øyne og det betyr bare en tingt - høst-kos -

Kos dere videre i dag <3

- OH GOSH -

- åå er det mulig - nå er det lenge siden jeg har blogget nå, jeg har savnet det masse, men trengte en liten pause fra bloggingen, har vært godt - men også uffatelig godt og være tilbake i blogg verdenen -

Hva har skjedd siden sist? vell jeg har vell i grunn kun tatt det easy og det har vært godt, vi har vært i Beitostølen - utrolig fin og koselig, avslappende ferie, det trengte jeg! Ellers har det bare vært ren kos og hverdagslige ting - koselige ting jeg setter stor pris på :-) de små gledene i hverdagen er gull vært synes jeg <3

What to say? jeg skal prøve og få til litt blogging hver dag - jeg elsker og skrive, jeg elsker og blogge - hvorfor ikke kombinere begge?

Ellers har jeg gått i hi og elsker at høsten kommer sakte men sikkert, jeg er så glad i høsten, alle de fine fargene og koselige stundene med te-kopp etter te-kopp, pledd, en god bok, tente lys - så uffatelig koselig!

Ønsker dere en vakker onsdag <3

- Sist bestillt -

For litt siden bestillte jeg meg hjem heklet Toms sko , disse er vegan vennlige og det er flere slag vegan vennlige Toms sko. Disse bruker ingen animalske produkter og pluss for at mye av pengene går til veiledighet. Kan bestilles her: http://toms-sko.net/toms-nylon-overdel-hollow-out-og-om-voksne-hunner-classics-lys-r%C3%B8d-p-139.html

**********************

Passer så fint nå som det er sommer, gleder meg til de kommer i posten!

Nå sitter jeg og koser meg med kaffe, tok en liten powernap etter jeg hadde stått opp - så trøtt som jeg var - åh GOSH!

I dag har jeg noen planer i heimen, den O-store vaskedagen tror jeg blir i dag - elsker lukten av nyvasket gulv vasket av grønnsåpe. 

Kos dere i dag <3

- Takk -Hei på dere og god formiddag. For en respons på forrige innlegg, tusen takk! Det er et så viktig tema, en konflikt som har vært alt for lenge, det går alt for mange sivile liv tapt, og dette må gjøres noe med, men jeg kan ikke gjøre noe med det, men jeg kan skrive innlegg og vise min fortvielse.

************************************

Et fint sitat fra en yogi te pose

********************************

Nå er jeg så trøtt, sovnet sent og har kommet i en rar rytme, var som en vandrende zombie da jeg sto opp i dag for en drøy time siden, men så sulten som jeg var måtte jeg trosse min søvn og stå opp og lage meg en porsjon havregrøt.

Nå er jeg fit for fight og klar for og gripe dagen, og det er helg nå og greier og det liker vi :-) i dag står det vegetar taco på menyen og det gleder jeg meg til - små gleder dere -

Ønsker dere en riktig god helg!her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • August 2014
 • Juli 2014
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Foto
 • hverdag
 • Israel
 • New in
 • personlig

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits