@krutt

Hei på dere =) jeg bestemte meg for og ta meg en tur til sentrum. Så nå sitter jeg på min favoritt cafe krutt og drikker en soya latte med kokos.

Har fullført så og si hele todo listen min og har igjen tre punkt tror jeg. Så jeg tok en velfortjent tur til byen. Rett og slett kun for og sitte på cafe og nyte byens beste kaffe for sure <3

Besøket // møtet // avtalen i dag gikk greit. Jeg har i tilegg gått tur i dag og tenkte jeg skulle trene yoga senere i kveld og vie helgen inn med en bedre middag=) fine fredagen <3=)

Blogger mer til dere senere =)

TGIF

Hei på dere og god morgen =) jeg sovnet sent - etter klokken fire. Og våknet tidlig og sto opp nå nettopp omtrent. Jeg våkner i dag med en bedre innstilling enn jeg hadde før jeg la meg i går.

Men om formen er bra?- nei det er den ikke, jeg er like utmattet i dag og utslettene har kommet , men når det er sagt så er jeg faktisk glad. Veldig glad =)

Jeg får besøk i dag , mine vanlige avtaler. Blir koselig =)

Jeg har noen møter//avtaler//samtaler sånn i ny og ne. Og det er godt og ha en travel tid i blant. Da skjer det ting. Ting som gjør meg glad =) veldig glad - sånn som i dag.

Og believe it or not - men jeg skal faktisk lage meg en todo liste i dag også haha. . Men når det er sagt så er den ikke like omfattende som i går :-p

Sitter her med kaffekoppen min og ser ut på utsikten. Vet ikke helt om været er med oss i dag , ser kaldt ut. Men jeg har lyst og gå en lang tur i dag. Eller trene på et eller annet vis. Egentlig savner jeg yoga. Men et kurs på 2500 så er ikke det realistisk enda , men det kommer =)

Nå tenkte jeg og skrive denne todo listen da, lage meg frokost. Nyte disse morgen timene. Ja for faktisk så er dette tidlig nok for meg haha.. klarte ikke våkne til klokken åtte i dag , men det går helt greit =) særlig ettersom jeg sovnet sent.

Nå gjenstår det og ønske dere en god helg =) gooood helg ! Elsker at det er fredag - sånn finally , denne helgen skal nytes =) vi blogges folkens. Kos dere i dag =)

Frustrasjon

Nå kommer det et frustrasjons innlegg. Så bare advarer.

Okay jeg har gjort absolutt alt på todo listen min og er fysisk uvel. Jeg hater og ha ME. Jeg hater at det føles ut som jeg har løpt maraton bare jeg gjør noe fysisk arbeid.

Og nå ligger jeg her i sengen da med strøken leilighet og en todo list med tyve ting som er streket over og er ferdig med og jeg - JEG er ikke en gang glad. Jeg sitter med en følelse over at : var det egentlig vært det ? Jeg kaster nesten opp. Jeg har intense smerter i kroppen og alt jeg vil er at denne dagen skal bli over , jeg vil sove. Ikke bare i natt . Men i flere døgn sammenhengende.

Hvis alle dager er like krevende. Nei da skjønner ikke jeg. .

@todo list

Da kan jeg konkludere med at jeg snart har kommet meg igjennom todo listen min i dag. 15 ting er gjort og nå mangler det bare 5 ting. Oh my. Jeg er så fornøyd, men som så perfeksjonist jeg er - så er jeg ikke helt D'er enda, men det kommer seg for sure =)

Todo lister er det eneste som funker for meg og da blir det liksom gjort også. Det føles så digg og bare kunne fysisk streke over ting for da er det GJORT!

Nå skal jeg straks ta kvelden. Og få kurven med klær tom isted var godt det. Det var liksom ingenting i bunnen der ;-) haha..

Dette har vært en god dag. Livet kjennes så godt ut om dagen og jeg er verdens gladeste menneske =)

Ha en god natt da dere. Imorgen tror jeg at jeg skal blogge om hverdags rutinene mine. Så stikk innom da vell =) også må jeg bare få vist dere detaljer av leiligheten snart hehe.

Gamle bilder. Sov godt <3

Min dag

Hei på dere =) nå sier jeg meg så og si fornøyd med at jeg har streket over åtte av punktene på todo listen min i dag jehoo.. og det vil si at jeg er ashur med uken og at helgen bare kan komme.. men ikke helt riktig ennå. Det er fortsatt ting som må fullføres før jeg kan si meg heeeelt fornøyd med dagens innsats.

Men jeg er på god vei og nå er det en stykk sliten Benedicte. Men glad Benedicte. =)

Blogger mer til dere senere. Nå skal jeg slappe av litt til klesvasken er ferdig. Imorgen tror jeg det blir biblioteket på meg. Men vi får se =)

Bestillt fra ebay

Hei på dere =) jeg sto opp tidlig i dag. Men ble så utmattet at jeg måtte gå og legge meg litt senere. Sånn er det og ha ME. Men jeg har motet og humøret på topp, selvom jeg er langt etter skjema og har masse og gjøre i dag . Så er jeg i super humør jeg =)

I går ble det bestillt en kjempefin lommebok til mobilen min fra ebay. Jeg har valgt den i baby rosa. Jeg gleder meg masse til den kommer i posten =)

Det er flaut og si det .Men
Nå har jeg ikke lenger iphone. Men samsung galaxy s4. Det er noe med samsung som fanger min oppmerksomhet så da ble det. Det.

Håper dere har det bra =) jeg føler mye har forandret seg i tankegangen min. Jeg forteller mer om det i et senere innlegg. Nå skal det jobbes. For i dag har jeg tenkt til og bli ferdig med todo listen min. Hurra!

Vi blogges mer senere

Onsdag

Hei på dere =) onsdag i dag og jeg sovnet ikke før etter åtte i dag tidlig. . Har ikke noe annet svar på det at jeg fikk bare ikke sove . men sånn er det bare noen ganger. Men jeg skal gjør det beste ut av dagen og jeg er i super humør =)

Ønsker dere en vakker dag ! Todo listen min er på plass. God onsdag alle <3

Høst og vinter depresjoner

Nå nærmer det seg høsten. Det blir kaldt og tidlig mørkt. Energien blir borte og brun fargen går sakte men sikkert bort. Mange sliter med mørket og ensomheten den fører med. Jeg har skrevet ned noen punkter som kanskje kan være til hjelp:-) sliter med dette selv nemlig.
- Har du sjekket D-vitamin i blodet. Som oftes da solen blir borte og det blir mer og mer kaldt. Er vi flere som sliter med D- vitamin mangel. Dette kan gi en del ubehag (vet alt om det :-p) ta en blodprøve. Fort gjort. Dette kan være svaret på mange problemer.
- Stå opp tidlig for og få mer utbytte av dagen. (Ikke la det gå på helsa løs! )
- Spis frokost hver dag (viktigste måltidet om dagen)
- Spis Sundt , und deg noe godt per helg.
- Sliter du med høst/vinter depresjoner ? Kjøp deg en lys terapi lampe. Start dagen med den og frokost.
- Begynn i det små med trening. Kanskje du orker bare ti minutter til og begynne med? Da kjører du på
- Ha en fast vaske dag per uke. Rot gir kaos i hodet Hold deg unna avtaler den dagen. Vask klær, ha på musikk og sving deg rundt med moppen
- Und deg en pleie deg selv dag
- Tving deg selv ut på ting selv hvor syk du er.
- Lytt til kroppens signaler og ro ned tempo om det blir for mye
- Smil forran speilet og si en positiv ting om deg selv hver dag. Kanskje du til og med kommer på tre ting kanskje fem ?
- Skriv ned tanker og følelser. Godt og få det ut sant ?
- Trening gir deg endorfiner
- tenk deg en ting du er takknemlig for den dagen. Samle på det per uke. Se tilbake på det. Oi du hadde syv eller kanskje fler ting og være takknemlig for denne uken. Yes altså.
Og til slutt. Vi er alle nefor i blant. Vi er jo mennesker. Men tenk vi er hver en av oss unike. Tenk det finnes bare en av deg i hele verden <3 hvor fantastisk er ikke det !

@Krutt og hvordan går det egentlig med meg

Hei på dere :-D nå er jeg hjemme igjen, har vært på krutt og skulle egentlig blogge til dere der, men så var det sykt dårlig signaler, kom hjem igjen med en begunder rød bukse og noen kaffekopper rikere, eller fattigere - spørs hvordan man ser det ;-)

Hatt det veldig koselig på krutt. Nå er jeg så klar for og ta fatt på resten av todo listen min - som da egentlig skulle vært ferdig med i går, arg hater når sånne ting skjer og man er etter skjema, og spesielt i dag, ettersom i dag er en dag med null energy, jeg har virkelig ikke energy til overs - what so ever.. men jeg føler jeg vil bli ferdig med todo listen min i dag , så det ikke blir enda flere dager hvor jeg henger etter.. haha..

Jeg koser meg med nok en kaffekopp jeg ;-) Håper dere liker det nye designet forresten, oh my så lenge jeg jobbet med det i går, dessuten følte jeg at bloggen trengte nytt design, har jo hatt det gamle 4ever, så på tide med litt forandringer - dessuten gir det meg litt mer blogg motivasjon, så det ser jeg på kun som positivt :-D

Så over til noe helt annet - får ofte spørsmål fra nære, kjære, bekjente, ukjente osv.. hvordan det egentlig går med meg. Altså jeg har blogget i lange tider, vell snart syv år, og det er ingen hemmelighet at jeg har vært litt for personlig med min sykdom, ikke kun via bloggen, men også facebook. Nå har det seg slik at livssituasjonen min er totalt anderledes nå. Det vil si at - ja jeg har det bra - stortsett, men jeg som alle andre har opp og ned dager, men jeg synes at jeg har kommet veldig langt og er stortsett positiv, jeg vil si jeg har klart og leve med sykdommen min , og jeg håper dette kommer positivt frem via bloggen, for jeg er et levende eksempel på at det finnes håp. Jeg har en sykdom jeg kommer til og ha resten av livet, for ja det er ingen hemmelighet, men jeg har klart og leve med den nå. Men oh my så lang tid det har tatt, det er tatt flere år, men jobber man hardt, hardt mot et mål og man fighter - har motet opp , på tross av elendige, fæle, triste, grusomme dager - så vil man til slutt lykkes, og det gjelder det meste.

Så selvom ting virker kanskje håpløst for deg akkuratt nå - så lover jeg deg at hvis du fighter, jobber med deg selv, tar EN dag av gangen - så vil ting bli bedre, det tar bare litt tid, jeg mener det har tatt år med meg, og jeg har vært sikkelig syk. Så ikke gi opp, for all del ikke gi opp, ta frem alt det positive, skriv det ned, heng det opp. Husk det, ta vare på vært lille, bittelille gode øyeblikk, alle de gode øyeblikkene, og nyt de, det vil bli flere, for ja det finnes håp for alle og du er unik akuratt slik du er - for tenk det finnes kun en av deg <3 :-D

Jeg har det ikke bra hele tiden, jeg har dager som jeg sier, men det vil alle ha, for slik er livet. Jeg har perioder jeg som alle andre, slik er det bare. Men jeg vil si jeg har kommet langt, jeg har alltid vært en fighter og jeg gir ikke opp så lett!

Ha en fin dag alle hjerter <3 

Hva blir det neste?
Jeg får ikke sove - så jeg bestemte meg for og blogge litt, akuratt nå føles alt totalt håpløst - jeg har bare lyst og sette meg ned og gråte. Verden er så ondskapsfull! Alt jeg vil er at verden skal bli mer fredfull og at vi mennesker kan verdsette hverandre, vise kjærlighet og omsorg. Men istedenfor det finnes janteloven, det finnes baksnakking, mobbing, utestenging, det finnes urettferdighet , DØMMING, det finnes dyremishandling, krig, mishandling av sine kjære og nære, av BARN, voldtekt og listen er lang.

Hva skjer med verden og hva blir det neste? Mennesker kan være så utrolig onde, og hvor kommer alt det onde fra. Ja jeg vet det finnes en djevel, alt dette, ja jeg er full klar over det, men mye er også menneske skapt, ja for mennesker kan være ordentlig fæle! Men hvorfor? Jeg tror seriøst vi aldri får svar på hvorfor ting er som det er.

Jeg skjønner ikke, jeg fatter ikke at ting er som det er, og jeg har så lyst og gjøre noe, men hva kan jeg gjøre? Hva kan jeg gjøre som sliter selv? Jeg har så lyst og gjøre en forskjell, men alt koster penger, ja jeg vet jeg kunne kvittet meg med en del, men så tenker jeg, man må jo også leve, ting er som det er og man får dessverre ikke gjort så mye, hvis man da ikke har penger, men så har det seg slik at alle pengene kommer ikke frem, menneskene skaper også en skremsel med at det finnes så og så mange dyr igjen på jorda, men så tenker jeg - hvordan kan de vite dette? Og hvordan vet de at den og den sorten er tuet for utryddelse?

Man kan jo stille spørsmål ved saker også - men en ting er sikkert og det er at selvom det finnes skremsel propaganda gjør ikke det store forskjellen på all elendighet i verden, for jammen meg er det mye av den!

Men så tilbake til - hva kan jeg gjøre, hva kan du gjøre som f.eks er student. JO - vi kan gjøre forskjeller ved menneskene rundt oss, vi kan vise kjærlighet og omsorg, vi kan møte om på demonstrasjoner, vi kan rive ned sirkus plakater, vi kan snike oss inn under teltet på sirkuset og vise at vi er imot hvordan de behandler dyrene der, vi kan melde oss inn på diverse facebook sider, like de, dele ting med venner og bekjente, vi kan stemme på det politiske partiet som har mest bra av de verdiene vi verdsetter i et samfunn, vi kan besøke eldre på aldershjem. Det er så mye vi kan gjøre og engasjere oss i som nødvendigvis ikke koster penger.

STAY STRONG ! vis at du bryr deg, vær omsorgsfull, vis kjærlighet, omtanke. Gi en hjelpende hånd. Vi kan alle gjøre vårt lille for en litt bedre verden. Vi er alle mennesker unike! <3

Update

Hei på dere :-) gosh for en treg blogg dag på en mandag. Jeg skjønner ikke de som har tid til og holde en stor blogg, med heltids jobb , evt barn med aktiviteter de har på fritiden , trening, ordne i huset. Hva er hemmeligheten ? Jeg mener jeg fikk streket over syv av punktene fra todo listen min i dag. Nei her sier jeg bare all creds altså.

Jeg er skikkelig skuffet over meg selv som ikke fikk fullført todo listen og at jeg ligger bak skjema. .. Men imorgen er en ny dag og planene er at vekkeklokken skal på en stund før jeg egentlig skal opp. Jeg håper på en knall blogg dag. Imorgen skal jeg nemlig krutte jeahii (drikke kaffe på krutt hihi )

Men aller først søvn. Ønsker dere en riktig god natt så blogges vi <3:-)

Mandag - ny uke - nye muligheterHei på dere :-D Mandag - nye uke - nye muligheter, en av mine favoritt dager, for nettopp det at man kan starte og forme uken sin akkuratt slik man vil, så jeg skal faktisk ut og trene. Dette bildet er tatt for en stund tilbake, men jeg satser på noen ganske like treningsklær :-D Men aller først må jeg gjør ferdig alt arbeid jeg har forran meg her nå, papirarbeid, mailer som skal besvares, og da mine faste rutiner på og oppdateres på nyheter, apper på iphone og bloggene selvsagt, går ikke en dag uten <3

I dag må det jo skrives handleliste, merker hvor dårlig jeg er på det, så det skal faktisk gjøres ASAP! Det er så utrolig digg og vite hva man skal spise hele uken, og bare ha alt klart i kjøleskap, fryser og matskap. Det gjør det så enkelt.

I dag skal jeg sette opp en hel ukes meny, budsjett som jeg faktisk driver med nå (noe av papirarbeidet) og ja jeg må nok skrive en todo list også, for jeg har så masse på agendaen i dag, noen ærender som må gjøres i dag også, stor handling må bare fullføres i dag, og heimen har sett bedre dager, så her må ukens vask fullføres i dag og da når jeg leser dette jeg skriver nå - så skjønner jeg at jeg har masse jeg må gjøre, så jeg må ta beina fatt.

Så vi blogges alle hjerter <3

 

Mobilblogg @instaday

Hei på dere :-) er hos mamma og pappa nå. Jeg og mamma har sittet og sett på en koselig jordmor serie fra 50 tallet. Utentvil en serie jeg kommer til og følge videre. :-) går så mange koselige serier på NRK synes jeg. Og det fikk meg til og tenke på da jeg hadde 50 talls stil før haha.

Skal være her en stund og spise middag her og sånt. Koser meg sånn her jeg i mitt barndomshjem <3

Ønsker dere en fin dag videre. Vi blogges :-)

Søndag

Hei på dere :-) ligger her med kaffekoppen på sengekanten. Det er så godt og starte et lat søndag på den måten.

I dag skal jeg ta en sikkelig opprydning her. Ting skal flyttes på og det skal ryddes i klær, vesker, stæsj , sminke and so on. Tror det skal bli fint =)

Skal ha en innedag i dag. Trenger det noen ganger. Skal prøve å få til og få lest i dag også =)

Bildet i innlegget er tatt fra en cafe jeg og mamma var på for en stund tilbake :-)

Kos dere denne søndagen. Det skal jeg =)

Vi blogges

Insta week

Hei :-) har ikke fått blogget noe i dag. Men tenkte jeg skulle dele med dere noen bilder fra min siste uke på insta. Håper dere har hatt en fin dag og ønsker dere en fortsatt fin helg :-) kommer sterkere tilbake imorgen.

Mobilblogg

Hei på dere :-) nå er jeg stup trøtt og har tatt kvelden. Skal virkelig bli godt og sove nå, men aller først må jeg oppdateres på alt det nye blant favoritt bloggene mine ;-) har rett og slett ikke hatt tid i dag. Noen ganger skulle jeg ønske en dag kunne hatt mer enn 24 timer.

Det gikk blant annet alt for lang tid på matbutikken i dag. Ikke lett med mat allergi. Merker nå at det krever litt tid og planlegging og ikke minst en handle liste ;-) men det kom noe godt ut av det after all. Nemlig noe som må være tidenes beste biff middag :-) <3

Håper dere har hatt en fin dag og en fin start på helgen. Synes denne uken, i tillegg til andre uker har gått veldig fort. Synes ikke det er lenge siden jeg ønsket dere go mandag. Hmm. Da ser man ihvertfall hvor viktig det er og ta vare på nuet <3

Sov godt alle sammen :-)

Some pictures of today

Hei på dere :-) er hos mamma og pappa nå. Er koselig :-) skal ned i byen og handle noe middag til i dag. Tror vi lander på biff med kryddersmør osv. Ååh kjenner jeg gleder meg masse til middag <3:-)

Nå skal jeg lese i mine favoritt blader. :-) kos dere <3

Mobilblogg

Hei på dere og god helg! Tenk at tiden går så utrolig fort og at det er helg allerede. Cant believe it !

Har satt meg ned meg kaffekoppen nå og tenkte og innvie helgen med en god bok. Jeg er kjempe fan av Cecilia Samartin - så da jeg så denne boka ble jeg solgt. Jeg bare måtte ha den !

Tror dette vil bli en fin dag :-) <3 ønsker dere en god dag og fin helg ! <3

God morgen kjære torsdag

Hei på dere og god morgen! Sjeldent jeg er oppe så tidlig - eller det vil si at jeg har ikke sovet noe overhodet i natt, har fått tilbake tykktarm bettenelsen og det gjør så uffatelig vondt, men jeg har ingen andre enn meg selv og skylde på , for det er matallergien som gjør det og jeg har ikke vært særlig flink i det siste - ups.. så nå skal jeg ta det slavisk og det starter allerede i dag, jeg hadde ikke noe form for frokost jeg tåler, men jeg fant et brød man bare helder opp i vann, rister godt, heller over i en brødform og steker på 220 grader i 60 min, med andre ord så gjør den mer eller mindre seg selv, og når jeg har så smerter, så er det greit med litt lettvindt. Hadde egentlig masse på agendaen i dag - men alt må utsettes til neste uke og det er så utrolig kjipt.

Har gjort om utseenede på taben min, slik ble resultatet, sant det var søtt <3er samsung galaxy tab 2, alt av innholdet, menyer, ikoner, all innmaten omtrent er forandret, så den er helt anderledes og bruke nå, men så utrolig kult. Jeg visste ikke at det gikk ann jeg nemlig, det krevde en hel del jobb og var så uffatelig masse ting og velge mellom, og jeg er ubestemsom noen ganger haha, så det var vanskelig og velge, men jeg fallt så for dette, så da ble det - det :-P

er så morsomt og gjøre sånne ting :-D

Ønsker dere en god dag folkens - så snakkes vi <3

Mobilblogg @nattainnlegg

Hei på dere :-) nå har jeg tatt kvelden. Imorgen skal jeg opp tidlig og møte Ida. Det gleder jeg meg veldig til :-) er en god stund siden jeg har møtt henne nå. Så skal bli kjempe koselig og slå av en prat over en kaffekopp :-) har litt planer fremover. Skal bli bedre på blogg fronten og er kjempe motivert etter at jeg så hvor mange som er innom. Tusen takk <3 har hatt en veldig koselig dag i dag. Imorgen venter en ny dag :-) er så koselig og ha noe og fylle dagene med.

Jeg sover jo veldig mye eller bare hviler i sengen og store deler av dagen går til det. Skal ærlig innrømme at det har ikke vært særlig morro. Men nå tenker jeg at det er bedre og bruke den tiden man er oppe til noe kreativt , fornuftig og meningsfyllt. Hvis man tenker på den måten - så har man en mye bedre innstilling og blir med en gang mer glad og i bedre humør :-)

Sånn som i dag måtte jeg legge meg når valg kamp greiene var på tv. Hadde skikkelig lyst og se det. Men jeg måtte tenke helse først. Jeg er veldig sånn at jeg vil gjøre alt. Stresser og har vanskelig med og ta det med ro , slappe av og ta det easy. For meg er det full rulle. Og når jeg da har dager hvor jeg gjør veldig mye. Da merkes det veldig på kroppen min. Så nå skal det bli godt med litt nattesøvn :-)

I dag hadde jeg som sagt besøk og jeg har vasket leiligheten grunndig og små puslet litt og gjort det vakkert og ryddig her. Vasket masse klær. ( de lukter fantastisk brw. Har funnet en nydelig dunftene skyllemiddel som itillegg er rimelig i pris - kan sikkert vise dere senere ) dro på krutt med Caroline og så har jeg sniket inn noen økter med søvn haha.

Ja forresten jeg glemte helt av at jeg skulle vise dere detaljer av leiligheten. Ble jo så motivert da jeg så et av innleggene til Ulrikke :-) viser dere bilder av leiligheten, eller detaljene da ASAP !

Nå skal jeg lese litt før jeg forhåpentligvis slukner. Er jo over midnatt allerede. Hvor blir tiden av ? Sov godt alle sammen :-)

Blogges mer imorgen <3

@Krutt

Hei på dere :-D har ikke fått blogget noe særlig i dag - har hatt en avtale og etter det har jeg hatt litt og gjøre og så sendte jeg mld til Caroline og spurte om hun ville ta en kaffe på krutt på sparket, og det ville hun :-D og vi har hatt det så koselig vi atte :-D

Her er noen bilder.

Så utrolig koselig det var. Koste meg sånn <3 er så glad for at jeg har ei så god venninne <3 er bestandig godt og kunne snakke med Caroline <3 :-D

Nå skal jeg koke meg en kopp te tenkte jeg og sette meg ned med en god bok :-D

Håper dere har hatt en fin dag <3 :-D

Klemmer fra Benedicte

16 timer

Hei på dere :-D oh my - har sovet i 16 timer i natt... når jeg sto opp så lagde jeg meg dette

Yammi <3 smakte helt himmelskt! Sundt og godt <3

I går fikk jeg en veske i posten

Jeg har ikke helt bestemt meg hva jeg mener om vesken enda.. men godt og få noe nytt uansett da :-P

Nå skal jeg kose meg med kaffekopp etter kaffekopp og ta fatt i en bok, jeg sitter fortsatt i pysj, og det er godt og ha litt slapp formiddag ;-)

Senere i dag får jeg besøk også skal vi kanskje bort på besøk. Denne dagen er så fin <3

Vi blogges :-D

Tirsdagen er her

Hei på dere :-D søvnen var ikke helt og skryte av i natt - så kom meg aldri opp i vettug tid, men det gjør ikke så mye - for og sove må være noe av det beste i verden <3 (truestory)

Jeg har hatt en avtale her i dag, koselig med litt besøk. I går tok jeg og omøblerte litt i sofaen, synes det i grunn ble litt stilig :-D

 


Planene i dag er ikke så mye annet enn og ta en sikkelig shinings i alle rom i leiligheten, omøblere litt, forandre på noe og gjør det sikkelig fint og koselig! Faktisk så gleder jeg meg til og starte og få svinget litt rundt med moppen.

Håper dere har det bra. Tenkte og kanskje vise dere noen detaljer fra leiligheten, håper det er interessant for dere :-D

Ønsker dere en vakker tirsdag <3 vi hòrs sen <3

TUSEN TAKK!!TUSEN TAKK FOR AT DERE LESER BLOGGEN MIN <3 jeg har hatt rekord lesertall de siste dagene og vil bare takke dere ! Jeg har en stund nå og spesielt tidligst i dag vært usikker på om jeg vil slutte og blogge eller ikke, og en liten stund der bestemte jeg meg for at okay nå slutter jeg og blogge - så tenkte jeg at jeg bare nå skulle jeg sjekke lesertallet. Å bare YES! TUSEN HJERTELIG TAKK! Dere er grunnen til at jeg fortsetter og blogge! Jeg har hatt mange planer med bloggen - men grunnet sykdom så har jeg ikke fått det til, nå lurer jeg virkelig på om det er rette tidspungtet og gjøre noe med det - for GOSH så motivert jeg er nå. Jeg føler jeg får ikke takket dere nok <3

Ellers har jeg tenkt og om ikke alt for lenge finne sengen, men det var bare at pcen fristet litt ekstra i dag ;-) men søvn er viktig nomatter what, så det blir nok til at jeg legger meg straks altså.

Er litt små deppa for at ESPN America har sluttet og sende til Europa .... haha nei da, men det er kjipt det er det! Fant ut at både tv 2 sumo og viaplay sender live fra NBA og da kan jeg faktisk heie litt ekstra på Bulls tihi. Uansett så ble det ikke så mange NBA sendingene fra ESPN heller, mest college basketball . Men var bra det også, og spesielt engasjert blir jeg når jeg vet at de får stipend. noe som er veldig bra, og muligens kan de sikre seg en enda bedre plass, kanskje til og med noen av de kommer inn på noen bra lag i NBA. Slik skjer jo stadig vekk det :-)

Men nok snakk nå - takk igjen for at dere fortsetter og lese bloggen min <3 u made my day <3

Pysjbukse

Hei på dere <3:-) i kveld har jeg trasket rundt i pysjbukse (finnes det noe bedre?) og nå skal jeg straks ta kvelden. Skal opp tidlig imorgen. Har en avtale på formiddagen. Men vil ha litt god tid på meg. Det beste er tidlige morninger hvor man kan gjøre akuratt det man vil. Da skal jeg lese på sengekanten og spise en lang og god frokost og pusle med ting i heimen.

Ønsker dere en riktig god natt også håper jeg dere har hatt en fin start på uken :-) snakkes

Bestilt

Hei på dere :-) bestilte meg nettopp 5 deksler til iPhone 5 haha. Gikk litt besherk på nettet kjenner jeg. Men gosh så billig det var. Alt dette for 175, den prisen inkluderer også forsikring. Siden er fra Danmark og heter mininthebox. Jeg har handlet der før og vet kvaliteten er bra. Handler man under 200 kr så slipper man toll. Det er lang leveringstid. Tror jeg fikk varene etter 2 uker sist gang. De godkjenner paypal og bankkort. Helt sikker side. Ihvertfall har ikke jeg opplevd noe annet. Varene blir bestilt fra Kina - videre til Danmark og så til Norge igjen. Så som dere skjønner så tar det litt tid.

Og ps. Har iPhone 5 igjen haha. iPhone iluvu <3

Mobilblogg

Hei på dere :-) i går fikk jeg visst ikke blogget mer enn en gang. Dro til Caroline og Lars Jøran og det var kjempe koselig. Vi gikk og bestilte mat på yes og hadde det veldig morsomt :-)

Når jeg kom hjem så sluknet jeg fullstendig - så jeg fikk ikke blogget da heller.

I dag sov jeg lenge. Jeg slit med magekatarr så har intense smerter - så i dag gjør det veldig vondt.

Håper dere har det bra. Skal prøve og få blogget litt i dag :-)

Vi snakkes

Søndags update

Aller først -- gratulerer til bestemor som er 90 år i dag <3 jeg er veldig lei meg for at jeg ikke kunne komme til Romsdalen og feire dagen din . Tusen takk for at du forstår grunnen og jeg er utrolig glad i deg <3

Hei på dere :-D jeg bestemte meg for at fra og med i dag vil jeg gjøre mitt aller beste for og ta tak i bloggen og gjøre den så bra jeg kan. Jeg hadde en blogg pause i går og jeg visste ikke hvor lenge den blogg pausen vil vare - men jeg har grublet og tenkt og jeg vil gjøre denne bloggen så bra jeg kan. Tusen takk for at dere fortsetter og lese bloggen min - til tross for dårlige oppdateringer og lite inspirerende innlegg!

Setter stor pris på dere alle <3

Som dere ser på bildene over så er det slik det ser ut for meg i dag - masse te drikking og tente lys. Kan det bli bedre?  koser meg gjør jeg iallefall :-D

Imorgen er det en ny uke med nye muligheter. Har noen mål for den kommende uken.

Ønsker dere en nydelig søndag <3 vi blogges :-D

Blogg pause

Tar en blogg pause. Ønsker dere en fin helg så regner jeg med at vi blogges om ikke lenge :-)

Lørdag

Hei på dere :-) elsker at det er helg nå. Helg betyr maks avslapping og det er det jeg har tenkt og gjøre :-) magen min er vond i dag og antibiotikaen slår meg helt ut. Satser på at ting blir bedre imorgen.

Håper dere har det bra <3 vi snakkes

Mobilblogg

Hei på dere :-) en liten update fra meg nå i kveldingen. Håper dere har det bra :-) vi har spist asiatisk take away fra salt og pepper i dag. Yammi så farlig godt <3

Har gjort litt i heimen og nå venter snart sengen på meg. Kjenner jeg begynner og bli skikkelig trøtt. Om vi ikke bestemmer oss for og se en film isteden da. Vi får se :-)

Håper dere koser dere denne fredagen. Vi blogges <3

TGIF

Hei på dere og god ettermiddag :-) har vært en tur i byen i dag og lunsjet på krutt. Der drakk jeg god kaffemocca med soyamelk. Kjempe godt <3 så kjøpte jeg et bling bling deksel. Var søtt og rosa :-) nå er jeg i leiligheten og slapper av og skal straks ta fatt på litt i heimen.

Har ikke fått blogget noe særlig i dag og det fordi jeg var en stund på cc. Koste meg :-)

Håper dere har det bra. Ønsker dere en riktig god helg <3 vi blogges :-)

Whatever

Kommer sterkere tilbake med bloggingen imorgen :-) Sov godt alle sammen <3

Mobilblogg

Hei på dere :-) < 3 i dag har jeg vært hos legen og har fått noe antibiotika - så får vi satse på at magesmertene gir seg :-)

Er hos svigers nå og drikker kaffe. Koselig <3 stakk innom for en liten kaffekopp før vi skal videre og ordne noen ting og så lage noe middag.

Snakkes mer når jeg kommer hjem :-)

Onsdagen
Hei på dere :-D I går la jeg meg med kraftige magesmerter, korsrygg smerter, kvalme osv.. i dag er det ikke noe bedre , i den nærsagt egentlig værre - så jeg har ikke fått blogget til dere før nå, rett og slett fordi jeg har kviet meg til og sitte oppreist. Imorgen skal jeg til legen, så får vi se hva som skjer videre etter det. Om jeg får antibiotika eller om jeg må ta noen videre undersøkelser, krysser fingrene at jeg går ut der med en antibiotika kur..

Men uansett da så følte jeg at jeg burde oppdatere dere nå, oppdateringene er ganske så dårlige om dagen og jeg vet jeg har snakket om det en evighet nå - så på tide og gjøre noe med det kanskje? tihi..

I dag har jeg hatt en liten avtale, klarte omtrent ikke holde ut under samtalen, men gikk greit da. Ellers har jeg bare holdt sengen og det har jeg tenkt og snart gjøre nå også - koke meg en kopp te og bare slappe av med varmepute, en god myk og varm pysj og slappe max av <3

Jeg fikk pudderet fra bare minerals og Eos leppomaden i posten i dag. GOSH så bra produkter det var. Ble helt satt ut jeg, pudderet dekket så bra! Tror det blir mitt faste produkt fremover. Kun 199 fra blush. 

I dag kom en hyggelig eldre dame på døren med en rose til meg, satt veldig stor pris på det, spesielt ettersom jeg ikke er iform og at jeg nylig har meldt meg inn i AUF. Vi sto lenge og drøftet politikk. Nå står rosen i vann i en turkis vase. Så får man bare vente til valget da. Må si jeg er spendt, vi har jo en så folkelig og bra statsminister som virkelig har stått opp for Norge, spesielt under 22 juli. Jeg kan ikke se for meg en bedre statsminister!

Ønsker dere en god natt <3 vi blogges :-D

Bestillt!


Hei på dere og god ettermiddag :-D I dag skal jeg noen ærender i byen. Sovnet ikke før sent i natt og endte opp med en bestilling hos blush haha - typisk meg ;-)Endte opp med bare to ting, men egentlig greit ettersom jeg da har handlet en del i det siste :-P gir meg snart et nettshopping forbud haha, er så lett når man ikke får sove og bestille det ene etter det andre haha.. 

Håper dere har det bra :-D tirsdag allerede, skal gjør en del husarbeid i dag også, i går så ryddet jeg i kommoden i gangen, jeg gjorde plass til klær i to hyller der, så nå tror jeg ikke at jeg trenger og kjøpe klesstativ after all, da sparte man jo litt penger der også haha nei da :-P

Og innrede og omøblere osv i en leilighet er et evighetsprosjekt, hva da med et hus? - men det er jo så gøy ! Elsker alt som har med interiør og gjøre, og hadde en klar plan da jeg kjøpte denne leiligheten som jeg da trives utrolig godt i :-D

Har drukket eks anntall kaffe i dag - men dagens frokost er ikke inntatt enda, og det blir da droppen ut - note to myself - SPIS FROKOST! - Jeg er virkelig ikke et frokost menneske.. så jeg må virkelig skjerpe meg på det området.

Ønsker dere en nydelig tirsdag :-D vi blogges <3

Outfit

Topp // H&M, Cardigan // Vila, Tights // Gave, "uggs" // Random , veske // Sverige

Hei på dere :-D lenge siden jeg har vist dere outfit nå! So here we go :-D tenkte muligens begynne med det, men bedre bilder enn det her da. Tycks? Anyblog - har lite blogg motivasjon om dagen - tror dette skyldes en del at jeg sover mye på grunn av ME og at jeg da har lite energy til overs, da jeg prøver og gjør mitt beste her i leiligheten og andre ting jeg driver med.. men jeg håper jo at blogg motivasjonen vil komme - sånne ting kommer jo og går, og det skjer med meg nesten ukentlig haha..

Anyways - sitter og koser meg med en kopp lakeris te fra Søstrene Grene (te blader, selvplukket) - den er nydelig! Anbefales, og det er jo så sinnskt billig også :-D virkelig godt! Så da vet jeg at jeg skal dit heretter ;-) selvom Pukka er min trofaste følgesvenn - så skader det ikke og prøve ut litt forskjellig, Søstrene Grene sine er ihvertfall en billig variant :-)

Vi var nemlig en snartur innom cc da vi allikevel skulle handle middag der, ettersom vi ville ha noe spesielt noe haha - ( les macarony and chees ) - så etter blant annet klesstativ på clas, der hadde de ett, grei pris, men sikkert crappy, så jeg satser på ikea om jeg skal ha. Uansett så har Clas mye bra, men dette klesstativet er jeg en smule skeptisk på , ettersom jeg hadde et lignende tidligere.. og det var ikke helt bra, endte opp at det måtte kastes på søppeldynga...

Men nå babler jeg i vei, typisk meg ;-) skal drikke oppe teen min og så ta kvelden. Håper dere har hatt en strålende dag :-D hòrs sen :-D

New in fra H&M

Ååå jeg elsker de nye klærne. De er fantastiske! Garderoben min kommer sakte men sikkert på plass nå - dette kjøpte jeg på salg og betalte ca 200 kr for. Kjempe fint. Spesielt elsker jeg vesken, og pysjen er så god og myk - har den på meg as we speak. Elsker og taske rundt i pysj og spesielt nå når været ikke er noe særlig og skryte av og jeg kan bare lese og drikke masse god te!

Håper dere har det bra! Jeg sov som en sten i natt, men grunnet ME så har det seg slik at uansett hvor mye jeg sover - så føler jeg meg aldri uthvilt , så sinnsykt kjipt, men sånn er det jo. 

I dag er planene og starte husarbeidet, det er jo mandag, ikke det beste været og trene i heller, men det blir en rolig dag for min del :-) jeg må alltid fordele husarbeidet over flere dager ettersom ME sliter meg helt ut. Men jeg har lært meg teknikker som passer meg bra, det er det beste av alt, og man skal jo ikke innponere noen heller ;-P

Ønsker dere en vakker mandag! Vi blogges <3

Søndagen
Hei på dere :-D dårlig med oppdateringer i dag - i know! Tar det igjen imorgen istedenfor :-P

Har vært hos mamma og pappa i dag og derfra dro jeg rett til Caroline og det var super koselig! Et bilde av ossSuper hyggelig! Vi drakk te og koste oss masse, så film og snakket politikk med LJ og litt religion. Var kjempe koselig og se Caroline igjen og vi møtes allerede på tirsdag. Cant wait <3

Ellers har jeg hatt en veldig bra og koselig dag - var super koselig og være hos mamma og pappa og bli servert god middag på høyt nivå. Alt i alt en super hyggelig dag - tross det fæle været haha, men så lenge man koser seg med familie og gode venner, spiller vell været liten rolle ;-)

Vi blogges <3

Fine lørdagen

ååå savner det laaange håret mitt!

Hei på dere! håper dere har det fint :-D jeg koser meg denne lørdagen på 6 års forlovelsesdagen til meg og Hans Olav!  <3

Fikk en pakke som pappa hentet for meg på posten i dag (takk pappa <3 )

Alt dette fikk jeg fra tanum lydbokklubb. Gleder meg så til og få testet ut lydbøkene, og ikke minst lese og høre min favoritt forfatter Cecilia Samartin. Hun er virkelig fantastisk! Skjerfet fra Barfota er fantastisk! Lydelig kvalitet, mykt og godt, har det på meg as we speak! Og det er mykere enn forventet. Anbefaler dere virkelig og kjøpe et skjerf fra Barfota <3

Nå skal jeg koke oss en kopp te :-D ønsker dere en nydelig dag!

Vi blogges mer senere <3

 

6 års forlovelsesdag

I dag er det 6 års siden du fridde til meg ved Mjøsa, et idyllisk sted ved kapp <3 om ikke lenge er vi gift <3 livet smiler til meg - jeg er så uffatelig heldig!  Jeg er så heldig som har deg <3 du er det største som noensinne har hendt meg <3 jeg elsker deg for alltid kjære gutten min <3 :-D

Mobilblogg @new in fra Sverige

Hei på dere :-) < 3 home again ! Har hatt det kjempe koselig. Kjøpte meg en veske i min nye favoritt farge. Den er sååå fin og kostet ca 100 norske. Wiii :-)

Så ellers har jeg handlet snus og noen småtterier. Livet <3

Nå er jeg sliten og skal straks ta kvelden. Ønsker dere en riktig god natt <3

Mobilblogg @på vei til Sverige

Hei hei på dere :-) < 3 nå sitter jeg i bilen på vei til Sverige. Blir koselig med en harry tur :-) gleder meg veldig! Ønsker dere en nydelig fredag. God heeelg !:-D

Bestilt !

Da jeg kom over dette på salg på h&m så måtte jeg bare kjøpe det. Elsker den nydelige sennep fargen :-) ny favoritt! Vesken har jeg vært på utkikk etter lenge. Men de har ikke hatt den inne.

Nå skal jeg straks ut en tur. Så venter søvnen og imorgen bærer turen til Sverige HURRA !

Snakkes <3

Torsdag

Hei på dere og god torsdag :-) Dagen i dag har vært litt slitsom, jeg sovnet ikke før fem i dag tidlig - så kjenner det virkelig på formen. Det er typisk høst ute i dag - det er kaldt, guffent og det regner, så jeg skal bruke dagen inne i dag  med resterende av husarbeidet og jeg skal lese og ikke minst drikke masse te :-D

Sitter og ser på Masterchef nå - gotta love it <3 fantastisk!

Imorgen reiser jeg forresten til Sverige, harrytur - blir koselig <3 :-D da skal det handles ! 

Ønsker dere en vakker dag <3 vi blogges!her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits