When the summer is too much and im wondering if i am not a summer kinda person

Når jeg drømmer meg bort i ull sokker. En god og varm genser. Pledd. Tente stearinlys. Fyr i peisen. En god og varm kopp te og sene netter grunnet at man er fullstendig slukt i en bok. Da må det vell være noe riv ruskende galt ?? Og jeg som elsker sommer. Er det for mye av det gode eller forlanger jeg noe mer ?

Høst moten er så mye mer meg. Og i tilegg så er fargene en drømme situasjon. Thats all. Im a werido for sure!

Jeg ligger her i sengen med musikk på ørene. Kjenner at jeg aldri går lei av the doors og at det muligens er et av mine favoritt band.

Og det fikk meg til og tenke på at det hadde vært en fullstendig god ide og sovne til nettopp den type musikk.

Men nå kjenner jeg en trang til og oppdatere twitter for mer sarkasme. Eller kanskje ikke.

Natta da dere <3

Tirsdag

Hei på dere og god tirsdag. Sitter her med kaffekoppen min og slapper max av - mens tven står på i bakgrunnen.

I dag er ikke været så mye og skryte av. Men det gjør meg absolutt ingenting med en innedag. Tenkte og lese. Drikke masse te og rydde litt i klesskapene. Sortere litt og vaske klær. Pusle litt med ting i leiligheten. Ting som bør gjøres. Og ha en typisk innedag. I tilegg trenger jeg litt spa dag også. Med ansiktsmaske og det som hører til =) formen kjenner at jeg trenger det. For i natt var ingen god natt. Våknet av inntense smerter og sovnet ikke før nærmere halv seks. Men jeg har ikke tenkt og sitte her og synes synd på meg selv. Så her må det gjøres ting. Og jeg vet at da vil ting føles tusen ganger bedre.

Ha en god tirsdag <3

@mitt barndoms hjem @dagen i bilder //mobilblogg

Hellu ! Tok meg en tur til mamma og pappa - har gått tur , kost meg i sola og spise sund burger. Livet er herlig sånn her <3 koselig så lenge jeg har ferie og bare ta ting på sparket.

Bestemte meg for og være blogger i dag - så tok noen bilder til dere. Kjedelig og kun ha bilder av meg. Selvom det ble et bilde av meg afterall. He-he.

Håper dere koser dere i sola. Livet er fantastisk og vi er heldige som har så fine sommerdager som vi har. La oss nyte de <3

Mandag - ny uke - nye muligheter

Hei på dere =) mandag igjen. Ukene går så fort! Ny uke - nye muligheter. I dag blir det husarbeid. Det ble ikke fullført i går - så resterende gjøres i dag. Men det blir også litt soling. For gosh for et vær. Det er jo helt fantastisk! Jeg skal ut og sole meg nå tenkte jeg. Men først ville jeg bare oppdatere dere.

Håper alt står bra til med dere =) jeg har det ihvertfall strålende.

Ønsker dere en nydelig dag. Vi blogges =)

Søndags updateHei hei på dere :-) I går feiret vi kjærligheten til Linda Victoria og Rikard <3 nyyyyydelig bryllup og for en nydelig brud <3 :-D

I går som dere skjønner fikk jeg ikke oppdatert noe, så jeg tar det igjen i dag istedenfor. Koste meg kjempe masse i går <3 nydelig dag med vakkre mennesker :-) 

I dag står det husarbeid på planen, og jeg har gjort litt allerede, Hans Olav er ute og catcher some food til oss, kjenner at jeg er sulten!

imorgen starter hverdagen igjen, godt med helg, men godt med ukedagene også, det er sikkelig dårlig vær i dag, men godt og ha en innedag også, skal bruke tiden til og lese og gjøre ting i heimen!

ønsker dere en vakker dag <3

Nighty night

Hei på dere =) stikker bare innom for og ønske dere en god natt <3 er kjempe trøtt så har tatt kvelden =) vi blogges mer i morgen. Da viser jeg dere antrekket jeg skal ha i bryllupet =)

Snakkes =)

Mobilblogg @helg

Hei på dere =) nå sitter vi og ser på en spennende film på netflix på tven med apple tv. Den er helt genial ! Anbefaler virkelig dere og kjøpe apple tv =) kjempe gøy er det =) denne helgen skal nytes ! Imorgen skal vi jo i bryllup og det gleder vi oss veldig til =)

Håper alt står bra til med dere =) vi er så heldige med sommer været om dagen. Virkelig drømme situasjon <3

Kos dere videre <3=)

@Brunette

Hei på dere =) i dag har jeg vært på besøk hos mamma og pappa og kost meg masse. Farget håret der og nå skal jeg og Hans Olav handle for helgen. Kose oss med hjemmelaget pizza.

Ønsker dere en kjempefin helg =)<3

Solbleket hår og windows 7

Hei på dere ! Nå er håret mitt solbleket og jeg kler virkelig ikke blondt hår! Så imorgen tyr jeg til en annen hårfarge, kan dere gjette hva? tihi :-D 

Har gått så lei windows 8, så jeg slettet hele dritet og la inn windows 7, gode gamle windows 7 ilu!

Det er noe med vaner, jeg er et så vanedannende menneske, at nye ting kan man fort gå litt lei, og windows 8 er virkelig ikke den beste windowsen, ihvertfall ikke for meg.

Nå skal jeg koke meg en kopp chai latte, vi blogges :-D

Et stykk smokey eyes Benedicte

Hei på dere =) kjører på med smokey eyes i dag. Av og til er det greit og prøve litt forskjellige sminke måter ;-)

Håper dere har det bra ! Jeg ble stukket av veps isted og hovnet sikkelig opp og greier. Derfor jeg har genser på meg nå.

Ønsker dere en vakker dag. Vi blogges <3

There is something about the Benny life

Heeei på dere =) oh GOSH i dag er jeg så glad. Depresjonen har snudd og jeg er det mest lykkeligste personen ever ! Rart hvordan ting snur sånn plutselig. Men jeg er så vannvittig glad for det. Endelig kan jeg synke skuldrene. Lene meg tilbake og nyte sommeren for alt den er vært! Og det er nettopp det jeg har gjort i dag. Solt meg og kost meg masse =) såå heldig som har såå nydelig vær !!

Og i sted dere så - så jeg et rådyr løpe over plenen når jeg satt på balkongen. Magi kaller vi det. Det var et magisk øyeblikk. Jeg og rådyret helt alene <3 livet!

I går fikk jeg hele 3 blad i posten. Nå har jeg lesestoff for sommeren for sure.

Nå skal jeg put on some makeup. Jeg har nettopp dusjet og snart bærer turen ut med Hans Olav og på lørdag dere skal vi i bryllup. Nydelig bryllup <3 så ting må ordnes. Stryke klær osv..

Ønsker dere en vakker dag ! Nå må jeg skynde meg litt. Vi blogges <3

Bestillt !

Nå har jeg Samsung Galaxy Mega og når jeg kom over denne på my trendy phone - måtte jeg bare ha den =)

Gleder meg såå til den kommer i posten. =)

Onsdag

Hei hei på dere og god onsdag. Sitter ute på balkongen med en te kopp. Jammen meg har vi vært heldige med været i det siste. Er så nydelig ute nå. Håper dere har det bra! Jeg har masse husarbeid på agendaen i dag. Skal bli godt og få det unnagjort.

Ønsker dere en kjempefin onsdag =)

Mobilblogg @dagen i bilder =)

Hei hei på dere =) 6 timer på cc i dag. Oh my - det er så vidt jeg klarer og oppdatere dere da jeg er sykt sliten ! Men oh my så fin dag jeg har hatt med beste Caro <3 =) det har vært en av de fineste dagene og jeg har hatt det så gøy. Det lettet depresjonen min mye. Så det betydde så mye for meg =) skravla gikk i et kjør og vi hadde så mye og prate om =) i tilegg så fikk vi begge shoppet litt og Caroline kjøpte den fineste skjorta på vila og jeg fikk en hel del for 160 kr på bik bok tihi..

Også fikk jeg melon snus og en cola zero med navnet mitt på Benedicte MED C! Snille <3 ble så glad !

Her er en del bilder vi blogges =)

Mobilblogg @krutt

Hei på dere =) nå sitter jeg på krutt og koser meg med en kopp dagens kaffe. Har nettopp hatt en samtale her og skal møte Caroline om litt og det gleder jeg meg veldig til =)

Her er litt bilder - vi blogges

En dag som minnes med kjærlighet

Hei hei på dere =) stikker innom for og ønske dere en riktig god natt. I dag har vært en spesiell dag. Jeg vil bare fortelle dere at hver en av dere er unike <3 som jeg skrev på facebook og Twitter før i dag . Så må vi minnes de som har godt bort. Men samtidig nyte sommeren. Det vil aldri glemmes - vi er et sterkt land som har blitt enda sterkere. La oss ta vare på hverandre. Sette pris på hverandre. Gi hverandre komplimenter og løfte hverandre opp. Fortelle hvor glad vi er i hverandre og ikke minst lytte. Bry oss og vise kjærlighet. <3

Vi har alle vårt og stri med. Men sammen er vi sterke <3

Sov godt =)

@new in

Hei hei på dere =) mobilinnlegg igjen tihi..

Nå er jeg hjemme. Jeg og Hans Olav har vært en tur på cc og da ble det med hjem igjen noen nødvendigheter da ;-) vi spiste på poco loco. Kjempe god mat <3

Nå skal jeg bare slappe litt av og se litt på tv tenkte jeg. Ønsker dere en kjempefin dag videre =)

Mobilblogg @ mandag - ny uke - nye muligheter

Hei hei på dere og god mandag ! Nydelig vær i dag også. Koser meg med Hans Olav. Vi kjøpte oss salat på Kjelstad bakeri og spiste den på terassen. Kjempe godt ! Nå koser vi oss med kaffe og nyter sommerværet.

Selvom formen føles helt crap. Prøver jeg mitt beste og kose meg.

Mobilen min ble forresten ødelagt så nå har jeg en annen en. Samsung Galaxy Mega. Plutselig bestemte den seg for og bli helt svart og ikke funke lenger =/ bah !

Men megaen er uansett døds bra og jeg er kjempe fornøyd !

Ønsker dere en nydelig dag. Vi blogges <3

Norwegian perfect summer - with a bit of a sunsetHei på dere :-D Nå er jeg hjemme igjen og jeg har et spørsmål til dere - er det vanlig og drikke munkholm på sengekanten? iallefall er det - det jeg gjør nå. Er det ferie så er det ferie!

Skrev nettopp et personlig innlegg, for ja depresjonen har inntatt meg igjen, men jeg bestemte meg for at jeg ville ikke la innlegget stå, jeg vil bare nyte de siste sommerdagene jeg, for jammen meg er det fint vær nå og det skal nytes til det fulle,

Se på solnegangen a dere -. bare se og drøm dere litt bort ;-)

Jeg har ikke mye energy til og blogge nå, men jeg har iallefall hatt en utrolig koselig dag - kost meg masse masse! En av de beste dagene <3

Vil fokusere på det positive fremover.

Ønsker dere en riktig god natt <3

Instagram snapshot

@MOBILBLOGG

Hei på dere :-) koser meg hos mamma og pappa nå. Vi har grillet og koser oss i sola. Her er litt bilder.

Vi blogges :-)

Tidenes beste sommervær!

Hei på dere :-) dette er et mobil innlegg. Sitter ute og nyter sola med en kaffekopp sammen med min kjære. Jammen meg er det fint vær ! 30 grader og sol. Nyter livet just nu :-)

Håper dere har det fint ! jeg har ikke fått blogget noe særlig i går. Formen var ikke den beste. Satser på og ta det igjen i dag.

Skal en tur til mamma og pappa litt senere.

Ønsker dere en nydelig søndag. Kos dere i sola :-)

Lørdag

Me atm

Hei på dere ! Sitter ute på terassen og koser meg med en kopp kaffe i finværet. Har vært på krutt i dag med Hans Olav og møtte på Caroline og Lars Jøran. Kjempe koselig!

Vi blogges <3

 

Mobilblogg@natta innlegg

Hei på dere :-) stikker bare innom for og ønske dere en riktig god natt:-)

Huawei'en er kjempe bra og mobilblogge fra - så kjenner at jeg blir en smule blogg motivert :-P

Håper dere har hatt en fin dag ! det har nemlig jeg! Sweet dreams

Mobilblogg

Hei på dere :-) skal snart ut en tur på butikken, handle inn for helgen. Trengs det også.;-)

håper dere har det bra og nyter sommer været. Håper sommeren og sola er kommet for og bli.

Me atm. Vi blogges :-)

Mobilblogg @ATM

Hei på dere :-) noen bilder fra at the moment. Ligger i senga med annsikts maske for og se om formen kan bli litt bedre. Kjente at formen ble så dårlig helt plutselig og det nekter jeg lar skje. For seeee på gradene ute. Det er jo helt fantastisk ! God dag til dere :-)

Livet er herlig


Hei hei på dere :-D sol og godt og varmt ute - sikkelig varmt også - jeg koser meg med en kaffekopp ute på terassen og tenkte og komme med en oppdatering til dere !

Har hatt besøk i dag - mine vanlige møter - gikk bra!  Så har jeg gjort litt i heimen, så føler denne dagen har vært litt mer produktiv enn de andre dagene, fått støvsuget og ryddet og shinet, er så fint i leiligheten nå - også er det jo helg *HURRA!* Så den skal nytes på sitt fulle <3 i dag blir det hjemmelaget pizza *yammi!*

Jeg driver og vasker en del klær nå og det er godt og få unnagjort klessvasken også - er så godt og vie helgen inn og bare kjenne på at alt er ferdig gjort, denne uken har gått så fort, men når jeg tenker meg ekstra om , så føler jeg at alle uker har ;-)

Har the doors på ørene og jeg kjenner virkelig at jeg aldri går lei, dette er musikk som jeg føler er godt for sjela og som jeg kan høre på om og om igjen - også har jeg fått meg Wimp da, og etter min mening er den bedre enn spotify, og igjennom canal digital får jeg den for 49 i måneden på både pc og mobil - HURRA! Det kan vi fint like ;-) så dere som har Canal Digital burde apsolutt check it out ;-)

Denne dagen er så fin og enda jeg sov lenge i dag (som vanlig) så føler jeg at jeg ikke har gått glipp av noe, fordi jeg har fått gjort en del afterall !

Nå håper jeg at dere koser dere for det gjør jeg - og jeg vil tørr og påstå at Norsk sommer er den beste!

Vi blogges <3

Mobilblogg @with my family

Hei på dere :-) nå er jeg hos mamma og pappa og koser meg her! vakker solnedgang i dag også :-) jammen er vi heldige ! vakkert skaperverk. Ren magi !

Nå skal jeg snart reise hjem igjen. Så jeg vil bare ønske dere en riktig god natt så blogges vi :-)

Huawei is the one mobile for me ;-)

Hei nå er vi tilbake, vi strandet og tok en kebab i Hamar sentrum etter forrige innlegg hihi.. godt var det! Kjente sulten sprengte på der et øyeblikk - så det var godt med litt mat innabors :-)

Dette er hva jeg kjøpte i Hamar, i know, ikke så interessante greier, men det var nødvendigheter, og litt kjedelige ting og bruke penger på og enda mer kjedelig og vise frem på bloggen, men la gå ;-)Dro jo egentlig ikke dit for og shoppe, og spør du meg så er jeg helt ærlig litt lei av og shoppe, ja jeg vet - litt uvandt - JEG LIKSOM, men klær gir meg ingen verdens ting og jeg føler jeg har alt for mye fint at jeg til og med sliter med hva jeg skal ha på meg om dagen da jeg har så mye og velge mellom, så jeg føler det er et luksus problem der og ta tak i altså!

Uansett så var vi på posten og der ventet den herlige lille saken fra Huawei, hvem ville trodd at Huawei var the one and only mobile for me? altså.. jeg trodde helt ærlig at jeg aldri kom til og kjøpe meg det, men jeg gjorde det og ga etter for alle testene - og dere , GJETT OM JEG ER FORNØYD! WOW! Sååå mye mobil for penga, så jeg er kjempe happy for kjøpet mitt. Iphone er dååårlig iforhold altså - dere gå for Huawei neste gang. Lover dere ikke blir skuffet!

Snart skal jeg til mamma og pappa en tur, det blir koselig :-) Ønsker dere en nydelig og vakker dag!

Vi blogges :-D

Mobilblogg @Hamar

Hei hei =) nå er vi straks så vi skal hjem att. Har vært kjempe koselig =) kjøpte en del toalett saker. Thats it hehe.. begynte og bli tomt. Og klær fristet faktisk ikke. Synes klær frister lite om dagen. Hva skjer? Hehe.. uansett har vi kost oss med softis , kaffemocca og en snar tur på elkjøp. Koselig og bare ta turen også =) koselig var det iallfall med verdens beste =)<3 hjemme venter en pakke på meg. Kan dere gjette hva ? Oh my som jeg gleder meg =) < 3

Vi snakkes

Hamar dag

Starter dagen med og vise et bilde fra stuen

Og her har dere meg

Jeg startet dagen litt sent i dag - egentlig har det blitt en vane i det siste, men sånn er det for meg i perioder og det er noe jeg bare må ta hensyn til. Vet det alltids vil komme gode perioder også, og de lengter jeg til og ser frem til og med det holder jeg håpet oppe og hodet fremover og hever det høyt med rak rygg.

I dag skal vi til Hamar, men som dere sikkert skjønner så har vi ikke fått kommet oss av gårde enda.. typisk meg i grunn, når jeg først står opp går alt så tregt og jeg kommer meg ikke ut døren med det første haha, ikke fordi jeg bruker så langt tid på badet, men fordi jeg somler med alt mulig rart , sånn har jeg alltid vært og blir vell alltid og væren sånn også, dessuten er kaffen min følgesvenn, og må alltid inntas i det første jeg står opp, jeg sto vell opp sånn tolv, halv ett tiden i dag, jeg sovnet sent i natt, og har ennå ikke fått kommet meg på badet og hoppet i dusjen, lenge leve latskapen sier bare jeg ;-)

Jeg kjøpte en lydbok i går, en fantastisk app jeg kan fortelle om litt senere, kjøpte Drømmen om Narnia og jeg er slukt. FANTASTISK! Anbefales på det sterkeste. Jeg ble sitten og høre på den lenge etter midnatt, det var så vanskelig og slå den av, til slutt måtte jeg jo, jeg måtte jo sove.

Uansett så var den helt nydelig, og jeg ble helt fanget i fortellingen, og damen ett eller annet Heierdahl, var fantastisk flink og hadde en beroligende stemme, det som har lett for og bli med lydbøker er at de kan fort bli litt kjedelige, for stemme har alt og si, ihvertfall for meg, er det en tørr og langsom stemme, blir det bare til at jeg ikke gidd og høre, men Heierdahl fanget ihvertfall min oppmerksomhet.

Forteller mer om appen senere!

I dag er det jo torsdag - lille lørdag, plutselig er det torsdag liksom, uken går så fort, og helg allerede i morgen, OI sier bare jeg, men godt at det går litt fort også, selvom noen ganger ville jeg ha skrudd tiden tilbake, savner jo Oslo fortsatt. Oslo var så snill mot meg hihi.. 

Ønsker dere en vakker torsdag, nå tror jeg vi må komme oss til Hamar snart - så det ikke blir laaaaangt på dag. Hurra for bil muligheter, og hurra for langåpne butikker ;-)

Snakkes !

Himmelen brenner

See så nyyydelig solnedgang da dere! Synes vi har vært heldige og ha noen ordentlige fine om dagen !

Nå har jeg lagt meg og tenkte jeg skulle høre på en lydbok, tenker harry potter muligens :-) imorgen er en ny dag og da venter en Hamar tur på oss <3 ønsker dere en god natt! sweet dreams <3

Bloggærn

Hei på dere :-) forrige innlegg var det visst ikke noe bilde som ble med hehe, gikk litt fort i svingende der tror jeg ;-) har lagt meg litt neppå og blogger til dere nå, tenkte det var greit med en aldri så liten update ;-) møtet gikk supert! Jeg har også gått en tur i dag, vasket klær og gjort litt i heimen. godt og få unnagjort litt, nå er jeg sliten så da er det godt og ta en aldri så liten powernap, eller bare da hvile!

Håper dere har det bra :-) sola har jo vært super i dag, *liker* , håper dere har hatt fint vær også, har litt dårlig samvittighet for meg selv at jeg ikke har fått vært så mye ute når sola har vært på sitt beste, når man er sengeliggende store deler av dagen så går man jo glipp av en del :-( men viktig med positivt fokus!

Så jeg er bare glad for de få timene jeg klarer og være oppe :-) det er alltid folk som har det værre en Èn så det er da viktig og tenke positivt og ta frem det positive i hverdagen!

Kos dere :-D

Onsdag

Hei hei !:D og god onsdag. Nå sitter jeg her med kaffekoppen og planlegger uken. I dag er det et møte og imorgen reiser vi til Hamar på en dagstur jehoo =) Blir koselig ! Håper dere har det bra, her i heimen planlegges møtet for min del. Det er ikke før om en stund. Men greit og gjør noen forberedelser.

Tenkte og gå en tur i dag. Så nydelig vær! Ønsker dere en nydelig onsdag så blogges vi =)

Bestillt!

Sooo excited! HUAWEI Ascend Y300 

@ Update

Hei på dere og god kveld <3 sorry for ingen oppdatering i dag - men dagen har rett og slett gått i ett - pluss at jeg sov lenge i dag som vanlig, jeg har hatt to møter i dag og begge gikk bra, jeg har vært på apoteket, matbutikken, besøkt svigers *kjempe koselig!* og ja i det hele tatt, så nå er jeg helt slått ut og har lagt meg, lover bedre blogging i morgen.

Ha en god natt så lenge <3

Siden sist @Instagram

Hei på dere :-) her ser dere siden sist fra Instagram - har vært sikkelig dårlig på og oppdatere der i det siste, at jeg tok og lastet opp mye i dag haha, nå har svigers vært her og det var kjempe koselig med besøk <3 vi serverte Taco alla Benny og Hansi style ;-) kjempe godt var det! 

Nå drikker jeg te på sengen og hører på the doors på full guffe - herlig!

Skal straks ta kvelden - ønsker dere en kjempe god natt , vi blogges mer imorgen - sweet dreams <3

Only thing that matters is YOUFrem med positivitet, jeg har vært gravd ned i negative tanker i det siste grunnet ME. Jeg har tenkt at det eneste jeg blir og gjøre er og ligge i senga, dag inn og dag ut - men sånn kan jeg bare ikke tenke, jeg kjenner jeg blir sikkelig deprimert av det, jeg tenker kun negativt, men det er ingen andre enn meg selv som kan gjøre noe med det, så frem med positivtet nå altså, bloggen må bli bedre, ihvertfall oppdateringene og jeg må komme meg ut på ting, pushe meg selv mer, men jeg må samtidig kjenne mine grenser og jeg må bli flinkere i heimen også, det har lett for at jeg ikke orker og utsetter ting når det gjelder husarbeid, men husarbeid gjør seg ikke selv, så der må jeg make a differents 4 sure, det er så mye jeg vil og jeg tenker alltid at jeg får det ikke til, men jeg er jo en fighter og fighter hver dag med psyken min og den har blitt mye - mye bedre og jeg har klart og leve med den, men det er jo klart når ME er på sitt værste som nå - at depresjonen kommer sakte men sikkert, men det vil jeg ikke la skje, så i dag har jeg prøvd og vært litt lenger oppe og kanskje hvile litt mer på sofaen enn kun i sengen, så litt bedring skjer, og jeg har begynt husarbeidet og kommet litt på vei ihvertfall og det er jeg egentlig stolt over - for jeg hadde ikke trodd jeg skulle klare noe i det hele tatt.

Det er viktig at jeg har fokuset oppe og frem, jeg er 26 år og har hele fremtiden forran meg og snart er jeg gift <3 jeahiii <3 så nå må jeg tenke positivt fremover og jeg kjenner jeg er glad når jeg skriver det her!

ønsker dere en vakker mandag <3

Mandagen med koselig besøk!

Hei på dere og go mandag :-)  i dag kommer svigers en tur hit, det blir kjempe koselig! Pizza planene blir byttet ut med taco planer, og et eller annet til kaffen, jeg har som sagt veldig lyst og bake noe, men formen min er jo ikke knall i dag - så vi får se hvordan jeg løser det problemet med bakingen ;-)

Jeg sitter og koser meg med kaffe, tar en liten pause fra husarbeidet og ville oppdatere dere, jeg må ha små pauser når jeg gjør husarbeid, da det er det eneste som funker for meg med tanke på formen, jeg blir som regel dårlig i flere dager i ettertid etter stor shinings, jeg tror vi jenter er litt ekstra nøye når vi får besøk haha, så jeg vil tørke støv, rydde, vaske - alt liksom haha..

Uansett blir det kjempe koselig med besøk :-D til uka skal vi passe Theodor, katte pusen, verdens søteste <3 åå det blir så stas! gleder meg kjempe masse til det! Må ta noen søte bilder til dere da ;-) <3

Til uka reiser jeg og Hans Olav til Hamar på en dagstur, koselig med dagsturer også, blir kanskje litt shopping, men mest bare for kosen sin del <3 :-D Hamar er en koselig by og de har den mest beste kebaben haha.. den er så god at det er skummelt!

Men nå må jeg nesten fortsette skal jeg rekke med alt ;-) vi blogges da!

Home

Hei på dere :-D nå har jeg kommet hjem igjen og jeg har hatt det kjempe koselig! Kost meg masse masse! nå skal jeg til og gjøre en del i heimen, imorgen kommer det nemlig besøk her, snille koselige svigers kommer en tur og det gleder jeg meg kjempe masse til!

Da blir det hjemmelaget pizza og jeg tenkte og prøve meg på og bake noe kanskje. Vi får se, men det hadde vært veldig koselig! Er en liten stund siden jeg har bakt noe nå, dagsformen min har utrolig mye og si, men imorgen vil jeg virkelig gjøre mitt beste for og få det til!

Dere har sikkert lagt merke til at det blir lite blogg innlegg om dagen, men den fysiske delen min er veldig dårlig om dagen ME slår meg helt ut. Jeg har forklart det i et innlegg, men jeg vil ikke spre så mye negativitet, syting og klaging på bloggen, derfor ønsker jeg og skrive minst mulig om sykdom, men når dette er en hverdagsblogg - blir det jo vanskelig og ikke ta det med, vil at dette skal være en blogg folk har glede av og lese :-D jeg er ei veldig glad jente med en ekstremt rar og dårlig humor som vil at alle skal ha det bra, og skal kunne slappe mer av og kose seg i hverdagen :-D

Nå vil jeg ha fokuset fremover på det positive og ikke grave med ned i negativitet som da sykdom gir, jeg vil kunne fungere som så normalt mulig jeg kan, og med normalt mulig kommer blant annet utfordringen husarbeid, men husarbeid må gjøres, og det skal jeg få til - det tar bare litt tid med meg og jeg må ta mange pauser, men så lenge jeg får det til  og pausene fungerer på meg , så er det - det som er viktigst ;-)

Ha en fin kveld <3

Update @hos mamma og pappa

Hei hei =) nå er jeg hos mamma og pappa og koser meg her. Ble ikke så mye blogging i går, formen er som sagt ikke bra og det blir mye at jeg sover eller bare ligger der og hviler i et mørkt soverom, men i dag ville jeg besøke mamma og pappa og har brukt store deler av dagen her, her kan jeg jo hvile hvor mye jeg vil og det er jo bra =)

Koser meg iallefall, og jeg fikk til og med hilst på Dagmar før hu dro hjem igjen til Isfjorden.

Gleder meg til 90 års laget til bestemor som er i Romsdalen. Blir koselig ! Er i August og jeg gleder meg veldig =)

Ønsker dere en vakker dag ! Takk for at dere er tolmodige med meg og bloggingen min !=)

Lørdag

Hei på dere og god helg!  Nå sitter jeg og koser meg med en kopp kaffe, været er helt nydelig i dag, vi skal til mamma og pappa litt senere i dag, de har besøk av ene tanten min Dagmar - så det skal bli kjempe koselig og komme på besøk :-D ellers er ikke planene så mange, tar det litt med ro i dag, det var godt og komme hjem i går, home sweet home, det er noe med at det og komme hjem er aller best, borte bra men hjemme best!

Jeg er så hjemme kjær, og det er på Gjøvik jeg trives aller best! Gjøvik er en kjempe koselig by, mens Oslo er koselig og dra på besøk til ;-) og det er jo så bra og ha den muligheten også!

Ønsker dere en god helg så blogges vi! :-D

Mobilblogg @på vei hjem

Hei hei =) nå er vi på vei hjem igjen. Vi har hatt en super duper fin ferie i hovedstaden og kost oss masse masse! =) < 3 nå er det tilbake til hverdagen. Og det kjennes både godt og samtidig litt kjedelig. Jeg savner Oslo. Men det er det som er så greit. For det er aldri noe problem for oss og dra tilbake hit.

Nå er det bare og vente til neste ferie. Har en del planer i sommer. Bare kos.

Vi bestemte oss for å sove litt lenger i dag og tok frokosten ute. Det var absolutt vært det da jeg sovnet sent i natt.

Nå lener jeg meg tilbake og slapper av resten av turen. Vi blogges fra Gjøvik. Ha en kjempefin dag i sola. Kos dere <3

Natural makeup is the best

Vet ikke om dere har lagt merke til sminken min her i Oslo. Men jeg har valgt og kun bruke mascara, en naturlig foundation , litt blush og lepomade evt en naturlig lip gloss.

Dere husker sikkert at jeg pøste på med mye sort før, vell jeg synes dette kler meg bedre og savner ikke eye lineren overhodet, dessuten har jeg ingenting på brynene lenger, og det føles så befriende !

Natural makeup is the best <3:D

Update fra hotell rommet

Hei på dere =) nå har vi nettopp vært ute og spist og vi strandet selvfølgelig på Fridays, det er jo så standard oss når vi finner noe vi liker hehe, og tror dere ikke det bli burger igjen ? Jo da - men den er jo helt fantastisk ! Ingen over, ingen under og heller ingen ved siden av ;-)

Nå er vi så slitne begge to og bare slapper totalt av på hotell rommet. Dette har vært en super dag og det har vært en knall ferie =) så godt og komme bort litt og sammen med verdens beste gutt =) vi har jo hatt det så gøy i hovedstaden. Oslo er en fantastisk by som man bare blir glad i med en gang! Reisen er ikke lang, så det er ikke noe problem for oss og dra hit når vi ønsker det. Dette har vært en utrolig minnerik tur og imorgen bærer det hjem igjen. Vi skal opp tidlig og få med oss frokosten.

Jeg håper dere har hatt en fin dag ! Nå blir det litt tv før ihvertfall jeg slukner, jeg er jo så sykt trøtt haha.

Blogges imorgen =)

Aker Brygge // dagen i bilder

Hei på dere =) åååh for en nydelig dag i dag på Aker Brygge. Folkene her stråler. Det er jo sol og sommer. Det er så nydelig! Vi tok oss en øl og kaffe mocca på Olivia på Aker Brygge. Kjempe liv og så nydelig. Masse fint og se, båter, kos og musikk. Vi gikk litt og tasket rundt på Grensen, også var vi innom Gina, og da ble det litt klær da, snille Hans Olav kjøpte en nydelig kjole og en t-skjorte til meg <3 ble så glad ! Etterpå ble det iskaffe på deli, lagde den selv. Var gøy =) frokosten på hotellet var amazing, alt dere kan tenke dere og mer til, kjenner jeg gleder meg til det imorgen tihi.

Vi vet ikke helt hvor vi ender opp med tanke på middagen i dag, men vi har snakket om indisk, så jeg tror det blir det =)

Nå blir det og slappe av på hotellet, vi har kjøpt med masse godt fra butikken og deli, her snakker vi smoothie osv.

Ønsker dere en fin dag i sola =) har på meg kjolen nå, gleder meg til og wiiiirk it senere i dag.

I morgen er avreise dagen, så denne kvelden skal nyyyytes i hovedstaden.

Snakkes =)

Benedicte

her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits