Søndag

Hei på dere og god søndag :-D i natt sov jeg sykt dårlig - men det gjør ingenting for i dag - for jeg er i super humør i dag. Imorgen starter en ny uke med nye muligheter. Jeg gleder meg masse til denne mandagen - kanskje mer enn hva jeg vanligvis gjør haha..

Det er sykt fint vær ute i dag - så tenkte og sette meg litt ut på balkongen nå. Håper dere har fint vær også <3 :-D ønsker dere en kjempe fin søndag!

Vi blogges <3

PlanleggingI det siste har vi vært fullt opptatt med bryllupsplanlegging. Jeg har ikke hatt så mye tid til blogging rett og slett. Beklager dette! Jeg har ikke tenkt og skrive noe om bryllupet på bloggen - rett og slett fordi jeg synes dette er privat og noe jeg og Hans Olav og gjestene vil ha for oss selv. Vi synes ikke vårt bryllup skal deles på nett -  så håper dere har forståelse for dette :-D jeg vil si det i et tidlig stadie, sånn at dere er klar over det.

Mange tanker surrer i hodet mitt om jeg kommer til og fortsette bloggingen som gift. Det tror jeg heller tiden vil vise. Har blogget i snart syv år, så det begynner og bli en stund hihi :-D

Jeg er verdens lykkeligste jente om dagen :-D Gleder meg ubeskrivelig masse til den store dagen !

Update
Hei på dere :-D her kommer oppdateringen fra meg, jeg har hatt en liten blogg pause. Noen ganger må man lufte tankene sine litt, men nå er jeg fit for fight. Jeg har blitt bedre i forkjølelsen og starter en ny hverdag fra mandag av. Nå er det helg og lørdag og jeg koser meg med min kjære <3

Jeg har tenkt til og  få til en bedre blogg fra mandagen av - so stay tuned. Livet smiler til meg om dagen og jeg er den lykkeligste personen på jord <3

Elsker deg Hans Olav <3 :-D

 

ZzZzZz

Hei på dere :-D jeg får ikke sove. Alt jeg tenker på er at jeg skal opp gry tidlig imorgen - faktisk om kun få timer, jeg har satt vekkingen på klokken 06.00 - og har en del på agendaen for og si det mildt , jeg skal noe veldig koselig, spennende, rørende imorgen. Forteller mer om det senere :-D kommer til og begynne og gråte av lykke. Kan dere gjette hva det er? hihi..

Formen er en smule bedre nå og hvordan den er imorgen gjenstår og se! Men uansett så må jeg få gjort alt jeg skal og da trenger jeg søvn NÅÅÅ!

Ellers så skjedde vell det som bare måtte skje.. jeg er dønn lei Iphone, Det er elendig lyd, det er ikke noe nytt og jeg er rett og slett kjempe skuffet, så jeg tok likesågreit i bruk Samsung Galaxy note 2 - for den skuffer aldri!

Og ja jeg vet jeg har en obbsesion for telefoner - men nå vil jeg holde meg til denne noten lenge haha - også kommer jeg nok aldri til og kjøpe meg iphone 5 igjen haha.

Men nå må jeg sove - vi blogges <3

Pakke på døren

Mamma var så snill og hentet en pakke til meg på posten i dag som innholdt følgendeJeg har meldt meg inn i hobbyklubben og valgte dette som min velkomstpakke :-D jeg er kjempe fornøyd med det jeg valgte ut :-D gleder meg til og lese både bøkene, lære meg og hekle (mangler og kjøpe utstyr haha) bruke sy utstyret når jeg har behov for det , høre på radio og ikke minst bruke den fine sommerlige nye vesken. Alt i alt så er jeg kjempe fornøyd . Og nå mens jeg er syk skal jeg bruke anledningen til og lese masse - masse, som jeg føler jeg ikke har så mye tid til ellers haha..

Vi blogges <3

Lets talk some blog :-D

I det siste har tankene surret rundt dette med nettopp blogg. Jeg vet jeg har mer og komme med når det gjelder bloggingen - det er bare at jeg tørr ikke prøve - jeg ser andre bloggere - hvor flinke de er med bilder , redigering osv.. skal jeg vært helt ærlig så liker jeg ikke bloggen min - jeg ser jeg ikke er en flink blogger og jeg får ikke til det jeg virkelig skulle ønske jeg klarte ved en blogg.

SÅÅÅ.. Jeg har planer om og få den bedre - men det er ikke gjort på null -komma niks og det krever en del jobbing fra min side - og det er jeg full klar over. Men jeg elsker virkelig og blogge, og jeg ønsker og gjør det bedre med bloggingen.

Så jeg har en del tanker og ider skjønner dere, men jeg får bare ikke gjort noe med det riktig enda - da jeg fortsatt er syk.. men så fort jeg blir frisk skal jeg prøve og få til store , fine bilder og kanskje litt mer kreativ tekst. 

SO STAY TUNED <3 Ha en fin dag folkens :-D

Minni

Gammelt bilde

Det er så kjedelig og være syk - jeg drømmer om en normal hverdag hvor trening, sosialisering med mennesker kun er en drøm og et ønsketenking at the moment.. jeg er inne i leiligheten og gjør ikke så mye - fordi jeg får ikke gjort så mye da forkjølelsen har tatt all min energi. Musikk er slags terapi nå - jeg hører på så mye jeg kanskje ikke vil hørt på til hverdags - men som stjeler min oppmerksomhet akkurat nå. Det blir kjedelig blogging - eller ingen blogging..

Men takk for at dere er tolmodige med meg - også håper jeg på at jeg snart blir frisk så jeg får blogget på normalt vis! Kos dere denne torsdagen <3

Mobilblogg

Hei hei =) hverdagen min om dagen består av en hel del musikk alla rock og dyster pop. Jeg er syk og orker svært lite. Bloggen har blitt et slags surrealistisk fenomen som jeg føler jeg burde oppdatere og komme med nye ider. Jeg har så mange på lur. Men istedenfor har jeg verken ork eller energi til og ta frem pcen. Håper dere forstår !

Også håper dere har det bra =)

Sicknes

Hei på dere :-D veeeet jeg er en elendig blogger om dagen - men jeg er syk. Har et kraftig virus og er totalt sengeliggende,  Så orker ikke tenke så mye blogg om dagen. Håper dere forstår!

Har vært syk nå i tre uker ca.. aff hater det!

Dagen i går var fin! Var en fin bursdags feiring av Joachim <3 :-D

Nå skal jeg bare slappe av og prøve og bli bra - kommer sterkere tilbake når jeg blir bedre.

Stay strong alle sammen <3 ønsker dere en fortsatt fin uke <3 :-D

Mobilblogg

Hei på dere =) kom på at jeg har jo ikke blogget til dere i dag - så vil gi dere en update nå.

Min kjære bror Joachim har bursdag i dag og blir hele 23 år =) jeg vil bruke anledningen til og gratulere han så mye med dagen =) grattis bruttern <3 =)

Jeg er syk fortsatt og har denne forkjølelsen da - men jeg har pyntet meg og skal om ikke alt for lenge til mamma og pappa for og feire Kimsern =)

Gleder meg veldig til det !

Blogger mer til dere senere =)

240613

Hei på dere :-D når man er syk er det svært lite man kan gjøre - men jeg har allikevel en agenda full i dag av ting som bare må gjøres. Imorgen har broren min bursdag også. Hurra for Joachim :-D <3 så det skal feires hos mamma og  pappa  - gleder meg masse masse!

Jeg håper jeg er frisk og raskt om liten tid. Har masse som må gjøres denne uken at jeg rett og slett ikke har tid til og være syk! Nå har jeg puslet med litt i heimen - men skal si dere det er slitsomt! Er litt lei av forkjøelse nå. Virus drit - håper det blir bra snart!

Nå skal jeg sette på en klesvask. Ville bare stikke innom og si hei. Vi blogges mer senere :-D

Syk mandag

Hei på dere =) tenk at jeg skulle bli truffet av forkjølelse nok en gang denne sommeren her. Som atpåtil får meg til og tenke // hvor blir det av sommeren? Man kan jo lure.

Uansett ny uke - nye muligheter. Jeg hadde lyst til og ta bussen til byen i dag og lunsje på en random café. But i wish.. uansett blir jeg hjemme - har vell litt film maraton osv.. jeg må prøve og få gjort pliktene mine også. Uansett hvor hardt det føles. Men vil ha det fint her !

Håper dere har det bra =) ønsker dere en kjempe fin mandag og en fin uke =) vi blogges !

Update på St.Hans Aften

Hei på dere =) en liten update fra meg. Har ikke fått blogget noe i dag og beklager dette. Vi kom att for ikke så veldig lenge siden fra en koselig st.hans feiring med svigers =) koste oss masse masse! Grillings ble det og det smakte himmel !

Nå har jeg lagt meg. Har masse på agendaen imorgen. Og jeg har rukket og bli skikkelig forkjølet igjen bah :-(

Ønsker dere en riktig god natt også håper jeg dere har hatt en fin st.hans :D vi blogges mer imorgen =)

Natta innlegg

Hei på dere =) får ikke sove - så tenkte og blogge et lite innlegg til dere =) imorgen har jeg masse på tapeten. Er st.aften og vi skal til svigers på ettermiddagen // kvelden. blir koselig =) Men før det har jeg en rekke ting som skulle blitt gjort i heimen. Har egentlig ikke så mye og komme med nå. Men ville bare gi et lite pip fra meg =)

Vi blogges <3

Atm

Hei på dere :-) i dag er det hjemme dag og total avslapping. Ser vi bortifra noen små prosjekter jeg har i heimen. Jeg har tasket rundt i pysj store deler av dagen. Pysj buksa jeg kjøpte på h&m var sykt god at jeg bare har lyst og bo i den i all evighet haha.

Nå koser jeg meg med en kopp kaffe mens vaske maskinen durer i bakgrunnen. Mens jeg titter litt bort på tven som står på- hvor Hans Olav ser på et spennende tv-program.

Denne lørdagen er så fin <3

Lørdag

Hei på dere og god formiddag. Jeg våknet ved fem tiden i dag og skrev god morgen på Facebook. Sovnet litt etter da. Nå sitter vi og ser på vg lista. Reprise fra i går. Nettopp spist frokost. Dette blir en avslappende lørdag.

Men godt det også :-) ønsker dere en kjempe fin lørdag ! Vi blogges :-)

Outfit x2

Genser og topp og sko //h&m , skjørt // Cubus // jeans // h&m

Byttet om til jeans - nå skal vi ut og handle for helgen.

Vi blogges mer senere folkens :-)<3

NG

I dag fikk jeg NG i posten. Gleder meg veldig til og lese :-)

Hei forresten :-) til nå har jeg ikke gjort noe spes. Tar dagen litt med ro i dag. Man trenger sånne dager innimellom. Hadde vell på følelsen at denne dagen ville bli crap etter en lang dag i går. Man må lytte til kroppen sin og ta hensyn. Det er veldig viktig !

Jeg har drukket x-antall kaffe i dag og er på min ... Ikke peil hvor mange kopp haha.

Tenkte jeg skulle sett litt på netflix i dag. Kanskje se min favoritt film Alice in Wonderland.

Håper dere koser dere i dag :-) vi snakkes !

Hei !

Hei på dere :-) random overskrift. Har stått opp. Var godt og slappe litt av. Har så kraftige fibro smerter i dag , at jeg må hvile litt ekstra. Skal prøve og ta fatt i litt klesvask og diverse i dag. Men får se hva jeg orker rett og slett. Det skulle vært gjort en del i heimen i dag. Må sette opp en Todo liste og se hva jeg får gjort og hva jeg skal fortsette med imorgen Evt :-)

Jeg skal få til noen innlegg i dag - så stay tuned.

Ønsker dere en fin dag ! Og en god helg <3 vi blogges :-)

TGIF

Hei på dere og god morgen ! Tenk at det er helg allerede :-) så vanvittig godt med helg ! Jeg ligger fortsatt i sengen og er kjempe trøtt , men har planer om og stå opp om litt. Formen i dag er ikke helt på topp, men får prøve og gjør det beste ut av det :-)

Håper dere har det bra :-) vi blogges litt senere :-)

A littlebit of girly pink candy inspo

Hei på dere :-) følte for og dele litt rosa med dere :-) alle bildene er hentet fra weheartit. Nå har jeg vært og hentet mamma som kom med toget til Lillehammer etter at hun har besøkt bestemor i romsdalen. Gleder meg masse til og se henne og slekten min igjen når hun blir hele 90 år i August !!<3

Nå har jeg hoppet i pysjen og sitter her med iPaden i fanget :-)

Skal legge meg om ikke alt for lenge. Ønsker dere en riktig god natt. Sweet dreams til min kjære lesere :-)<3

iPad blogging

Hei på dere :-) nå er jeg hjemme igjen. Har gjort et par ærender og så vært på butikken og handlet og lagd middag. Og nå ligger jeg i sengen med ipaden på fanget og blogger til dere :-)

Skal bli flinkere til og blogge nå når jeg har både iPad mini og iPhone 5 jehooo :-) mye lettere når jeg er ute på ting føler jeg. Og så vanvittig enkelt som det er :-) spesielt med blogg.no appen. Føler det går så raskt og bra er det.

Jeg ble veldig sliten etter møtet og en stund på cc og litt av ting etter det. Jeg blir veldig fort sliten når jeg har fibromyalgi. At ting går litt saktere med meg enn det kanskje vanligvis ville gjort. Men det at jeg i det hele tatt får gjort det jeg skal og får dagene til og gå på de måtene de gjør. Så er det det som betyr noe for meg. Selvom jeg må tilbringe ca halvparten av tiden jeg er oppe og slappe av i sengen eller og sove. Men så lenge jeg bidrar med mitt så er det - det viktigste. Alt annet spiller i grunn ingen rolle :-)

Ha en fin dag alle hjerter <3 vi blogges :-)

iPad mini og krutt

Oh my !! Se hva som kom på døren i dag!!!!! Ååh jeg er helt i hundre !! - en iPad mini :-):-):-)

Men jeg har godt helt imot mine meninger og klikket hjem en iPad mini. Hehe. Og en iphone 5 faktisk haha. Jeg må vell innse at Apple er og forblir best på mange områder.

Men anyblog. Jeg sitter på krutt nå. Møtet gikk veldig bra ! Overraskende bra.

Har noen ting på agendaen i dag. Men aller først skal jeg kose meg med en lys kaffe mocca.

Vi snakkes !:-)

Outfit @på vei ut

Hei på dere :-) nå er jeg på vei ut. Skal i et møte. Har på meg topp og blazer fra h&m. Jeans fra Cubus. Tøysko fra h&m og veske fra Bulgaria.

Ønsker dere en kjempe kjempe fin dag :-)

Vi blogges muligens fra en random cafe. Har planer om og lunsje i sentrum :-)

New in fra H&M

hei på dere :-D en liten update fra meg. Nå sitter jeg og venter på at min kjære skal komme <3 pappa har vært her en tur - kjempe koselig! :-D han tok med pakken min fra h&m og det er sååå mye fint! Elsker alt jeg har bestillt! Alt passet bortsett fra et par sko som ikke er med på bildet som jeg må bytte opp igjen.

Kjempe fornøyd med kjøpet mitt <3

Håper dere har det bra! - jeg skal koke meg en kaffekopp nå - vi blogges :-D

New in på en onsdagHei på dere små solstråler :-D i dag våknet jeg av at det ringte på mobilen min, jeg forsov meg litt i dag - men rakk og komme opp tidsnok til en avtale jeg hadde. Ellers har jeg vasket leiligheten og ordnet her, postmannen kom på døren med en pakke fra yves rocher. Har ikke fått testet ut produktene enda - men skal gi dere en tilbakemelding så fort jeg får prøvd de en stund :-D

Jeg har noen planer i dag - jeg skal blant annet innom posten for og hente pakken fra h&m, den gleder jeg meg veldig til og få, så skal jeg innom apoteket og diverse. Så skal jeg og pappa på cafe muligens, teste ut en ny lunsj cafe som har kommet hit til Gjøvik :-D blir bra! Nå bare slapper jeg av med en kaffekopp og litt musikk på ørene.

Fikk også Stella i posten i dag - så det blir nok litt lesing på meg ;-)

Det er fantastisk vær i dag - så jeg har tenkt og ta meg en tur ut og gå en lang tur.Ellers har jeg en liten plan på at jeg skal give lavkarbo a try. Jeg har hørt så mye bra - men jeg har aldri gått på dietten lenge nok til og kjenne store forandringer. Men vi får se ;-)

Så har jeg planer om og legge meg før og komme meg opp tidlig - og da mener jeg TIDLIG! Prøve det imorgen.

Ønsker dere en vakker onsdag ! Vi blogges <3

New in!Hei på dere :-D bestillte meg denne hos handelsportal her om dagen, den er helt genialt og passer perfekt til mobilen min. Elsker den <3 

Mobilblogg

Hei på dere og god formiddag :-) sitter ute på balkongen og slikker litt sol. Og drikker kaffe. Er vanvittig fint vær i dag :-) håper dere har det bra ! Venter besøk ved 14.00 tiden. Har en avtale da. Før den tid skal jeg pusle med ting i heimen og bare ta det easy. Har sovet sykt dårlig i natt så det tar litt tid for meg og våkne sånn ordentlig.

Kos dere i dag i sola :-) det skal jeg.

Her er noen bilder av meg fra i fjor sommer.

Vi blogges

La oss mimre lite :-)

Hei på dere :-) får ikke sove grunnet jeg er syk. Men legger ut noen eldre bilder til dere :-) savner det mørke brune håret sårt - så tror jeg blir og fargen det i nærmeste fremtid :-p

Håper dere har det bra :-) burde opp tidlig imorgen. Har en avtale igjen. Den er ikke før klokken 14.00 men jeg vil opp tidlig for det om. Men vi får se når jeg får catch some sleep :-p

Vi blogges

@festival inspo

@weheartit

Hei på dere :-) dårlig med updates i dag //i know - tar det igjen imorgen. Sliter med en kraftig forkjølelse og ekstreme fibro smerter. Typisk meg haha.

Dette er et mobil innlegg forresten. Ville bare gi et pip fra meg og dele noen fantastiske festival bilder :-)

Nå skal jeg straks legge meg. Vi blogges mer imorgen. Sov godt alle hjerter <3

Eiktunet med pappa og Poirot

Hei på dere :-D nå er jeg akkuratt inne fra en lang tur sammen med pappa og Poirot :-D vi var ute nesten en time vi og det var så nydelig ute! Fin start på dagen. Jeg har hatt en avtale før på dagen - så det passet meg utmerket og gå tur - det var så koselig! <3 Tusen takk for fin tur pappa <3 :-D

Nå tenkte jeg muligens og ta fatt på husarbeidet - men aller først må jeg slappe av litt - og så skal jeg ut og ordne et par ting. En pakke kom på døren i dag - jeg er så i lykke <3 viser dere senere :-D

Ønsker dere en kjempe fin mandag - tenk at det er ny uke allerede! Tiden flyr så vannvittig fort :-D

Kos dere i dag <3 det skal jeg :-D

 

Søndag
Hei på dere og god formiddag :-D forkjøelsen har blitt værre og jeg håper det ikke blir like ille som sist. Prøver og få i meg nok drikke iallefall. Håper dere har det bra! Været her er så skftende fra sol til kaldere. Men for min del tror jeg det blir en innedag i dag. Skal prøve og få unnagjort litt klessvask. Er ikke mye jeg orker - men må ihvertfall få prøvd og gjort det :-D

Har sitti og sett på litt regnskap. Og satt opp diverse budsjett og sånt - synes sånne ting er gøy, synes det er bra og ha en oversikt :-D

Har mye papir arbeid og gjøre - men det er sånne ting som passer bra og gjør de dagene man har innedager og formen ikke er på sitt beste. Har en del mail og besvare. Har nok av ting og gjøre iallefall og tenkte og starte på en god bok i dag og tv titting blir det sikkert mye av :-D søndager må være en av de beste dagene <3 bare synd butikkene ikke er åpne - for det er på nettopp på en søndag jeg kommer på ting jeg egentlig skulle hatt i hus. Sånn typisk meg egentlig haha..

Har noen pakker jeg venter på i posten nå - gleder meg så til og få :-D kan sikkert lage et innlegg om det litt senere ! Er så glad når jeg finner ting på salg - men jeg bare hater og vente haha.. veldig dårlig egenskap jeg har - jeg er så vannvittig utolmodig haha.. må bare lære meg til og ikke være det ;-)

Fikk ikke blogget akkurat så mye i går - men tusen takk for at dere var så mange innom for det om :-D varmer virkelig!

Ønsker dere en kjempe fin søndag <3 her regner det visst nå :-( håper dere er heldig og har sol! Vi snakkes <3

Lørdag

Hei på dere og god kveld. I dag har jeg ingen verdens ting og blogge om - jeg er syk. Er sikkelig forkjølet og føler meg i helt elendig form. Hele dagen er tilbringt i sengen for og slappe av eller sove.. jeg er helt utslitt. Har bare ikke orket tanken på og blogge - men jeg ville bare gi en lyd fra meg tihi..

Vi blogges mer imorgen :-DBestillt for kun 198 kr :-D

Omg jeg fikk alt dette for 198 kr!!!

Yves rocher har mye bra synes jeg og det hjalp ekstra da jeg fikk mail om at den første varen man putter i handlevognen får man gratis jehoo!! Det passet meg utmerket da jeg er tom for parfyme og denne er vært ca 400 og de andre produktene var sykt på salg, f.eks fikk jeg foundation for kun 69. Og jeg trengte jo til og med foundation sårt. Så alt i alt en god deal. I tilegg har de fått faktura så det er jo perfekt.

Dere finner alt her

Vi snakkes <3

Me walking

Well hello there big sunglasses =D

Hei på dere =) en liten update fra meg =D < 3. Håper dere har det bra ! Litt forandringer ble det av dagen. Pappa kom og hentet meg og jeg var en stund hos mamma og pappa og spilte kort med pappa. Spiste litt frokost og sånt. Koselig! <3 etterpå gikk jeg til Rema og kjøpte meg snus og en iskaffe. Møtte på Heidi. Men satt i tlf så fikk ikke pratet. Men koselig og se henne iallfall =) så er jeg tilbake i leiligheten og er i bedre humør enn utgangspunktet selvom forkjølelsen er elendig ! Har vært veldig merkelig vær i dag. Skiftende fra sol og mye vind. Denne stunden det var mest sol så satt jeg på balkongen. Men var ikke så lenge det varte for og si det sånn. Nå er jeg skrubbis og skal få i meg litt mat og nok en kaffekopp.. omg er det mulig - har snart drukket opp en hel boks Kaffekapsler. Kjøpte den vell for et par dager siden eller noe... hmmm jaja..

Vi snakkes <3

TGIF

Hei på dere og god morgen :-D helg allerede - tiden går så fort.. var oppe sykt tidlig i dag - men har ikke fått blogget før nå. Tenkte og prøve og få blogget en del i dag - blir så motivert når jeg ser hvor mange som er innom om dagen :-D tusen tusen takk <3

Nå koser jeg meg med dagens andre kaffekopp og skal straks finne meg litt frokost. Mat allergien min har til og med blitt en smule bedre - hurra! Så i går spiste jeg en skyr og det gikk overraskende bra :-D ellers er jeg kjempe forkjølet og det er ikke mye gøy :-( jeg var vell mer eller mindre forberedt på det da jeg mest sannsynlig har hatt en bihulebettenelse og jeg tror den er i ferd med og blusse opp igjen :-(

Jeg bestillte noe sykt tøft i natt - jeg viser dere senere - har gått helt imot mine meninger og verdier skulle jeg til og si haha - jeg som var så totalt imot det har faktisk gått og bestilt meg det.. kan dere ane hva det er? følger visst strømmen jeg.. men jeg vet jeg blir fornøyd. Vil bare holde det litt bittelitt hemmelig til jeg får det om forhåpentligvis få dager - hurra :-D happyface nå :-D 

Ønsker dere en god helg <3 vi blogges!

My makeup table

Hei på dere :-D får ikke sove - tok en oppryddning i sminken min i går - det er svært lite jeg orker. Er sikkelig forkjølet. Her er resultatet

Ble veldig fornøyd med resultatet :-D

Nå sitter jeg oppe - har ikke sjans til og sove.. vet ikke hva grunnen er.. sikkert helt normalt ..

Vi blogges :-D

Outfit

Cradigan // bik bok, topp // Gina tricot , skjørt // Cubus, veske // Bik bok, tøysko // h&m , solbriller // Ebay

Solbrillene er totalt crazy  - men det er sånn jeg liker det. Jeg vet jeg ser ut som et eller annet individ av en geek eller en blanding av mikke mus og et romvesen haha.. men whatever - vi lever bare en gang og det er lov og ha det litt gøy :-D

Min dag så langt

Hei på dere :-D tenkte og fortelle litt om dagen min, jeg sto opp ganske sent i dag - forsov meg rett og slett , sykt kjipt, men sånn er det. Jeg gikk rett ut og hentet posten , var så spendt på om solbrillene mine hadde kommet og det hadde de jo - de var døds fine :-D Jeg har vasket klær i dag , brettet sammen og ryddet klesskapet, jeg har kastet unna klær som er slitt og ryddet bort klær som jeg ikke bruker så ofte - da når jeg etter en stund har funnet igjen de klærne i boden så blir det som og få helt ny klær man kan kombinere helt anderledes haha..genialt eller hva? :-)

Så har jeg bare puslet rundt med diverse og nå skal jeg lese denne boken på bildet over - har gledet meg veldig til det og jeg tror på at den er veldig bra! Har drukket x - anntall kaffe i dag - og jeg driver fortsatt og drikker kaffe haha..

Nå skal jeg gå og henge opp vasken og vaske enda litt mer klær . Og brette sammen noe også skal jeg da starte på denne boken :-D

Ønsker dere en kjempe fin dag :-D

New in!

Det er litt støv fra pakkningen som kom med på bildet ;-P

Hei på dere og god formiddag :-D endelig fikk jeg solbrillene jeg har ventet på fra ebay. De er døds kule og jeg digger de <3 Håper dere har det bra :-D i dag skal jeg bare pusle med ting i leiligheten - har ikke store planene videre av dagen, men skal lese litt og ellers bare slappe av - se litt film, serier and so on.

Som jeg skrev i forrige innlegg så kommer hverdagen min helt ann på formen og formen i dag er elendig - jeg har veldig fibro smerter i dag og orker svært lite. Da blir det totalt avslapping da - ikke mer og si om det.

Vi blogges mer senere :-D ønsker dere en fin dag - her regner det som bare det - sykt kjipt ! Send meg litt sol om dere har da :-D snakkes!

Min hverdag med fibromyalgi

Min hverdag er kanskje ikke som alle andre sin. En fjerdedel av døgnet jeg er oppe tilbringer jeg på soverommet - enten for og sove eller for og rett og slett bare hvile. Smertene i kroppen er konstante og jeg går bestandig kjempe trøtt, jeg blir veldig fort sliten - særlig når smertene er på sitt værste. Smertestillende hjelper ikke på fibromyalgi. Jeg har helt utholdelige smerter veldig ofte - og da bare gråter jeg og skriker - det gjør så vannvittig vondt - det værste er med de brenningene - når det brenner i kroppen og alt av klær og dyne er smertefullt og ha på seg.. det er ganger jeg bare har lyst og gi opp fordi smertene er såpass intense, men jeg kan jo ikke det heller - jeg kommer til og ha denne sykdommen resten av livet og da kan jeg bare ikke gi opp sånn her..

Jeg må lære meg teknikker, har lært noen - men må lære flere - har hatt sykdommen nå i over 6 år.. og det føles som det bare blir tyngre og tyngre.

Hverdagen min er så forskjellig utifra humør - har jo den psykiske biten også - som jeg har klart og få en del på avstand.

Det som er veldig ille med fibromyalgi er at det er vanskelig og bli hørt og forstått i samfunnet. Folk forstår mer ME og sånt, håper det blir tatt mer tak i. Vi er flere enn dere tror.

Blogger jeg leser

Hei på dere :-D sitter og koser meg med en glass vin (uten alkohol ved og merke) her er et nytt outfit bilde med litt bobler i glasset ;-) skåler for snart helg!

Topp og cardigan // bik bok , skjørt / cubus

Tenkte kanskje det var morro for dere og vite hva slags blogger jeg leser :-D ser mange gjør lignende innlegg.

Her er mine faste - lager en liten (kremt) stor liste for dere :-D

http://whatihave.femelle.no/

http://fotballfrue.no/

http://nettenestea.com/http://explode.blogg.no/

http://ulrikkelund.com/

http://leneorvik.no/

http://livingdoll.no/

http://www.kayture.com/

http://songofstyle.blogspot.no/

http://5inchandup.blogspot.no/

http://ihateblonde.com/

http://madelenebillman.freshnet.com/

http://pause.se/caroline/

http://www.joannajohansson.com/

http://weworewhat.com/

http://fashionzen.blogspot.no/

http://www.tuulavintage.com

http://columbine.freshnet.com/

http://imnext.se/lisaplace/

http://www.fashiiondiaries.com

http://nyheter24.se/modette/angelicablick/http://thenativefox.blogspot.no/

http://www.lovely-pepa.com/

http://imnext.se/fannylyckman/

http://victoriatornegren.se/

http://sincerelyjules.com/

Vi snakkes <3

Shopping og krutt med mamma

Hei på dere :-D nå er jeg hjemme fra en utrolig koselig dag sammen med mamma <3 gjorde først noen ærender - før vi stakk på cc og på krutt og så kjøpte jeg meg litt, vi hentet en pakke på posten.

Her er litt bilder

fine mammaen min <3

Jeg kjøpte meg dette skjørtet på cubus til litt over 100 lappen

Kjempe fint og behagelig <3

Så kjøpte jeg denne på polet, mannen i kassa anbefalte meg den - så da får man se da ;-)

Dont worry - is alkohol free ;-)

Her er pakken jeg hentet på posten

Gleder meg såå til og lese!

Dette bladet fikk jeg i posten i dag

Jeahii masse lesestoff <3 har noe og drive med i dag da skjønner jeg ;-)

Kjøpte med kaffekapsler - så tenkte og koke meg en kaffekopp nå <3 elsker kaffe tihi..

Så må jeg pakke ut noen matvarer og små pusle med litt og vaske mer klær og brette sammen, før Hans Olav kjem og jeg skal starte med middagen.

Ønsker dere en fortsatt nydelig dag <3 

Outfit

Kjole // Zizzi, skjorte // gina tricot, sko og hatt // h&m, veske // glitter

Hei på dere :-D skal straks dra - dette er hva jeg har på meg i dag. Ønsker dere en kjempe fin dag :-D håper dere er så heldig og ha sol for det har ikke vi her på Gjøvik :-(

Snakkes

God morgen

Hei på dere og god morgen :-D sto opp ti på ni. Godt og stå opp litt tidlig for en gangs skyld, var våken før syv , men sovnet igjen haha..

Jeg har en avtale om en times tid, så skal jeg skrubbe litt i leiligheten etter det og bare slappe litt av - før jeg skal i banken og litt diverse ærender. Håper dere har det bra! Det har jeg - jeg har det kjempe bra jeg :-D har kokt meg kaffe og nå tenkte jeg og spise litt frokost.

Ønsker dere en kjempe fin dag :-D vi blogges!

Benedicte

her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits