Festival antrekk

Det er duket for festivaler. De er like rundt hjørnet og jeg har settet sammen noen nydelige antrekk jeg synes er fine. Håper dere lar dere innspirere :-D alle bildene er fra google.

Ellers er det bare og si - kos dere på festival <3 er et minne for livet <3

Outfit

Kjole // Zizzi, bluse // Bik bok, solbriller // Vogue, tøysko // h&m , backpack // Kjelsrud vesker

Hei på dere :-D Nå stikker jeg straks til mamma og pappa for og være der en stund, så skal jeg og pappa på cafe og så etter det skal jeg hjem og vaske - så kommer Hans Olav og så er det helg. Puh mye og gjøre - men så utrolig koselig!

Har på meg kjolen i dag og jeg haha - går aldri lei, og når man har et favoritt plagg vil man bruke det nesten hver dag haha.. Sikkert en world of crime og bruke samme ting tre dager på rad - men jeg kunne ikke brydd meg mindre haha ..

Snakkes <3

You are stronger than you think

Bakgrunnen min på pcen :-D

Bilde fra i går

Hei på dere og god morgen! Sto opp klokken ni - ikke værst til og være meg :-D I dag er det sol - nydelig vær, sommeren er her og det liker vi! I tilegg så er det fredag og helg <3 åh - happyface <3

Håper dere har det bra! Det har jeg - livet smiler til meg i dag og det er jeg veldig glad for!

Litt husarbeid står på planen i dag - ellers så skal jeg bare kose meg i sola <3 Også må jeg vaske masse klær! Ønsker dere en fin - fin helg!

Todays outfit =D

Hei på dere =) her har dere dagens

Kjole // zizzi. Cardigan // cubus // converse . Backpack // kjelsrud vesker . Briller // dior

Nå er jeg hos mamma og pappa < 3 koser meg her. Dro dit på innpuls - sikkelig koselig!

Vi blogges < 3

Summerfeeling

Heeei på dere :-D Gosh det er så fint vær ute i dag. Har vært ute lenge i dag - men gikk inn igjen for og blogge til dere. I dag har jeg på meg den kjolen jeg brukte til skjørt i går, bare at i dag har jeg den som kjole. Og jeg tenker - hvorfor bruker jeg verken kjole eller skjørt? det er jo så utrolig fint, og lang si kjole eller skjørt med converse, kanskje en hatt .. ååååh, også er det jo så behagelig og ha på seg også haha, ihvertfall denne som har verdens mest nydeligste stoff. Nå skal jeg snart ut i sola igjen, sto ikke opp før 12.00 i dag - men var godt og sove lenge, hadde ingen spesielle planer på dagen i dag og dessuten sovnet jeg ikke før sent i natt. Nå skal kaffekoppen tas med ut - viser dere outfit bilde litt senere - kjolen er jo så fin! <3

Outfit

kjole -brukt til skjørt // zizzi, genser // online // converse

Smile too the world

De siste tre dagene har jeg kjent på at det ikke har gått helt greit. Jeg ønsker ikke fokusere så veldig mye på sykdom på bloggen, det er ikke noe big deal eller noe. Det er bare at jeg har hatt tre litt dårlige dager, men jeg vil bare nå fokusere på det gode med livet " smile too the world :-D" livet kan svinge og noen ganger noe sykt, men man må tenke at det går ikke så langt ned at det aldri får gått opp igjen. Så jeg fokuserer veldig på det og tenker at uansett så vil jeg ha disse gode periodene også - og de finnes det mange av <3

I dag har jeg vært sykt sliten - sånn helt utmattet liksom. Det har vært slitsomt - har gjort en del i heimen, og vasking av gulv gjenstår nå - men jeg har tenkt og ta det litt senere i dag. Jeg hadde dette møtet før i dag og det gikk veldig bra! 

Jeg sto opp for og drive litt med pcen i natt da jeg ikke fikk sove - også bråvåknet jeg seks i dag tidlig av at jeg hadde sovnet på sofaen. Sykt irriterende hehe.. sengen er jo utentvil det beste stedet og sove - men jeg er bare glad jeg fikk sove afterall jeg ;-)

Har drukket en kanne kaffe i dag - veldig interessant - jeg vet haha, kjenner det er på tide og bytte ut kaffekoppen med en kopp te. Fikk aldri lest i går, ble for opptatt med ting som gikk på tv - men tenkte og ta fatt i en bok i dag. Frister veldig med lavendelhagen. Den har jeg til gode og lese, så den vil jeg starte på i dag :-D

Håper dere har en fin dag i dag - jeg fikk så vidt til og få stått opp før det møtet og jeg har enda ikke fått spist frokost - er sikkelig dårlig på det - eier virkelig ikke matlyst om dagen og jeg har en viss anelse hvorfor : POLLEN! Åh hater det!

Nå tenkte jeg og ordne meg litt, sminke meg og sånt. Har lite planer i dag - men det er godt og bare ta det litt med ro - kommer uansett til og pusle med ting i heimen, alltid noe som må gjøres merker jeg ;-)

Ønsker dere en kjempe fin onsdag! Kos dere i sola - de som har, sola har gått ned så vidt på balkongen - været er så skiftende, men har fått solt meg så vidt i dag - da sola sto på for fullt :-D <3

Snakkes!

....

I det siste har det og være anonym i samfunnet vært et stort ønske for min del. Jeg klarer ikke helt forklare det, men på en måte skulle jeg ønske at fåtallet visste hvem jeg er, det har vært tider nå hvor jeg aller helst skulle ønske det ikke fantes noen sosiale medier - som facebook, instagram, twitter og ikke minst blogg.

Om jeg er slags paranoid vet jeg ikke - men det er jo klart man blir litt skeptisk da lesertallet øker og man ikke vet hvem som sitter bak bloggen og leser.. det er litt skummelt og tenke på. Nå har jo jeg på ingen måte en stor blogg - men tross det så er det jo en del i følge meg som leser bloggen min hver dag. Ikke missforstå - jeg er veldig glad for det, men når jeg har opplevd veldig kraftig nettmobbing - så er det ikke lett bestandig.

Guns N roses

På min spilleliste på spotify - så står det artister og band som Guns N roses, Kings of Leon, The doors, ramones, Scorpions , Imagine Dragons , Wampire Weekend , The civil wars - u name it. Men atm står Guns N roses på - og jeg skal si dere jeg har dilla!

Hei på dere :-D Det virker som det er om nattetider jeg kommer til liv... jeg har ikke sjans til og få sove overhodet - og jeg som har en avtale på formiddagen imorgen - som jeg bare ikke kan gå glipp av! Noe sier meg at jeg kommer til og sove lenge imorgen... omg

 

 

 

 

Håper dere sover nå iallefall - det unner jeg dere veldig. Jeg misunner alle som ikke har et soveproblem... 

Sov godt alle sammen <3 - så blogges vi!

I got it for free

Her en dag fikk jeg Stella gratis i posten - dere kan bestille dere masse gratis kult på gjerrigknark.no haha - har ikke fått lest bladet enda - så jeg tenkte jeg skulle få gjort det i dag - da jeg har litt til overs - føler jeg er så busy om dagen haha.. uansett så har jeg fått gjort en del i heimen - more to go - godt og få gjort det. Tenkte og slappe av med en te kopp og stella

Såå happy er jeg nå haha..

Gleder meg noe sykt til og få National Geographic i posten. Får den om ikke så lenge tror jeg - blir litt anderledes og lese den enn stella tror jeg - men for all del så synes jeg stella er kjempe bra da - står en del nyttig der for oss jenter iallefall ;-) men skal ærlig innrømme at jeg tror jeg vil lære en del mer med NG da hihi.. men når man får noe gratis - så hvorfor ikke? høhø..

I dag blir totalt avslapping - ser vi bortifra litt mer i heimen som må gjøres, men tenkte og starte på en helt ny bok i dag - tar bilder av den litt senere. Kjøpte meg en ny bok her en dag - så gleder meg veldig til og lese den. Ellers holder jeg gjerne på med tre-fire bøker samtidig haha..

Vi snakkes da folkens - Hans Olav er på vei <3 - spendt på hva som står på menyen i dag - lot han stå for valget i dag - dette blir gøy!

Blogges <3

Tirsdag

Hellu im back og sitter her med kaffekoppen min fra krutt - tok med kaffe også. Var koselig på krutt. Nå har jeg en hel del og gjør i leiligheten. Har fått tatt et par viktige telefoner. Skal ut og handle litt for uken, sånne ting som må gjøres.

Gratulerer med bryllupsdagen mamma og pappa <3 utrolig glad i dere! <3

Kos dere i dag godtfolk - været er litt mer med oss i dag - that is good !

@krutt snart

Hei hei =D forsov meg noe sykt i dag. Skjønner ikke hvorfor jeg sitter her og blogger da jeg har sykt dårlig tid. Skal nemlig på krutt nok en gang. Jeg skal møte ei der. Blir koselig ! Usikker på hva jeg skal ha på meg i dag. Så jeg bør få rumpa i gir. Skal nemlig møte vedkommende kl 14 - so i bether get going. Blogger fra krutt jeg.=) ønsker dere en fin - fin tirsdag! <3

Bff times = happytimes

Hei på dere ! Nå er jeg hjemme igjen etter og ha hatt en kjempe koselig krutte dag med Caroline - her er litt bilder

Var så koselig og se Caroline igjen - hadde masse catching up too do - as allways <3

Håper dere koser dere denne mandagen ! Vi blogges <3

Crazy style

Jeg kjører på med backpack i dag - det er så meg, ikke bry seg stil, crazy style. Jeg har blitt så glad i hodeplagg om dagen. Og i dag har jeg tenkt og kjøre på med samme stil som i går , minus hatten og heller bruke Bulls capsen min (visste dere at jeg er overgjennomsnittlig glad i Basket og favoritt laget er selvsagt Buuuuuuuulls!!)  Og backpacken - det er så crazy som det får blitt - helt kaos, all over the place, en blanding av alt - men det er slik jeg liker det! Det er så meg :-D

Im home

Haha - ja jeg vet jeg har de samme klærne som i går - men jeg gidder ikke bry meg noe særlig ;-)

Her sitter jeg og venter på at Hans Olav skal hente meg <3

Hei på dere :-D en snar tur hjem igjen for og catch some food - før jeg så skal på cc nok en gang og møte Caroline <3 vi skal strande på krutt og krutte hihi <3 :-P Føles som en evighet siden jeg har sett henne - så det skal bli kjempe koselig!

Jeg har vært på cc siden elleve - så jeg er ganske så skjei, men kjøpte noe nødvendigheter som sminke på h&m, ikke noe spennende og ta bilde av akkuratt - så jeg tror jeg dropper det jeg ;-)

Uansett så ble det jo den avtalen på krutt - jeg prøvde på meg den perfekte jakken i dag - men selvfølgelig var den bittelitt for dyr - så vi får tro og håpe den en vakker dag havner enda mer på salg enn det den allerede var ;-P  Uansett så hadde jeg ikke kjempe behov for den - men skal ærlig innrømme det var litt synd at jeg måtte gå fra den i grunn.. materialistisk som jeg er... det får bli en annen gang :-P føler jeg heller burde prioritere regninger istedenfor - så en vakker dag dere - en vakker dag hihi :-D

Det ble jo trossalt noe på meg afterall - sminke ser jeg på som toalettsaker - så det er nødvendig - særlig for oss jenter hihi.. også har jeg blitt så glad i slags smokey eyes igjen og det skal være mye sort - jeg vet det ikke ser særlig bra ut på meg - jeg er full klar over det - så det spørs hvor lenge jeg blir gåen sånn her - men jeg synes tross det - det er litt tøft i grunn - jeg bruker øyenskygge som liner - sitter litt bedre. Bruker en fra barry m - fra coverbrands - et rimeligere merke - men tross det funker det bra synes nå jeg ;-) jeg er litt for mye sort rundt øynene om dagen. Tror det er fordi jeg liker så godt litt punker aktig stil - litt sånn blanding av det og litt gangster aktig look - litt ladyback og converse og sånt - tror man kler seg litt etter musikk smak jeg - ihvertfall gjør jeg det - og da skjønner dere sikkert hva slags musikk jeg hører på om dagen ;-) jeg hører ikke på metal da - men jeg hører på musikk som Ramones og The Doors, Wampire weekend osv.. ååh jeg er helt i transe når det gjelder den musikken altså - selvom enkelte ikke kan fordra sånn musikk ;-) inofe said ;-)

Uansett så burde jeg lage meg noe mat nå - jeg er kjempe sulten - kjøpte meg ikke noe mat på cc og jeg rakk ikke frokost i dag - eller jeg kunne ha rukket det - men jeg prioriterte helt feil - som jeg da somregel gjør hihi..

Vi blogges da - ja forresten så oppdaterer jeg sikkert fra cc - ellers kan dere jo følge meg på instagram - der legger jeg alltid ut bildene før jeg legger de ut på bloggen , jeg heter @bennybolero på instagram.

Snakkes !

Mobilblogg @krutt

Hei hei =D < 3 nå sitter jeg på krutt og koser meg med en mocca med soya. Håper dere har det bra < 3

Har nettopp hatt en avtale - nå sitter jeg her alene . Har tenkt å se litt på ting på cc etterpå. Koser meg her jeg. Senere i dag skal jeg til Caroline og Lars Jøran =D det blir sååå koselig. Gleder meg sånn til og se Caroline ! <3
Vi blogges < 3

Mobilblogg @ute

Hei sitter på bussen nå. Snart fremme. Skal ha en avtale på krutt. Her er bilder fra jeg venter på bussen.

Blogges fra krutt. Har planer om å bli igjen i byen. Skal møte Caro litt senere i dag og det gleder jeg meg veldig til ! <3=)

Snakkes

Nighty night

Stikker bare innom for og ønske dere en riktig god natt =) < 3 sweet Dreams <3=D

Im home

Hellu! Vi har hatt en fantastisk dag hos mamma og pappa og broren min og kost oss masse masse!! Bestemte meg for og slette et av de eldre innleggene - da jeg ikke syntes det var så bra skrevet. Håper dere har det bra og håper dere har nytet dagens vær, imorgen er det ihvertfall meldt regn her på Gjøvik - så dagen i dag har blitt brukt flittig i solen. Må jo bruke Norsk sommer for alt den er vært <3

Nå blir det snart kvelden her i heimen, har en avtale på dagen imorgen. Så må få nok søvn. Jeg håper dere får sove godt <3

Vi blogges :-D

Outfit

Hei på dere =D er hos mamma og pappa nå sammen med Hans Olav <3 lovte dere outfit så tok bilder før vi dro. Vi har grillet og kost oss. Koser oss her <3 =)

Her er outfit bildene.

Topp // h&m , skjorte // gina tricot , jeans // h&m , hatt // h&m //converse , briller // dior

Snakkes

Min nye innvestering...Blir utentvil et par vinrøde converse. Jeg har to par og det ene ser dere på dette bildet, i grå, ellers har jeg et par høye i blå - men de er jo helt utslitt haha..

Jeg elsker converse - de passer til alt! Uansett hvor mye jeg prøver og gå med høye heler og prøver den type stil - så faller jeg alltid tilbake til denne..

@Ashley Benson // Jeg elsker denne type litt ladeback// punker stilen. Det fikk meg til og tenke på at jeg må til innkjøp av noe nytt. Jegt viser dere outfit litt senere . er too long siden sist ;-)

Vi blogges!

I give a crapI det siste så har jeg ikke brydd meg noe særlig - i give a crap rett og slett om utseenede, jeg er ikke redd for og drite meg ut og jeg slapper mer av. Jeg er mer meg selv. Humor for meg er alt - jeg må ha humør i hverdagen min for og i det hele tatt fungere som menneske. Jeg er insaine og alt føles helt crazy på en mer surreilastisk måte. Ting har forandret seg noe sykt. Og sminke meg tar maks 3 min. Jeg bryr meg ikke om eye lineren flyter. Jeg skal si dere det føles godt. Når jeg går på butikken er ting helt anderledes. Folkene rundt kan bare glane så mye de vil - det spiller ingen rolle for meg.

Før var jeg livredd om hva folk tenkte om meg - nå tenker jeg at folk får tenke hva de vil - det spiller ingen rolle for meg lenger - jeg er meg selv 100 % - om jeg må forandre meg for at folk skal like meg som person - så blir det i mine øyne helt feil, jeg er den jeg er. Og de som ikke liker meg - liker meg ikke, men de som tar meg for den jeg er - de er virkelig gode venner <3 jeg føler meg så vannvittig heldig som har de personene i livet mitt som jeg har <3

Dere skal vite at jeg er utrolig glad i dere og setter stor pris på dere alle - dere vet hvem dere er <3

Søndag

Heeei på dere :-D jeg lovte mer blogging i dag og blogging skal det bli! Det er sol i dag og nydelig vær, jeg sluknet omtrent med en gang jeg la meg i går - var så sykt sliten.

Jeg tok en pause fra sola for og oppdatere dere - sov litt lenge i dag - men ellers har jeg bare latet meg i sola <3 så utrolig fint vær :-D håper sola har kommet for og bli - dette skal ihvertfall nytes uansett!

I går hadde jeg en veldig fin dag - og i dag skal vi til mamma og pappa for og grille. Blir supert!

Livet <3

Update

Hellu! Nettopp kommet hjem fra en super koselig kveld hos mamma og pappa - litt innpulsivt  - men såå koselig som det var!

Her er noen bilder av søte vofsen Poirot

<3

Og her er meg før jeg dro ut

Punch ur face ;-)

Jeg vet at blogging har det blitt dårlig av i dag - men jeg lover og ta det igjen imorgen - i promise <3

Det er ikke bestandig man får helt tid til alt - men det blir og gjøren noe med ASAP!

Ønsker dere en god natt <3

Gaaatebil!!!

Hellu! Grunnen til at jeg ikke blogger før nå er på grunn av detteVi har vært på Gaaaatebil og det var så gøy! Etterpå dro vi inn til hamar sentum og spiste kebab - standard når jeg og Hans Olav er der - må være den beste i nærområdet utentvil!

Lover og ta inn bloggingen ASAP! Men nå er jeg faktisk sliten - for ble en del timer for og si det sånn og vi var så heldige med været også <3

Så nå skal jeg slappe av - men bare følte for og gi et lite pip fra meg ;-)

Kos dere i finværet <3 det har ihvertfall vi gjort! TALAS

Natta

Alt jeg drømmer om er og få sove i natt. Batteriet viser 4 prosent. Så nå har jeg en grunn til og ikke bruke mobiltelefonen i natt :-) denne faste sove greia og det ritualet er en vond felle. .. jeg prioriterer andre ting en søvn og mat. Nå må det bli slutt på mine faste greier. .

Natta da dere <3

Night inspo

Føler for og drømme meg bort sammen med unicorns og vakkre bilder <3

Friday night lights ;-)Hellu! Nå er vi hjemme og vi har spist middag. Matlysten har kommet litt tilbake - og jeg bare omg! - Så glad for det! :-D Håper dere har det bra <3 denne fredagen er så fin! Sitter og ser på tv sammen med min kjære <3

Kose fredag <3 håper dere har det fint!

Mobilblogger

Hei hei =) på vei ut - skal run noen ærender. Vi ses

SummerfeelingSummerfeeling på sitt beste <3

I en verden hvor folk drømmer seg bort til sydligere strøk - synes jeg utentvil Norsk sommer er den beste <3 Sminken min har allerede rukket og renne - men det gjør meg apsolutt ingenting - for det er soool og det er varmt og det er godt - merket godt at jeansen ble for varm - men det er bare godt og steke litt for det om <3 håper virkelig at sommeren har kommet for og bli - tror ikke jeg er den eneste som lengter etter sommer og sol <3

Grillmaten er vell det tom for på matbutikken - men tror vi blir kjøren på med hjemmelaget pizza i dag og. Nærmest det eneste som frister om dagen ..

FUDGE <3

Sooooooool

Hei på dere :-D det er sommer - det er sol og jeg koser meg på balkongen - med en kaffekopp, en bok og en snus. Livet er herlig sånn akkuratt nå <3 Jeg tror ikke jeg kunne bedt om et annet liv atm. Livet føles helt fantastisk at jeg har ikke ord <3 jeg har lengtet etter denne følelsen too long - at nå  må den bare nytes <3 jeg har lært meg og leve med sykdommen min 4real, alt jeg kunne ha drømt om for en tid tilbake - skjer nå , all at once. Det føles som ren galskap og jeg føler jeg kan si dette med god samvittighet at livet er helt perfekt atm <3

Jeg tror det har mye og si for meg at jeg faktisk har opplevd dette og være langt nede og se mørkt på alt og at alt føles som et endeløst mareritt. Det vil aldri ta slutt.. men det gjorde det visst, og nå har jeg hatt denne følelsen en stund nå - og nei jeg finner ikke ord.

Jeg har så vannvittig mye og være takknemlig for og jeg har bestandig vært en fighter - så det og gi opp har aldri vært et tema en gang. Livet er for kort til og ha det vondt - rise and shine <3 jeg vet alt hva det har og si - så dette bare nytes <3 livet nytes og det er så flott - alt sammen er helt insain <3

My life

Hei hei =) < 3 nå skal jeg snart i en avtale. Fant plutselig ut at jeg skulle gå til sentrum. Så jeg stakk på krutt og tok en dagens kaffe med litt soya melk og en sukkerbit. Kjempe godt. Etterpå skal jeg møte pappa på krutt. Kjenner dette blir en super dag. Dette er helt knall. Får ikke sagt nok hvor bra humøret er om dagen og hvor mye livet smiler til meg! Har kastet bort så mye av og være dårlig. Nå vil jeg ha annet fokus. =) har så utrolig mye og være takknemlig for !

Håper dere koser dere denne fredagen! Lots of love <3

TGIF

Heei på dere og god morgen! For en gang skyld sto jeg opp litt før ni - det føles som et under for meg. Har en avtale i sentrum og før det skal jeg ordne litt småtterier i leiligheten - denne dagen ser ut til og bli bra. Første kaffekoppen er styrtet ned - jeg har det bra i dag og alt er fryd og gammen.

Håper dere har det bra også <3 Livet smiler så mye til meg om dagen - jeg koser meg sånn og kjeder meg svært sjeldent - alltid noe jeg føler burde bli gjort og jeg gjør det.

Life is good!

Og i dag er det fredag også - heeeelg! Elsker helger - det gir meg så mye! 

Kos dere i dag da dere - det skal jeg <3

Redigert

Får ikke sove så prøver meg på litt morsom redigering. Så gøy!

=D

Nighty night =D

Typisk meg og sjekke insta før jeg faller om til søvn. Er ganske så søvnløs om dagen - så kanskje det er lurt og legge fra seg mobil og prøve for en gangs skyld og få litt søvn.. men jeg er født vrang og kommer alltid til å være vrang. Men når det er sagt så går det ann og bedre seg - så jeg får nok sette det på to do listen min også =p

Natta da ! <3

Glasses

//Dior

Hellu ! Da har jeg bestemt meg for og ta kvelden - til tross for at filmen ikke en gang er ferdig. Det har blitt så mange sene netter i det siste - så dette må gjøres noe med ASAP!

Brillene mine er fra Dior - ser fint lite uten. Håper dere får sove godt ! Livet smiler til meg om dagen - håper det samme gjelder dere også <3

Sweet dreams !

Chicago BullsHellu! Sånn ser jeg ut i dag - ser på fast 4 - LIKER! Kjørte på med pizza til middag i dag - bestandig en slager. Håper dere har det bra. Vi koser oss med film og har tenkt og gjør det resten av kvelden, er i fjortis humør i dag med peace tegn og gjeipe munn - håper jeg ikke støter noen!

Ha en fin kveld videre

Matprat

ååh dette er sånn typisk innlegg hvor man ikke har noe fornuftig og komme med.. så ja - jeg har ikke noe fornuftig og komme med.. Men jeg må ha noe middag - og derfor må jeg ut og handle. Er i en sånn periode hvor mat er et ikke tema, for jeg er så matlei at det er skummelt. Jeg hater mat og det er fælt - jeg spiser nesten ikke om dagen og desserter eller noe form for søtt er utelukket fælt. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig. Frokost er noe jeg ikke vet hva er en gang, husker ikke hva det var for noe.. håper dette snur for jeg vet så godt hvor viktig det er med mat - jeg har alle disse helse gevinst tankene, bare at de sitter helt bakerst i hodet. 

Håper jeg får igjen matlysten - for på lik linje som søvnen så er jeg uvitende om hva dette gjør med kroppen min.

SPIS BENEDICTE - SPIS!!

werrrrrrk

Hellu!

Jeg forsov meg i dag og jeg - det er som om dette er et slags fast rituale, det finnes ikke noe værre enn og forsove seg, men det har blitt en slags fast greie for meg - utrolig irriterende!

Men uansett så får jeg gjøre det beste ut av det, kaffetrakteren er på - med god sjokolade kaffe, jeg har bombandert insta med foto - dette er så gøy! dere kan følge meg på @bennybolero

Jeg har allerede rukket i dag og følge Vanessa Hudgens og Ashlee Tisdale. Fantastisk! Men ikke særlig mer enn og oppdatere meg på det siste av oppdateringer av diverse og telefon samtaler. Jeg vet jeg har masse på tapeten i dag - så og forsove seg er ikke ok i mitt hode akkurat nå - men sånn er det jo når søvn er kun en drøm..

Håper dere får en fin dag i dag - er det ikke lillelørdag folk kaller torsdager? noe jeg apsolutt ikke får med meg så mye av..

Været har vell sin egen greie i dag og lever sin egen lille verden - alt jeg vet er at det er sykt kjedelig med dette regnfulle whatever..

Kos dere!

Bloggærn

Hellu søte godtfolk <3 håper det har det bra! :-D takk for at dere leser bloggen min osv, setter stor pris på dere lesere <3 dere er det beste leserne evah <3 ;-)

Sitter og koser meg med en te kopp før natten forhåpentlivis blir i sovemodus.  Men jeg føler meg ikke trøtt overhodet.. håper det forandrer seg for nå kjenner jeg at jeg trenger søvn..

Sov godt alle sammen <3 Snakkes! 

She's taking pictures of herself again #kinda

Hellu =D < 3 er på kjøretur. Crusing. Liker !

Ashley Benson

OMG - her makeup, style - her everything - Ashley Benson is amazing <3

Husker jeg så en av bring it on filmene som Ashley Benson har en av hovedrollene. Jeg digget filmen, og henne ikke minst. Hun er jo bare helt nydelig. Min obsession med seleberty style, musikk, alt er galskap, fashion galskap, kjendis galskap. Insain kaller jeg det - kjenner jeg er sikkelig in for og se spring breakers nå. Sikkert en av de eneste som ikke har sett den ennå - redd jeg blir skuffet. Håper den er bra!

Sprrrrriiiiing breakers <3 oh jeah <3

My obsession with books

Har alltid elsket bøker, litteratur sjenerelt, det er noe magisk ved og lese en bok og leve seg inn i en verden full av setninger og bilder man danner seg selv. Det er gammeldags - det er nytt og det føles som en helt ny verden - det er helt crazy alt sammen!

Men min kjærlighet for bøker har ikke vært så sterk som før de seneste årene. Jeg har en pappa som er over gjennomsnittlig glad i bøker tror jeg - jeg har alltid hatt lyst til og bli en bokorm, men konsentrasjonen har ikke bestandig vært der. Når man er syk og har andre ting og tenke på - så er det ikke bestandig man orker og lese. Men nå er min obsession så stor for bøker.

Jeg har lenge ønsket og pynte litt med bøker som interiør, synes det er så fint, men kan fort bli litt rotere og en smule insain. Liker!

Selvdisiplin!
Its totally bonkers.. - finnes det noe værre enn og forsove seg egentlig? skrev jo om at jeg forsov meg i forrige innlegg - å ja det stemmer. Sene netter har blitt et slags surrealistisk fenomen og en fast greie, jeg sovner ikke før sent, og dette har gått for langt nå - for jeg kjenner meg helt kake, er uvitende på hva dette gjør med kroppen min, jeg er ikke lenger så ung som jeg var den gang haha..

Uansett må jeg få selvdisiplin og fokus -fokus altså! Det er så mye jeg egentlig skulle ha gjort i dag - istedenfor blir jeg sittende og blogge - ikke at det er negativt overhodet, men det er bare at det finnes andre ting jeg MÅ få gjort nå. Jeg ender opp med og avlyse avtaler da jeg setter søvnen høyest. Det er helt sykt, og sånn skal det jo ikke være!

Så nå må jeg fokusere og jeg må ha disiplin og jeg må gjør alt som står på agendaen. Jeg har levd alt for lenge i drømme verdenen min, med musikk, litteratur, vitenskap, historie og filmer.

Nei nå må jeg bare komme i gang også får bloggen komme litt i andre rekke. Beklager - men sånn må det bare bli.

Ønsker dere en fin dag - føler det er lenge siden vi har snakket sammen sånn ordentlig - men håper dere koser dere og har det varmt der dere er ihvertfall, dette været her på Gjøvik er så innevær og det er kjedelig - håper virkelig at sommeren kommer snart <3

 

New in!

Hei på dere - god morgen eller noe sånt.. sto opp for lenge siden da, men ikke veldig lenge siden, for jeg forsov meg i dag, sykt kjedelig - men sånn er det jo.

Min favoritt film kom i posten i dag og jeg er så happy for det, my fav movie of all times <3

Ellers har jeg fått skaffet oss preimere biletter til fast 6 som jeg har ventet på alt for lenge. Og jeg er så happy for det!

Her er traileren

 

Ååå gleder meg noe sykt!

Vi blogges

Benedicte

her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits