Mobilblogg @night night

Hei på dere ! Stikker bare innom for og ønske dere en god natt. Vi blogges mer imorgen :-) natta alle søte

Mobilblogg @dagens anbefaling

Har dilla på et spill om dagen som er avhengighetsskapende - ice cream. Fås på app store og android. Jeg er helt hektet. Legger ved noen bilder jeg tok :-) anbefaler det virkelig og det er et kjempe søtt spill. :-)

@home

Ååå vi har hatt en såå koselig dag hos mamma og pappa og broren min . Åh såå mye godt og spise! ÅH himmel <3 har hatt litt problemer med internett tilgangen - så derfor blogger jeg ikke før nå.

Nå er jeg hjemme igjen 

Og det var påån med kosedressen med en gang haha..

Imorgen er det 2.påskedag og vi har innvitert svigers på kaffe. Det blir kjempe koselig <3 påsken i år synes jeg har vært ekstra koselig - selvom jeg verken har vært ute på ski eller snowboard så har jeg sammen med Hans Olav og familie kost meg noe innmari <3 og det for meg betyr alt!

Nå har jeg satt på en tørketrommel og hengt opp noen klær. Jeg har litt og gjøre før jeg tar kvelden - har tenkt og prøve meg opp ekstra tidlig imorgen for og starte dagen med litt trening. Håper på at fibroen ikke slår til like mye imorgen som den har gjort de siste dagene - at jeg er fit for fight igjen ;-) målene mine er mange.

Håper dere har hatt en kjempe fin 1 påskedag og alle andre dager i påsken for den sags skyld :-D vi blogges <3

1 påskedag

Hei på dere - dette er et mobil innlegg. Dagen gikk i ett i går at jeg hadde ikke tid til og blogge.

Men nå har jeg masse tid :-) vi var hos svigers i går på middag og kaffe og hadde påske Quis og det var sååå gøy og sååå koselig !! Ingrid bestemoren til Hans Olav var der også :-) kjempe koselig var det og jeg koste meg masse - masse !!

Nå har jeg akkurat stått opp nesten faktisk. Haha det er en skam i know. Men var godt og sove lenge for det har blitt noen sene kvelder i påsken. Er det ferie så er det ferie ;-)

I dag skal vi til mamma og pappa og broren min og spise påske lam. Yammi <3:-) det blir koselig !

Nå koser jeg meg med en kopp kaffe og skal straks sette i gang med litt husvask.

Vi blogges alle sammen :-) oppdaterer dere litt mer senere :-) ha en kjempe fin 1 påskedag

Mobilblogg @fam easter lunsj

Oh gosh for en fin dag ! Hei forresten :-) håper dere har det bra :-) vi har akkurat hatt mamma og pappa på besøk på påske lunsj. Og det var såååå koselig !! Koste oss sånn <3 tusen tusen takk for en koselig start på dagen mamma , pappa og Hans Olav <3 luuuv u <3

Nå sitter jeg og koser meg med kaffe fra verdens beste termo kopp :-) fikk den av mamma og pappa til jul men har ikke fått tatt den i bruk før nå. Ååå den er så fin <3

Nå har jeg satt på en klesvask og en tørke trommel og leiligheten er fin og ren. Jeg skal shine soverommet og så blir alt perfekt ! Nå kan helgen bare starte.

Håper dere minnes denne lang fredagen :-) Jesus døde på korset for vår skyld ! Tok på seg våre synder for at vi skulle få evig liv <3 og påske været er selvsagt med oss atter en dag - så jeg har faktisk tenkt og sette i gang på en gå tur jeg i fin været. Hva finnes ikke bedre enn sol , varme og musikk på ørene. Mhhhm kan ikke vente ;-)

Vi blogges da og ha en kjempe kjempe fin dag da dere <3 kos dere denne lang fredagen :-)

Mobilblogg @change in plans

Hei på dere ! Har blitt syk :-( mat allergien har tatt tak i for fullt.. Og nå er senga og doen min beste venn. Synd - kjempe synd ettersom vi hadde planer sammen med gode venner !! Heldigvis har vi gode venner som forstår så godt <3

Tenkte bare gi et lite pip fra meg. Håper dere har hatt en fin skjærtorsdag :-) tror det blir tidlig kvelden på meg.

Vi blogges mer imorgen :-)

Skjærtorsdag

Hei på dere :-) blogger fra taben nå. Gosh for en fin dag det er i dag :-) perfekt påskevær er det :-) satt en stund på verandaen tidligere i dag og stekte meg i solveggen. Og koste meg med kaffe da ;-) det hører jo med !

Nå ligger jeg slakk som jeg er på sofaen , drikker te og ser på tv !

Gleder meg så masse til og få besøk i kveld ! Kos dere i dag :-)

Vi blogges <3:D

Mobilblogg

Good påske alle sammen :-) sto opp ved tolv tiden i dag - ååå så godt det var og sove lenge :-)

Nå er det resten av vår rengjøringen som gjelder - før vi får besøk på kveldingen av Caroline og Lars Jøran. Ååå det gleder jeg meg sånn til :-) blir kjempe koselig !

Sitter og koser meg med en kaffekopp atm og en snus da haha.

Håper alt står bra til med dere

Mobilblogg @atm

Cosytime :-)

Hei på dere :-) nå koser jeg meg skikkelig ! Vi har kommet langt med leiligheten og vår rengjøringen. Har blitt så fint her nå :-) nå har jeg nettopp spist Kjellstad knekkebrød. Å jeg elsker det! Folk kommer langveis fra for og få tak i det himmelske knekkebrødet som kun er og få kjøpt på cc på Gjøvik , Hamar og Lillehammer. Kjellstad fant en eldgammel oppskrift og den er så sund og god. Oslo har villet ha det fantastiske knekkebrødet , men ettersom cc har en avtale med Kjellstad - så får Oslo en annen type knekkebrød hadde de sagt.

Elsker dette knekkebrødet og folk er helt gal etter det , inkludert meg selv haha.

Nå har jeg tatt med min gode kopp te i sofaen og koser meg med den. Pukka te med marshmallow :-)

Ønsker dere en fortsatt fin dag og fiiiiin påske

Mobilblogg @ update

Hei på dere :-) etter at jeg fikk meg iPhone 5 i hvit igjen. Synes jeg at blogging blir lettere. Jeg vet ikke hva jeg tenkte på da jeg byttet mobil. iPhone er og forblir best. Uten tvil :-)

I dag har dagen gått i ett - så jeg har ikke fått oppdatert dere. Vi har drevet på med vår opprydning i hele dag og er ennå ikke ferdig. Gleder meg til og bli ferdig :-) da blir det sååå fint her !!

Mamma og pappa har vært en liten tur innom også og hadde med en gave. Ble så glad. Tusen takk
Vi blogges.

Mobilblogg

Hei på dere :-) stikker bare innom for og ønske dere en riktig god natt
Håper dere har hatt en fin dag :-) jeg vet at bloggingen er dårlig om dagen. Føler vell i grunn at jeg ikke er så flink til og blogge. Må jo være ærlig med dere .. Håper jeg kan skifte mening snart - for blogging for meg er gøy !

Sov godt alle søtinger så blogges vi mer imorgen :-)

Mobilblogg @new in

Hei på dere :-) har vært ute i hele dag så har ikke fått blogget noe. Dro rett etter jeg hadde ordnet meg på krutt på cc og tok en chai latte så møtte jeg Hans Olav etterpå og vi kikket litt. Og jeg kjøpte meg en foundation og en pukka te. Nå har vi nettopp spist middag og vi koser oss med hver vår munkholm :-) håper dere har kost dere i dag :-) vi blogges mer senere

turquoise

Det er kanskje litt fælt med tanke på at det er påske nå og jeg tok bort påskepynten.. men jeg var bare så utrolig spendt på hvordan det ville bli med alt det nye hehe.. klarte rett og slett ikke vente ;-)

Men kommer nok til og sette på plass påskepynten senere hihi.. 

Ville bare vise dere dette - nå skal jeg koke meg en kopp kaffe, for er sykt kaffetyst nå ;-)

Vi blogges <3

New in!

Hei på dere :-D i dag har jeg lunsjet i byen med ei jeg kjenner, vi var på krutt og tok en soya latte med kokos, skikket litt rundt og dro tilbake på krutt og tok en te, også dro hun og jeg skikket litt til og shoppet litt turkis :-D

Jeg har fått helt dilla på turkis - så var på indiska, princes, nille og søstrene grene og fikk tak i masse fint. Fant noen utrolig stilige pynteputer på Indiska også -men det får bli en annen gang. Uansett utrolig fornøyd med kjøpene mine :-D

Gleder meg til og pynte her når påsken er ferdig - men foreløbig står det masse påskepynt fremme hihi..

Har vært på cc i mange timer jeg, dro dit ganske tidlig i dag, og det krydde av folk nå som det er påskeferie.

Nå skal jeg faktisk straks sette i gang med middagen til meg og Hans Olav - blir tidlig middag i dag for en gang skyld - er man sulten, så er man sulten ;-)

Ønsker dere en kjempe fin dag og gooood påske så blogges vi :D

Easter @påskeferiePåske for mange har mye med ski, kvikk lunsj, hotell turer til påskefjellet and so on. Mange glemmer nok hva påsken egentlig handler om. Det er jo ferie selvsagt - men det er også en grunn til at vi feirer påske. Og for meg har påsken en stor betydning ettersom jeg er kristen. Jesus døde på korset, tok på seg all vår synd og alle våre plager og bar de, Han led for vår skyld og døde for vår skyld for at vi skulle få evig liv og Han sto opp igjen. Tenk så fantastisk <3

Også går vi en fin tid i vente også pluss at solen er jo her :-D perfekt påske vær <3 jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har gått på ski siden jeg var 15-16, men det gjør meg ingenting ;-) jeg skal kose meg i påsken sammen med alle de jeg er glad i <3 spise påskelam, ha nattverd hos mamma og pappa (noe vi gjør hver påske) også skal jeg ikke minst gå mange fine turer og sitte på eik tunet og kjenne solen varmer og kose meg med varm solbær toddy. Yammi <3

Håper dere får en fin påske hvor enn dere feirer påske :-D kos dere og husk : hvorfor feirer vi egentlig påske? :-D tror mange glemmer dette nemlig .

GOOOOOOOOOOD PÅSKE :-D

PalmesøndagHei på dere og god påske alle sammen <3 Jeg og Hans Olav har vært på en aldri så liten kjøretur i dag og var innom joker - nå slapper vi av og skal straks begynne og pynte til påske.

I går var en kjempe fin 60 års feiring. Koste oss masse masse <3

Har ikke fått blogget noe særlig i det siste , har ikke vært særlig iform - fibromyalgien tærer veldig på - men prøver og se det positive i det tross alt. Er jo påske nå og greier og den skal nytes til det fulle <3

Håper dere koser dere masse i påsken <3

Vi blogges mer senere <3

Lørdag og 60 års lag :-D

Hei på dere og god lørdag :-D tror dere jeg er fornøyd med hårfargen min eller? det var mer innpuls, jeg hadde ringt frisøren for håret mitt var helt ødelagt. Det var gult orange og helt forferdelig!  kan dere redde håret mitt spurte jeg haha.. Hans Olav kom med tipset og farge det rødt - jeg har prøvd alle farger utenom rødt. Så da fant vi denne hårfargen hos lindex så da var det bare og pøse på - jeg var litt skeptisk først - men så ble jeg så vannvittig fornøyd :-D

Vi skal i 60 års lag i dag. Ene onkelen til Hans Olav fyller 60 år jehooo :-D det har vært krise her hjemme for jeg fant ikke skoene jeg skulle ha og lette og lette - typisk meg og ikke finne frem ting på forhånd haha.. men der hvor jeg aldri trodde de skulle ligge - der lå de ;-) .

Viser dere antrekket senere. Dagens første kaffekopp er ikke inntatt før først nå. Så nå skal jeg si dere det var godt med kaffe <3

Har sovet litt i dag og ellers bare slappet av i kosedress og tatt livet fullstendig med ro. Gleder meg kjempe masse til 60 års lag senere i kveld :-D

Ønsker dere en kjempe fin lørdag så blogges vi :-D

And i allways was a redhead in heart

Blogger fra taben

Hei på dere :-) håper dere får sove i natt. Jeg sitter nemlig med bleking nr 2 nå.. på to dager har jeg farget det 3 og bleket to ganger.. det er helt sykt!! Viser dere det endelige resultatet imorgen. Bildet under er fra bleking nr 1 ;-)

Etter jeg er ferdig med resultatet tar jeg kvelden så god natt søtinger <3:D

Kvalitetstid

Ååå bestevenn kvalitetstid <3 Tusen takk for kaffen Caro <3 :-D

Åå nå har jeg hatt en kjempe koselig cafe tur sammen med Caroline min <3 vi har vært på krutt og skravlet og ledd og drukket Gjøviks beste kaffe og snust da selvfølgelig haha..

Oh GOSH jeg klarer aldri i verden og slutte med snus haha..

Anyways - det føles som evigheter siden sist jeg så verdens beste jente - så det var godt og se henne igjen <3 :-D masse og prate om og skravla gikk i ett kjær, girl stuff u know ;-) <3

Caroline er ei utrolig knall jente jeg er så glad i <3

Så jeg har det alltid koselig i hennes nærvær <3 tusen takk Caroline for at du gjorde dagen min super :-D

Nå sitter jeg faktisk med bleking i håret - håper at fargen vil lysne litt bedre - kjøpte to pakker så krysser jeg fingrene for at de holder iiiih :-O

Hans Olav snille goe hentet meg på cc så nå skal vi spise god mat og slappe av resten av kvelden <3 :-D

Vi blogges <3

 

Atm

Hei på dere ! Nå sitter jeg på krutt og skal straks møte bestevennen min og det gleder jeg meg masse til :-)

Det skal bli kjempe koselig !! Vi blogges <3:D

She made my day

Ååå dere nå skal jeg straks møte Caroline <3 det føles som evigheter siden sist og jeg er sikkelig crap iform i dag - så Caroline made my day <3 det var så fint at hun kunne møte meg nå! Gleder meg masse - masse. Skal ta bilder til bloggen så følg med <3 :-D

I dag har jeg hatt besøk og det var koselig - ellers har jeg ikke gjort noe spes.. denne dagen blir uansett fin med verdens beste <3

Vi blogges :-D

Turkis :-)

Hei på dere! Da jeg kom hjem satte jeg på noen duker og puter. Mamma hadde de liggende fra min første leilighet. Ble så glad da jeg så de . Så nå har jeg pyntet med de :-)

Også har jeg lagt meg for kvelden . Her er noen bilder.

Ha en god natt cuties så blogges vi mer imorgen <3

Blogging fra taben @im blonde

Hei på dere :-) etter tre blekinger etter hverandre sier jeg meg endelig fornøyd! :-) nå er jeg hos mamma og pappa og skal spise middag her :-) kjenner jeg er skikkelig sulten så nå skal det bli godt med mat :-)! Ikke gjort stort i dag men kost meg har jeg.

Vi blogges

Blond it is

Ååå imorgen skal jeg farge håret blondt og jeg gleder meg villt :-D

Men nå må jeg sove - viser dere resultatet imorgen <3 natta <3

turquoise

Det blir nok litt oppussing til sommeren i leiligheten. Jeg og Hans Olav helder veldig mot turkis, men lilla er også et alternativ :-D gleder meg sånn! Husker den første leiligheten jeg hadde (leide da) - jeg hadde inneredet mye i turkis, brunt, rosa og limegrønn haha.. men gosh så fine de fargene var sammen :-D

Tenkte og gjøre om en del på soverommet, få inn en del hyller osv, dette blir gøy!

Nå skal jeg straks sove - kommer et innlegg til - vi blogges 

Me and @Krutt

Hei på dere :-D prøvde meg på en ny makeup måte i dag - tror jeg kommer til og sminke meg sånn fremover :-P

Jeg og Hans Olav har vært på krutt i dag og det var kooooselig!! <3

Nå har vi spist middag og det er litt på todo listen i kveld også. Jeg skal vaske klær og diverse i heimen. Var forresten himmelskt middag i dag - potet skiver, bacon og tomatbønner. Åh himmel <3

Nå koser vi oss med hver vår kaffekopp og slækkern forran tven.

Kos dere i kveld da <3

CosyBeste musikken noensinne <3

Cosy time <3

Ååh tirsdag i dag og jeg forsov meg - haha for en start på dagen. Fikk ikke gjort noe av det jeg egentlig skulle, alle avtalene mine måtte avlyses.. hadde migrene i hele natt og følte meg ikke iform overhodet.. ikke noe særlig iform i dag heller.. klokken er over to og jeg har ennå ikke fått i meg frokost.. sånn typisk meg noen ganger haha..

Har ihvertfall rukket og drikke kaffe i dag da - og nå koser jeg meg med en kopp pukka te - synes det ble litt for mye kaffe - at te var en god løsning ;-)

I dag står det ikke så mye på agendaen som i grunn var meningen - men litt i heimen skal bli gjort. Skal muligens lunsje i byen imorgen om alt går etter planen ;-)

Så det blir koselig! Vurderer og gå inn til byen for og møte vedkommende - men det tar meg ca 30 min - men vi får se da. Hadde vært godt i grunn, selvom bussen frister en smule da haha.. 

Ønsker dere en kjempe fin tirsdag - så blogges vi :-)

Mandags kveld

Hei på dere og god mandagskveld. Mandagen min har vært fin og nå koser jeg meg med en kopp god og varm pukka te, etter det skal jeg ta kvelden. Opp tidlig imorgen for må run some ærends.. frister litt og dra på cafe imorgen også - får se om tiden rekker med. Noen dager er det ekstra mye og gjøre, og jeg er i grunn glad for at den dagen er imorgen - ettersom jeg ikke er særlig fan av tirsdager ;-)

Nå skal jeg notere ned en del ting jeg trenger til imorgen og så tar jeg kvelden. Ønsker dere en kjempe god natt - så blogges vi imorgen vettu.

Sweet dreams <3

LoveHei på dere :-D Nå er jeg akkuratt inn igjen fra en gå tur med pappa langs Mjøsa, var litt ute på isen også - det var gøy! Utrolig koselig og gå en tur sammen med pappa - nå koser jeg meg med en kopp te og skal til og lese i boken Saras nøkkel.

Dagen i dag er fin! Nydelig vær er det ute også. Snart kommer Hans Olav og da blir det noe godt til middag :-D lavkarbo it is <3

Ønsker dere en kjempe kjempe fin dag - kos dere <3

Ny uke - nye muligheterHeei på dere og god mandag :-D håper uken deres har startet bra! Min startet ikke helt som jeg hadde tenkt - sov alt for lenge - men har fått gjort en del på todo listen min afterall ;-) snart venter jeg besøk av pappa - vi skal drikke te sammen. *koselig!*

Ønsker dere en kjempe fin mandag - ny uke - dagene går så fort .

Jeg har satt opp en del for denne uken - viser dere senere :-D

Kos dere i dag alle hjerter <3

Im back again
Heei på dere :-D da jeg tok frem mini pcen - da min nye pc bestemte seg for og gå til streik i dag - fant jeg frem til min gamle blogg. Og gosh som jeg savner designet og å ha store bilder osv, hatet designet mitt på blogspot og husker jeg brukte så uffatelig lang tid på denne bloggen, mange timers arbeid bak denne altså tihi ;-)

Så ja da ble det blogg.no igjen da - tror jeg seriøst aldri blir kvitt denne blogg plattformen her altså ;-)

Så velkommen tilbake får jeg vell si da ;-)

I dag har jeg bakt lavkarbo knekkebrød - og det skal jeg si dere ble velykket. Måtte jo smake litt da og kjenner jeg får helt vann i munnen med tanke på at jeg gleder meg til og spise frokost imorgen haha..

Skal se om jeg klarer og komme meg opp til vettug tid imorgen - noe sier meg at det blir vanskelig og kommer aldri til og gå - men har så inderlig lyst til og starte dagen bra. Få en ordentlig knallstart. Ny uke igjen imorgen - og jeg sier det nok en gang at tiden går så utrolig fort!

Skal pøse på med trening imorgen og den kommende uken - skal si jeg savner det og kroppen min har så utrolig godt av det!

Men nå får jeg vell finne sengen snart - det har kroppen min utrolig godt for også - og føle seg kvikk og uthvilt imorgen hadde vært knall <3

Vi blogges da :-D <3

Benedicte

her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits