- Movie night -

- Du er min styrke -

- Ble Pocahontas i dag og den er så nydelig <3 - fikk den i bursdagsgave :-) -- Selfie må til som blogger ;-) -

- Theodor er så god <3 måtte ta noen bilder av han i dag :-) -

Hei kjære dere :-) først ønsker jeg og dele et Bibelvers med dere som pappa sendte meg på chatten isted - det var nettop det jeg trengte nå <3

- Du har gitt meg glede i hjerte, større enn den de andre har når de har overflod av korn og most. - Salme 4: 8 -

Film kveld hos svigers var utrolig koselig, med glutenfri pizza med masse godt tilbehør på, prøvde ut en soya mozarella som topping og den smakte så nydelig altså <3, ikke alle butikker som har den i skiver, men vi fant den på ica. Coop har også den.

Har dere det fint? - Jeg håper det og jeg håper dere har hatt en fin dag <3 Jeg er så trøtt så tror jeg blir og ta kvelden snart - ønsker dere en riktig god natt <3

- Saturday update -

- You are my everything -

- På Lasseliten med min kjære Hans Olav og min kjære svigermor i dag *koselig! -- Lunsjen min i dag, glutenfri havregrøt med soya yoghurt, blåbær og mandler *yum -

************

Hei kjære dere :-) beklager null blogging i dag - men dagen har rett og slett gått i ett, så jeg har ikke hatt tid - det ble en tur på cc med Hans Olav og svigermor i dag, handlet inn til pizza og glutenfri pizza i dag, det blir en tur til svigers om ikke lenge - vi snakker dobbelt movietime - vi skal se to filmer og jeg ser virkelig frem til det!

Jeg måtte ha mer lakris te i dag, det har kommet en ny type sort på søstrene grene nå med kun lakris, så jeg kjøpte den og favoritten, så at the moment prøver jeg ut den nye sorten, og den er himmelskt god!

Jeg har hatt en fin dag så langt. Nå gjenstår det pizza og filmkveld, en perfekt lørdag :-)

Håper dere har det fint! Skal se om jeg får mobilblogget litt senere :-) - vi snakkes!

- Perfekt bursdag -

- Takk Jesus for alt Du gir meg -

- Ble en tur på bowlingen med min kjære i dag, vi spillte billjard og var sååå nære med og vinne en ipad. Jeg vant begge gangene vi spillte billjard #gøy -

- Kamaret ble glemt i kveld, men jeg måtte bare ta bilde av alt det fine jeg fikk <3 er så heldig som har så mange fine mennesker i livet mitt -

*************

Hei kjære dere :-) for en koselig dag jeg har hatt, følelsen jeg satt igjen med når dagen var ferdig kan ikke beskrives! - jeg er så ubeskrivelig heldig som har så mange fine mennesker i livet mitt jeg er så glad i ! - vi innviterte på kaffe og kaker med nær familie hos oss i dag. Jeg har kost meg så mye altså. Dagen har rett og slett vært helt perfekt på alle måter og den kunne ikke vært anderledes!

Nå koser jeg med en kopp te og har shinet opp det som skulle shines. Jeg koser meg med en kopp lakris te og var rask til og bytte om til koseklær hihi.

Håper dere har hatt en fin dag også <3 vi skrives mer imorgen. Sweet dreams <3

- Im a birthday girl -

- Du er Sannheten og Livet -

- its my birthday -

- hjerte, hjerte, hjerte - seeee hva jeg fikk av min kjære mann i bursdagsgave i dag , ååååh

************

Ok i dag er jeg 28 år, kan ikke tro hvor tiden blir av sånn egentlig, skal vell innrømme at det er gøy med bursdag after all - spesielt ettersom jeg fikk helt hakeslep da jeg våknet i dag og det sto en SYKKEL i stua!!! Og ikke hvilken som helst sykkel, den fineste jeg har sett. Gleder meg til og cruice rundt på denne ;-) - jeg ser for meg gode minner og en stykk glad og stolt Benedicte sykle rundt med den fineste sykkelen jeg har sett noensinne !

Denne dagen er så fin, vi snakker bowling senere og kaffe og kaker hos oss, for i dag blir jeg og kose meg. Det er jo bare bursdag en gang i året tihi :-)

Håper dere har det fint :-) jeg skal lage noe mat nå, kjenner meg skrubbis, jeg har nemlig syndet - så det blir ikke brekkie før nå (breakfast) ... Hjelpes jeg er litt treg.

Kos dere i dag !

- Litt av dagen i bilder -

- You are my hope, my strength, my everything -

- Hei kjære dere :-) jeg har ikke fått blogget tidligere, men dagen min har innholdt kun koselige ting. Det ble en Oslo tur grunnet et ærend. Vi dro med svigers og koste oss med god kaffe fra espresso bar. Jeg måtte selsagt kjøpe favoritt drikken min, som kommer etter kaffe hehe. Ååh jeg har dilla på vitamin drikke, om det er fakta at den er bra aner jeg ikke, men god er den iallefall og jeg innbiller meg iallefall at den er bra hihi.

Nå befinner jeg meg hos mamma og pappa og koser meg her, selfie med Poirot er alltid et must, så i dag var intet unntak. Han er jo så god og min aller beste venn <3

Jeg skal være her en stund til og jeg har det så koselig. Håper dere har hatt en fin dag <3 :-)

Kommer mer oppdateringer imorgen. Ønsker dere en fortsatt fin kveld. <3

- Hei -

- Du er min klippe og min redning i trengsler , takk Jesus for alt -

- Hei kjære dere :-) en update fra meg, mens jeg koser meg med økologisk te og med kveldsmat i magen hos mine kjære foreldre. - jeg koser meg!

Tven står på - det er fjellflørt på tven, egentlig et ganske så koselig program, men litt rart og date flere, det har jeg alltid syntes.

Med varme i kroppen etter at det er fyrt i ovnen - føles godt og så koselig med varme i ovnen og all snøen som har kommet, jeg elsker snø! Men ikke at det varierer mellom snø og regn, da blir det så glatt og jeg liker meg absolutt ikke på glattisen haha.

Nå skal jeg snart hjem. Ønsker dere en riktig god natt <3

- Onsdag -

- My Faith gives me hope and making me strong -

- Atm leser jeg det nye shape up bladet jeg kjøpte til ipaden min -

- Jeg har gått ned 3 kilo etter jeg begynte med Daniel Planen. Den fine boken min #happyface -

- Denne boken gir meg så mye -

************

Hei på dere og riktig god onsdag :-) tenk at det er onsdag allerede. Snart har jeg bursdag. Kan ikke skjønne jeg snart er 28 år. Hvis jeg skulle sagt noe jeg ønsker materialistisk messig er det spesielt en ting. Det er vasen fra Kahler Omaggio. Jeg ønsker meg i alle størrelsene egentlig og spesielt den hvite med rosa striper. Et eksempel.

Dette er den miste størrelsen. Prisen ligger på 199 og oppover. Har lyst og samle på de så jeg etterhvert har alle størrelsene haha. *hint,hint* nei da, men det jeg ønsker meg sånn egentlig aller mest er at dagen min blir kjempefin og at jeg kan være i tipp - topp form den dagen og jeg ønsker og tilbringe dagen min med mennesker jeg er glad i <3

Jeg bryr meg ikke så mye om at jeg har bursdag - mest fordi jeg hater oppmerksomhet. Men det er koselig og ha en fin dag med folk jeg er glad i - iallefall. Men en ting er sikkert. Jeg føler meg ikke som en 28 åring haha. Så jeg skjønner ikke hvor tiden blir av. Jeg har bursdag på fredag. Merker at bursdager var mye morsommere når jeg var liten. Da telte jeg dager og var kjempe spendt. Nå er det sånn at de andre vet mer hvilken dag bursdagen min er på enn meg selv. Jeg var ikke klar over at jeg hadde bursdag denne uka en gang før noen sa det til meg haha. Men uansett morsomt med bursdag iallefall på grunn av at jeg er så heldig som kan tilbringe den med fine folk :-)

Ønsker dere en vakker onsdag <3

- Sweet moments/Healthy Lifestyle -

- I belong to You -

- kveldsmaten min for kvelden, glutenfritt knekkebrød med makrell i tomat og grønnkål -

- Juice fra juicer som smakte nydelig rett og slett -

- En nydelig avsluttning på kvelden med tente lys og en god kopp te -

- Hei kjære dere :) søte små øyeblikk er unike. - jeg elsker de og prøver og ta vare på de så godt jeg kan, det er de som gjør helheten for dagen, de bittesmå øyeblikkene man absolutt burde utnytte godt. Koser meg i kveld. Etter en fin kjøretur med min kjære, tente jeg lys og kokte meg nydelig te. Denne dagen har vært fin og avslappende, prøver og samle krefter og energi da jeg merker meg litt tom for det om dagen. Jeg er rett og slett bare sliten jeg.

Men jeg merker nå hvor godt det er med helt nye smaks opplevelser som er sunne. Og jeg har fått øynene opp for grønnkål og det smaker sååå godt. Jeg er nok over gjennomsnittlig glad i grønne sorter av mat. Noe jeg tror jeg muligens har fra min mor :-)

Jeg snakker ofte om boken Daniel Planen, men dere aner ikke hvor bra den er og hva den gjør med meg positivt, det er som jeg endrer helt tankegang og væremåte. Jeg elsker den boka virkelig. Jeg får ikke rost den godt nok!

Jeg skal være oppe litt til før jeg tar kvelden, vi mennesker er forskjellige og vi har forskjellige levemåter. Hvor kjedelig hadde det ikke vært om vi alle var like? Hverdags rutinene mine betyr så mye og den inneholder ofte sene kvelder og jeg er ingen morgenfugl. Men jeg trives så godt med slik det er :-)

Nå skal jeg ta en til kopp med te, ønsker dere en riktig god natt <3 vi skrives mer imorgen :-)

- CoffeeTime -

- Make the most of everyday - My Faith make me strong -

- sweet moments -

- new in from søstrene grene -

***********

Hei kjære dere :-) jeg må bare anbefale disse søte notatbøkene til litt under 12 kr per stykk og denne søte lysbeholderen til 24 kr. Også anbefaler jeg te fra søstrene grene. Spesielt lakris teen som er min favoritt uten tvil. Og god natt te som gir en beroligende effekt.

Jeg var på krutt med Hans Olav i dag og det var så koselig. Viktig og skape nye fine minner. Det trenger ikke være noe big time, men bare nyte små hverdags øyeblikk sammen <3 :)

Nå befinner jeg meg hos mamma og pappa, det ble en liten tur hit også *koselig !

Håper dere har det fint :-) denne dagen er så fin og avslappende - godt og hente inn litt energi. Ønsker dere en fortsatt fin kveld !

- Tirsdag -

- I Believe -

Hei kjære dere :-) Tirsdag it is. I dag har jeg noen totalt avslappende timer med god kvalitets kaffe, lesing, surfing, koseklær og alt som hører med til cosy time. - Før tiden bærer ut for en kaffekopp og noen ærender. Egentlig blir dette bare en avslappende dag. Jeg trenger det i dag føler jeg , gjøre akuratt det jeg har lyst til og hente inn litt energi. Jeg manglet energi i går og merket meg plutselig så vannvittig sliten, så bloggingen ble nedprioritert og det beklager jeg. Men i dag har jeg lyst og blogge litt mer - så det har jeg tenkt og gjøre #happyface.

Også vil jeg bare avslutte innlegget med at i år er det 70 år siden Holocaust var. La det aldri bli glemt! Fler og fler vil få det ut av historiebøkene våre og få det til at det aldri har skjedd. Det skal de aldri få igjennom. Det grusomme som skjedde skal aldri bli glemt!

Ønsker dere en fin tirsdag <3

- Mandag og ny uke -

- In You i Trust -
Kaffe og koseklær startet dagen med - en god start

- Foto @Weheartit -

Hei kjære dere og riktig god mandag! Har dere det bra? - jeg håper det! Mandagen ble litt annerledes enn jeg hadde tenkt, jeg sov lenge, spiste frokost med en gang jeg sto opp - laget meg kaffe og slappet av totalt, bare gjort masser av ting jeg hadde lyst til og gjøre - jeg tror grunnen til at jeg sov så lenge i dag var fordi jeg skiftet til det nye mykeste av det mykeste flanell sengesettet i går og jeg har altså sovet som en stein, soverommet er jo ferdig malt og greier og det ble altså så fint. Vi setter så stor pris på all hjelpen vi fikk <3

Nå er det tilbake til hverdagen igjen, godt med et lite avbrekk og en liten ferie, men det er også godt med og være hjemme igjen :-)

Jeg elsker mandager - men det vet dere jo! Jeg skal kose meg med en kopp te nå, jeg har jo en todo liste jeg vil fullføre i dag - bare føler meg i det lateste humøret ever haha.. men ting må gjøres selv om man aller helst vil bare ligge på sofaen og se tv noen ganger, jeg skal få i meg en soya yoghurt med litt linfrø nå også blir det en te -kopp til og så må jeg få skrevet handleliste og ting som må handles inn i dag, ja og andre ting.

Jeg vet dette blir en fin dag - jeg må bare slutte og være litt lat i dag - selv om det noen ganger er helt ok og være litt lat :-)


 

- Home Sweet Home -

- Du er min styrke, min klippe og jeg gir all min kjærlighet til Deg min Far i himmelen -

- Home, Sweet Home -

Det er alltid borte bra, men hjemme best. Egentlig sånn aller best. Turen til Oslo har vært så fin og et nydelig minne og se tilbake på. Jeg merker virkelig hvor godt psyken min hadde godt av en slik tur, jeg har fått samlet krefter til et nytt kapittel av livet mitt føler jeg. Jeg skal på den veien av en livsstilsendring som startet allerede i Oslo. Jeg har slukt side opp og side ned av boken Daniel Planen som har gitt meg så mye oppløftende og som har gitt meg en totalt annen tankegang. En ny måte og tenke på rett og slett.

Jeg gleder meg til ny uke imorgen. Jeg gleder meg til og ta fatt på den positive reisen min og jeg gleder meg til og sette meg nye mål.

Det er rart hvordan en bok kan forandre en tankegang på den måten. Oslo turen ga meg masse inspirasjon og jeg ser frem imot masse fine minner også. Hver dag er et nytt minne. Jeg gleder meg til og ta dere med i min nye reise, min nye livsstilsendring og det nye kapittelet.

Ha en fin søndag <3

- @Fra Toget -

- " Om du ser på verden, blir du fortvilet. Om du ser inn i deg selv, blir du nedstemt. Men om du ser på Kristus, finner du fred " - Corrie Ten Boom, Holocaust overlevende. -

Hei kjære dere :-) snart hjemme nå, har prøvd og blogge ved flere anledninger. Men som alle vet er ikke signalene alltid like gode. Vi er snart hjemme nå. Ville starte innlegget med et veldig fint sitat.

Har slappet totalt av på toget. Sovet en dupp. Lest litt i boka Daniel Planen. Og drukket kaffe fra starbuks. Frokosten på Grand Hotell var nydelig og hele turen har vært en kjempe fin opplevelse med gode venner. Vi har kost oss masse :-)

Det skal bli godt med mandag imorgen. Jeg er så motivert og med og lese i Daniel Planen så får jeg det ekstra kick.

Blogger mer til dere senere. Nå er det ikke lenge til vi er fremme. Ha en fin søndag så lenge :-)

- @Indisk -

- Du er sannheten og Livet -

Hei på dere :-) Indisk mat er noe av det beste vi vet, så det var ingen tvil i verden om at vi skulle avslutte den siste kvelden med litt Indisk mat. Og den smeltet i munnen. Det er lett og finne mat som både er allergivennlig (uten gluten og uten melk) her i Oslo

Vi har en så fin tur, vi koser oss masse her i Oslo. Det har blitt en slags tradisjon og reise til Oslo og ta det som en ferie. Verken jeg eller Hans Olav er så glad i og fly. Så Norge passer best for oss, også trives vi jo så godt i hovedstaden :-) og sammen med gode venner blir det jo så knall :-)

Nå slapper vi av på vært vårt hotell rom, det er så godt at denne turen er rolig, null stress, totalt avslappende. Og meningen for min del er utentvil og samle litt krefter, få nye inntrykk og bare kose meg maks. Og det er netopp det jeg gjør.

Håper deres dag er fin. Vi skrives mer imorgen <3 sweet dreams <3

- Oslo dag 2 -

- You are my Hero, my Refudge , my Everything -

Oslo dag 2 har vi kommet til nå og vi koser oss masse. Det ble frokost på Starbucks da jeg forsov meg til frokosten på hotellet, men var egentlig helt greit. For jeg har fått i meg både frokost, lunsj og mellommåltid i dag. Jeg gikk innom meny og kom ut igjen med et beger med melon og en glutenfri sund bar. Salat til frokost og en litt usund soya latte med caramel. Og som en te elsker jeg er oppdaget jeg te heaven. En butikk med utallige sorter te, men en smule dyrt, men allikevel var det koselig og gå inn og lukte på de forskjellige te sortene.

Jeg og Hans Olav tok taxi til Bokstadveien i dag, vi fant ut på nettet i går at my trendy phone har butikk der. Var gøy og se alle de litt dyre butikkene i Oslo. Liker meg så godt her. Vi hadde delt oss litt på den stunden da det var forskjellige ønsker. Vi møttes igjen på Oslo City hvor vi koste oss masse. Tittet i butikker og satt lenge på starbucks. Tok taxi tilbake på hotellet og nå er vi på hvert vårt hotell rom. Slapper av og ser tv. Etterpå skal vi møtes igjen og da skal vi spise på Indisk. Gleder meg for kjenner meg sulten nå.

Håper dere har det fint :-) kos dere masse videre. Kameraet har blitt litt glemt i dag. Men skal prøve å huske og ta litt bilder litt senere.

Kos dere videre i dag , imorgen er det tid for hjemreise.

- Oslo dag 1 -

- In You i Trust -

Hei kjære dere :-) fell fremme i Oslo. Vell for en stund siden. Vi tok toget innover på ettermiddagen, fikk hjelp med og male det første strøket på soverommet, derfor ble det ettermiddagen vi dro.

Det er så koselig her, vi sjekket inn på et av Oslos fineste hotell. Jeg trives så godt i Tigerstaden. Svigerfar skal male hos oss i helgen. Vi er evig takknemlig for all hjelp <3

Vi har vært ute og spist på Jensens Bøffhus, glad vi reserverte bord fra toget. Det var stappa av folk og maten smakte nydelig. Og dra innom Deli er et must. Jeg pleier og hamstre diverse drikke.

Jeg har også kjøpt inn glutenfri kjeks og litt blåbær om jeg skulle bli sulten litt senere. Godteri og potetgull er uten tvil noe jeg dropper. Jeg vet dette er en kose tur, men jeg fortsetter og spise sundt som normalt. Og her i Oslo er det null stress.

Imorgen står det shopping på planen. God mat og jeg kjenner jeg gleder meg til frokosten imorgen. Det er bestandig et must og noe som smaker ekstra godt når man er på ferie.

Vi koser oss sånn med gode venner. Dette er en super tur. Håper dere har det fint. Nå er vi på vårt hotell rom. Altså mitt og Hans Olav sitt. Vi skravler og har det koselig :-)

Ønsker dere en god , natt vi blogges mer imorgen <3

- Takk Jesus -

- You love me for who i am and i do the same -

Hei kjære dere :-) jeg er godt i gang med Daniel planen - boka jeg skrev om i innlegget under. Jeg kjenner på en evig takknemmelighet, en forandring i rett spor og en kjærlighet til våres Far i Himmelen som har skapt oss i Hans bilde.

Jeg kommer til og oppdatere dere underveis på hvordan min nye vei går, min livvstilsforandring. Ikke bare sunnhet og kosthold, men også mitt forhold til Jesus som elsker oss. En reise Han vil ha meg og oss med på. Han er godhet og elsker alle mennesker på jorda. Boka er så oppløftende at etter hver side blir jeg så glad. Jeg kjenner virkelig på at jeg ønsker og vise min takknemlig til Gud og at jeg vil vise en sunn kropp som jeg vil ta vare på. Jeg ønsker rett og slett og ta vare på kroppen, kroppen jeg har fått utdelt av Gud.

Jeg kommer til og leve sundt herretter, trene og lytte til hva Gud vil si meg.

Imorgen bærer turen til Oslo. Oppdateringer kommer, det blir en kose tur med avslapping, men jeg skal samtidig leve sundt. Jeg gleder meg veldig til og dra. Håper dere har det fint og at dere har hatt en fin dag, jeg ønsket meg selv egentlig tidligere i seng i dag. Men et steg av gangen :-) og aller først en kopp pukka te. Imorgen er det helg. HURRA!

Sweet dreams <3

- En bok - Daniel Planen -

Du elskede! Jeg ber om at du må ha framgang i alle ting og være ved god helse, slik som også din sjel har det godt. - 3 Johannesbrev 2 -

Hei kjære dere :-) jeg begynner dagen med en bok som heter Daniel Planen. Daniel er en mann i Bibelen. Og det var der blant annet historien startet. Veien til en bedre livsstil. En bok om Tro, Kosthold, Trening, Fokus og Vennskap. 40 dager til et sunnere liv. Og en livsensring for resten av livet.

Visste dere at samtidig som milioner av mennesker lider av underernæring, sliter milioner av mennesker med konsekvensene av fedme og overvekt. Og jeg er en av de sist nevnte.

Pastor Rick Warren har sammen med ernæringsfysiologer og leger skrevet en bok om et kosthold som ikke er en diett. For på markedet i dag finner vi så mange dietter av alle slag. Det kommer hele tiden noe nytt. Og jeg er blant dem som har prøvd det meste og ikke lykkes. Jeg er vell en slags jojo slanker. Men nok om det.

Det er ingen tvil om at Gud ønsker oss alle en god helse, Han elsker oss jo. Med fedme og overvekt kan en rekke sykdommer komme. Og nyhetsbildet advares oss om det til en hver tid, samtidig som folk tjener tusenvis av kroner for og lure oss om en ny type diett som skal redde oss.

I menigheten til Rick Warren er det medlemmer på over 1000, alle har slanket seg og fått et nytt liv, i tilegg til Rick Warren selv.

Dette er ingen diett, jeg vil understreke det med en gang. Dette er en livsstilsendring, med normal sunn mat. Det er trening og ingen hard trening og den er glutenfri. For det er ingen hemmelighet at hvitt brød og diverse gjærer i kroppen og vi har ikke godt av det. Egentlig ingen av oss. Glutenallergi eller ikke, grove produkter og spelt er utentvil det beste for oss.

Itilegg til sunn mat og trening er dette et oppløftende bok på alle måter. Den gir deg et helt annet bilde av Bibelen og Gud som ønsker oss alt godt.

Jeg fikk boken i dag av Hermon forlag og jeg jublet over at det er skrevet en slik bok. Jeg har lest flere siden allerede og er meg innponert. Dette er den beste boken jeg har lest så langt og jeg kjenner jeg gleder meg til og sluke hver side heretter.

Nå skal forandringen skje og jeg gleder meg til og ta tak. Ikke noen diett, ingen hemmeligheter - men rett og slett et sundt og normalt kosthold som passer oss alle.

Jeg er lei dietter, jeg lei nyheter som popper opp av nye hemmeligheter folk tjener tusenvis av kroner på at vi rett og slett skal bli lurt.

Dette skal jeg klare, ikke bare for vekten min sin del, men for helsen min og for Gud som ønsker meg godt, som ønsker meg frisk og som skapte meg i Hans bilde og jeg ønsker og gi noe tilbake, min takknemlighet !

Ønsker dere en fin dag :) <3

- Hovdetoppen -

- I belong to You -

Var nydelig og stemingsfullt på Hovdetoppen i kveld, måtte bare fange et magisk øyeblikk i Winder Wonderland :-) - i dag har vi kjøpt inn til alt vi trenger til vi skal få hjelp med og male soverommet, pluss at vi har kjøpt inn det mykeste av det mykeste sengesettet som til og med var på tilbud - HURRA!

Jeg har kost meg masse hos mamma og pappa i kveld, jeg har en del og gjøre i morgen også, så nå tenkte jeg og skrive ned diverse på noten, også tenkte jeg og sette opp en struktur for morgen dagen og litt påminnelser og diverse, tenker jeg har en plan og skal være effektiv har jeg tenkt, vil få unnagjort en del i morgen - nå koser jeg meg med en kopp te og har nettopp spist en porsjon havregrøt med bær og rosiner, smakte nydelig! Kjenner jeg er trøtt - så er nok ikke alt for lenge til jeg tar kvelden, men ville oppdatere dere litt først :-) håper dere har det fint og at dere har hatt en fin dag <3 - vi blogges mer i morgen - sweet dreams <3

- Onsdag -

- With God in my Heart i can do everything He want me to do -

Hei kjære dere :-) i mitt typiske lille hjørnet i dag - i dag har jeg gjort så mye at jeg ikke har hatt tid til og blogge før nå - men nå er jeg her en liten stund, før tiden bærer ut og så skal jeg en tur til mamma og pappa i kveldingen.

Så nå bare slapper jeg av litt før jeg skal sminke meg og ordne meg så vidt og gjøre de små tingene som mangler for at todo listen skal bli komplett.

Håper dere har en fin dag - jeg blogger mer til dere senere :-)

- @Krutt -

- Du er min Frelser og hos Deg mangler jeg ingenting -Hei kjære dere :-) - har ikke fått oppdatert dere så mye i dag og beklager det, men her kommer i hvert fall et innlegg :-) - jeg sitter på mediarommet nå, skriver avtaler med påminnelser og drikker koffeinfri kaffe - koser meg masse :-) ble en tur på krutt på meg og Hans Olav i dag - ble ikke lange turen på cc, men koselig var det i alle fall. Todo listen min ble litt nedprioritert i dag, skal ærlig innrømme det, men jeg har fått gjort en del after all. Det er viktig og kose seg masse også :-) - i morgen med andre ord og andre dager står det enda mer på tapetet og det er nok av ting og gjøre, soverommet skal blant annet males innen Oslo turen, og det skal ordnes klart til det i morgen, heldigvis får vi hjelp som vi setter utrolig stor pris på <3

Vi reiser som sagt til Oslo med Caroline og Lars Jøran, det blir en rolig og avslappende tur og jeg kjenner det skal bli godt og få litt nye inntrykk og samle litt krefter, for neste uke og litt fremover skal jeg stå på som bare det :-) gleder meg til og fortelle dere det spennende jeg har snakket om en stund allerede - men dere må bare vente litt til ;-) - jeg selv gleder meg masse!

Som vanlig sene kvelder, jeg er det typiske b-menneske, men jeg liker det slik og det synes jeg er det viktigste :-)

Håper dere har hatt en fin dag <3 ønsker dere en riktig god natt :-)

- Tirsdag -

- In You i trust -

Hei kjære dere :-) velkommen skal du være kjære tirsdag - i dag har jeg masse på tapetet, men jeg har allikevel hatt en del tid til og slappe totalt av, drukket kota mi med kaffe i dag og er nå på min første kopp te.

- Jeg har puslet med flere ting i leiligheten, jeg har planlagt diverse, notert ned viktige ting og avtaler er på plass for denne uken, soverommet skal males og Oslo tur blir det på fredag, det er også ting som må ordnes innen den tid, jeg er et liste menneske uten like, så i dag har planlegging vært fokuset , samt noen små ting som må ordnes.

- Noen meldinger må besvares også, så må jeg ordne noen ærender i dag, så det står som sagt masse på tapetet, men sånn liker jeg det - det er jo slik det skal være :-)

Så lenge jeg har masse og gjøre, kjenner jeg humøret stige, og jeg blir i godt humør, jeg føler jeg bidrar litt med ting jeg også - og i dag har jeg nok av energi og ta av og det er godt :-)

Selv om jeg pusler med ting og har mye og gjøre, er det allikevel viktig og ta seg vell fortjente pauser, så det gjør jeg og derfor er det ekstra godt med litt kaffe og litt te.

Håper dere har en fin dag i dag <3 - vi blogges mer senere :-)

- Hei jeg er her -- Men den som holder fast på Hans ord, i Ham er sannelig Guds kjærlighet blitt fullkommen. Av dette vet vi at vi er i Ham. - 1 Johannes 2:5 -

**************

Hei og hopp :-) nå har klokken passert midnatt og jeg er enda ikke i seng - det har blitt noen sene netter, men jeg liker det egentlig slik, så lenge jeg kommer meg i seng innen to, går det egentlig greit - jeg får den søvnen jeg trenger uansett og det er det viktigste ;-)

Jeg liker hvordan hverdagen min er, selv om jeg ofte tenker at den burde være en smule mer effektiv, men hallo - vi er forskjellige, det viktigste er at vi har det bra og trives med slik vi har det :-)

Rutinene går mye i det samme, jeg elsker rutiner, men sånn er det jo for de fleste. Nå koser jeg meg med en tekopp, klesvasken jeg satte på er ferdig om få minutter, den skal henges opp, teen skal drikkes opp og muligens en kopp til, og så skal oppvask maskinen tømmes og nytt skal inn, altså dagens.

Disse små rutinene, pliktene i heimen - de er viktige de :-)

Egentlig tenkte jeg og planlegge litt morgendagen - men whatever, jeg tar den som den kommer ;-)

Ha en riktig god natt :-)

- Min tro -

- My Grace is sufficient for You, for my strenght is made perfect in weakness. - 2. Corinthians 12:9 -

- Men han sa til meg: Min nåde er nok for deg, for min kraft fullendes i skrøpelighet. Derfor vil jeg helst rose meg av min skrøpelighet, for at Kristi kraft kan bo i meg. - 2. Korinterbrev 12:9 -

***********

Min tro startet i tidlig alder, men har ikke bestandig vært lett. Jeg har blitt mobbet på skolen på grunn av min tro, noe jeg tror mange kan kjenne seg litt igjen i. I åtte år fysisk og psykisk mobbing. Kanskje jeg var litt for følsom og som lett er et bytte i en mobbe sammenheng da jeg bestandig har vært en stille og bekjeden, usikker jente. Men det er ikke poenget her, jeg har tilgitt mobberne for flere år siden og det gir meg ikke lengre dype sår og jeg tenker ikke ofte på det lengre da det hører fortiden til.

Men uansett hvilket årstall eller samfunn vi lever i - vil det bestandig være noen som ikke respekterer andre sin tro eller livssyn. Kanskje fordi vi er såpass forskjellige? Ikke vet jeg.

Jeg er den fødte Baptist, til tross for mine mange påfunn og min livs vandring for og finne min plass. Hvor jeg tilhører. Tenåringer er vell sånn den dag i dag også? Jeg er av den usikre personen - om det har med mobbing og gjøre, vet jeg ikke. Men ting forandrer seg med årene og det har det gjort for meg også.

Men tilbake til det med baptist. Jeg vil vell si det er slik røttene mine er, jeg har jo vokst opp i en kristen familie, men allikevel betyr ikke det at alt er en selvfølge. Det er ikke før jeg ble 12 år jeg bestemte meg for at ja det er kristen jeg er og det er Jesus jeg vil tilhøre. Jeg ble også voksen døpt som 12 åring. Stort for meg !

Men en ekte baptist er en som uansett respekterer andres tro eller livssyn. Og sånn har jeg alltid vært og kommer alltid til og være. Jeg har ikke bestandig fått like mye respekt tilbake. Men sånn er det vell noen ganger?

Martin Luther King Jr har lenge, så lenge jeg kan huske vært mitt store idol.

Men det med kristen tro, det er ikke alltid lett og ha en tro. For motgang er den dag i dag. Og kristne trossøsken er stadig på flukt og som kjemper for sin tro. Sitter i fengsel og blir pint. Og det kun fordi de har en tro.

Jeg kom til og tenke på det i går da det var like før jeg klikket hjem en svært billig rosa Bibel i kunst skinn til litt over 200 lappen. Det er ikke alle som har en Bibel og her sitter jeg hjemme med Bibler i forskjellige oversettelser, størrelser og farger. Jeg klikket altså ikke hjem den Bibelen i går.

Jeg har ikke før i det siste året blitt mer trygg på troen min og hvor jeg står hen. Greit jeg har vært frimodig før og alt det der. Men nå synes jeg troen min på en måte kommet til et annet nivå. Klarer ikke helt forklare det. Mer trygg kanskje. Ikke redd lengre for og skrive et status på facebook med et Bibel vers i frykt for og provosere eller støte noen.

Ingen skal noen gang få påvirket min tro i negativ rettning. Jeg er trygg, jeg hører Jesus til og uansett motgang jeg har hatt eller måtte ha en gang i fremtiden - vil jeg alltid tilhøre Jesus. I min tro finner jeg trygghet, ro og trøst og ikke minst glede !

- Throwback Sunday -

- For i Ham er alt blitt skapt, i himmelen og på jorden, det synlige og det usynlige, enten det er troner eller herredømmer eller makter eller myndigheter. Alt er det skapt ved Ham og til Ham. - Kolosserne 1:16 -

- Throwback Sunday -

Jeg husker julen som den skulle vært i går. Den var så fin. Min først jul som kone og som jeg feiret med den beste i verden, nemlig mannen min. Vi feiret jul på toten, koselig og unikt på samme tid. Det var en spesiell opplevelse for min del, jeg skulle feire uten mamma, pappa og broren min for første gang. Men gosh som jeg koste meg på julaften og ellers i jula. Vi gjorde så mye koselig og nye gode minner ble skapt. Jeg sitter igjen med masse fine opplevelser, god mat, fine folk og nydelig jul på alle måter.

*************

Hei kjære dere og riktig god søndag :-) tasker rundt i mest mulig comfy klær, drikker kaffe som vanlig og blogger til dere. Om ikke alt for lenge skal jeg ordne meg. Da bærer det til svigers på middag og jeg hører rykter om kalkun - yum. Og så blir det en tur til Caroline og Lars Jøran senere på kvelden.

Ønsker dere en nydelig søndag <3

- #ATM -

- At the moment -

Jeg vet ikke om så mange er oppe på denne tiden av døgnet, men i dag blir det en sen kveld, jeg sitter her og koser meg som dere ser på bildet ovenfor.

Vi har hatt besøk av mamma, pappa og svigers og det var utrolig hyggelig - noe det bestandig er! Er så koselig og ha de på besøk.

Nå tenker jeg og snart ta kvelden, ville bare oppdatere dere med et typisk hverdags bilde. Ønsker dere en riktig god natt <3

Sweet dreams <3

- For Herren trøster Sitt folk, Han forbarmer seg over sine elendige. - Jesaja 49 og litt av vers 13. - Se, i begge Mine hender har Jeg tegnet deg. - Jesaja 49 og litt av vers 16. -

 

- @Mobilblogg -

- Jesus is Who i trust -

En liten pause må til når man skal handle litt. Og cafe turer er bestandig koselig =) - jeg sier aldri nei takk til en kopp kaffe og nå er jeg på nummer to.

Ville egentlig bare oppdatere dere litt. Håper dere koser dere denne lørdagen. Ha det fint så lenge <3

- Bible study inspo -

- Jesus is my Rock -

Foto @weheartit

*************

Jeg elsker og gå innom weheartit for og samle inspo for dagen. I dag søkte jeg på Bible Study og fant mange fine bilder til inspirasjon. Det var godt og se bildene. Jeg leser mye i Bibelen selv og bruker gjevnlig appen Bibel jeg synes er utrolig grei og som jeg vil anbefale til alle! Den er genial rett og slett.

Når jeg ser disse bildene og vet at akuratt nå på sekundet over verden er det mange som er sultne etter Guds ord. Så nå skal også jeg sette meg ned for og lese litt i Guds ord hvor jeg finner trøst og glede.

Ønsker dere en fortsatt fin lørdag <3

- Allways Coffee Time -

- For Jeg vet de tanker Jeg tenker om dere, sier Herren. Det er fredstanker og ikke tanker til ulykke. Jeg vil gi dere fremtid og håp. - Jeremia 29:11 -

- A-L-L-W-A-Y-S - - C-O-F-F-E-E  - - T-I-M-E -

Alt handler om og nyte de små øyeblikkene i hverdagen, for meg er bare det og nyte en kopp kaffe gull vært.

Hei kjære dere :-) det var så godt og våkne i dag og vite at det er lørdag og jeg bare kan slappe av noen timer til - før jeg skal handle inn litt til besøket i kveld. Da er kaffe knall, jeg elsker det jo - det finnes ingen bedre drikke enn kaffe <3

Jeg nyter virkelig denne lørdagen her <3 - det er så godt og bare hoppe inn i kosedressen, slakke på sofaen, se tv, lese alt av gossip på iPaden, blader med masse godt lesestoff også på iPaden. Akuratt i dag nyter jeg virkelig lørdagen. Og det skal bli så koselig med besøk i kveld! - Gleder meg masse :-)

Håper dere har det fint! Jeg har ikke så mye på tapetet i dag - og det kjennes helt fantastisk - det blir bare og nyte denne lørdagen - og det finnes jo ingenting bedre enn det <3

Ønsker dere en nydelig lørdag - make it Your best <3

- Movietime -

- Og dette budet har vi fra Ham at den som elsker Gud, skal også elske sin bror. - 1 Johannes 4:21 -

****************

- M-O-V-I-E - - T-I-M-E -

 

Det var koselig og se Tintin i dag - den filmen har jeg ikke sett og til og være animert er den utrolig bra! Jeg sier tommel opp for denne <3

For en koselig dag - gosh jeg har kost meg i dag altså, det ble ikke til at jeg tok så mye bilder med systemkameraet mitt i dag - ettersom det gikk strøm tom, men måtte allikevel dokumentere med et bilde fra filmen jeg likte veldig godt, oss bloggere altså ;-)

Håper dere har det fint! Det er helg nå, men jeg er spendt på uken som kommer, det er nemlig en del som skjer fremover i positiv rettning, men det jeg aller først skal gjøre er og koke meg en kopp te og planlegge morgendagen - da kommer nemlig mamma,pappa, svigers og kanskje broren min en tur på besøk og det gleder vi oss masse til :-)

Nå gjenstår det bare og ønske dere en riktig god natt! <3 - sweet dreams <3

- Home -

- Dere er verdens lys! En by som ligger på et fjell, kan ikke skjules. - Matteus 5:14 -

***************Hei kjære dere :-) Hatt en utrolig fin dag i dag med Caroline og Lars Jøran, ble en spontan tur på poco loco, glemte helt og ta opp system kameraet mitt som var i vesken hehe, men her kommer to bilder fra da jeg tok en te kopp litt senere.

Jeg tok i bruk min note edge etter forrige innlegg, litt senere på dagen, jeg er mye mer fornøyd med den :-)

Nå tenkte jeg at jeg skulle kose meg med en te-kopp og om ikke lenge blir det en aldri så liten tur til Caroline og Lars Jøran. Det blir super hyggelig og være der på besøk, er så koselig og møte Caroline litt oftere nå - betyr mye <3

Håper dere har en fin dag - jeg koser meg i alle fall og gleder meg til resten av kvelden.

Ha en nydelig fredag - TGIF- Blogg hjørnet mitt -

- Han sa til ham: Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din forstand. Dette er det største og første budet. - Matteus 22:37-38 -

*******************

Mitt lille blogg hjørne i dag

Hei på dere :-) mitt lille blogg hjørne i dag. Duppeditter trengs, jeg har bestandig med Bibelen når jeg blogger og ellers, jeg har en Bibel i vesken min hele tiden, men denne studie Bibelen er så stor at den bruker jeg kun hjemme. Som dere vet starter jeg alltid innleggene med et Bibel vers, bortsett fra noen få unntak,mange har en quote. Men for meg som har en hverdagsblogg - så følger Jesus meg hver dag, hele året, Han er i hverdagen min og da er det - det mest naturligste for meg og starte innleggene med daglige Bibel vers, jeg bruker også appen Bibel, den er fantastisk - og det er en av de appene jeg bruker mest.

Jeg har blitt Windows fan igjen så Asus pcen min blir tatt godt i bruk, iPaden fikk jeg til jul av Hans Olav og den er bestandig med i vesken min, den er fantastisk på alle måter og bruksområdene er helt enormt, så var det Samsung da - jeg elsker Samsung mobilen min, den har en nydelig blå farge. Samsung Alpha heter den - den er ikke av de dyreste modellene, jeg byttet ut iPhone til fordel for denne, og jeg er utrolig fornøyd, gear fit smartklokken min er sykt bra - den er genial og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på smartklokke før, gear fit er den rimeligste smartklokken fra Samsung, og den er utentvil den beste for mitt bruk, reimen tror jeg også kan skiftes ut i en annen farge.

Så var det todo-listen som jeg skal fylle ut i dag - jeg har noen ting på tapeten, og lage lister er noe jeg elsker - jeg er et liste menneske uten like, denne todo listen kjøpte jeg på clas ohlson for en tid tilbake, den er genial og ikke så dyr heller.

I kveld har vi tenkt oss en tur til Caroline og Lars Jøran - det blir super hyggelig - planlegge Oslo tur og litt sånt, blir veldig koselig <3

Ønsker dere en riktig god helg <3

- Hos mamma og pappa -

- Sett deres lit til Herren til alle tider! For i Herren Herren har vi en evig klippe. - Jesaja 26:4 -

******************
Noen bilder fra i kveld

Hei kjære dere :-) Lyst på finere bilder på bloggen? - jeg har tenkt mye på og bruke systemkameraet mitt fremover, så jeg tenker jeg uten tvil vil gjøre bloggen bedre, hakket bedre - fordi jeg synes bloggen min blir fort litt kjedelig med kun mobil bilder. Så i morgen tenker jeg at jeg tar i bruk systemkameraet mitt :-)

Jeg kom over en film i går, en Disney klassiker som egentlig er nokså sjelden har jeg hørt - tror ikke platekompaniet har så peiling når de hadde priset filmen til 49 kr haha.. men det passet meg utmerket det, for enda en klassiker i samlingen vår :-)

Jeg har hatt en veldig koselig dag og kost meg masse med min kjære og mamma og pappa på kveldingen. Poirot (hunden) og jeg er bestevenner, så mamma måtte fange et lite øyeblikk der :-)

- Jeg har ikke orket og fokusere fullt og helt på bloggen den siste tiden - jeg har lyst til og ta det videre, så fra og med i morgen blir det bedre bilder :-)

Nå tenker jeg og straks ta kvelden - tiden går fort og nå begynner tiden og bli mange, i morgen er det helg allerede og vi tenker oss en tur til Caroline og Lars Jøran - det blir koselig<3

Håper dere får sove godt - vi blogges mer i morgen <3


 

- Torsdag -

- Han spurte dem: Hvor mange brød har dere? De svarte: Sju. Da bød Han folket å sette seg ned på marken. Han tok de sju brødene og holdt takkebønn. Så brøt Han dem og ga til disiplene Sine for at de skulle dele ut. Og de delte ut til folket. De hadde også noen få småfisker. Han ba velsignelsesbønnen * og bød at også de skulle deles ut. Alle spiste og ble mette, og de tok opp det som var til overs av brødstykkene, sju store kurver. De var omkring fire tusen. Og Han lot dem dra bort. - Markus 8:5-9 -

*****************
En av mange Jesu under, og under skjer den dag i dag - jeg ønsket og dele noen Bibelvers med dere i dag :-)

Alltid hjemme er det sånn at det er mest mulig comfy som gjelder, så denne kroken i sofaen er min favoritt plass :-) MacGyver står på tven, i går kjøpte vi nemlig hele samleboksen, den var på tilbud, og har gått ned en del i pris, så da var det bare og skaffe seg den. Serien er virkelig bra. Er på første sesong og første episode nå, tror det vil ta en stund før vi har sett alle haha..

Uansett - dette er en fin dag. Koser meg med kaffe som vanlig og skal til og skrive en liten todo liste og litt i kalenderen min, så må jeg svare på noen meldinger også driver jeg med klesvask og pusler litt i heimen. Planer har jeg også i dag, men det blir allikevel en rolig-koselig dag.

Ønsker dere en nydelig torsdag <3

- koselig dag -

- Da vi nå er rettferdiggjort av tro, har vi fred med Gud ved vår Herre Jesus Kristus. Ved Ham har vi også ved troen fått adgang til denne nåden som vi står i. Og vi roser oss av håp om Guds herlighet. Ikke bare det, men vi roser oss også av trengslene. For vi vet at trengselen virker tålmodighet, tålmodigheten virket et prøvet sinn, og det prøvede sinn håp. Og håpet gjør ikke til skamme, for Guds kjærlighet er utøst i våre hjerter ved Den Hellige Ånd som er oss gitt. - Romerne 5:1-5-

Gammelt bilde av meg og Caroline. Jeg har nemlig hatt en super hyggelig dag på cafe med bestevenninna mi. Og jeg har kost meg så mye og tiden gikk så fort. Noe den bestandig gjør i godt selskap <3 kamera ble gjemt bort, isteden snakket vi om alt mulig og lo og hadde det gøy over en kaffekopp (og to) og en te og noe godt og spise. Er så heldig sim har ei så god venninne som Caroline :-)

Nå befinner jeg meg hos mamma og pappa og koser meg masse. Poirot var nysjerrig på aloe vera drikken jeg hadde kjøpt som btw var kjempe god :-) men det var nok ikke noe for han for etter han hadde luktet på den gikk han en annen vei :-)

Håper dere også har en fin dag <3

- Onsdag -

- Da Herren så henne, fikk Han medynk med henne og sa til henne: Gråt ikke! - Lukas 7:13 -

******************

Hei kjære dere :-) uken går så fort - onsdag allerede! I dag har jeg litt planer jeg ser frem imot, skal kose meg masse i dag - koser meg med kaffe nå, min andre kopp er snart i magen, ute er det masse snø og det gleder meg! - Jeg elsker snø <3

Ikke lenge til vi skal til Oslo nå, jeg gleder meg masse til det! - Skal bli så bra. Håper alt står bra til med dere <3

Litt står på tapeten i dag, har litt på todo-listen min, men aller først skal jeg slappe max av. :-) - ønsker dere en nydelig onsdag <3

- Hjemmet vårt -

- For Jeg vet de tanker Jeg tenker om dere, sier Herren. Det er fredstanker og ikke tanker til ulykke. Jeg vil gi dere fremtid og håp. - Jeremia 29:11 -

*************
Velkommen til vårt hjem, her er litt av stuen vår.


Hei kjære dere og riktig god tirsdag :-) - jeg bestemte meg for og dele noen bilder av stuen vår i dag - vi har hatt besøk og det var hyggelig. Nå sitter jeg på det fine mediarommet med pcen i fanget, kaffe på bordet og blogger til dere - jeg vet denne dagen skal bli fin, noen ærender skal gjøres og så skal jeg en tur til mamma og pappa i kveldingen.

Håper dere har det fint! - Jeg var oppe tidlig i dag til meg og være og skal straks lage meg en smoothie, er lenge siden jeg har laget det, så skal bli godt med et lite kick :-)

Ønsker dere en nydelig tirsdag !

- You are never to old for a Disney movie -

- Dere skal søke Meg, og dere skal finne Meg, når dere søker Meg av hele deres hjerte. - Jeremia 29:13 -

*****************

Vi bestemte oss for en stund siden at vi skulle samle på Disney klassikere, de varier veldig i pris - så vi kjøper litt i ny og ne, men dette er i hvert fall samlingen våres så langt, vi var heldige og få en del filmer, hele syv blue ray filmer til jul av broren min <3 så takknemlig for det, han er jo så snill!

På vei hjem fra svigers - hatt det utrolig koselig i dag , har vært en veldig fin dag! Nå skal jeg straks ta kvelden, men aller først en kopp koffeinfri kaffe.

Sweet dreams alle sammen <3


- iPad blogging -

- Vær barmhjertige, likesom også deres Far er barmhjertig - Lukas 6:36 -

Hei ! I dag er dagen jeg kjenner meg evig takknemlig for godt vennskap. Dagen i går var virkelig fin! Koste oss som vi alltid gjør. I dag er det mandag og greier. Min startet relax med varmt og drikke og med litt pusling i leiligheten. Nøye som jeg har blitt a gitt. Koselig og ha det fint rundt seg :-)

I dag skal det handles inn litt nødvendigheter, tenker vi tar en tur på cafe også - det er jo så koselig !

Fint og starte en ny uke på den måten :-) - håper dere har det fint !

Tasker rundt i tøfler, tights og oversize genser. Comfy is the key :-)

Ønsker dere en nydelig uke :-) jeg ser frem imot mye fint som skjer de nærmeste ukene - gosh så fort tiden går.

- Vennskap -

- Vet du det ikke, eller har du ikke hørt det? Herren er Den evige Gud som skapte jordens ender. Han blir ikke trett, Han blir ikke utmattet, Hans forstand er uransakelig. - Jesaja 40:28 -

*************

Nesten ikke tatt bilder i dag - men sånn blir det vell i godt selskap? - her kommer i hvert fall to bilder av meg og Caroline :-)Hei på dere! For en koselig dag ! - Vi dro først på egon og spiste nydelig mat, skravlet og koste oss, etterfulgt av en koselig kveld hos oss. Gleder meg til og gjenta det, med en koselig cafè tur neste uke med Caroline - rett etter bursdagen hennes og en Oslo tur om et par uker - viktig og ta vare på godt vennskap som vi setter så stor pris på - og ha så gode venner rundt oss, for det er jammen meg ingen selvfølge!

Jeg skal være oppe litt til før jeg tar kvelden, jeg koser meg med te og slapper av, men kjenner meg ordentlig trøtt nå, ville bare oppdatere dere litt først :-)

Håper dere har hatt en fin dag <3 håper dere har kost dere masse :-) - jeg ønsker mine lesere en riktig god natt <3

Vi blogges mer i morgen med ny uke og greier, skal i et møte og litt sånt, gleder meg til og fortelle det, for nå skjer det virkelig noe spennende jeg har ventet på :-)

Sweet dreams <3

- Søndags modus + Prosjekt leilighet -

- Han gir den trette kraft, og den som ingen krefter har, gir Han stor styrke. - Jesaja 40:29 -

Koseklærne er på - det er søndag. Bibelverset over vet jeg at jeg har delt flere ganger, men dette Bibelverset er et av mine favoritter <3

Jeg koser meg med kaffe fra den nye kaffemaskinen, dette er min andre kopp og den nytes, for dette var virkelig kvalitet kaffe, jeg valgte en kaffe fra ali, nydelig var den!

Jeg skal straks sette i gang med prosjekt leilighet, det står vasking på planen, og ja jeg skal ærlig innrømme at vi har nytt julen litt for lenge, men i dag skal den bort! Det har vært godt og hatt den her, jeg har begynt så vidt, men ikke alt er borte enda. Litt sent ute, men det var så koselig og ha den her litt ekstra - jeg mener det ble jo så fint, så blir litt rart når det blir litt tomt her, men jeg skal innrømme det skal bli litt godt også, pynte litt med andre ting - julen er jo trossalt over og den har vært så fin!

I dag skal vi en tur på Egon med våre gode venner Caroline og Lars Jøran - blir super hyggelig, også kommer de en tur til oss etterpå.

Søndager har lett for og bli litt lange, de er koselige, men det er ikke veldig mye og finne på - på en søndag, med det mener jeg at ingen butikker er oppe, ser vi bortifra joker, og det slår aldri feil - det er alltid på en søndag jeg kommer på ting vi skulle hatt i hus, det er alltid på en søndag det er en tlf jeg skulle tatt som jeg hadde glemt og ta tidligere i uken. Men søndager er allikvel koselige, de er avslappende og da er det koseklær som gjelder og håret oppsatt i et endeløst kaos. Søndager kan gjerne være sminkefrie også - men nå må jeg nesten starte med det som skal gjøres - jeg har en tendens til og drøye ting litt en smule også stresser jeg litt for da blir det litt dårlig tid haha..

Ønsker dere en nydelig søndag! :-) make it good <3

- Sweet dreams -

- Gjeterne vendte så tilbake, og de priste og lovet Gud for alt det de hadde hørt og sett, slik det var blitt sagt dem. - Lukas 2:20 -

 

Må bare dele to bilder med dere før jeg tar kvelden - her jeg koser meg med en varm og god kopp kokos te (gosh så dilla jeg har på kokos) med klær fra kari traa.

 

Mannen min , mitt alt - elsker deg Hans Olav <3 og svogerkatt Theodor som er så skjønn <3

Enda et bilde av kjære Theodor som går under navnet Babodor, men som egentlig har en rekke koselige navn <3

Fire innlegg i dag - vanligvis holder jeg meg til maks tre, men jeg kunne ikke la være og dele disse bildene med dere - før jeg da tar kvelden. I morgen er det duket for en ny og fin dag - kvelden hos svigers var toppers, med god mat, film, kaffe og skravling - koser meg sånn der!

Ønsker dere en riktig god natt <3
- Bffs -

- Frykt ikke, for Jeg er med deg! Se deg ikke engstelig om, for Jeg er din Gud! Jeg styrker deg og hjelper deg og holder deg oppe med Min rettferds høyre hånd. - Jesaja 41:10 -

 

 

Venner er viktig uansett! <3 jeg deler noen bilder med dere fra noen cafè turer jeg og Caroline har hatt sammen, for nå begynner det og bli en del og det er så koselig! Jeg møtte Caroline igjen i dag en tur på Lasse Liten, det er en stund siden sist nå, og det er godt og få snakket sammen igjen, selv om ting går litt bedre - er det jo klart at det ikke er helt bra, det tar jo litt tid - men jeg er absolutt på bedringens vei og det er jeg enormt takknemlig for! Det var uansett utrolig koselig og ta en kaffe med Caroline i dag, tiden gikk så fort og plutselig skulle cc stenge - men vi fikk en fin tid sammen og skravla går - bestandig like hyggelig <3

I morgen skal vi til Egon med Caroline og Lars Jøran - det er koselig og spise litt sammen :-)

Håper dere har en fin dag - jeg har kost meg i alle fall og etterpå blir det en tur til svigers :-)- Senseo -

- Og Han løftet Sine øyne, så på Sine disipler og sa: Salige er dere fattige, for Guds rike er deres. Salige er dere som nå hungrer, for dere skal bli mettet. Salige er dere som nå gråter, for dere skal le. - Lukas 6:20-21 -

 

 

I går bestemte min trofaste kaffemaskin som har fullgt meg i mange år - Dolce Guesto og ta kvelden, så vi gikk til innkjøp av en ny type kaffemaskin, valget fallt på Senseo og vi er stor fornøyd! Det fine med Senseo er at det er kaffeputer og ikke kaffekapsler, denne modellen ser dessuten veldig fresh ut og det er med to type beholdere, en med plass til en pute og en med plass til to puter. Min forrige kaffemaskin var rød - så det var ingen tvil om at denne fra Senseo skulle være rød også ;-) - Gleder meg til og lage mange fine kaffeminner med denne <3 Gode smaker finner du dessuten også og det fine er at de kan kjøpes i vanlig dagligevare butikk, noe dolce guesto kunne også.

 

*************************

 

Hei igjen! Jeg har en rolig dag i dag - men klarer for det om ikke sitte fullstendig i ro, så jeg bestemte meg for og gjøre litt i heimen after all - jeg tar litt og litt, og setter meg ned igjen, nå driver jeg med klesvask som er et lite prosjekt i seg selv - egentlig noe som er ganske kjedelig, men  som utentvil må gjøres - i dag er målet mitt og nesten få tømt dunken. Jeg skal en tur til byen litt senere, har et ærend og litt sånt.

 

Ønsker dere en fortsatt fin dag :-)

- Lørdag -

- Gi, så skal det bli gitt dere! Et godt mål, stappet, ristet og overfylt, skal bli gitt dere i fanget! For med det samme mål som dere har målt med, skal det måles igjen til dere. - Lukas 6:38 -

 


 

Hei kjære dere og riktig god lørdag - dagene går så fort og jeg synes det går enda fortere siden julen. I går gjorde jeg veldig mye - jeg sorterte klær, klær som er for store og som skal til Fretex, jeg ryddet og shinet, vasket klær and so on. I dag tenkte jeg at jeg skulle ha en helt tydelig relax dag, en dag hvor jeg bare later meg og gjør alt det jeg ønsker og gjøre, litt som en tidlig søndag - i dag var jeg oppe tidlig til en forandring - jeg kjenner det er godt og gripe dagen og få mer ut av den. Koser meg med min andre kaffekopp. Koselig er det!

 

Jeg er så glad for at ting faller på plass nå - jeg føler formen glir mer og mer i riktig retning - i dag er virkelig en fin dag <3 Ønsker dere en nydelig lørdag - blogger mer til dere senere! her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Bokanmeldelser
 • Dagens anbefaling
 • Filmanmeldelser
 • Foto
 • Helse
 • hverdag
 • Interiør
 • Israel
 • Jesus
 • Makeup
 • New in
 • personlig
 • Solan og Ludvik

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits